Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(Arti654 @ 2014 06 04, 12:05)
Kaunietės matau, aktyviausios šiame forume smile.gif Šaunuolės! Aš iš Klaipėdos, tai nei dėl restoranų, nei tortų patart negalėsiu  cool.gif

kur fotografuosites, jei bus blogas oras? as apart ziemos sodo kretingoj nieko nesugalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2014 06 04, 11:36)
kur fotografuosites, jei bus blogas oras? as apart ziemos sodo kretingoj nieko nesugalvoju  g.gif

Krikśtynos mūsų vyks Juodkrantėje smile.gif tai fotosesija anoj marių pusėje bus smile.gif

O jei norite kitokios aplinkos, Drevernoje yra gražiai uostelis sutvarkytas, Turgaus aikštė renovuota, tokia senoviška, bet gal savaitgaliais ji ir užimta, nebuvau smile.gif o šiaip gražu ir Klaipėdos senamiesty, kruizinių laivų terminale smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti654: 04 birželio 2014 - 11:49
jei geras oras, tai mes isvis is gargzdu neisvyksim- fotografuosimes gargzduose,, bet va nesugalvoju kurdetis, jei lis unsure.gif
Atsakyti
Tyliai vis paskaitinedama ruosiu savaja svente... 07-05 dvejos krikstynos ir + santuokos sakramentas. Viskas jau po truputi deliojasi i vezias. Pradejau ieskoti dekoraciju...

Gal zinote, kur pigiau butu galima nusipirkti pom poms dekoraciju? Pati nenoriu is servetku lipdyti schmoll.gif

laiko nebedaug tai ieskau, kur LT ju pigiau rasti...
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2014 06 04, 14:10)

Gal zinote, kur pigiau butu galima nusipirkti pom poms dekoraciju? Pati nenoriu is servetku lipdyti  schmoll.gif

laiko nebedaug tai ieskau, kur LT ju pigiau rasti...

kiek tas pigiau? as uz maza (15cm skersmens) moku 2 litus, uz dideli( 25 cm skersmens)- 3 litus. uzsirezervavau, kad pagamintu jau, man atrodo, kad gana nebrangiai g.gif ar buna dar pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 06 04, 11:05)

Labai gražu! Tokias dėžutes dariau per sesės vestuves smile.gif Jei ne paslaptis, kokios dovanėlės svečiams?

nepaslaptis biggrin.gif bet ir nieko mandraus... nenorejom jokiu angeliuku ... tai dėsim kruopu maišeli ( nes svečiai ir turėjo išlaidu kad atvyktu pas mus i švente, tad kad kai griž namo turėtu ka valgyti) ir po šokoladini pinigėli ( kad turėtu už ka namo grižti ) lotuliukas.gif
tai va musu sumanymas buvo toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 06 04, 13:28)
nepaslaptis  biggrin.gif  bet ir nieko mandraus... nenorejom jokiu angeliuku ... tai dėsim kruopu maišeli ( nes svečiai ir turėjo išlaidu kad atvyktu pas mus i švente, tad kad kai griž namo turėtu ka valgyti) ir po šokoladini pinigėli ( kad turėtu už ka namo grižti )  lotuliukas.gif
tai va musu sumanymas buvo toks  ax.gif

Kokia faina idėja biggrin.gif Aš kažkaip nepagalvojau, kad svečiams reikia dovanas ruošti blush2.gif Na musiškiai gaus po stiklainiuką širšių medaus ir laikraštuką (laikraštukas bus vienas porai). Dovanėles simbolines tik seneliams galvoju įteikt, bet dar nežinau ką....
Atsakyti
sveikos ir sveiki smile.gif
QUOTE(Arti654 @ 2014 05 31, 16:20)
Mūsų krikštynų tematika jūrinė, spalvos balta ir tamsiai mėlyna. Bet dar nieko nesu susiruošusi...
Tik užsakyta bažnyčia, kunigas, restoranas.
Ateinu akis paganyt, minčių pagaudyt, o ir savomis pasidalinti  4u.gif

pas mus reikalai bei padaryti darbai viens prie vieno biggrin.gif tik kad uzske isveziojama maista esam, tad sventimo vieta dar iki galo neaiski, priklausys nuo oro turbut, nes jei geras - didele balta palapine.

Kvietimus darysiu pati, o ir visa kita ( dar nzn kas tai bus) bus daroma hanmade biggrin.gif
Atsakyti
Kurios turit scenariju, bukit geros atsiuskit man i el pasta: jureviciute.a@gmail.com
noriu pasiskaitineti, nes pati nebuvus krikstynose todel idomu kaip viskas vyksta smile.gif

Ar visos ruosiate sirsiu medu? I kokius indelius galvojate deti?
Papildyta:
Dar del dovaneliu noriu pasiteirauti, as planuoju sveciams dovanoti zvake - angeliuko formos. Tik iskilo klausimas, jei vyras ir zmona, tai jiems po zvake dovanoti ar kaip porai viena?
Kriksto teveliams galvoju remelius dovanoti, o seneliams arbatai dezute dekupazuota.
Papildyta:
QUOTE(Saire* @ 2014 06 01, 22:59)
Sveikutės, patarkit, kur perkat krikštui sukneles? Mūsų panelytėi 2 m. 4u.gif Norisi labai  wub.gif

Mes uzsisakem is facebook suknyte: Vintage bebe boutique. Man labai patiko, nes isivaizduoju, kad mano dukryte ta diena bus tikra princese ir suknele kaip tik tokia bus. Net neieskojau daugiau niekur, pamaciau patiko ir uzsakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Camilaaaaa @ 2014 06 04, 16:09)

Ar visos ruosiate sirsiu medu? I kokius indelius galvojate deti?

Dar del dovaneliu noriu pasiteirauti, as planuoju sveciams dovanoti zvake - angeliuko formos. Tik iskilo klausimas, jei vyras ir zmona, tai jiems po zvake dovanoti ar kaip porai viena?

Mes uzsisakem is facebook suknyte: Vintage bebe boutique. Man labai patiko, nes isivaizduoju, kad mano dukryte ta diena bus tikra princese ir suknele kaip tik tokia bus. Net neieskojau daugiau niekur, pamaciau patiko ir uzsakiau  4u.gif

as galvoju ar daryt g.gif jei daryciau, deciau I stiklainiukus nuo tyreles, nuplesciau ten esancias etiketes ir padaryciau su uzrasu kokiu I tema g.gif

angeliuka dovanociau seimai viena g.gif kur tokiu zvakuciu radot? 4u.gif

sukneles paziurejau wub.gif man jos irgi patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2014 06 04, 13:58)
jei geras oras, tai mes isvis is gargzdu neisvyksim- fotografuosimes gargzduose,, bet va nesugalvoju kurdetis, jei lis unsure.gif

kur kur - po skėčiu biggrin.gif su botais braidyt po balas wub.gif thumbup.gif musų krikštynos 08,16 - tai neatmetu tokio varianto biggrin.gif

darau šnd kvietimą - užklausimą krikštatėviams, kai baigsiu - pasirodysiu biggrin.gif pradedu ir aš judėt biggrin.gif nes dabar tik tortas ir fotografai užsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 06 04, 20:08)
kur kur - po skėčiu biggrin.gif su botais braidyt po balas  wub.gif  thumbup.gif musų krikštynos 08,16 - tai neatmetu tokio varianto  biggrin.gif

neatmetu ir botu variant, bet bijau, kad lauke bus uraganas koks, kai nei botai nei skeciai negelbes, mazas lietutis tai negazdina taip labai unsure.gif
Atsakyti