Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

Sveikos merginos

Mūsų taip labai nedaug(kolkas) ir visos dingusios,matyt lepinatės vasara 4u.gif Kaip sekasi vestuviu planavimas? Aš pasiuntinėjau užklausas fotografam,tai man patinkančių kainos,lengvai šokiravo doh.gif tai dabar susimąsčiau ar ieškoti kažko pigesnio ar vis dėlto nepagailėti pinigėlių g.gif gal bandyti sutaupyti kažkur kitur,nors jau nelabai yra kur lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 30, 10:37-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 30, 10:37)
Sveikos merginos

Mūsų  taip labai nedaug(kolkas) ir visos dingusios,matyt lepinatės vasara 4u.gif Kaip sekasi vestuviu planavimas? Aš pasiuntinėjau užklausas fotografam,tai man patinkančių kainos,lengvai šokiravo doh.gif tai dabar susimąsčiau ar ieškoti kažko pigesnio ar vis dėlto nepagailėti pinigėlių  g.gif gal bandyti sutaupyti kažkur kitur,nors jau nelabai yra kur lotuliukas.gif

Sveika smile.gif as vis dar cia, tik per darbus nelabai turiu laiko kada atrasyti, mes fotografa jau issirinkom smile.gif labai pigu ir daug siulanti, uz 900 Lt gausim 12 val fotografavima, fotoknyga ir fotofilma, jis yra is kauno, nuotraukos nera labai ten kazkokios meniškos bet bus gerai, su savuoju pasitarem kad fotografui pataupysim nes is visu fotkiu vistiek bus graziu ir sirdziai mielu kurias noresis pasikabinti ir issireminti, o kitas retkarciais pavartyti ir prisiminti smile.gif mes labiau nutarem investuoti daugiau i ziedelius kad butu orginalus ir patogus smile.gif gali paziureti fotografas Tadas Laurinaitis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.ariele @ 2014 07 30, 15:59)
Sveika smile.gif as vis dar cia, tik per darbus nelabai turiu laiko kada atrasyti, mes fotografa jau issirinkom smile.gif labai pigu ir daug siulanti, uz 900 Lt gausim 12 val fotografavima, fotoknyga ir fotofilma, jis yra is kauno, nuotraukos nera labai ten kazkokios meniškos bet bus gerai, su savuoju pasitarem kad fotografui pataupysim nes is  visu fotkiu vistiek bus graziu ir sirdziai mielu kurias noresis pasikabinti ir issireminti, o kitas retkarciais pavartyti ir prisiminti smile.gif mes labiau nutarem investuoti daugiau i ziedelius kad butu orginalus ir patogus smile.gif gali paziureti fotografas Tadas Laurinaitis smile.gif

Taip, žiedukam aš ir nenoriu taupyt,žodžiu noriu visko gražiai ir nebrangiai biggrin.gif todel vis dar svarstau ar mum iš tikro reikia ir norisi sodybos šventei g.gif o kaip su muzikantais,galbūt jau išsirinkot ar pas jus dj bus? smile.gif

Dėl fotografo tai už tokią kainą tikrai daug gausite,mes tiek daug valandų nenorime,mums kokių 5 pakaktų manau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir mes apsisprendėm, imsim Marką Mokrų į fotografus, tik nežinau imti jį iki 1h nakties (kaina 1600 lt) ar iki šventės pradžios 1400 lt... g.gif Tiesa, planuotoja siūlo muzikantus http://www.genuja.lt/page1.php , sakė labai gerai pravedė vestuvės 10 iš 10 g.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 30, 17:44-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 30, 17:44)
Taip, žiedukam aš ir nenoriu taupyt,žodžiu noriu visko gražiai ir nebrangiai biggrin.gif  todel vis dar svarstau ar mum iš tikro reikia ir norisi  sodybos šventei g.gif o kaip su muzikantais,galbūt jau išsirinkot ar pas jus dj bus? smile.gif

Dėl fotografo tai už tokią kainą tikrai daug gausite,mes tiek daug valandų  nenorime,mums kokių 5 pakaktų manau thumbup.gif

Mes uzsisakem vedeja + DJ is klaipedos smile.gif labai džiaugiuosi jais, nes pasitikiu visų 100% tikri profesionalai, Alvydas Vengalis
Atsakyti
QUOTE(zivile.ariele @ 2014 07 31, 16:00)
Mes uzsisakem vedeja + DJ is klaipedos smile.gif labai džiaugiuosi  jais, nes pasitikiu visų 100% tikri profesionalai, Alvydas Vengalis

kokia kaina ? :}
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 07 31, 15:56)
Sveikos smile.gif ir mes apsisprendėm, imsim Marką Mokrų į fotografus, tik nežinau imti jį iki 1h nakties (kaina 1600 lt) ar iki šventės pradžios 1400 lt...  g.gif Tiesa, planuotoja siūlo muzikantus http://www.genuja.lt/page1.php , sakė labai gerai pravedė vestuvės 10 iš 10  g.gif

O kokia kaina gal žinote? Aš fotografus imsiu tik iki šventės pradžios,o šventės momentus artimieji įamžins,vistiek bus kas atsiveš savo fotoaparatus smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 31, 17:55-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 31, 17:55)
O kokia kaina gal žinote? Aš fotografus imsiu tik iki šventės pradžios,o šventės momentus artimieji įamžins,vistiek bus kas atsiveš savo fotoaparatus smile.gif

Beja mes mąstom apie dapa photo,nėra labai pigūs,bet man neblogos jų fotografijos smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš taip pat priijungsiu prie jūsų ir pradėsiu planuoti savo vestuves. Mūsų planai dar tik mintyse, bet norim jau pradėti tas mintis įgivendinti.
Norėjau jūsų paklausti gal žinote gerą ir patikimą juvelyrą, kuris padarytų žiedus iš mūsų aukso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simonaaha @ 2014 08 03, 10:03)
Sveikos. Aš taip pat priijungsiu prie jūsų ir pradėsiu planuoti savo vestuves. Mūsų planai dar tik mintyse, bet norim jau pradėti tas mintis įgivendinti.
Norėjau jūsų paklausti gal žinote gerą ir patikimą juvelyrą, kuris padarytų žiedus iš mūsų aukso?  g.gif

Sveika,pasidalink savo mintimis,idomu 4u.gif Kada planuojate tuoktis.apie kokias vestuves galvojate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simonaaha @ 2014 08 03, 10:03)
Norėjau jūsų paklausti gal žinote gerą ir patikimą juvelyrą, kuris padarytų žiedus iš mūsų aukso?  g.gif

Sveika prisijungus smile.gif apie neblogus juvelyrikus esu girdejusi klaipedoje, mes darysim ziedelius kolje, ten vienas patikimas dirba tecio draugas, gali ten paklausineti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tikiuosi nesupyksit, kad įsivelsiu į jūsų temą, bet taip gavosi, kad didžiąją dalį vestuvių planuoju aš, o ne būsimoji žmona. Turim jau data 2015 07 11, turim šventės vietą, vedėją, muzikantus, foto ir video. Šventę darysim Klaipėdos krašte, tik iškilo vienas klausimas, gal kam yra tekę matyti, kaip yra filmuojamos vestuvės iš oro su dronais? Mane labai žavi ta idėja, kad per fotosesiją/fotofilmo kūrimą ant žemės, dar viskas yra stebima iš oro, šalia jūros smile.gif Gal esat kas kur mačiusios ir apie kainas girdėjusios? smile.gif
Atsakyti