Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

pupkius smile.gif o geras, kaip čia įdomiai viskas sutampa biggrin.gif
Fotografas bus Rinat Tarzumanov, nežinau kodėl, bet jo nuotraukos labiausiai patiko.
Muzikantai grupė Kablys. Neteko girdėti, kaip groja, bet skaičiau gerų komentarų apie juos, tai tikiuosi nenusivilsime. Dar galvojom apie dj ir vedėją, bet nėra tekę būti tokiose vestuvėse, tai nelabai įsivaizduojam kaip viskas vyksta biggrin.gif
Ačiū Pučis 4u.gif Reikės pasižiūrėti smile.gif
Sodyba, tai labai patiko, perdaug ir neieškojom, ši buvo pati pirmoji, kurią apžiūrėjom. Ji jau internetu man labai patiko. Dar buvom nuvažiavę į pageluvio šilą, bet šioji iš karto nublanko prieš pirmąją lotuliukas.gif Salė, kaip ir nieko, bet bendras vaizdas kažkodėl schmoll.gif Na, bet čia skonio reikalas smile.gif Tai nusprendėm nesiblaškyti ir "griebėm" pirmąją biggrin.gif
Spalva, tikriausiai bus persikinė, jei nepersigalvosiu.
zivile.ariele sveikutė, o kokią dovaną tėvams galvojat dovanoti? smile.gif Mes irgi galvojome dėl tokių stalo kortelių, bet tikriausiai nebedarysim smile.gif
Atsakyti
dovana teveliams ideja radau internete, bet perdarysiu savaip smile.gif turiu nuotraukyte vaikysteje, kur su teveliais esam nusifotografave palangoje ant tilto (labai miela) tad zadu tokia pat nuotrauka padaryti kai grisiu atostogu pasiimsiu tevelius ir nuvyksim pailseti i palanga ir vel nusifotografuosim (jie to nezino) tuomet imsiu dideli remeli (kuris susideda ir triju skyriu) i viena puse idesiu sena nuotrauka i kita puse dabartyje, o per viduri parasysiu (isgraviruosiu ant remelio stiklo) : "Siandien jaunoji, rytoj zmona, visad Jusu mazoji dukra" kazka tokio smile.gif
Atsakyti
Vardo korteles bus nuotaikingos ir linksmos, darysim kiekvienam sveciui atsikra nuotrauka su lenteleje uzrasytu vardu. Kadangi dominuos zalia/geltona spalvos apsirengsim tokiomis spalvomis smile.gif pasitelsim i pagalba ir balionus ir akinius nuo saules kad neatrodytu visos vienodos. kadangi tai nebus profesonali fotosesija tai issivesrim su draugu kuris nufotografuos kur nors grazioje vietoje (galvoju apie miska) kad butu maziau zmoniu biggrin.gif

Siandien dar ziurinejau fotografus tai labai patiko Irma Siliunaite (kaina parase 2300 Lt) ir Viktorija Kuhlins (kaina 2500 Lt) kaina kaip ir normali, bet gal patarsit kuri geresne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.ariele @ 2014 06 05, 12:36)
Vardo korteles bus nuotaikingos ir linksmos, darysim kiekvienam sveciui atsikra nuotrauka su lenteleje uzrasytu vardu. Kadangi dominuos zalia/geltona spalvos apsirengsim tokiomis spalvomis smile.gif pasitelsim i pagalba ir balionus ir akinius nuo saules kad neatrodytu visos vienodos. kadangi tai nebus profesonali fotosesija tai issivesrim su draugu kuris nufotografuos kur nors grazioje vietoje (galvoju apie miska) kad butu maziau zmoniu biggrin.gif

Siandien dar ziurinejau fotografus tai labai patiko Irma Siliunaite (kaina parase 2300 Lt) ir Viktorija Kuhlins (kaina 2500 Lt) kaina kaip ir normali, bet gal patarsit kuri geresne? smile.gif

Geras, Irma man parašė 1800lt... idomiai g.gif pažiūrėk dar Daivą Kielę smile.gif
Atsakyti
na tikrai idmiai g.gif o gal zinai kiek daiva kainuoja?
Atsakyti
Sveikos prisijungusios 4u.gif smagu net skaityti, kiek visos daug nuveikusios ir išsirinkusios esat thumbup.gif mano didieji darbai pajudės, kai tik namo atostogoms grįšim, o dabar niekas nejuda, vis tik paieškos blush2.gif paguodžia tik tai, kad laiko tikrai yra, o ir idėjų netrūksta smile.gif)
Atsakyti
Daiva kielė 2000lt kaip supratau smile.gif
Tikrai visos labai daug nuveikusios:))) o idėjų dėl spalvyčių, derinukų, porų? smile.gif)
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

