Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(Mili04 @ 2014 06 03, 15:34)
Sveikutės 4u.gif

Planuojam ir mes krikštynas princesės rugsėjo 20d. Vieta turim, tėveliams rūbai yra, o toliau štilius biggrin.gif na bet dar yra laiko tikiuosi pagaliau isisukti i planavima nes vis stinga spyrio kad jau reiketu pradeti organizuoti smile.gif o svarbiausia tai dar net krikstateviu neturim smile.gif vis apmastymuose...

Kokią vietą išsirinkot?
Mums labai sunkiai su vieta, labai viskas užimta...
Atsakyti
QUOTE(Camilaaaaa @ 2014 06 04, 15:09)
Dar del dovaneliu noriu pasiteirauti, as planuoju sveciams dovanoti zvake - angeliuko formos. Tik iskilo klausimas, jei vyras ir zmona, tai jiems po zvake dovanoti ar kaip porai viena?

Zvakes dovanuoti yra labai negerai !!! taip angeliukus figureles nusipirkyte , bet ne zvakes ! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 04 birželio 2014 - 22:56
QUOTE(Camilaaaaa @ 2014 06 04, 16:09)

Dar del dovaneliu noriu pasiteirauti, as planuoju sveciams dovanoti zvake - angeliuko formos. Tik iskilo klausimas, jei vyras ir zmona, tai jiems po zvake dovanoti ar kaip porai viena?
Kriksto teveliams galvoju remelius dovanoti, o seneliams arbatai dezute dekupazuota.

Mergaites,yra tema "netikusios dovanos", paskaitykit 4u.gif Viena pagrindiniu ivardinta netikusiu dovanu buvo zvakes ir angeliukai doh.gif Jau tokia beskonybe doh.gif Jus isleidziat pinigus, o svecias grizes namo jusu dovana tiesiai i siuksliu deze ismeta. cool.gif
Norit padaryti dovanas sveciams? Dovanokit tada jau nors dirbtinio medaus maziuka stiklainiuka(ar buna plastmasine dezute 100gr) ar kokios uogienes/dzemo stiklainiuka su kokia krikstynu tematika susijusia etikete(gali joje buti ir tie patys angeliukai). Tai garantuotai tokia dovana bus ivertinta. drinks_cheers.gif
O zvakutes, angeliukai... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes
noriu paklausti kokios bus žvakės krikšto?
ar labai jau žiurit i dydi smile.gif
nes vakar uosviene tiesiogine prasme ispeike musu žvakes doh.gif bet man vis vien vienodai biggrin.gif ji sako gal man nupirkti didesne? greižtai pasakiau ne....
nes musu žvake normalaus dydžio ...kiek supratau jai tas užkliuvo.
Nes kai krikštijo kita anuke buvo tokia ohoho dydele ir stora
Atsakyti
Aš tai žvakės pirkimą perleisiu krikšto mamai ax.gif Pagal tradiijas, tai krikšto tėvai turėtų ir tą skraistę pirkti, bet kiek girdėjau dabar ji nebūtina jei vaikas aprengtas baltai, ane?
O dėl to kokia bus žvakė, tai man kažkaip nekilo mintis, kad kvaršinti sau galvą dėl tokių smulkmenų biggrin.gif Nu ne kūribinga aš biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man atrodo svarbu, kad būtų balta ir viskas rolleyes.gif

Mamos mestelkit dovanų idėjų seneliams blush2.gif Kiek forumus skaitau, tai bene populiariausia dovana šaukšteliai su užrašais "mylimam seneliui", "mylimai močiutei" ir pan. Tai kažko originalenio norėčiau... Mano viena pažįstama tai užsakinėjo siūvinėtus rankšluosčius. Gal dar kas ką įdomesnio pasiūlys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimute89: 05 birželio 2014 - 08:50
QUOTE(raimute89 @ 2014 06 05, 09:47)

Mamos mestelkit dovanų idėjų seneliams  blush2.gif

Mes dovanojom puodelius su anuko nuotrauka, kad kasdien gerdami kava jie matytu ir prisimintu anuka biggrin.gif
Atsakyti
Pagal seną žvakė turi būt tikro vaško. Ar tos baltos natūralaus tikro vaško?

