Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

Pučis
Aciu uz info,tokiu atveju tikrai neversiu pamergiu deveti ilgas suknes lotuliukas.gif O negalvojai siutis bateliu? Kiek skaiciau temu tai gan populiaru pasidare,zinoma ir kainuoja atitinkamai g.gif Na cia toks variantas jeigu paieskos bus nesekmingos unsure.gif
Pas mus bus niu kazkur apie 50-60,priklausomai ka kviesim is vyro gimines,nes mano gimine nedidele,draugu bus pakankamai. Kaip pas tave reikalai del sveciu? nei mano nei vyro giminej nera jaunu teveliu su mazai vaikais,tai bus tik suauge,nereiks rupintis vaiku uzimtumu thumbup.gif mano drauges vestuves rudeni tai teks jai padeti,kadangi bus vaiku ir nestukiu. O pas tave? 4u.gif draugu amzius 18 - 25 ,o seimos nariu apie 40 - 50 ir seneliu keletas smile.gif Va va,as del to euro irgi pergyvenu,noriu iki vasaros pabaigos arba krastutiniu atveju iki gruodzio uzsakyti visas paslaugas,kol nepakeite kainu ir pan. lotuliukas.gif dauguma tikina kad nieko nepasikeis ir nebrangs ivedus eura,bet man baisu ir as galvoju kitaip doh.gif

pupkius smile.gif o jaunimas su jumis vazines pvz.limuzinu ar savo masinom? Pas mus tokia problema.Is draugu mazai kas vairuoja,gali nesusigrust visi i keles masinas,o automobiliu nuoma nemazai kainuotu kokiom keturiom valandom unsure.gif
O kokias liudininkai atlieka pareigas? 4u.gif pas mus irgi bus liudininkai,kad padetu parasa,o daugiau kaip ir nezinau kokio darbelio jiems duoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji_Draugė: 07 birželio 2014 - 16:42
Kaip ir jokių pareigų neatlieka,nebent patys nori prisidėt prie vestuvių planavimo ar žaidimų,ai dar gamtoje kažkokių žaidimų pagalvoja,bet ir tai nebūtinai,žinai,čia dar nuo tų laikų likę,jog žmonės galvoja,kad liudininkai tas pats kas piršliai,todėl daugelis nelabai nori jais būti,na dar dėl išlaidų galbūt.
Dėl mašinų net nežinau norėčiau autobusiuko kad visi bendrai važiuotų,kažkaip smagiau,bet jau kainos doh.gif tai manau su savais auto kažkaip prasisuksim ar paprašysim pažįstamų,kad bent jau svečius į šventės vietą nuvežtų,automobilį nebent sau išsinuomosime blush2.gif
Atsakyti
Mažoji drauge, jeigu nerasiu batų,tai teks siūtis, bet tikiuos, kad per tiek laiko rasiu lotuliukas.gif Mes irgi imsim liudininkus, šiemet kaip tik jų vestuvės, tai tikiuos, kad vaikelio nesusilauks iki mūsų vestuvių lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei ne,teks kažką kito galvoti. Ką jūs imsit į liudininkus, jaunus ar vyresnius? g.gif
Pas mus bus apie 40-50 žmonių, dar irgi reiks pakoreaguoti sąrašiuką, bet manau nemažai ir atkris blink.gif o dėl vaikų, bus keletą vaikų manau... bet jiems kainos už maistą mažesnės, o gal ir nebus, čia nuo tėvelių priklausys bigsmile.gif geriau, gal be vaikų ir jiems patiems atsipalaiduoti būtų galima drinks_cheers.gif
Mes tai jei bus poros,manau imsim mikriuką , o sau kokį automobilį nuomosim, reiktų atsižvelgti į kainas g.gif dabar draugai kur nomuos savo vestuvėm mikriuką porom,tai 500 lt g.gif
Mes dar turbūt imsim jį, kad naktį svečius išvežiotų, nes kaip minėjau, pas mane ne per naktį bus wub.gif pasiliksim dviese su vyru wub.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
pupkius smile.gif taip sutinku,manau del islaidu ir pan.Na manau neapkrausiu ju,o jei paprasius but liudininkai issigas - nuraminsiu,kad nieko nepirktu ir pan.nebent patys ka nors sugalvos,na ziuresim 4u.gif
Mes irgi sveciu paprasysim kad su savo masinom atvaziuotu i sventes vieta,o kita diena issimiegojus galetu jomis ir grizti,taip sutaupysim ant transporto,o del jaunimo,na pagalvotume del autobusiuko,nes limo per brangu,o savu neturi.Del kainu tai jo... na as manau ir mes ir jus ka nors sugalvosim thumbup.gif o koki nori nuomotis masiniuka jaunavedziams? blush2.gif man tai labai patinka nauji prabangus mersai,o vat vyrui patinka tos senos masinos,idomu kainos panasios ar skiriasi g.gif

