Sveiki, mamytes, pasidalinkit, kurios ne pacios darote kvietimus, kur sakotes, kad butu grazu ir kaina ne kosmine domina ne spausdinti, o ranku darbo
QUOTE(sayonara2 @ 2014 06 17, 00:07)
sveikos
tiesiog nzn kur uzklausti,tai paklausiu cia.Pakviete mus I krikstynas berniuko 1,6 met.(sveciai mes ) ka nesti dovanu?tiesiog nesugalvoju
tiesiog nzn kur uzklausti,tai paklausiu cia.Pakviete mus I krikstynas berniuko 1,6 met.(sveciai mes ) ka nesti dovanu?tiesiog nesugalvoju
vienoje sventeje teveliai prase pinigais, o kitoje padovanojome skrinute su fotoalbumu tevai buvo labai patenkinti
QUOTE(sayonara2 @ 2014 06 16, 23:07)
sveikos
Aš norėčiau kad mano vaikas gautų žaislų, knygelių, kokių balansinių dviratukų
Jokių kryželių, skrynelių, šaukštelių tikrai nenoriu kad gautu
QUOTE(Narvile @ 2014 06 16, 23:44)
Sveiki, mamytes, pasidalinkit, kurios ne pacios darote kvietimus, kur sakotes, kad butu grazu ir kaina ne kosmine domina ne spausdinti, o ranku darbo
Aš užsisakiau iš SM narės As Sol
Dabar tik bandau susidelioti sarasa maistui... kokius uzkandzius gaminti prie baznycios.... ? ir namuose ka ant stalo padeti? Norisi lengvu uzkandziu, minimaliai mesos.... bet kad visiems tiktu ir patiktu...
As paimsiu vieno kasnio sumustiniu, tu plikytu su idarais, galvojau gaminti kibinu, bet nebus laiko tai uzsisakiau is Prezo kepykleles bandeliu su spinatais ir pievagrybiais, man jos tokios skanios Dar drauge iskeps grybuku, saldaus jei kazkas nores ir pakankamai bus prie baznycios tiesa pas mus grizus is baznycios jokiu stalu su saltais patiekalais nebus, uzkandam prie baznycios, o sodyboje tik karstas.
Dėl dovanų, kadangi mano vaikas jau paaugęs, tai labiau vertinčiau daiktines dovanas, o ne pinigines, tai vaiko šventė, norisi dovanų ir prisiminimų.
Nors ir dovanoti pinigai išeis tik jam, bet tai jau nebe tas, kai perkama iš dovanotų pinigų, o ne dovana nuo konkretaus žmogaus
Pritarsiu maziulele, kad geriau praktiškos dovanos nei liekančios prisiminimui, prisiminimui turėtų dovanoti krikšto tėveliai, ne svečiai
Nors ir dovanoti pinigai išeis tik jam, bet tai jau nebe tas, kai perkama iš dovanotų pinigų, o ne dovana nuo konkretaus žmogaus
Pritarsiu maziulele, kad geriau praktiškos dovanos nei liekančios prisiminimui, prisiminimui turėtų dovanoti krikšto tėveliai, ne svečiai
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 06 17, 07:56)
vienoje sventeje teveliai prase pinigais, o kitoje padovanojome skrinute su fotoalbumu tevai buvo labai patenkinti
foto albumas neblogai,uzklausiau,tiesiog atsakymas,beleka ,sumos iki 50lt virsyti neplanuoju,o geliu teveliams reikia?
Sveikos mamytes!
Siek tiek buvau atitrukusi nuo krikstynu planavimo bet dabar jau susiemiau kad laiko visai nieko nebeliko tai reikia spet viska pasidaryt, bet kvietimai jau beveik padaryti ir tuoj bus issiuntineti, sale uzsakyta beliko del torta uzsisakyti gal kas zino Kaune kur skanius ir grazius daro?
Siek tiek buvau atitrukusi nuo krikstynu planavimo bet dabar jau susiemiau kad laiko visai nieko nebeliko tai reikia spet viska pasidaryt, bet kvietimai jau beveik padaryti ir tuoj bus issiuntineti, sale uzsakyta beliko del torta uzsisakyti gal kas zino Kaune kur skanius ir grazius daro?
QUOTE(FėJa. @ 2014 06 17, 15:02)
Sveikos mamytes!
Žiūrint kiek jūs pasiruošę mokėti už tortą
Yra ir labai gražiai darančių, 50lt/kg
Yra ir pigesnių, 30-40 lt/kg
FB labai daug kepėjų yra iš Kauno: Mano tortai, RH tortai, Dalios tortai...
Aciu uz idejas del maisto... apie grybukus kazkaip nepagalvojau, bet ideja
Del dovanu... butinai klausk tevu. Visi skirtingi ir visu norsai kitokie. Tai ka noreciau kad man padovanotu, kitas gali visai neivertinti. vienas nori pinigu, kitas nori kad tik ne pinigais, o dovana...
Del dovanu... butinai klausk tevu. Visi skirtingi ir visu norsai kitokie. Tai ka noreciau kad man padovanotu, kitas gali visai neivertinti. vienas nori pinigu, kitas nori kad tik ne pinigais, o dovana...
mums beliko viena kvietima atiduot, ir bus dar vienas didelis pliusas darbu sarase gaila, bet jau 2 zmones atkrito is sveciu, is karto atsiprase, kad nedalyvaus, nes tuo metu jau suplanave kelione i kita pasaulio krasta gaila, na, bet ne is blogos valios gi, tai smagu, kad iskart pasake
torta mes uzsisakem patys, bet siandien su busimaja kuma bendravom, tai ji nenori nei girdet apie tai ir sake, kad sumokes ji butinai uz ta torta, o jei as nesutiksiu, tada atnes dar viena tai sutikau, ka cia bepridursi dar sake kad tikrai sumokes baznycioj, o drabuzius vaiko susipikrt patiems o jie atiduos pinigus, bet bandysiu neimt, gana jau torto(apie 150 kainuos) ir aukos baznyciai(manau, kad 100 uzteks ) ai, dar dovana vis tiek pirks krikstukei, kolkas tik sake nesugalvojo ka
torta mes uzsisakem patys, bet siandien su busimaja kuma bendravom, tai ji nenori nei girdet apie tai ir sake, kad sumokes ji butinai uz ta torta, o jei as nesutiksiu, tada atnes dar viena tai sutikau, ka cia bepridursi dar sake kad tikrai sumokes baznycioj, o drabuzius vaiko susipikrt patiems o jie atiduos pinigus, bet bandysiu neimt, gana jau torto(apie 150 kainuos) ir aukos baznyciai(manau, kad 100 uzteks ) ai, dar dovana vis tiek pirks krikstukei, kolkas tik sake nesugalvojo ka
labai grazios dezutes pas mane tai abi rankos kaires nu nesugebu as nieko, kam reik bent trupucio kruopstumo todel viska, ka reik, uzsakineju is kruopstesniu planetos gyventoju