Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

na aš planuoju 2015-04-25, tai kurios tuoksitės 2015-05-15 galiu garantuoti, kad tikrai bus žaliau nei mano planuojama data ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 08 21, 16:41)
Sveikutės naujokės:) kažkuri tuoksites tą datą, kurios ir aš norėjau (2015-05-15), bet pabijojau, kad oras bus nekoks arba nebus dar žalia  blush2.gif
Na, o dėl vestuvių... DJ nežinau koks buvo, o vedėjas Vaidas  smile.gif  Dėl Jonaitiškių dvaro, kas klausėt, tai ten miegamos vietos labai fainos, tik kainos nežmoniškos  doh.gif

Pupki, dėl Marko Morkaus ir aš nežinau, man planuotoja pasiūlė  blink.gif  o kas įeina į paketą ir aš kažkaip neužklausiau  g.gif  g.gif

Tiesa, pradėjom eiti į kursus, tai siaubeli, kaip ten sunku išsėdėti... tiksliau viena einu  doh.gif

Aš net nenoriu pagalvot apie tuos kursus,kuriems nebus laiko,reikia matyt taikytis prie minties,jog gali tekt tik CMB susituokt,o bažnyčioj šiaip kada,bet pareiškimų į CMB prieš metus ir niekas nepriima,žodžiu doh.gif

Su savuoju dėl šventės vietos nesutariam,tiksliau pats nežino ko nori,o ką siūlau netinka,baigia mane iš proto išvęst doh.gif Kad lt gyventume tai dar kažkaip,o db kai viska per savaitę reikia padaryt bash.gif Žodžiu nueisim grįžę susirašysim ir bus gerai lotuliukas.gif

Dar dėl oro,kartais pavasaris gali būti daug gražesnis ir jaukesnis nei vasara smile.gif aš kažkaip ir linkau prie gegužės,bet pasirinkom liepą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 21 rugpjūčio 2014 - 22:07
Sveikos busimos nuotakos smile.gif
Norejau pasiteirauti gal kasnors zino daugiau info apie Vaida is SR? Galvoju imti ji kaip vedeja musu vestuvems, butu idomu isgirsti jusu nuomone smile.gif
Ir dar gal kas zino fotografe Donata Beneviciute?
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos!:) ir as jungiuosi prie jusu burio:) aciu visoms uz pasidalintas mintis bei patarimus!:) jei kam reikia galiu rekomenduoti labai gerus vestuviu muzikantus ( tiesa gana brangoki, bet verti kainos ) dvyniai.lt jei kuriai reikia pasidomekit;) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vaido vedamose vestuvėse teko dalyvauti, na kaip vedėjas visai nieko jis smile.gif smile.gif savotiškas smile.gif
Apie dvynius ir man teko girdėti, gal žinai kokia kaina? smile.gif smile.gif
Atsakyti
dvynius mes uzsisakeme savo sventei, kitiems metams ju honoraras 4500 plius kuro islaidos 200- tai is viso kainuos 4800 rolleyes.gif

Gal kuriai teko ka nors girdeti apie Mergeliu dvara? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilgintaa: 08 rugsėjo 2014 - 09:40
QUOTE(vilgintaa @ 2014 09 08, 09:38)
dvynius mes uzsisakeme savo sventei, kitiems metams ju honoraras 4500 plius kuro islaidos 200- tai is viso kainuos 4800 rolleyes.gif

Gal kuriai teko ka nors girdeti apie Mergeliu dvara?  g.gif

Oj jojoj, kokie dideli pinigai g.gif g.gif O apie Mergelių dvarą neteko nieko girdėti blink.gif Man planuotoja rekomenduoja grupę MiLi.. gal žinot ką nors? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 09 08, 19:08)
Oj jojoj, kokie dideli pinigai  g.gif  g.gif  O apie Mergelių dvarą neteko nieko girdėti  blink.gif  Man planuotoja rekomenduoja grupę MiLi.. gal žinot ką nors? rolleyes.gif

apie tai Mili nieko neteko girdeti.. gal galit parekomenduoti kokia gera bet nelabai brangia vedybu planuotoja? nesiulykit MARRY nes ji uzimta musu diena:(
Atsakyti
QUOTE(vilgintaa @ 2014 09 08, 20:10)
apie tai Mili nieko neteko girdeti.. gal galit parekomenduoti kokia gera bet nelabai brangia vedybu planuotoja? nesiulykit MARRY nes ji uzimta musu diena:(

O kada Jūsų vestuvės? Pas mane tai MARRY... ax.gif kitos net neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 09 08, 20:19)
O kada Jūsų vestuvės? Pas mane tai MARRY...  ax.gif  kitos net neįsivaizduoju  g.gif

Musu vestuves liepos 11, rasiau MERRY bet parase jog uzimta, tai nezinau kokia kita.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilgintaa @ 2014 09 08, 20:27)
Musu vestuves liepos 11, rasiau MERRY bet parase jog uzimta, tai nezinau kokia kita.. verysad.gif

hm... yra šventė tau, nežinau ar yra planuotojos, bet pasidomėk. Svajonių šventė, bet sakė nelabai tos mergaitės ir dar jos laukės, tai kažin...
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 09 09, 11:15)
hm... yra šventė tau, nežinau ar yra planuotojos, bet pasidomėk. Svajonių šventė, bet sakė nelabai tos mergaitės ir dar jos laukės, tai kažin...

aciu, meginsiu;)
Atsakyti