Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

tos statuleles- angeliukai ar pakabukai-angeliukai sveciams man irgi atrodo kaip bereikalo ismesti pinigai. dvejojau del zvakuciu, bet tiesa kazkuri saket,kad cia toks pat slamstas kaip ir statulele blush2.gif doh.gif nereik isvis nieko sveciams- nusprendziau ax.gif 4u.gif pati turiu is vienu krikstynu angeliuka toki mazyti, nu metos stalciuj jis be vietos ir tiek blush2.gif

musu kvietimai padaryti, dabar laukiu kada svogeris paims juos, siandien arba rytoj ax.gif

zvake musu bus normalaus dydzio, pirksim patys cool.gif

pradejau sukt galva del savo apdaru doh.gif neapsisprendziu ko daugmaz ieskot doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Kas tarėtės su konkrečiu kunigu dėl krikštynų (čia tuo atveju, jei norite, kad būtent jis krikštytų) Vilniaus, Kauno arkivyskupijose (ir kt.), pasitikslinkite, ar jūsų kunigas nėra rotuotas (iškeltas kitur). ax.gif

Čia sąrašas visų Vilniaus arkivysk. kunigų, kurie iškeliami/atkeliami http://vilnius.lcn.lt/aktualu/;493

Kauno http://www.kaunoarki...p...=2&nid=2088

Šiaulių vyskupija http://siauliuvyskup...-2014-m-geguze/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 05 birželio 2014 - 16:24
QUOTE(Ieva-bagira @ 2014 06 05, 11:52)
Labutis mamytes - planuotojos.  smile.gif  4u.gif  Jungiuosi i jusu rateli. Mes krikstynas zadame daryti s.m. rugpjucio 16 d. krikstysiu sunu ir dukryte. Noriu kuo daugiau ideju krikstynoms. Mano atlikti darbai : uzsakyta sodyba, muzikantas uzsakytas, baznycia uzsakyta. Nuotraukas darys busbrolis, nes turi gera fotika ir meniska "aki' smile.gif jo hobis fotografija. Sukuosena ir makiazas usakyta. Suknyte mergaitei taip pat jau zadu uzsakineti. Berniukui reikia kostiumo (jam 5,5 metu). Beto kazkuri mamyte sake turinti scenariju, gal ir man galetu imesti i el.p. ieva.andruskiene@gmail.com kas darysite pasizadejimu, specialybes kortelias ir pan?

O jei nepaslaptis kiek muzikantas kainuoja? Nes pas mus bus 20 suaugusiuju tai manau kad butu smagu jei butu gyva muzika, o nereiketu patiems is cd leisti...
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 05, 07:41)
Mergaites,yra tema "netikusios dovanos", paskaitykit 4u.gif Viena pagrindiniu ivardinta netikusiu dovanu buvo zvakes ir angeliukai doh.gif Jau tokia beskonybe doh.gif Jus isleidziat pinigus, o svecias grizes namo jusu dovana tiesiai i siuksliu deze ismeta. cool.gif
Norit padaryti dovanas sveciams? Dovanokit tada jau nors dirbtinio medaus maziuka stiklainiuka(ar buna plastmasine dezute 100gr) ar kokios uogienes/dzemo stiklainiuka su kokia krikstynu tematika susijusia etikete(gali joje buti ir tie patys angeliukai). Tai garantuotai tokia dovana bus ivertinta. drinks_cheers.gif
O zvakutes, angeliukai... doh.gif

