Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

QUOTE(simonaaha @ 2014 09 22, 12:51)
Sveikos dar kartelį  smile.gif Noriu papasakoti ką mes su busimu vyru jau suplanavome ir užsisakėme. Daug galvojome ir nusprendėme kad švęsime Akmenukės sodyboje. Nuvažiavę ten iškart likome labai patenkinti. Mūsų pastebėti pliusai: labai graži ir sutvarkyta aplinka, yra daug miegamųjų vietų, sodybos savininkė labai maloni moteris, davė daug patarimų dėl vestuvių planavimo, girdėjome daug pagyrų dėl šios sodybos maisto ir didelių porcijų, kaina taip pat nesikandžioja - žmogui 130lt maistas+nakvynė. Taip pat yra pirtis, prūdelis, bet mums jos nereikia.
Taip pat susiradau fotografę. Jos ieškojau ilgai, nes ieškojau optimalaus varianto, kad nereikėtų pakloti didelės sumos ir nuotraukos būtų gražesnės negu "tetos fotografija"  laugh.gif Ieškojau ieškojau ir radau Akvilinos Morkūnaitės fotografiją. Pabendravome ir nusprendžiau kad ji fotografuos mūsų vestuves, nes ji labai mielas žmogus, nuotraukos gražios, kaina svyruoja apie 1200lt, priklauso nuo to kiek fotografuos (mes imame 5 valandoms).
Tai taip dar vienas vargelis nusirito nuo pečių.  thumbup.gif  thumbup.gif
Dėl muzikantų labai sunku nebuvo. Jie grojo būsimo vyro sesers vestuvėse. Visi liko patenkinti. Ir žaidimų daug buvo ir dainų repertuaras labai didelis, o svarbiausiai - neprisigėrė ir svečiams to nesiūlė  laugh.gif Jie iš Kelmės, o kaina 1200lt visai dienai.
Beje, pasirūpinome ir bažnyčia. Jau nuėjome pas kunigėlį ir užsirašėme datą. Tuoksimes šv. Jurgio bažnyčioje. Kadangi drąsi esu tai ir apie auką gražiai paklausiau, tai nusišypsojęs pasakė, kad didelį pyragą turėsiu iškepti  laugh.gif
Šiai dienai viskas. Nusprendėme, kad likusius darbus darysime tik po Naujųjų metų, o dabar šiek tiek atsipūsime  wub.gif
Ir dar mačiau merginos kalbėjo apie aukas katedroje. Patikėkite, ten į akis daug kam pasako tikslią sumą - praeitais metais mano pusseserė "mokėjo" 600lt... Baisu, dėl to atsisakiau ten tuoktis, nors bažnyčia tikrai graži. Tik girdėjau, kad Pranskaičio kadencija čia jau baigiasi ir į katedrą atvažiuos labai šaunus kunigas, tad drįstu tikėtis, jog jis pakeis tvarką katedroje iki kitų metų  smile.gif

Seika, gal galėtum pasakyti,kaip vadinasi jūsų muzikantai smile.gif

Merginos,aš prisiskaičiau,kad jau basingos kainos katedroj,kaip tik bažnyčioje,kurioje tuoksimės atėjo naujas kunigas iš katedros Čekavičius,tikiuosi neužsišauks baisingos kainos blink.gif bet kai kalbejom labai malous pasirode,nereikalavo krūvos dokumentų,o kai sužinojo,kad mes iš užsienio ir dėl kursų labai galvos nekvaršino biggrin.gif Tai va ,daugiau nieko ir nenuveikėm per atostogas lotuliukas.gif teks po naujų grįšt lotuliukas.gif beja, seikos prisijungusios naujos mergaitės 4u.gif

Atsakyti
sveikos mielosios:) o mane užpuolė deprasija, nežinau ar benoriu šventės... nieko neišsirenku, nes viskas taip brangiai kainuoja, o taip gaila pinigų.. pradedu galvoti, kad nereikia jokių vestuvių blink.gif
Kaip Jums visoms sekasi, ką išsirinkot, ką susiradot?
Atsakyti
smile.gif+2014 09 22, 21:21-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 09 22, 21:21)
Seika, gal  galėtum pasakyti,kaip vadinasi jūsų muzikantai smile.gif