Beje neatsakiau i Pucio klausima del pakvietimu 4u.gif manau dalinsime juos koki pvz. kovo menesi ir bandysiu pati darytis blush2.gif o ka kitos mano ir kaip darys? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pučis @ 2014 06 07, 18:27)
Mažoji drauge, jeigu nerasiu batų,tai teks siūtis, bet tikiuos, kad per tiek laiko rasiu lotuliukas.gif Mes irgi imsim liudininkus, šiemet kaip tik jų vestuvės, tai tikiuos, kad vaikelio nesusilauks iki mūsų vestuvių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o jei ne,teks kažką kito galvoti. Ką jūs imsit į liudininkus, jaunus ar vyresnius?  g.gif
Pas mus bus apie 40-50 žmonių, dar irgi reiks pakoreaguoti sąrašiuką, bet manau nemažai ir atkris  blink.gif o dėl vaikų, bus keletą vaikų manau... bet jiems kainos už maistą mažesnės, o gal ir nebus, čia nuo tėvelių priklausys  bigsmile.gif  geriau, gal be vaikų ir jiems patiems atsipalaiduoti būtų galima  drinks_cheers.gif
Mes tai jei bus poros,manau imsim mikriuką , o sau kokį automobilį nuomosim, reiktų atsižvelgti į kainas  g.gif  dabar draugai kur nomuos savo vestuvėm mikriuką porom,tai 500 lt g.gif
Mes dar turbūt imsim jį, kad naktį svečius išvežiotų, nes kaip minėjau, pas mane ne per naktį bus  wub.gif  pasiliksim dviese su vyru  wub.gif  wub.gif  blush2.gif

Geras pastebejimas! Per metus gali kas nors uznesteti lotuliukas.gif va drauge labai nori nestuke.gif tai ziuresim. Liudininkus imsim jaunus draugus,kurie rudeni tuoksis,o apie ka tu galvoji? 4u.gif
O kodel manai,jog daug kas is saraso atkris? unsure.gif man atrodo kad vaikams per pus kaina yra,o siaip kaip minejai atrodo galima ir nemoketi.
O keliom valandom tavo draugai nuomavo mikriuka ar cia visai dienai ? smile.gif
Atsakyti
Dėl jaunųjų mašinos kažkaip dar nežėjau nieko,noriu didelio ir prabangaus biggrin.gif biggrin.gif o dėl kvietimų net nežinau kaip daryti,kadangi gyvename užsienyje galvojau gal el.paštu siųsiu,kadangi vistiek atsakymus gausiu tik paštu arba skype,bet gal popierinį gaut maloniau svečiam būtų g.gif
Dar dėl liudininkų galvojam tarp dvejų variantų,vyro sesuo su vyro arba mano dėdė(nors jie ir nera seni apie 40 biggrin.gif ) tai dar nuspręsim,galbūt vyresnius imsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 07 birželio 2014 - 17:43
pakvietimus ir aš žadu pati darytis smile.gif vo liudininkus irgi žadam jaunus imti, kur šią vasarą susituoks, nes mes per juos kaip ir susižainom,tai būtų labai simboliška 4u.gif
Dėl automobilio nežinau, bet gal ką nors iš naujesnių modelių, reiktų dar pasidomėti. Mikriuką jie nuomos manau visai dienai g.gif reiktų paklausti, bet manau, kad visai, nes po bažnyčios važiuos poros kažkur ir po to juk į šventę ax.gif
Atsakyti
Dingusios šiandien visos moterytės 4u.gif kokių turit minčių su pakvietimais? gal jau turit viziją? mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar turbūt šiek tiek ankstoka apie kvietimus galvot,mergaitės dar nieko nesuplanavusios smile.gif
Atsakyti
na as taip nedarysiu, bet esu maciusi kaip kitos poros daro video pakvietinmus, ir sveciams issiuncia diska arba nuoroda, mano pakvietimas bus sudarytas ir dvieju nuotraukyciu, draugystes pradzioje ir dabartyje (kadangi esam kartu jau 7 metus) nemazai esam pasikeite tai turetu graziai ziuretis smile.gif bet dar brandinsiu sia minti kaip tai turetu atrodyti, cia tokia tiesiog ideja kuri dar mano galvoje smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet labai faina idėja:)) 4u.gif gal reiktų pavokti g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos Siaulietes gal kas turi atsiliepimu apie Aivara Povilioni ir Egidiju Jankauska kazi ar verta viena is ju samdytis?
Dekui uz atsakyma isanksto 4u.gif
Atsakyti
Labas:) jie vedėjai? :} Apie antrajį esu girdėjus, kad vertas dėmesio blush2.gif
Papildyta:
[quote=Pučis,2014 06 10, 13:34]
Labas:) jie vedėjai? :} Apie antrajį esu girdėjus, kad vertas dėmesio blush2.gif

Be to, panelės, užsidėjau pliusą, užsisakiau sodybą 4u.gif
Atsakyti