sveikos, as esu 2015 metu birzelio menesio nuotaka turime fotografa, ir esame isirinke kad vestuviu spalva bus balta su raudona, turime dekoravimo ideju. Daugiau nieko neturime nes mano suzadetinis uz menesio tegrizta i LT tai tada ir prasides didieji uzsakinejimai, taciau vestuves bus tik artimuju tarpe, apie 25 zmones, ir tik sventine vakariene, be nakvynes. Ieskome pigiausio ir geriausio varianto kur galetume uzsisakyti vakariene, kur maistas skanus ir aplinka tvarkinga, grazi muzikantu mums nereikia, nes ketiname vakarieniauti tik kokias 3 - 4 valandas, ir po tos skirstytis, pinigelius geriau panaudosime povestuvinei savaitei Druskininku sanatorijoje. Ketiname sutilpti i 3000 euru siuo metu didziausias uzdavinys - sirinkti baznycia, rinktumemes katedra, bet paskaiciusi komentarus cia apie kainas jos, tai pakraupau. 700 daug. Dar galvoju apie pietinio baznycia, buvau nuejusi pries pora dienu i misias, patiko, baznycia jauki visai, viduje man net jaukesne nei katedra, tik is lauko aisku nera tos dydybes. Idomu kas zinote kokia pietinio baznycios ,,auka" ?
Sveiki, o man teko keisti norėtą datą, nes pirmadienį paskambinome į vieną sodybą, mūsų norėta data buvo laisva ir susitarėme, kad antradienį vakare atvyksime apžiūrėti, bet antradienį nuvažiavus sako jūsų norėtą data šiandien jau užsakė... tai nukėlėme savaitei į priekį ir sutarėme, kad šiandien atvešime užstatą. Labai tikiuosi, kad šiandien nuvykus vėl neteks datos keisti.
Merginos norėjau pasiteirauti, matau kad daugelis tuoksitės ir bažnyčioje, o tos kurios tuoksitės bažnyčioje ar dar planuojate eiti ir į CM ar nebe?
Merginos norėjau pasiteirauti, matau kad daugelis tuoksitės ir bažnyčioje, o tos kurios tuoksitės bažnyčioje ar dar planuojate eiti ir į CM ar nebe?
QUOTE(simonaaha @ 2014 10 14, 18:32)
Sveika. O kur jūs užsisakėte žiedus? Mes irgi žadam darytis iš savo aukso, bet nežinome dar kur geriau
Sveiki, mes ziedukus uzsisakeme Siauliuose, salone "Aukselis', salia saules miesto. Buvome aplanke labaaiii daug juvelyriniu parduotuviu, bet tik ateje pas "Aukselio" juvelyra supratome, kad cia yra ta vieta. Neskaitant kad tikrai nebrangiau kainuoja plius juvelyras yra be galo kurybingas. Pasiulo, pataria ir pasako ziedu formu pliusus bei MINUSUS. Nei vienas salonas, kiek ju aplankeme tik gyre savo ziedus...
Papildyta:
QUOTE(justinaza @ 2014 10 15, 16:18)
Sveiki, o man teko keisti norėtą datą, nes pirmadienį paskambinome į vieną sodybą, mūsų norėta data buvo laisva ir susitarėme, kad antradienį vakare atvyksime apžiūrėti, bet antradienį nuvažiavus sako jūsų norėtą data šiandien jau užsakė... tai nukėlėme savaitei į priekį ir sutarėme, kad šiandien atvešime užstatą. Labai tikiuosi, kad šiandien nuvykus vėl neteks datos keisti.
Mes su brangiausiuoju nutareme eiti tik i CM. O siaip kiek esu girdejusi, kad nera butina jau beeiti i CM jei einate i baznycia santuokai...
