Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

QUOTE(justinaza @ 2014 11 12, 10:52)
O kur uzsisakinejote vestuvinius ziedelius? Ar iš savo aukso gaminate?

mes viena pazystama juvelyra turim tai pas ji ir daremes, turejome savo aukso bet truko tai dar nusipirkom smile.gif siandien buvo pirmas ziedeliu pamatavimas, tai labai dziaugiuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikites 4u.gif kaip visom sekasi planavimas?smile.gif) kazkur dingusios visos.. g.gif
Atsakyti
Na aš galiu pasidžiaugti dar keliais atliktais darbais. Nusipirkome beveik visą reikalingą kiekį alkoholio. Kainytės tai ohoo kad ir su akcijomis... Dar išsirinkome žiedelius, gaminsimės iš savo aukso juvelyrinėje Aukselis. Kainos ten nėra didelės tai šioje vietoje sutaupysime. Taip pat prisiklausiau daug patarimų apie salės puošybą, tai po truputėlį dėlioju savo mintis kaip čia ją papuošus. Man labai gražu pom pomai tamsiai mėlyni ir balti wub.gif bandysiu pati gamintis juos. Dar vis galvoju ar reikia tų stalo kortelių... Nors pas mane tik 30 žmonių bus, bet esu girdėjusi, kad jos praverčia g.gif bet smagu, kad jau daug šventės momentų apgalvojome. O atrodo, ką tik mano sužadėtinis man pasipiršo wub.gif o kaip jums merginos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simonaaha @ 2014 11 21, 15:00)
Na aš galiu pasidžiaugti dar keliais atliktais darbais. Nusipirkome beveik visą reikalingą kiekį alkoholio. Kainytės tai ohoo kad ir su akcijomis... Dar išsirinkome žiedelius, gaminsimės iš savo aukso juvelyrinėje Aukselis. Kainos ten nėra didelės tai šioje vietoje sutaupysime. Taip pat prisiklausiau daug patarimų apie salės puošybą, tai po truputėlį dėlioju savo mintis kaip čia ją papuošus. Man labai gražu pom pomai tamsiai mėlyni ir balti  wub.gif bandysiu pati gamintis juos. Dar vis galvoju ar reikia tų stalo kortelių... Nors pas mane tik 30 žmonių bus, bet esu girdėjusi, kad jos praverčia  g.gif bet smagu, kad jau daug šventės momentų apgalvojome. O atrodo, ką tik mano sužadėtinis man pasipiršo  wub.gif o kaip jums merginos?  4u.gif

mes taip pat viska pasidarem, ir ziedelius jau turim, taip pat juos gaminome is savo aukso:)) dabar beliko sulaukti TOS dienos:)
Atsakyti
Labas, mielosios smile.gif su praėjusiom šventėm visas 4u.gif Dingusios visos... Kaip sekasi planuoti? kas naujo? kur patobulėjot, ką užsakėt... ?? g.gif g.gif blush2.gif
Turiu klausimą, kaip darysite su filmuotoju, sakysites? kokių variantų turite? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, džiaugiuosi už jus visas,kad po truputėlį jau baigiate planuoti savo didžiąją šventę,linkiu visoms stiprybes,kantrybės ir nuostabiausios šventės 4u.gif Mano vestuvės neįvyks,gaila,bet matyt taip lemta...
Atsakyti
smile.gif+2015 01 05, 17:18-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2015 01 05, 17:18)
Merginos, džiaugiuosi už jus visas,kad po truputėlį jau baigiate planuoti savo didžiąją šventę,linkiu visoms stiprybes,kantrybės ir nuostabiausios šventės 4u.gif  Mano vestuvės neįvyks,gaila,bet matyt taip lemta...

Kas darbar atsitiko???? g.gif doh.gif
mes taip pat žadėjom atšaukti viską... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2015 01 05, 19:40)
Kas darbar atsitiko????  g.gif  doh.gif
mes taip pat žadėjom atšaukti viską...  schmoll.gif

Atsirado problemų su kuriomis jis nesusitvarko,o aš jau pavargau padėti jam(tokia ir pagalba,kai pats žmogus nenori keistis) galbūt jau seniai reikėjo viską nutraukti,aišku gaila,vis delto tiek daug metų...bet gal taip ir geriau verysad.gif
Atsakyti
labas siaulietes gal esat buvusiso vestuvese kurias vede du jauni zmones jauna mergina ir vaikinas ax.gif http://www.skelbiu.l...s-19846998.html sitie ax.gif kokie atsiliepimai noriu ju savo sventeje ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinote kur Šiauliuose didziausias pasirinkimas trumpu vestuviniu sukneliu nuomotis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovileta: 14 sausio 2015 - 12:51
Sveikute smile.gif bandyk Gracijoje smile.gif ten turėtų turėti smile.gif aš matavaus keleta trumpų vakarui ax.gif
Mielosios, kur šukuosenos, makiažai , užsirašėt jau?
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2015 01 18, 13:46)
Sveikute smile.gif bandyk Gracijoje smile.gif ten turėtų turėti smile.gif aš matavaus keleta trumpų vakarui  ax.gif
Mielosios, kur šukuosenos, makiažai , užsirašėt jau?

As visai dienai trumpos noriu, vasara galbut karsta, o su ta ilga vienas vargas doh.gif
Kiek ieskojau nieko gero neradau, tai uz nuomos kaina geriau nutariau siutis, bent bus ideali viskuom ir butent ant manes smile.gif
Atsakyti