tos statuleles- angeliukai ar pakabukai-angeliukai sveciams man irgi atrodo kaip bereikalo ismesti pinigai. dvejojau del zvakuciu, bet tiesa kazkuri saket,kad cia toks pat slamstas kaip ir statulele nereik isvis nieko sveciams- nusprendziau pati turiu is vienu krikstynu angeliuka toki mazyti, nu metos stalciuj jis be vietos ir tiek
musu kvietimai padaryti, dabar laukiu kada svogeris paims juos, siandien arba rytoj
zvake musu bus normalaus dydzio, pirksim patys
pradejau sukt galva del savo apdaru neapsisprendziu ko daugmaz ieskot
Kas tarėtės su konkrečiu kunigu dėl krikštynų (čia tuo atveju, jei norite, kad būtent jis krikštytų) Vilniaus, Kauno arkivyskupijose (ir kt.), pasitikslinkite, ar jūsų kunigas nėra rotuotas (iškeltas kitur).
Čia sąrašas visų Vilniaus arkivysk. kunigų, kurie iškeliami/atkeliami http://vilnius.lcn.lt/aktualu/;493
Kauno http://www.kaunoarki...p...=2&nid=2088
Šiaulių vyskupija http://siauliuvyskup...-2014-m-geguze/
Čia sąrašas visų Vilniaus arkivysk. kunigų, kurie iškeliami/atkeliami http://vilnius.lcn.lt/aktualu/;493
Kauno http://www.kaunoarki...p...=2&nid=2088
Šiaulių vyskupija http://siauliuvyskup...-2014-m-geguze/
QUOTE(Ieva-bagira @ 2014 06 05, 11:52)
Labutis mamytes - planuotojos. Jungiuosi i jusu rateli. Mes krikstynas zadame daryti s.m. rugpjucio 16 d. krikstysiu sunu ir dukryte. Noriu kuo daugiau ideju krikstynoms. Mano atlikti darbai : uzsakyta sodyba, muzikantas uzsakytas, baznycia uzsakyta. Nuotraukas darys busbrolis, nes turi gera fotika ir meniska "aki' jo hobis fotografija. Sukuosena ir makiazas usakyta. Suknyte mergaitei taip pat jau zadu uzsakineti. Berniukui reikia kostiumo (jam 5,5 metu). Beto kazkuri mamyte sake turinti scenariju, gal ir man galetu imesti i el.p. ieva.andruskiene@gmail.com kas darysite pasizadejimu, specialybes kortelias ir pan?
O jei nepaslaptis kiek muzikantas kainuoja? Nes pas mus bus 20 suaugusiuju tai manau kad butu smagu jei butu gyva muzika, o nereiketu patiems is cd leisti...
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 05, 07:41)
Mergaites,yra tema "netikusios dovanos", paskaitykit Viena pagrindiniu ivardinta netikusiu dovanu buvo zvakes ir angeliukai Jau tokia beskonybe Jus isleidziat pinigus, o svecias grizes namo jusu dovana tiesiai i siuksliu deze ismeta.
Norit padaryti dovanas sveciams? Dovanokit tada jau nors dirbtinio medaus maziuka stiklainiuka(ar buna plastmasine dezute 100gr) ar kokios uogienes/dzemo stiklainiuka su kokia krikstynu tematika susijusia etikete(gali joje buti ir tie patys angeliukai). Tai garantuotai tokia dovana bus ivertinta.
O zvakutes, angeliukai...
Norit padaryti dovanas sveciams? Dovanokit tada jau nors dirbtinio medaus maziuka stiklainiuka(ar buna plastmasine dezute 100gr) ar kokios uogienes/dzemo stiklainiuka su kokia krikstynu tematika susijusia etikete(gali joje buti ir tie patys angeliukai). Tai garantuotai tokia dovana bus ivertinta.
O zvakutes, angeliukai...
Aciu uz patarimus, reikas kazka kito galvoti ir ieskoti:))
Papildyta:
QUOTE(MonikisSs @ 2014 06 04, 17:59)
as galvoju ar daryt jei daryciau, deciau I stiklainiukus nuo tyreles, nuplesciau ten esancias etiketes ir padaryciau su uzrasu kokiu I tema
angeliuka dovanociau seimai viena kur tokiu zvakuciu radot?
sukneles paziurejau man jos irgi patinka
angeliuka dovanociau seimai viena kur tokiu zvakuciu radot?
sukneles paziurejau man jos irgi patinka
Dabar tiksliai nepasakysiu kur maciau, bet per google buvau isivedus ir ismete man tas zvakes.