QUOTE(justinaza @ 2014 10 15, 17:18)
Mes tai tik i baznycia
QUOTE(justinaza @ 2014 10 15, 15:18)
Sveika,mes taip pat tik bazncioe,net kunigai paklausia ar tuoksite tik baznycioje,ar dar ir CM,tai manau baznycia ir sutvarko visus dokumentus,nors is tikruju reiketu labiau pasidometi kaip kas,manau, iki CM vistiek reikia nueiti su dokumentais
Mes taip pat planuojame, kad užtektų tik bažnyčios, kadangi vykti tą pačią dieną ir į CM nebesinori, nes ir vienoje vietoje sutuokia, po to iš naujo kitoje, ir čia žiedus užsidedame, čia vėl juos nusiimti reikia ir iš naujo dėtis...
Kiek žinau tai bažnyčia per 10 dienų (tik nežinau ar kalendorinių ar darbo dienų) turi perduoti visus dokumentus į CM. Bet mes patys po ceremonijos manau nueisime ir viską susitvarkysime, kad ramiai galėtume vykti į kelionę ir nereikėtų jaudintis ar tikrai tie duomenys bus perduoti
Kiek žinau tai bažnyčia per 10 dienų (tik nežinau ar kalendorinių ar darbo dienų) turi perduoti visus dokumentus į CM. Bet mes patys po ceremonijos manau nueisime ir viską susitvarkysime, kad ramiai galėtume vykti į kelionę ir nereikėtų jaudintis ar tikrai tie duomenys bus perduoti
Sveikos, planuotojos užklydau paskaitinėti Jūsų smagių rūpestėlių ir skaitant paskutiniąsias žinutes, nutariau suteikti info, kadangi pati visą tai jau praėjau Jei nutarėte tuoktis tik bažnyčioje, apie tai būtinai pranešate kunigui ir santuokos dieną vykstate tik į bažnyčia. Po to kunigas per 10 dienų apie įvykusią santuoką praneš Šiaulių miesto (jei tuokiatės miesto bažnyčioje) arba Šiaulių rajono (jei tuokiatės rajono bažnyčioje) metrikacijos skyriui, ir Jūs gausite el. laišką, kad jau galite atvykti ir atsiimti santuokos liudijimo (nes tas, kur gaunate bažnyčioje nėra oficialus dokumentas). Taigi abu su sutuoktiniu nuvyksite į metrikacijos skyrių darbo dienomis, darbo valandomis (penktadienį iki 12 val.) užpildysite anketas ir gausite oficialų santuokos liudijimą. Sėkmės planuojant nuostabiausia ir trumpiausią šventę gyvenime
Sveiki, noriu pasidžiaugti atliktais darbais. Praeitą savaitę pagaliau susigriebėme ir didžiąją dalį planavimo darbų iš minčių ir pasvarstymų įgyvendinome: užsisakėme salę, susitarėme su muzikantais, susitarėme su kunigu, užsisakėme datą ir laiką bažnyčioje, užsiregistravome į pasiruošimo santuokai kursus, susitariau su kirpėja. Tiesiog reikėjo susiimti ir imtis realių darbų Likęs neatliktas darbas - fotografas.
Čia klausimų kyla nemažai, ar rinktis iš tikrų profesionalų, tačiau jų kainos šiek tiek gąsdina ir peržiūrėjus nuotraukas aišku kad ir tavo bus lygiai tokios pat, nes kiekvienas turi savo braižą ir niekas nesikeičia. Ar rinktis iš pradedančiųjų, kurių kainos gerokai mažesnės tačiau dar galima rasti kažką skirtingo pateiktuose pavyzdžiuose, tačiau kokybė nuotraukų gal ir neprasta, bet turinys gal ir blankesnis
Čia klausimų kyla nemažai, ar rinktis iš tikrų profesionalų, tačiau jų kainos šiek tiek gąsdina ir peržiūrėjus nuotraukas aišku kad ir tavo bus lygiai tokios pat, nes kiekvienas turi savo braižą ir niekas nesikeičia. Ar rinktis iš pradedančiųjų, kurių kainos gerokai mažesnės tačiau dar galima rasti kažką skirtingo pateiktuose pavyzdžiuose, tačiau kokybė nuotraukų gal ir neprasta, bet turinys gal ir blankesnis
QUOTE(justinaza @ 2014 10 20, 09:14)
Sveiki, noriu pasidžiaugti atliktais darbais. Praeitą savaitę pagaliau susigriebėme ir didžiąją dalį planavimo darbų iš minčių ir pasvarstymų įgyvendinome: užsisakėme salę, susitarėme su muzikantais, susitarėme su kunigu, užsisakėme datą ir laiką bažnyčioje, užsiregistravome į pasiruošimo santuokai kursus, susitariau su kirpėja. Tiesiog reikėjo susiimti ir imtis realių darbų Likęs neatliktas darbas - fotografas.