Merginos,aš prisiskaičiau,kad jau basingos kainos katedroj,kaip tik bažnyčioje,kurioje tuoksimės atėjo naujas kunigas iš katedros Čekavičius,tikiuosi neužsišauks baisingos kainos blink.gif  bet kai kalbejom labai malous pasirode,nereikalavo krūvos dokumentų,o kai sužinojo,kad mes iš užsienio ir dėl kursų labai galvos nekvaršino  biggrin.gif  Tai va ,daugiau nieko ir nenuveikėm per atostogas lotuliukas.gif  teks po naujų grįšt lotuliukas.gif beja, seikos prisijungusios naujos mergaitės 4u.gif

Kaip jie vadinasi nežinau, tik galiu numeriuką duoti jei reikia smile.gif Jie dviese yra
Papildyta:
QUOTE(Pučis @ 2014 09 30, 15:42)
sveikos mielosios:) o mane užpuolė deprasija, nežinau ar benoriu šventės... nieko neišsirenku, nes viskas taip brangiai kainuoja, o taip gaila pinigų.. pradedu galvoti, kad nereikia jokių vestuvių  blink.gif
Kaip Jums visoms sekasi, ką išsirinkot, ką susiradot?

Manau visoms kyla ta depresija, nes šiais laikais viskas labai brangu tikrai. Tik manau galima turint daug fantazijos pasidaryti šventę ir nebrangiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simonaaha @ 2014 09 30, 20:06)
Kaip jie vadinasi nežinau, tik galiu numeriuką duoti jei reikia smile.gif Jie dviese yra
Papildyta:

Manau visoms kyla ta depresija, nes šiais laikais viskas labai brangu tikrai. Tik manau galima turint daug fantazijos pasidaryti šventę ir nebrangiai  smile.gif

Būčiau dėkinga,sausį grįžę pasiskambintume jiems smile.gif

O dėl depresijos,visiem sunku aš dažnai pagalvoju,kad man užtektų tik bažnyčios,bet po to vėl pergalvoju,kad vistiek žmonės atvyks pasveikinti,juk nepaliksi jų ant gatvės smile.gif

Bet jei už bažnyčia teks paklot kelis šimtus,tai nežinau kaip čia viskas bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš galvoju, kad dar labai jauna aš santuokai... ir nežinau ar tas žmogus yra tikrai tas žmogus, nes santuoka bažnyčioj ne šeip... kažkodėl vis kyla abejonės, todėl nieko neužsakinėju ir nieko nebedarau...
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos, as jau atsokau rugsejo 6 d savo svente. Ir parduodu suknele nerealaus grozio lietuvoje jos ieskojau ir radau tik salone nuomos kaina jos butu Pelenes salone 3000 lt sampanines spalvos. Internete ieskojau apie 2 men kol radau eaby isvis nebuvo,aliexpress netikri skelbimai imesti bandziau siustis. Tai radau Spec sukneliu vestuviniu tinkla ir siaip netaip radau savo isvajuotaja suknele. Atsiunte identiska suknele.
Ir db ji iesko kitos nuotakos ant kurios atrodys tobulai smile.gif
Parduodu skubiai del kainos galima deretis smile.gif
suknele patogi visa svente su ja ir isbuvau

http://www.skelbiu.l...u-20074048.html
rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos planuojančios. Kaip matau ne man vienai paluakai nuo kainų šiaušiasi smile.gif kas po 500 kas po 1500 kainas i viršų kelia... Kažkas baisaus. O dar vakar su MB susikibome dėl bendro šventės biudžeto, nes man tik užteko prakalbti apie bendrą sumą kuri gaunasi viska dedant preliminariomis didelemis sumomis blush2.gif (aš visada geriau suplanuoju kad kainuos daugiau ir po to turiu sutaupymą nei atvirkščiai smile.gif ), tai taip užsiuto kad aš čia kažin kokių prabangybių tipo noriu už tokias sumas, tai sakiau išviso tekėti nebenoriu... Na bet šiandien ir rytoi važiuojame apžiūrėti sales. Gal kuri esate girdėjusi kokių nors atsiliepimų apie sodyą "Prie Ąžuolų" Radviliškio rajone, nes nelabai ką randu ir nežinau kad nerandu blogų atsiliepimu tai gal ir gerai, bet kad ir geru atsiliepimu nera tai kažkaip itartina darosi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(justinaza @ 2014 10 13, 13:08)
Sveikos visos planuojančios. Kaip matau ne man vienai paluakai nuo kainų šiaušiasi smile.gif kas po 500 kas po 1500 kainas i viršų kelia... Kažkas baisaus. O dar vakar su MB susikibome dėl bendro šventės biudžeto, nes man tik užteko prakalbti apie bendrą sumą kuri gaunasi viska dedant preliminariomis didelemis sumomis blush2.gif  (aš visada geriau suplanuoju kad kainuos daugiau ir po to turiu sutaupymą nei atvirkščiai smile.gif  ), tai taip užsiuto kad aš čia kažin kokių prabangybių tipo noriu už tokias sumas, tai sakiau išviso tekėti nebenoriu... Na bet šiandien ir rytoi važiuojame apžiūrėti sales. Gal kuri esate girdėjusi kokių nors atsiliepimų apie sodyą "Prie Ąžuolų" Radviliškio rajone, nes nelabai ką randu ir nežinau kad nerandu blogų atsiliepimu tai gal ir gerai, bet kad ir geru atsiliepimu nera tai kažkaip itartina darosi  g.gif ?

