Sveikutės, patarkit, kur perkat krikštui sukneles? Mūsų panelytėi 2 m. Norisi labai
QUOTE(Saire* @ 2014 06 01, 22:59)
Sveikutės, patarkit, kur perkat krikštui sukneles? Mūsų panelytėi 2 m. Norisi labai
Šiai dienai aš labai noriu nertos suknelės Skelbimuose radau vieną moterį iš Panevėžio, kuri neria labai gražias suknias, tai greičiausiai bandysiu jai skambint ir tartis jei dar neužversta užsakymais. Kitas variantas - Baby city nusižiūrėjau labai gražią baltą suknelę, gal ji ir ne krikštynoms skirta, bet manau puikiai tiktų. Man nepatinka tos tradicinės "tortinės".....
QUOTE(Camilaaaaa @ 2014 06 01, 16:01)
Baznycioje laikas rezervuotas. Krikstysime Panemunes baznycioje (Kaune), gal kokiu atsiliepimu turite?
Sventine vakariene vyks Nakties magijoje. Man ten labiausiai patiko, nes yra uzdaras kiemelis, todel vaikai gales saugiai zaisti:)
Sventine vakariene vyks Nakties magijoje. Man ten labiausiai patiko, nes yra uzdaras kiemelis, todel vaikai gales saugiai zaisti:)
jei nepasikeitęs klebonas (Deimantas), tai labai mielas žmogus, jis iš Alytaus rajono čia atkeltas, kaime kai būdama vaikas vasarom gyvendavau,tai pas jį komuniją ėjau
Nm ir mes pasirinkom, labai graži aplinka ir kaip minėjot uždaras kiemelis yra
jau sutarta su kirpėja , vaikas tik dar "nuogas"
QUOTE(maziulele @ 2014 06 01, 19:51)
aš tai užsisakysiu kad pagamintų vieno kąsnio sumuštinukus, dar iš Rolls Kaune užsakysiu lavašo suktinukų su įvairiais įdarais, porą šampano butelių ir viskas manau. Na dar turbūt saldainių paimsiu vaikams
Pas mumis fotosesija prieš ceremoniją
O kur uzsakinesit vieno kasnio sumuštinius?
QUOTE(maziulele @ 2014 06 01, 19:51)
aš tai užsisakysiu kad pagamintų vieno kąsnio sumuštinukus
Sumuštinius tepiau pati, lavašą iš vakaro susisukau ir mini hamburgeriukų su naminiais kotletukai
Mes ir rinkomės prieš bažnyčią fotosesiją ir mūsų atveju buvo labai pasiteisinęs variantas
QUOTE(maziulele @ 2014 06 01, 22:09)
Kadangi švęsime Berneliu uzeigoje, tortą uzsakinesime is jų, nes savo atsinešti negalime nieko
O jie kiek žinau is Cupcake uzsakineja
O jie kiek žinau is Cupcake uzsakineja
bet visai gerai ten berneliuose ir tortas skanus buvo ir alkoholio kaina neišpūsta iš anksto užsakant. Ir niekuo rūpintis nereikia. Tortus iš anksto gali cupcake puslapį apsižiūrėt
QUOTE(Saire* @ 2014 06 01, 22:59)
mes savo panai pirkom "baby city", mūsiškė tokio pat amžiaus.
Kažkuri planuojat pikniko temą, gal pasinaudosit kokia idėja. Tik čia vestuvės buvo daryta, bet viską galima ir krikštynom pritaikyt https://www.facebook...4...4423&type=1
QUOTE(RutSi @ 2014 06 02, 14:03)
Mes ir rinkomės prieš bažnyčią fotosesiją ir mūsų atveju buvo labai pasiteisinęs variantas
bet visai gerai ten berneliuose ir tortas skanus buvo ir alkoholio kaina neišpūsta iš anksto užsakant. Ir niekuo rūpintis nereikia. Tortus iš anksto gali cupcake puslapį apsižiūrėt
Kažkuri planuojat pikniko temą, gal pasinaudosit kokia idėja. Tik čia vestuvės buvo daryta, bet viską galima ir krikštynom pritaikyt https://www.facebook...4...4423&type=1
Jo, jau apsižiūrėjau Cupcake puslapį, nusiusiu berneliams savo paveiksliuką kokio noriu ir tikiuosi bus skanus
nu super atrodo
Papildyta:
QUOTE(Camilaaaaa @ 2014 06 02, 12:53)
O kur uzsakinesit vieno kasnio sumuštinius?
gavau vienos moters numeriuką, bet pati dar neskambinau ir nesiteiravau dėl kainų
jei reikės į AŽ
dar "Skanus gyvenimas" FB gamina
na dar vienas darbas padarytas svečiam dovanėlės padarytos
QUOTE(intoka @ 2014 05 28, 22:40)
Sveikos planuojančios
kažkuri mamytė sakėsi turinti scenarijų, gal galėtų juo pasidalinti ir atsiūsti į tokaring@gmail.com, būsiu labai dėkinga
kažkuri mamytė sakėsi turinti scenarijų, gal galėtų juo pasidalinti ir atsiūsti į tokaring@gmail.com, būsiu labai dėkinga
Jei ne sunku ir ne gaila, aš irgi labai norėčiau to scenarijaus i aneta.stankeviciute@gmail.com.
Ačiū
sveikutes mamytes:) jungiuosi prie jusu:) Planuojam krikstynas rugpjucio men., gal galite pasiulyti koki restorana ar kavine Kaune?
Sveikutės
Planuojam ir mes krikštynas princesės rugsėjo 20d. Vieta turim, tėveliams rūbai yra, o toliau štilius na bet dar yra laiko tikiuosi pagaliau isisukti i planavima nes vis stinga spyrio kad jau reiketu pradeti organizuoti o svarbiausia tai dar net krikstateviu neturim vis apmastymuose...
Planuojam ir mes krikštynas princesės rugsėjo 20d. Vieta turim, tėveliams rūbai yra, o toliau štilius na bet dar yra laiko tikiuosi pagaliau isisukti i planavima nes vis stinga spyrio kad jau reiketu pradeti organizuoti o svarbiausia tai dar net krikstateviu neturim vis apmastymuose...
visoms atventusioms pas mus kolkas viskas tebestovi vietoj laukiu vis dar kvietimu kol padarys
Kaunietės matau, aktyviausios šiame forume Šaunuolės! Aš iš Klaipėdos, tai nei dėl restoranų, nei tortų patart negalėsiu
Labai gražus dekoravimas! Reikėa pasiskolonti idėją.
Labai gražu! Tokias dėžutes dariau per sesės vestuves Jei ne paslaptis, kokios dovanėlės svečiams?
QUOTE(RutSi @ 2014 06 02, 13:03)
Labai gražus dekoravimas! Reikėa pasiskolonti idėją.
QUOTE(vengana @ 2014 06 02, 21:13)
Labai gražu! Tokias dėžutes dariau per sesės vestuves Jei ne paslaptis, kokios dovanėlės svečiams?