Sveiki, imk
Man taip pat fotografas su muzikantu dar didelis galvos skausmas
Ta pati svarstau ir as apie fotografa, bet tikriausiai geriau imsiu profesionalu nei megeja... Daug apsiskaiciau komentaru, jei norisi tik tureti nuotrauku is savo sventes tai imk megeja fotografa, o jei norisi isskirtiniu fotografiju tada ne nesukusi galvos imk profesionala Vienintelis asmuo, tai fotografas, del kurio zadame netaupyti...nors ir ieskome profesionalaus fotografo maziausia kaina
QUOTE(LTkojote @ 2014 10 20, 13:28)
Sveiki, imk
Ta pati svarstau ir as apie fotografa, bet tikriausiai geriau imsiu profesionalu nei megeja... Daug apsiskaiciau komentaru, jei norisi tik tureti nuotrauku is savo sventes tai imk megeja fotografa, o jei norisi isskirtiniu fotografiju tada ne nesukusi galvos imk profesionala Vienintelis asmuo, tai fotografas, del kurio zadame netaupyti...nors ir ieskome profesionalaus fotografo maziausia kaina
Tai va kad reikia ne tik paciai apsispresti, bet dar ir antrąją pusę įtikinti, nors pradžioje sako rinkis ką nori, po to kai jau apsisprendi pradeda jieškoti argumentų prieš ir vel tenko iš naujo svarstyti O ar galvojate imti filmuotoją? Nes man čia irgi klausimas didelis. Ar verta, ar geriau daugiau lėšų skirti tik fotografui ir likti be filmavimo?
Sveikos jungiuosi ir as prie jusu burio gal kuri is jusu vestuves Seduvos malune organizuojates? Arba tirit uzsisake isvaziuojamaja ceremonija?
sveikutes, merginos gal galte ka patarti del sales puosybos? ka butu galima pasamdyti kad uzsiimtu tuo reikalu? gal ka jums teko girdeti? gal galit ka rekomenduoti..
Papildyta:
sveikute, mums taip pat buvo kiles klausmas del vestuviu filmavimo, bet pasitarem ir nusprendem jog REIKIA labai smagu bus per kiekvienas metines prisiminti viska is naujo.. tai uzsisakeme fotografavima ir filmavima, darba atliks seima, vyras ir zmona. teko matyti ju darytas nuotraukas bei video irasa ( nes mano busimo vyrelio sesuo buvo juos pasisamdziusiu) tai labai patiko, bei patys tokie faini zmogeliukai:)) ir kaina labai padori 900 euru ir fotografavimas ir filmavimas:)
Papildyta:
QUOTE(justinaza @ 2014 10 21, 07:42)
Tai va kad reikia ne tik paciai apsispresti, bet dar ir antrąją pusę įtikinti, nors pradžioje sako rinkis ką nori, po to kai jau apsisprendi pradeda jieškoti argumentų prieš ir vel tenko iš naujo svarstyti O ar galvojate imti filmuotoją? Nes man čia irgi klausimas didelis. Ar verta, ar geriau daugiau lėšų skirti tik fotografui ir likti be filmavimo?
sveikute, mums taip pat buvo kiles klausmas del vestuviu filmavimo, bet pasitarem ir nusprendem jog REIKIA labai smagu bus per kiekvienas metines prisiminti viska is naujo.. tai uzsisakeme fotografavima ir filmavima, darba atliks seima, vyras ir zmona. teko matyti ju darytas nuotraukas bei video irasa ( nes mano busimo vyrelio sesuo buvo juos pasisamdziusiu) tai labai patiko, bei patys tokie faini zmogeliukai:)) ir kaina labai padori 900 euru ir fotografavimas ir filmavimas:)