Stai ir musu kvietimas-uzklausimas krikstateviams pagaliau pradedam judet
[quote=Camilaaaaa,2014 06 05, 19:29]
O jei nepaslaptis kiek muzikantas kainuoja? Nes pas mus bus 20 suaugusiuju tai manau kad butu smagu jei butu gyva muzika, o nereiketu patiems is cd leisti...
Na as esu is provincijos, mazo miestelio, tai 7 val 500 lt. papildoma valanda 100 lt
Na as esu is provincijos, mazo miestelio, tai 7 val 500 lt. papildoma valanda 100 lt
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 05, 10:26)
Pagal seną žvakė turi būt tikro vaško. Ar tos baltos natūralaus tikro vaško?
Jus visiškai teisi. Ankščiau krikštyjo tik su tikro vaško žvake ir saugodavo ją per visą givenimą. Su tą pačią ėjo ir prie pirmos Komūnijos, nešdavo į bažnyčią Krikšto atnaujinimui ir galiausia uždegdavo mirties valanda. Vėliau atsirado baltos, pagražintos, storos. Man močiūtė sakė paieškoti tikros žvakės, bet kad labai jau ji prastai atrodo.
QUOTE(Camilaaaaa @ 2014 06 05, 20:55)
Dar karteli paprasysiu gal kuri scenariju gali atsiusti i el pasta? jureviciute.a@gmail.com, labai dekinga buciau
Mamytes is kauno, gal kuri gali dj ar muzikanta parekomenduoti?
Mamytes is kauno, gal kuri gali dj ar muzikanta parekomenduoti?
tai gi visa tema apie scenarijus yra, nepatingekit;)
QUOTE(delfinyte @ 2014 06 05, 19:59)
tai gi visa tema apie scenarijus yra, nepatingekit;)
Netingejime esme, o yra mamyciu, kurios pacios siulo. Gal tiesiog nepamate, kad prasiau, todel pasikartojau
QUOTE(IndreUz @ 2014 05 30, 10:14)
Laba diena,
as taip pat planuoju dukros krikstynas Gal kuri darete svente ar planuojate daryti Kauno restorane Gralis?
kokie atsiliepimai? Maistas, aptarnavimas?
Aciu uz atsakyma
as taip pat planuoju dukros krikstynas Gal kuri darete svente ar planuojate daryti Kauno restorane Gralis?
kokie atsiliepimai? Maistas, aptarnavimas?
Aciu uz atsakyma
dariau gralyje vestuves, artimiausiu zmoniu ratui, t.y. 10 zmoniu uzsisakem apartamentus ir likome labai patemkimti....labai grazus vaizdas pro langa, maistas supper, gerimai protingom kainom - mes likom patenkinti .....tik tai buvo pries 3 metus
Labas vakarėlis
NU greitai turėsiu ir aš kvietimukus svečiams nes krikštatėviams jau senai įteiktas
Pagaliau užsakiau mažiukui pasiūti rūbus Beliko išrinkti avalynę, bet čia sunkiausia. Nežinau ką pirkti vasarai O be to dar noriu kad ir derėtų su rūbais
Baiginėju po biški deoracijas. Užrašas jau padarytas, smeigtukus padarys kuri daro kvietimukus.
Gavau iš kiniečių šiaudelius pagaliau jau maniau kad nebeateis
Dabar galvoju, kad ir aš visai norėčiau svečiams po mažą dovanėlę į dėžutę įdėti.
Nu bet niekaip google neduoda nemokamai maketų
Noriu kažko panašaus
NU greitai turėsiu ir aš kvietimukus svečiams nes krikštatėviams jau senai įteiktas
Pagaliau užsakiau mažiukui pasiūti rūbus Beliko išrinkti avalynę, bet čia sunkiausia. Nežinau ką pirkti vasarai O be to dar noriu kad ir derėtų su rūbais
Baiginėju po biški deoracijas. Užrašas jau padarytas, smeigtukus padarys kuri daro kvietimukus.
Gavau iš kiniečių šiaudelius pagaliau jau maniau kad nebeateis
Dabar galvoju, kad ir aš visai norėčiau svečiams po mažą dovanėlę į dėžutę įdėti.
Nu bet niekaip google neduoda nemokamai maketų
Noriu kažko panašaus
Sveikutes,noriu prisijungti prie jusu burio,planuojame krikstynas liepos gale