Aciu uz patarimus, reikas kazka kito galvoti ir ieskoti:))
Papildyta:
QUOTE(MonikisSs @ 2014 06 04, 17:59)
as galvoju ar daryt  g.gif  jei daryciau, deciau I stiklainiukus nuo tyreles, nuplesciau ten esancias etiketes ir padaryciau su uzrasu kokiu I tema  g.gif

angeliuka dovanociau seimai viena  g.gif  kur tokiu zvakuciu radot?  4u.gif

sukneles paziurejau  wub.gif  man jos irgi patinka  wub.gif

Dabar tiksliai nepasakysiu kur maciau, bet per google buvau isivedus ir ismete man tas zvakes.
Atsakyti
Stai ir musu kvietimas-uzklausimas krikstateviams smile.gif pagaliau pradedam judet thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Camilaaaaa,2014 06 05, 19:29]
O jei nepaslaptis kiek muzikantas kainuoja? Nes pas mus bus 20 suaugusiuju tai manau kad butu smagu jei butu gyva muzika, o nereiketu patiems is cd leisti...

Na as esu is provincijos, mazo miestelio, tai 7 val 500 lt. papildoma valanda 100 lt
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 05, 10:26)
Pagal seną žvakė turi būt tikro vaško. Ar tos baltos natūralaus tikro vaško?

Jus visiškai teisi. Ankščiau krikštyjo tik su tikro vaško žvake ir saugodavo ją per visą givenimą. Su tą pačią ėjo ir prie pirmos Komūnijos, nešdavo į bažnyčią Krikšto atnaujinimui ir galiausia uždegdavo mirties valanda. Vėliau atsirado baltos, pagražintos, storos. Man močiūtė sakė paieškoti tikros žvakės, bet kad labai jau ji prastai atrodo.
Atsakyti
Dar karteli paprasysiu gal kuri scenariju gali atsiusti i el pasta? jureviciute.a@gmail.com, labai dekinga buciau wink.gif

Mamytes is kauno, gal kuri gali dj ar muzikanta parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Camilaaaaa @ 2014 06 05, 20:55)
Dar karteli paprasysiu gal kuri scenariju gali atsiusti i el pasta? jureviciute.a@gmail.com, labai dekinga buciau wink.gif

Mamytes is kauno, gal kuri gali dj ar muzikanta parekomenduoti?

tai gi visa tema apie scenarijus yra, nepatingekit;)
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 06 05, 19:59)
tai gi visa tema apie scenarijus yra, nepatingekit;)

Netingejime esme, o yra mamyciu, kurios pacios siulo. Gal tiesiog nepamate, kad prasiau, todel pasikartojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IndreUz @ 2014 05 30, 10:14)
Laba diena,

as taip pat planuoju dukros krikstynas smile.gif Gal kuri darete svente ar planuojate daryti Kauno restorane Gralis?
kokie atsiliepimai? Maistas, aptarnavimas?

Aciu uz atsakyma smile.gif

dariau gralyje vestuves, artimiausiu zmoniu ratui, t.y. 10 zmoniu uzsisakem apartamentus ir likome labai patemkimti....labai grazus vaizdas pro langa, maistas supper, gerimai protingom kainom - mes likom patenkinti .....tik tai buvo pries 3 metus
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif

NU greitai turėsiu ir aš kvietimukus svečiams thumbup.gif nes krikštatėviams jau senai įteiktas wub.gif

Pagaliau užsakiau mažiukui pasiūti rūbus wub.gif Beliko išrinkti avalynę, bet čia sunkiausia. Nežinau ką pirkti vasarai g.gif O be to dar noriu kad ir derėtų su rūbais doh.gif lotuliukas.gif

Baiginėju po biški deoracijas. Užrašas jau padarytas, smeigtukus padarys kuri daro kvietimukus.

Gavau iš kiniečių šiaudelius pagaliau lotuliukas.gif jau maniau kad nebeateis doh.gif

Dabar galvoju, kad ir aš visai norėčiau svečiams po mažą dovanėlę į dėžutę įdėti.

Nu bet niekaip google neduoda nemokamai maketų doh.gif

Noriu kažko panašaus ax.gif user posted image

Atsakyti
Sveikutes,noriu prisijungti prie jusu burio,planuojame krikstynas liepos gale
Atsakyti