QUOTE(vilgintaa @ 2014 11 03, 23:50)
sveikutes, merginos gal galte ka patarti del sales puosybos? ka butu galima pasamdyti kad uzsiimtu tuo reikalu? gal ka jums teko girdeti? gal galit ka rekomenduoti..
Papildyta:
sveikute, mums taip pat buvo kiles klausmas del vestuviu filmavimo, bet pasitarem ir nusprendem jog REIKIA labai smagu bus per kiekvienas metines prisiminti viska is naujo.. tai uzsisakeme fotografavima ir filmavima, darba atliks seima, vyras ir zmona. teko matyti ju darytas nuotraukas bei video irasa ( nes mano busimo vyrelio sesuo buvo juos pasisamdziusiu) tai labai patiko, bei patys tokie faini zmogeliukai:)) ir kaina labai padori 900 euru ir fotografavimas ir filmavimas:)
Papildyta:
sveikute, mums taip pat buvo kiles klausmas del vestuviu filmavimo, bet pasitarem ir nusprendem jog REIKIA labai smagu bus per kiekvienas metines prisiminti viska is naujo.. tai uzsisakeme fotografavima ir filmavima, darba atliks seima, vyras ir zmona. teko matyti ju darytas nuotraukas bei video irasa ( nes mano busimo vyrelio sesuo buvo juos pasisamdziusiu) tai labai patiko, bei patys tokie faini zmogeliukai:)) ir kaina labai padori 900 euru ir fotografavimas ir filmavimas:)
Sveika, na mes irgi apsisprendem pagaliau, kad vis del to imsim ir filmavimą, tai dabar liko tik susitarti su operatoriumi Dėl salės puošybos tai bent jau aš planuoju puošti pati (aišku pasitelkusi draugių ir artimųjų pagalbą) kadangi į mūsų užsisakytą salę įleidžia pasipuošti iš vakaro, o penktadienis prieš didžiąją dieną bus ndarbo diena, tai manau kad viską spėsime