Sveika,pas mus atvirkščiai,aš noriu visko pigeliau nei draugas biggrin.gif bet dabar jau kažkaip pradeda keistis situacija biggrin.gif Šiaip mes galvojom nuvažiuot apžėt šitos sodybos,bet taip ir nenuvažiavom,gal grįžę dar nulėksim,na iš kitos pusės i mums gal šiek tiek ir per didelė,atrodo 70 žmonių talpina,bijau pameluot g.gif

Merginos,man nesiseka su fotografais o apie muzikantus išvis nebekalbu verysad.gif gal turite kokių pasiūlymų? smile.gif

Puči,manau visom kyla visokių minčių,nes įtampa daro savo,mes pvz taip pat nieko neužsisakę dar biggrin.gif tai teks porai dienų grįšt,kad kažką užsisakyt doh.gif biggrin.gif šiaip aš taip pat pagalvoju,kad nebenoriu vestuvių,bet delto,kad vieni gimines tikisi kaži ko, o kitiem visiškai neįdomu...žodžiu bereikalinga aplinkinių nuomonė įtakoja nors to ir netūrėtų būt,bet.. O ei manai,kad dar per jauna esi,dar nesituokite,palaukite,jog ne kažkokia prievolė tuoktis būtent dabar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 13 spalio 2014 - 17:33
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu. 4u.gif Gavau ir as sita miela "galvos skausma" - vestuviu planavima. Busiu 2015 metu pradzios nuotaka blush2.gif Vestuves nusprendeme daryti kuklesnes, mat norisi pasidaryti svente sau (nusprendeme pasidovanoti sau masina), o ne girdyti svecius schmoll.gif Tikimes itilpti i 10000 lt suma.
Musu svente vos uz keliu menesiu, tad daug tenka papluseti. Siuo metu ieskojome ziedu, atradome tinkama varianta, bet nueje pas viena itin gera juvelyra pakeiteme nuomone. Tad ieskosime unikalesnio, o ir ziedus mums pagamins tik uz 350 lt vienam ziedukui, mat auksa turime savo.
Del fotografo vis mastau, vieni siulo savo paslaugas uz 300 euru, bet vos 100-200 nuotrauku, kiti siulo paslaugas uz 250 euru, 200 euru, bet atsiliepimu nerandu... Tad siuo atveju esu labai pasimetusi. Labai norejosi vestuvinio filmo, bet didzioji dalis tik is nuotrauku tai daro parinke muzika.
Taigi esu ties siais fotografais: Tadas.laurinaitis, dumskis.dainius, Luti Photo, Giedre Narkeviciute:charizma photogrqphy...

Gal turite atsiliepimu apie siuos asmenis?

Beje kazkas klause apie sodybas, mano nuogirdos: Linkaiciu dvaras - puikus pasirinkimas, maistas skanus, aplinka nuostabi, tik didokos kainos. Prie azuolu - aplinka grazi, kaip su maistu nezinau, kas ten buvo, tai vien geri atsiliepimai. Kaina taip pat didoka. Akmenuke (vaziuojant link kelmes) - puiki vieta, kuria siulyciau ir pati. Teko ten pabuvoti pora kartu abiejuose salese. Daug miegamu vietu, seimininke labai paslaugi, maistas geras, be galo graziai sutvarkyta aplinka + yra kubilas, pirtys. Ir kaina nesikandzioja.
As pati zadu daryti Rimuoses dvare, man itin patiko ju siulomas maistas, esu ne karta tenai buvusi. Seimininke labai miela, pataria + uz kelis simtus galima issinuomoti baseino sale su pirtimi. Kainos itin zemos, o kokybe labai gera smile.gif Na tai mano nuomone 4u.gif

