Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

Mes planuojame nedideles vestuves. Surengti mūsų šventę, o ne tam,kad visą giminę nugirdyti biggrin.gif Šventę planuojame 2015.06.27. Pasikviesime artimiausius žmones, kurių gausis apie 30. Vestuvės vyks be piršlių, pakorimų, stalo užsėdimų ir pan. Tuoksimės bažnyčioje pas kunigą, kuris mus palaimino, kai dar net nežinojome, kad tuoksimės kažkada. Laaabai fainas žmogus. wub.gif
Dabar apie planus. Šiandien pradėjau ieškoti fotografo ir kol kas pastangos bevaisės blink.gif Pasirinkimo daug, bet nematau ko noriu... Dar galvojame apie šventės vietą ir neapsisprendžiame ko tiksliai norime. Ar investuoti į šventę su dvejomis dienomis ar geriau šventė iki antros nakties ir gera povestuvinė kelionė į šiltus kraštus g.gif
Apie vestuvinę suknelę irgi jau pagalvojau ir turiu savo reikalavimus jai, tik bereikia eiti pasimatuoti ar tokio stiliaus man tiktų.
Puokštė taip pat apgalvota ji bus iš bijūnų arba miksas iš baltų ir mėlynų gėlių.
O dėl juvelyro geriau būtų kad jį galėtume rasti Šiauliuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simonaaha @ 2014 08 05, 19:24)
Mes planuojame nedideles vestuves. Surengti mūsų šventę, o ne tam,kad visą giminę nugirdyti  biggrin.gif Šventę planuojame 2015.06.27. Pasikviesime artimiausius žmones, kurių gausis apie 30. Vestuvės vyks be piršlių, pakorimų, stalo užsėdimų ir pan. Tuoksimės bažnyčioje pas kunigą, kuris mus palaimino, kai dar net nežinojome, kad tuoksimės kažkada. Laaabai fainas žmogus. wub.gif
Dabar apie planus. Šiandien pradėjau ieškoti fotografo ir kol kas pastangos bevaisės blink.gif Pasirinkimo daug, bet nematau ko noriu... Dar galvojame apie šventės vietą ir neapsisprendžiame ko tiksliai norime. Ar investuoti į šventę su dvejomis dienomis ar geriau šventė iki antros nakties ir gera povestuvinė kelionė į šiltus kraštus  g.gif
Apie vestuvinę suknelę irgi jau pagalvojau ir turiu savo reikalavimus jai, tik bereikia eiti pasimatuoti ar tokio stiliaus man tiktų.
Puokštė taip pat apgalvota ji bus iš bijūnų arba miksas iš baltų ir mėlynų gėlių.
O dėl juvelyro geriau būtų kad jį galėtume rasti Šiauliuose smile.gif

Mes taip pat dar nesusprendem,ar daryti svente su nakvyne ar be jos,bet greiciausiai pasiliksim prie varianto su nakvyne,ti nezinau ar pigelesne sventes vieta rinkti ar su visokiom pirtim ezerais ir pan.,man kazkaip sito kaip ir nereikia,bet vyras lyg noretu,o man geriau pinigelius kelionei butu isleis,taip kad nezinau doh.gif Ir aplamai tai noriu tai nebenoriu tos sventes,zodziu kekviena diena vis kitaip:lotuliukas:

kaip merginos su fotografais ir muzikantais sekasi?

Beje,kazkuri is merginu minejo,kad dalyvaus drauges vestuvesi,kur gros dj ir vedejas is saules radijo,gal atsiliepimu jau turite? g.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 08 11, 22:33-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 08 11, 22:33)
Mes taip pat dar nesusprendem,ar daryti svente su nakvyne ar be jos,bet greiciausiai pasiliksim prie varianto su nakvyne,ti nezinau ar pigelesne sventes vieta rinkti ar su visokiom pirtim ezerais ir pan.,man kazkaip sito kaip ir nereikia,bet vyras lyg noretu,o man geriau pinigelius kelionei butu isleis,taip kad nezinau doh.gif Ir aplamai tai noriu tai nebenoriu tos sventes,zodziu kekviena diena vis kitaip:lotuliukas:

kaip merginos su fotografais ir muzikantais sekasi?