As Irmai irgi rasiau,taciau ji parase,jog jau yra uzimta musu datai.Gal neatkreipe demesio,jog ne siais metais vestuves,tai kazkaip jau ir nerasiau rolleyes.gif o gal tikrai jau uzimta 4u.gif tiesa pasakius kiek rasyneju paslaugu tiekejams,tai kokiu 30% maiso metus ir sako kad jau uzimti,tai tenka po du kartus klausti ar tikrai tikrai kitai vasarai neturi laiko lotuliukas.gif

zivile.ariele labai miela dovana sugalvojai teveliams wub.gif

Sia savaite lakstom apziurinejam vietas,bet dar neissirinkom.Kazkaip nuotraukose vienaip atrodo,o kai atvaziuoji ispudis ne toks WOW atrodo,tai po kiekvienos perziuros manasis grizta nusimines unsure.gif

Siandien buvau akropoly ir netiketai pamaciau,kad atveze nauju indu kaip tik saldziam stalui,kai pamaciau issprogo akys ir pripirkau indu saldziam stalui,bei stalo dekorui thumbup.gif dabar sedziu spoksau ir dziaugiuosi kaip mazas vaikas doh.gif wub.gif

Kokios pas jus mintys apie pamergiu suknytes? Kokios spalvos? Koks modeliukas? Rupinsites suknelemis ar leisit pamergems tuo uzsiimti? Bus visos vienodos ar tik spalva ta pati dominuos? Nuomosit siusit ar pirksit? Mokesit uz suknytes,dalinai mokesit ar pamerges tuo pasirupins? Va kiek klausimu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji_Draugė: 07 birželio 2014 - 12:29
Mažoji drauge, oho kiek klausimų lotuliukas.gif dar neapsispredėm dėl porų, man išvis labai sunku ką nors nuspręsti, kai maniškio nėra doh.gif verysad.gif viena prisigalvoju, bet nesinori daryti galutinio sprendimo,tai taip ir nieko konkretaus g.gif O jeigu bus poros,tai turėtų būt 3-4 poros, o dėl suknelių, manau leisiu kiekvienai pagal savo skonį išsirinkti, tik pasakysiu, kokios spalvos (galvoju galbūt pastelines) ir, kad būtų iki kelių ir pan. blush2.gif gražu, kai visos vienodos, bet dar pagalvosiu, šimtą kartų jaučiu keisis nuomonė lotuliukas.gif vat pernai kai buvom vestuvėse, ejom su ilgom geltonom suknelėm ir raudonais bateliais, tai aš kaip vargau kol batukus nusipirkau, tokiai mažai ir siaurai kojai beveik be šansų, tai kažkaip iš po to, nenoriu ir savo pamergėm užkrauti vargo, bet manau leisiu jom pasvajot ir kaip jos norėtų atrodyt.
Kaip fainiai dėl saldaus stalo, pas mane tuo turėtų pasirūpinti planuotoja, sakė turi daug visokių visokiausiu indų indelių, žvakindžių ir panašiai thumbup.gif bet jeigu kur nors nueinu, pamatau, ką nors gražaus,tai iškart užsinoriu ir jau ruošiuos pirkt lotuliukas.gif
Geras pastebėjimas, kad didžioji dalis maišo šiuos ir kitus metus, ir man teko ne vieną kartą dar patikslinti ir pasiklausti iš naujo lotuliukas.gif
O ką tu galvoji, ką kitos galvojat dėl pamergių? smile.gif smile.gif
P.S. Mažoji drauge, tikiuosi rasit ko norit! aš niekaip neprisiruošiu į sodybą nuvažiuot ir nuvežt avansą, gal dar niekas neužimė g.gif
Crist, kaip Renato kainos??? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pučis: 07 birželio 2014 - 13:57

Pučis o koks tavo kojytes dydis? tongue.gif as irgi anksciau turejau sunkumu rasti bateliu taip kaip 35 nesiodavau,bet kazkaip va per du metus netgi pasitempiau iki 36,tai jau paieskos kiek palengvejo lotuliukas.gif Istikro sukneles iki keliu vasarai butu kaip tik thumbup.gif ilgos irgi grazios,bet neramina tai,jog bus per karsta g.gif kaip tu istverei su ilga suknele vestuvese? ar visai neblogai buvo? 4u.gif Mano mamyte siuveja,tad mergaites uzsimokes uz medziaga ir joms pasius thumbup.gif nenoreciau apkrauti jos,bet mama labai jau norejo padeti wub.gif Bet kategoriskai atsisake siuti vestuvine suknele,nes jai bus daug streso ir ji nervuosis del kiekvieno siulo lotuliukas.gif tad ieskosiuos pati.
Na tavo planuotoja tokia sauni,tiek daug pades thumbup.gif nereiks va kaip man siandien tempti sunkius maisus su indais,kadangi maniskis dirba,tai vos uzlipau iki penkto auksto lotuliukas.gif
Pas mus bus 7 poros,na o spalva...hm...cia jau kaip minejai 100 kart nuomone keisis,bet kol kas galvoju arba svelniai rozine,sviesiai persikine arba royal blue ax.gif