Tikiuosi galejau pagelbeti savo ziniomis.
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2014 10 13, 18:21)
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu. 4u.gif  Gavau ir as sita miela "galvos skausma" - vestuviu planavima. Busiu 2015 metu pradzios nuotaka  blush2.gif Vestuves nusprendeme daryti kuklesnes, mat norisi pasidaryti svente sau (nusprendeme pasidovanoti sau masina), o ne girdyti svecius  schmoll.gif Tikimes itilpti i 10000 lt suma.
Musu svente vos uz keliu menesiu, tad daug tenka papluseti. Siuo metu ieskojome ziedu, atradome tinkama varianta, bet nueje pas viena itin gera juvelyra pakeiteme nuomone. Tad ieskosime unikalesnio, o ir ziedus mums pagamins tik uz 350 lt vienam ziedukui, mat auksa turime savo. 
Del fotografo vis mastau, vieni siulo savo paslaugas uz 300 euru, bet vos 100-200 nuotrauku, kiti siulo paslaugas uz 250 euru, 200 euru, bet atsiliepimu nerandu... Tad siuo atveju esu labai pasimetusi. Labai norejosi vestuvinio filmo, bet didzioji dalis tik is nuotrauku tai daro parinke muzika. 
Taigi esu ties siais fotografais: Tadas.laurinaitis, dumskis.dainius, Luti Photo, Giedre Narkeviciute:charizma photogrqphy...

Beje kazkas klause apie sodybas, mano nuogirdos: Linkaiciu dvaras - puikus pasirinkimas, maistas skanus, aplinka nuostabi, tik didokos kainos. Prie azuolu - aplinka grazi, kaip su maistu nezinau, kas ten buvo, tai vien geri atsiliepimai. Kaina taip pat didoka. Akmenuke (vaziuojant link kelmes) - puiki vieta, kuria siulyciau ir pati. Teko ten pabuvoti pora kartu abiejuose salese. Daug miegamu vietu, seimininke labai paslaugi, maistas geras, be galo graziai sutvarkyta aplinka + yra kubilas, pirtys. Ir kaina nesikandzioja.
As pati zadu daryti Rimuoses dvare, man itin patiko ju siulomas maistas, esu ne karta tenai buvusi. Seimininke labai miela, pataria + uz kelis simtus galima issinuomoti baseino sale su pirtimi. Kainos itin zemos, o kokybe labai gera smile.gif Na tai mano nuomone  4u.gif

Sveika smile.gif

Tai kaip suprantu jus darysite tik sventine vakariene,be nakvynes? smile.gif g.gif As kazkaip neapsistojau ties Rimuoses dvarus,nes mums vistiek reikia vietos su nakyne,o ten brangokai gautusi g.gif
Atsakyti
Sveiki, na taip mes darome svente be nakvynes. Bet busime iki nakties nuo mazdaug 5 valandos 4u.gif Pas mus nebus dideliu istaigingu vestuviu, nes kaip minejau norisi pataupyti ir negirdyti sveciu blush2.gif O del miegamu vietu tai nezinau zinokit, bet i ka atkreipiau demesi, kad kainos Rimuoses dvare tikrai nesikandzioja, dar galima ir pasidereti. biggrin.gif
Sekmes paieskose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2014 10 13, 19:21)
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu. 4u.gif  Gavau ir as sita miela "galvos skausma" - vestuviu planavima. Busiu 2015 metu pradzios nuotaka  blush2.gif Vestuves nusprendeme daryti kuklesnes, mat norisi pasidaryti svente sau (nusprendeme pasidovanoti sau masina), o ne girdyti svecius  schmoll.gif Tikimes itilpti i 10000 lt suma.

As pati zadu daryti Rimuoses dvare, man itin patiko ju siulomas maistas, esu ne karta tenai buvusi. Seimininke labai miela, pataria + uz kelis simtus galima issinuomoti baseino sale su pirtimi. Kainos itin zemos, o kokybe labai gera smile.gif Na tai mano nuomone  4u.gif

Sveika. O kur jūs užsisakėte žiedus? Mes irgi žadam darytis iš savo aukso, bet nežinome dar kur geriau smile.gif
Atsakyti