Dovanas turi nešti svečiai. Svečiam dovanot nematau prasmės. Už ką? Kad atėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 05, 10:26)
Dovanas turi nešti svečiai. Svečiam dovanot nematau prasmės. Už ką? Kad atėjo? g.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 05, 09:26)
Pagal seną žvakė turi būt tikro vaško. Ar tos baltos natūralaus tikro vaško?

O va šito ir nežinojau g.gif Kažkaip kiek atkreipiau dėmesį į žvakes, tai visur jos baltos - o ten puošybos elementai jau pagal kiekvieno skonį, pas vienus paprasta balta žvakutė, pas kitus su n paveikslėlių, birbitų ir t.t.

Dovanų tai nesiruošiu visiems įteikinėt, tik va seneliams kažką norėčiau paruošti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

buvau pradingus sunaus gimtadieniuo organizavime ir busto reikaluose, bet jau griztu...

Del zvakes, nupirkau paprasta, baznycioje... sunaus buvo maza, o dukrytes didele... (tam kad nesupainiociau kuri kurio, nes ta pacia zvake degins ir per pirma komunija). Del dovanu.... man patinka muiliukai mini, ant kuriu buna uzrasai kokie nors.... ranku darbo. As pati gaminu, tai nezinau ar butu cia kokia staigmena kazkam... seneliams vistiek ieskosiu ko nors kito, bet sveciams sitos idejos dar neatsisakiau.
Dabar man didelis rupestis del sventes vietos.... sodyba kurios norejom Trakuose negavom, uzsakyta jau... gal kas galite ka pasiulyti nebrangaus? Aplink Vilniu/aukstadvari ieskom. Blogiausiu atveju musu butas 80kv, tai susirinksim ten vakarienes... juolab kad sveciu - suaugusiu bus 8 - 10. Tai nera jau toks didelis balius. Bet vistiek gamtoje pabuti smagiau manau ir mums patiems ir vaikams.
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2014 06 05, 09:47)
Aš tai žvakės pirkimą perleisiu krikšto mamai  ax.gif Pagal tradiijas, tai krikšto tėvai turėtų ir tą skraistę pirkti, bet kiek girdėjau dabar ji nebūtina jei vaikas aprengtas baltai, ane?

Dėl skraistės būtina klausti kunigo, kuris krikštys. Nes vienur ji būtina, kitur ne.

Mes nieko nedovanosime svečiams. Manau, kad seneliai ir be dovanų anūką prisimena, kaip ir teta sūnėną. Gaus tik krikšto tėvai nuotraukų albumą (bet čia tik po krikštynų, kai jau turėsime nuotraukas).

Žvakę pirksime bažnyčioje, paprastą.
Atsakyti
Labutis mamytes - planuotojos. smile.gif 4u.gif Jungiuosi i jusu rateli. Mes krikstynas zadame daryti s.m. rugpjucio 16 d. krikstysiu sunu ir dukryte. Noriu kuo daugiau ideju krikstynoms. Mano atlikti darbai : uzsakyta sodyba, muzikantas uzsakytas, baznycia uzsakyta. Nuotraukas darys busbrolis, nes turi gera fotika ir meniska "aki' smile.gif jo hobis fotografija. Sukuosena ir makiazas usakyta. Suknyte mergaitei taip pat jau zadu uzsakineti. Berniukui reikia kostiumo (jam 5,5 metu). Beto kazkuri mamyte sake turinti scenariju, gal ir man galetu imesti i el.p. ieva.andruskiene@gmail.com kas darysite pasizadejimu, specialybes kortelias ir pan?
Atsakyti