Eh tikiuosi rasim vieta,va po dvieju savaiciu vaziuosim paskutini varianta apziuret,tikiuosi patiks ir duosim avansa drinks_cheers.gif O tu radusi patinkanti fotografa,muzikantus ir kitus paslaugu tiekejus stengiesi greiciau duoti jiems avansa ar su vyru dar paieskot kitu variantu? Matai,pas mus tokia bedele.Issirinkom fotografe (Linosfoto) ir as noriu jai uzmoketi avansa,manajam irgi patiko jos foto taciau nori dar kitu variantu paieskoti,o as matau ir sapnuoju tik ja.Vakar kilo nesutarimas ir man pasake kad as skubu su sprendimu unsure.gif kaip man elgtis,labai bijau kad jos nerezervuotu kiti verysad.gif
Atsakyti
Žinok buvo šilta su ta ilga suknele, nes jin tokia suuuuuunki blush2.gif bet galima kentėti lotuliukas.gif
Kaip tau pasisekė, kad mama siuvėja, mano būsima anyta siuvėja, bet labai abejoju ar jinai ką nors pasiūtų lotuliukas.gif nes amžinai pavargus ir pavargus...
Maniškis tai išvis tolimųjų reisų vairuotojas, jau 5 savaites nemačiau verysad.gif ax.gif todėl labai sunku ką nors susiderint, nenoriu aš jam ten galvos kvaršint kai išvažiavęs su tų vestuvių reikalais ir taip ten yra tų bėdų bėdelių doh.gif
dabar bandau susitarti su fotografais dėl susitikimo, kad įvertinti jų darbelius, žiūrėsiu kas labiausiai patiks, o tada turbūt jau ir rezervuosim ir mokėsim dalį pinigėlių g.gif
Maniškė irgi tokia pat koja, 35-36 thumbup.gif lotuliukas.gif ir labai siaura, todėl batai dažniausiai krenta nuo kojos, nors iš dydžio geri, bet per platūs schmoll.gif Kiek pas jus svečių bus, jau gal rašei, nebeatsimenu ? 4u.gif ką galvojat dėl pakvietimų, kada dalinsit? kviesit šeimas su vaikais ar be vaikų? koks svečių amžius?
Be to, ką tik užsiregistravau į sužadėtių kursus, lauksiu kada pakvies lotuliukas.gif noris viską greičiau susitvarkyt, kol eurų neįvedė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pučis: 07 birželio 2014 - 16:19
QUOTE(Pučis @ 2014 06 07, 13:54)
Mažoji drauge, oho kiek klausimų  lotuliukas.gif  dar neapsispredėm dėl porų, man išvis labai sunku ką nors nuspręsti, kai maniškio nėra  doh.gif  verysad.gif  viena prisigalvoju, bet nesinori daryti galutinio sprendimo,tai taip ir nieko konkretaus  g.gif O jeigu bus poros,tai turėtų būt 3-4 poros, o dėl suknelių, manau leisiu kiekvienai pagal savo skonį išsirinkti, tik pasakysiu, kokios spalvos (galvoju galbūt pastelines) ir, kad būtų iki kelių ir pan.  blush2.gif gražu, kai visos vienodos, bet dar pagalvosiu, šimtą kartų jaučiu keisis nuomonė  lotuliukas.gif  vat pernai kai buvom vestuvėse, ejom su ilgom geltonom suknelėm ir raudonais bateliais, tai aš kaip vargau kol batukus nusipirkau, tokiai mažai ir siaurai kojai beveik be šansų, tai kažkaip iš po to, nenoriu ir savo pamergėm užkrauti vargo, bet manau leisiu jom pasvajot ir kaip jos norėtų atrodyt.
Kaip fainiai dėl saldaus stalo, pas mane tuo turėtų pasirūpinti planuotoja, sakė turi daug visokių visokiausiu indų indelių, žvakindžių ir panašiai  thumbup.gif bet jeigu kur nors nueinu, pamatau, ką nors gražaus,tai iškart užsinoriu ir jau ruošiuos pirkt  lotuliukas.gif
Geras pastebėjimas, kad didžioji dalis maišo šiuos ir kitus metus, ir man teko ne vieną kartą dar patikslinti ir pasiklausti iš naujo  lotuliukas.gif
O ką tu galvoji, ką kitos galvojat dėl pamergių?  smile.gif  smile.gif
P.S. Mažoji drauge, tikiuosi rasit ko norit! aš niekaip neprisiruošiu į sodybą nuvažiuot ir nuvežt avansą, gal dar niekas neužimė  g.gif
Crist, kaip Renato kainos???  blush2.gif

kaip jau minėjau aš nežinau ar pas mane bus poros,kažkaip nenoriu vienų su kitais poruoti ar vienus kviesti į pulką kitus ne,jei bus be porų,tai manau kad šiaip jaunimas su mumis važinesis ir tiek, o spalvos ir dekoravimui ir jei bus poros, kol kas mąstau apie turkio ir koralų ar persikines spalvas(daugiau persiko kauliuko) rolleyes.gif Na dėl avanso galbūt tikrai paskubėk,kad tikrai būtum garantuota jog švęsi ten kur nori 4u.gif Merginos,pas jus bus piršliai ar liudininkai? mes imsim liudininkus,tikiuosi sutiks ir nekils dėl to bėdų thumbup.gif
Atsakyti