Beje,kazkuri is merginu minejo,kad dalyvaus drauges vestuvesi,kur gros dj ir vedejas is saules radijo,gal atsiliepimu jau turite? g.gif  smile.gif

Sveikute:) žinok ir aš tai noriu,tai nebenoriu, tai dabar galiausiai nenusprendžiam ką darysim...
Jo, buvau vestuvėse, viskas liuks, tik tikrai įsitikinau, kad neverta išleisti 20 tūkstančiui, nes net nesijaučia, kad šitiek pinigų išleista... g.gif Aš daug ką daryčiau kitaip... visų pirma, nesirenkčiau su jaunikiu kartu... važiuojant fotografuotis daugiau nei vieną vietą pasirinkčiau. Ceremoniją daryti vėliau geriau (kokia 14h). Pietinio bažnyčioje ceremonija irgi nepatiko doh.gif o visų svarbiausia, nesirinkčiau DJ ir vedėjo, nes man labai trūko gyvos muzikos, grįžom,mūsų niekas nepasitiko, SEL dainos groja, nei šis nei tas, žmonės nei šoka nei dainuoja lotuliukas.gif O vedėjas... iš esmės su juo viskas gerai, pravedė smagiai vakarą, buvo žaidimų ir panašiai, bet man muzikantai geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 08 12, 17:39)
Sveikute:) žinok ir aš tai noriu,tai nebenoriu, tai dabar galiausiai nenusprendžiam ką darysim...
Jo, buvau vestuvėse, viskas liuks, tik tikrai įsitikinau, kad neverta išleisti 20 tūkstančiui, nes net nesijaučia, kad šitiek pinigų išleista...  g.gif  Aš daug ką daryčiau kitaip... visų pirma, nesirenkčiau su jaunikiu kartu... važiuojant fotografuotis daugiau nei vieną vietą pasirinkčiau. Ceremoniją daryti vėliau geriau (kokia 14h). Pietinio bažnyčioje ceremonija irgi nepatiko  doh.gif  o visų svarbiausia, nesirinkčiau DJ ir vedėjo, nes man labai trūko gyvos muzikos, grįžom,mūsų niekas nepasitiko, SEL dainos groja, nei šis nei tas, žmonės nei šoka nei dainuoja  lotuliukas.gif O vedėjas... iš esmės su juo viskas gerai, pravedė smagiai vakarą, buvo žaidimų ir panašiai, bet man muzikantai geriau  thumbup.gif

O tai kodėl vedėjas nepasitiko blink.gif aš kažkaip ir pradėjau prie muzikantų linkti,nežinau,vistiek manau daugeliui norėsis tos gyvos muzikos ir visom tetom ir dėdėm nelabai bus ką veikt biggrin.gif tik va problema nežinau kokius imti,nelabai aš noriu tų užstalės dainų g.gif

Mano nuomone tiek pinigų tikrai neverta išleisti,bet kai pažiūri ir viską susumuoji ne taip ir mažai gaunasi doh.gif

Man tai tik mėnuo liko apsispręst,nes grįžę viską jau susiderint turėsim ir nebebus kur dinkt,kaip nuspręsim taip,tik pirma nuspręs reikia,aišku lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 12 rugpjūčio 2014 - 20:21
smile.gif+2014 08 12, 20:19-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 08 12, 20:19)
O tai kodėl vedėjas nepasitiko blink.gif  aš kažkaip ir pradėjau prie muzikantų linkti,nežinau,vistiek manau daugeliui norėsis tos gyvos muzikos ir visom tetom ir dėdėm nelabai bus ką veikt biggrin.gif  tik va problema nežinau kokius imti,nelabai aš noriu tų užstalės dainų g.gif 

Mano nuomone tiek pinigų tikrai neverta išleisti,bet kai pažiūri ir viską susumuoji ne taip ir mažai gaunasi doh.gif

Man tai tik mėnuo liko apsispręst,nes grįžę viską jau susiderint turėsim ir nebebus kur dinkt,kaip nuspręsim taip,tik pirma nuspręs reikia,aišku lotuliukas.gif  doh.gif

Na vedėjas manęs taip neužvedė, kaip kad muzikantai sugeba, tai tik dėl to... g.gif
Atsakyti
Pucis, ar pas Jus buvo saules radijo vedejas? smile.gif
Atsakyti
Šiandien išgirdau tokį pletką,kad bažnyčiai aukoti vestuvėms 500lt reikia,mane šokiravo taip lengvai,negi rimtai tokios "kainos" jau nebe auka čia, patys kunigai tokių sumų prašo blink.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Planuojame savo vestuves 2015 05 15, tai perskaiciau visus jusu pokalbius dabar.. As dar nezinau nuo ko pradeti ta planavima... galva sukasi, kiek visko reikia doh.gif
o del kainos baznycioje - kai kur tikrai pasako konkrecia suma, o kai kur tai sako - auka, kiek jau nori, tiek duodi.. didesnese baznyciose, populiaresnese, tai tikrai jau nustatyta suma. ir tokia nemaza g.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 08 13, 20:11-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 08 13, 20:11)
Šiandien išgirdau tokį pletką,kad bažnyčiai aukoti vestuvėms 500lt reikia,mane šokiravo taip lengvai,negi rimtai tokios "kainos" jau nebe auka čia, patys kunigai tokių sumų prašo blink.gif

