Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

Sveiki, mamytes, pasidalinkit, kurios ne pacios darote kvietimus, kur sakotes, kad butu grazu ir kaina ne kosmine ax.gif domina ne spausdinti, o ranku darbo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2014 06 17, 00:07)
sveikos 4u.gif

tiesiog nzn kur uzklausti,tai paklausiu cia.Pakviete mus I krikstynas berniuko 1,6 met.(sveciai mes ) ka nesti dovanu?tiesiog nesugalvoju

vienoje sventeje teveliai prase pinigais, o kitoje padovanojome skrinute su fotoalbumu tevai buvo labai patenkinti
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2014 06 16, 23:07)
sveikos 4u.gif

tiesiog nzn kur uzklausti,tai paklausiu cia.Pakviete mus I krikstynas berniuko 1,6 met.(sveciai mes ) ka nesti dovanu?tiesiog nesugalvoju

Aš norėčiau kad mano vaikas gautų žaislų, knygelių, kokių balansinių dviratukų blush2.gif

Jokių kryželių, skrynelių, šaukštelių tikrai nenoriu kad gautu blush2.gif

QUOTE(Narvile @ 2014 06 16, 23:44)
Sveiki, mamytes, pasidalinkit, kurios ne pacios darote kvietimus, kur sakotes, kad butu grazu ir kaina ne kosmine  ax.gif domina ne spausdinti, o ranku darbo  g.gif

Aš užsisakiau iš SM narės As Sol wub.gif
Atsakyti
Dabar tik bandau susidelioti sarasa maistui... kokius uzkandzius gaminti prie baznycios.... ? ir namuose ka ant stalo padeti? Norisi lengvu uzkandziu, minimaliai mesos.... bet kad visiems tiktu ir patiktu...

As paimsiu vieno kasnio sumustiniu, tu plikytu su idarais, galvojau gaminti kibinu, bet nebus laiko tai uzsisakiau is Prezo kepykleles bandeliu su spinatais ir pievagrybiais, man jos tokios skanios smile.gif Dar drauge iskeps grybuku, saldaus jei kazkas nores ir pakankamai bus prie baznycios smile.gif tiesa pas mus grizus is baznycios jokiu stalu su saltais patiekalais nebus, uzkandam prie baznycios, o sodyboje tik karstas.
Atsakyti
Dėl dovanų, kadangi mano vaikas jau paaugęs, tai labiau vertinčiau daiktines dovanas, o ne pinigines, tai vaiko šventė, norisi dovanų ir prisiminimų.
Nors ir dovanoti pinigai išeis tik jam, bet tai jau nebe tas, kai perkama iš dovanotų pinigų, o ne dovana nuo konkretaus žmogaus ax.gif
Pritarsiu maziulele, kad geriau praktiškos dovanos nei liekančios prisiminimui, prisiminimui turėtų dovanoti krikšto tėveliai, ne svečiai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver sky: 17 birželio 2014 - 12:50
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 06 17, 07:56)
vienoje sventeje teveliai prase pinigais, o  kitoje padovanojome skrinute su fotoalbumu tevai buvo labai patenkinti

foto albumas neblogai,uzklausiau,tiesiog atsakymas,beleka doh.gif ,sumos iki 50lt virsyti neplanuoju,o geliu teveliams reikia?
Atsakyti
Sveikos mamytes!

Siek tiek buvau atitrukusi nuo krikstynu planavimo bet dabar jau susiemiau kad laiko visai nieko nebeliko tai reikia spet viska pasidaryt, bet kvietimai jau beveik padaryti ir tuoj bus issiuntineti, sale uzsakyta beliko del torta uzsisakyti gal kas zino Kaune kur skanius ir grazius daro?
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2014 06 17, 15:02)
Sveikos mamytes!

Siek tiek buvau atitrukusi nuo krikstynu planavimo bet dabar jau susiemiau kad laiko visai nieko nebeliko tai reikia spet viska pasidaryt, bet kvietimai jau beveik padaryti ir tuoj bus issiuntineti, sale uzsakyta beliko del torta uzsisakyti gal kas zino Kaune kur skanius ir grazius daro?

Žiūrint kiek jūs pasiruošę mokėti už tortą g.gif

Yra ir labai gražiai darančių, 50lt/kg
Yra ir pigesnių, 30-40 lt/kg
FB labai daug kepėjų yra iš Kauno: Mano tortai, RH tortai, Dalios tortai...
Atsakyti
Aciu uz idejas del maisto... apie grybukus kazkaip nepagalvojau, bet ideja thumbup.gif

Del dovanu... butinai klausk tevu. Visi skirtingi ir visu norsai kitokie. Tai ka noreciau kad man padovanotu, kitas gali visai neivertinti. vienas nori pinigu, kitas nori kad tik ne pinigais, o dovana...

Atsakyti
mums beliko viena kvietima atiduot, ir bus dar vienas didelis pliusas darbu sarase thumbup.gif gaila, bet jau 2 zmones atkrito is sveciu, is karto atsiprase, kad nedalyvaus, nes tuo metu jau suplanave kelione i kita pasaulio krasta ax.gif gaila, na, bet ne is blogos valios gi, tai smagu, kad iskart pasake smile.gif

torta mes uzsisakem patys, bet siandien su busimaja kuma bendravom, tai ji nenori nei girdet apie tai ir sake, kad sumokes ji butinai uz ta torta, o jei as nesutiksiu, tada atnes dar viena biggrin.gif tai sutikau, ka cia bepridursi biggrin.gif dar sake kad tikrai sumokes baznycioj, o drabuzius vaiko susipikrt patiems o jie atiduos pinigus, bet bandysiu neimt, gana jau torto(apie 150 kainuos) ir aukos baznyciai(manau, kad 100 uzteks g.gif ) ax.gif ai, dar dovana vis tiek pirks krikstukei, kolkas tik sake nesugalvojo ka ax.gif

Atsakyti
Aš užsiėmusi dėžučių svečiams gamyba lotuliukas.gif

Jau pirštai pūslėm tuoj nueis doh.gif

Porą vnt jau pagaminta blush2.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 17 birželio 2014 - 19:39
labai grazios dezutes bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif pas mane tai abi rankos kaires blush2.gif nu nesugebu as nieko, kam reik bent trupucio kruopstumo blush2.gif todel viska, ka reik, uzsakineju is kruopstesniu planetos gyventoju blush2.gif
Atsakyti