QUOTE(Pučis @ 2014 08 21, 16:41)
Sveikutės naujokės:) kažkuri tuoksites tą datą, kurios ir aš norėjau (2015-05-15), bet pabijojau, kad oras bus nekoks arba nebus dar žalia
Na, o dėl vestuvių... DJ nežinau koks buvo, o vedėjas Vaidas Dėl Jonaitiškių dvaro, kas klausėt, tai ten miegamos vietos labai fainos, tik kainos nežmoniškos
Pupki, dėl Marko Morkaus ir aš nežinau, man planuotoja pasiūlė o kas įeina į paketą ir aš kažkaip neužklausiau
Tiesa, pradėjom eiti į kursus, tai siaubeli, kaip ten sunku išsėdėti... tiksliau viena einu
Na, o dėl vestuvių... DJ nežinau koks buvo, o vedėjas Vaidas Dėl Jonaitiškių dvaro, kas klausėt, tai ten miegamos vietos labai fainos, tik kainos nežmoniškos
Pupki, dėl Marko Morkaus ir aš nežinau, man planuotoja pasiūlė o kas įeina į paketą ir aš kažkaip neužklausiau
Tiesa, pradėjom eiti į kursus, tai siaubeli, kaip ten sunku išsėdėti... tiksliau viena einu
Aš net nenoriu pagalvot apie tuos kursus,kuriems nebus laiko,reikia matyt taikytis prie minties,jog gali tekt tik CMB susituokt,o bažnyčioj šiaip kada,bet pareiškimų į CMB prieš metus ir niekas nepriima,žodžiu
Su savuoju dėl šventės vietos nesutariam,tiksliau pats nežino ko nori,o ką siūlau netinka,baigia mane iš proto išvęst Kad lt gyventume tai dar kažkaip,o db kai viska per savaitę reikia padaryt Žodžiu nueisim grįžę susirašysim ir bus gerai
Dar dėl oro,kartais pavasaris gali būti daug gražesnis ir jaukesnis nei vasara aš kažkaip ir linkau prie gegužės,bet pasirinkom liepą
QUOTE(vilgintaa @ 2014 09 08, 09:38)
dvynius mes uzsisakeme savo sventei, kitiems metams ju honoraras 4500 plius kuro islaidos 200- tai is viso kainuos 4800
Gal kuriai teko ka nors girdeti apie Mergeliu dvara?
Gal kuriai teko ka nors girdeti apie Mergeliu dvara?
Oj jojoj, kokie dideli pinigai O apie Mergelių dvarą neteko nieko girdėti Man planuotoja rekomenduoja grupę MiLi.. gal žinot ką nors?
QUOTE(Pučis @ 2014 09 08, 19:08)
Oj jojoj, kokie dideli pinigai O apie Mergelių dvarą neteko nieko girdėti Man planuotoja rekomenduoja grupę MiLi.. gal žinot ką nors?
apie tai Mili nieko neteko girdeti.. gal galit parekomenduoti kokia gera bet nelabai brangia vedybu planuotoja? nesiulykit MARRY nes ji uzimta musu diena:(
QUOTE(vilgintaa @ 2014 09 08, 20:10)
apie tai Mili nieko neteko girdeti.. gal galit parekomenduoti kokia gera bet nelabai brangia vedybu planuotoja? nesiulykit MARRY nes ji uzimta musu diena:(
O kada Jūsų vestuvės? Pas mane tai MARRY... kitos net neįsivaizduoju
QUOTE(Pučis @ 2014 09 08, 20:19)
O kada Jūsų vestuvės? Pas mane tai MARRY... kitos net neįsivaizduoju
Musu vestuves liepos 11, rasiau MERRY bet parase jog uzimta, tai nezinau kokia kita..
QUOTE(vilgintaa @ 2014 09 08, 20:27)
Musu vestuves liepos 11, rasiau MERRY bet parase jog uzimta, tai nezinau kokia kita..
hm... yra šventė tau, nežinau ar yra planuotojos, bet pasidomėk. Svajonių šventė, bet sakė nelabai tos mergaitės ir dar jos laukės, tai kažin...
QUOTE(Pučis @ 2014 09 09, 11:15)
hm... yra šventė tau, nežinau ar yra planuotojos, bet pasidomėk. Svajonių šventė, bet sakė nelabai tos mergaitės ir dar jos laukės, tai kažin...
aciu, meginsiu;)