Tegul tai ir lieka tik pletkais smile.gif
Šeimos kursuose, paskaitoje su kunigu jam buvo galima užduoti klausimus, tarp kurių vienas ir būtent buvo apie auką bažnyčiai. Kaip jis ir pasakė, dažniausiai tokios sumos pasiekia tik jo ausis, bet ne rankas smile.gif Atseit, jauniesiems galbūt gėda pasakyt, kad įdeda tiek ar aniek ir kitiems pasako, kad daugiau davė kunigui ir taip eina iš lūpų į lūpas. Arba kitas variantas, grįžę iš užsienio nori pasirodyti kiek turi pinigų ir duoda nemažai bažnyčiai. Teoriškai, iš vis galima nieko neduoti, nuo to santuoka blogesnė nebus. smile.gif Galų gale pridūrė, kad optimaliausia kaina katedroj 300 lt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainutka @ 2014 08 14, 09:08)
Labas  smile.gif 
Planuojame savo vestuves 2015 05 15, tai perskaiciau visus jusu pokalbius dabar.. As dar nezinau nuo ko pradeti ta planavima... galva sukasi, kiek visko reikia  doh.gif 

Jei yra minčių samdyti vestuvių planuotoją - pirmiausia siūlyčiau pradėti nuo jos, kadangi susitikę su ja, gali pasiūlyti daug idėjų, duoti patarimų, organizacinių pasiūlymų. Konsultacija labai reikalinga, nors galbūt dabar jums taip ir neatrodys smile.gif Na, o paskui sodyba, fotografai, operatoriai, muzikantai, vedėjas ir bažnyčia smile.gif Neskubėkite datą išsirinkti, kadangi gali atsitikti taip, kad norimą dieną jau jums patikusi sodyba bus užimta ir pan. smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos planuojančios. Kadangi šiemet teko dalyvauti bent trijose vestuvese ir kaip eiliniam svečiui ir kaip porai ir kaip liudininkams, tai regis pats laikas jau butu pradeti ir man savo svente planuoti, todėl jungiuosi prie jūsų būrio. Beje mano antroji puse kaip bebūtų keista labai jau rodo iniciatyvą kad jau laikas ir vis mane ragina, kad greiciau tuokiames biggrin.gif o prieš porą metų sakė kad niekada gyvenime nesiženis, čia ir pasitvirtina posakis kad niekada nesakyk niekada biggrin.gif. Svarbiausia kad net neisivaizduoju kokiu vestuviu norėčiau, bet dar net nesudarius svečių sąrašo, kad bus apie 50 žmonių. O tokiam skaičiui žmonių gana sunku rasti sąlę su 50 miegamų vietų kuri būtų nelabai toli nuo Šiaulių. Šiuo metu kažkaip esu nusižiūrėjusi Jonaitiškių dvarą, gal dar ką nors galėtumėte rekomenduoti? Pušyno vila atkrito, nes manajam ten nepatiko salė.
Atsakyti
Sveikos,merginos smile.gif

Naujokėms po 4u.gif kaip sekasi planuoti,ką gero nuveikėte,ar aprimo kol kas planavimas pas visas,kaip kad pas mane blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif aš dabar tik suknelių karts nuo karto apžiūriu ir viskas biggrin.gif taip pat ieškau muzikantų,galvoju apie grupę bonus,nors atsiliepimų negirdėjau,tiesiog užtikau juos,kaip muzikantus iš šiaulių ir tiek g.gif
Papildyta:
smile.gif+2014 08 20, 20:02-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 08 20, 20:02)
Sveikos,merginos smile.gif

Naujokėms po 4u.gif  kaip sekasi planuoti,ką gero nuveikėte,ar aprimo kol kas planavimas pas visas,kaip kad pas mane  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif aš dabar tik suknelių karts nuo karto apžiūriu ir viskas biggrin.gif taip pat ieškau muzikantų,galvoju apie grupę bonus,nors atsiliepimų negirdėjau,tiesiog užtikau juos,kaip muzikantus iš šiaulių ir tiek g.gif

Puči,jei nesunku,gal gali ar čia ar man į privatą parašyt dėl Marko Morkaus(jei vis dar jį imsite),nes jis man parašė tik kokia kaina būtų,o kas įeina i paketą ne,nors ir klausiau blink.gif
Atsakyti
Sveikutės naujokės:) kažkuri tuoksites tą datą, kurios ir aš norėjau (2015-05-15), bet pabijojau, kad oras bus nekoks arba nebus dar žalia blush2.gif
Na, o dėl vestuvių... DJ nežinau koks buvo, o vedėjas Vaidas smile.gif Dėl Jonaitiškių dvaro, kas klausėt, tai ten miegamos vietos labai fainos, tik kainos nežmoniškos doh.gif

Pupki, dėl Marko Morkaus ir aš nežinau, man planuotoja pasiūlė blink.gif o kas įeina į paketą ir aš kažkaip neužklausiau g.gif g.gif

Tiesa, pradėjom eiti į kursus, tai siaubeli, kaip ten sunku išsėdėti... tiksliau viena einu doh.gif
Atsakyti