Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

smile.gif+2014 07 15, 19:46-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 15, 19:46)
Tai vat aš ir panašiai planuoju,tik pergyvenu,kas ne per vėlai būtų,neužsitęstų viskas į naktį g.gif Beja, o primink kur švęsite,kažkaip užsimiršau biggrin.gif

Na kadangi mes svesime iki kokiu 3-4 val ryto tai manau uzteks laiko ir pazaisti ir pasokti smile.gif mes svesime 2015-07-04 lakstingalu sala sodyba kursenuose smile.gif o jus?
Atsakyti
QUOTE(zivile.ariele @ 2014 07 15, 19:52)
Na kadangi mes svesime iki kokiu 3-4 val ryto tai manau uzteks laiko ir pazaisti ir pasokti smile.gif mes svesime 2015-07-04 lakstingalu sala sodyba kursenuose smile.gif o jus?

Mes dar neišsirinkom,dar nieko neturim,rudenį viską jau suderinsim smile.gif
Atsakyti
Labas mielosios, noriu pasidalinti savo patirtimi...šį savaitgalį teko sudalyvauti mini draugės vestuvėse, kadangi turėjau laisvo laiko į Bažnyčia atvykau gerokai per anksti su tikslu pažiūrėti kuo puošiasi nuotakos, svečiai ir t,t Galiu Jums "pasipergyventi" kažkoks košmaras!!!! ax.gif Gal nuskambės labai baisiai - bet tikra BESKONYBĖS mugė...Nepagalvokit, kad aš kokia poniutė, tikrai ne. Vaizdelis buvo toks: nuotakos avi batus su kuriais vos pajuda, suknelės...na gražiai tariant siaubingos (kelios nuotakos vilkėjo pageltusias, netinkamo ilgo ir dydžio sukneles) aš tikrai pradėjau panikuoti - gal Šiauliuose nėra gražių suknelių????? Kitas aspektas, žmogus tokiai dienai rinkdamasis apdarus vis tik kreipiasi pagalbos į artimuosius kurie jam pataria (kas žmogui tinka, kas visiškai ne ir t,t). Kitas matytas vaizdelis - pamergės, merginos būtinai pasitarkine su draugėmis, derindamos pamergių aprangą (spalvą, ilgį). Šeštadienį daugelis mano matytų merginų, matyt, pakluso nuotakos spalvos pageidavimui, tačiau pamiršo savo dydį, buvo "siaubo karalystė", kai merginos nešiojančios L dydį įsispraudusios į S dydžio sukneles vaidino laimingas pamerges nuolat tempdamos suknelę į apačia ir kojas klijuodamos pleistrais - juk dabar mada batai žudikai, o kaip be jųsmile.gif Mano išvada labai paprasta, kiekviena apie savo vestuves svajojam, turim susikūrusios gražius planus, todėl organizuodamos savo šventę, į pasiruošimo darbus įtraukime ir kitus žmones, kurie gali patarti, diskutuokime su draugėmis - kurios stovės šalia mūsųs gražiąją dieną, galų gale, rinkimes daiktus, drabužius, avalynę ne tik tokius kurie gražiai atrodo, bet ir yra patogūs, mieli širdžiai. Aišku esminis dalykas vestuvinės suknelės paieškos, neleiskime nuovargiui (matuojantis sukneles) ar pardavėjai, nulemti kuo mes vilkėsime per vestuves. Būkime protingos, geriau 3 kartus pagalvoti, apžiūrėti save nuotraukose (matuojantis vestuvines sukneles galima nusifotografuoti) ir tik tada priimti sprendimą. P.S. Aplink tikrai gausu nuostabių žmonių, tiesiog aš turėjau galimybę pamatyti kitokią vestuvių pusę, kuri mane šiek tiek nuliūdino, bet kartu ir privertė susimąstyti. unsure.gif
Atsakyti
Simona Amona, labai geras pastebėjimas, prisidedu prie tavęs 100 procentu ir aš mačiau ne kartą tokias "grožybes" kurios akį rėžia...

Panelės, mūsų šventė prasidės 19 h, manau pats tas smile.gif)
Atsakyti
Simona Amona labai labai pritariu drinks_cheers.gif siandien ejau galutinai susitvarkyti dokumentus verkiu rumuose del civilines santuokos ir tuo metu buvo privaziavusios masinos su sveciais,uzmaciau dvi nuotakas. Viena nuotaka buvo su paprastute suknele ir fotografavosi tarp medziu,niu taip jie dviese graziai atrode,taip siltai viskas buvo wub.gif o kita nuotaka nu ziauriai matesi kad bando maivytis pries kita nuotaka,visa tokia susireiksminus (atrode tokia tipine fyfa) ir jos pamerges ten degtinele gere vilkedamos ryyyyyskiai ruzavas gariunines sukneles doh.gif na tikrai vaizdas,nrejo pasirodyt o isejo is krasto ir atrode juokingai unsure.gif manau ta diena turi buti nuosirdumas,meile, dziaugsmas, o ne ala pasimaivyti ir pan. ax.gif vat tokie mano yspudziai buvo siandien 4u.gif
Atsakyti
Sveikos moterytės... blush2.gif man žinokit depresija, nebenoriu nieko, neišsirenku nei fotografo nei muzikantų ar dj su vedėju... nebežinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 07 22, 20:30)
Sveikos moterytės...  blush2.gif  man žinokit depresija, nebenoriu nieko, neišsirenku nei fotografo nei muzikantų ar dj su vedėju... nebežinau  schmoll.gif

Kaip aš tave suprantu,aš ne tik kad nieko neišsirenku,bet dar ir jei noriu su kažkuo pasitarti visiem tavo mintys nesamoningos atrodo arba per brangio arba nereikalingos arba dar kokios,išvis nieko nebesinori,atrodo užteks bažnyčios kas norės pasveikins ir tiek,bet ir vėl negerai bus doh.gif verysad.gif
Papildyta:

Nepergyvenk,dar suspėsi išsirinkt viską,dar yra to laiko,ne rytoj vestuvės, o kad viskas iki galo patiktų sunku rast(bent jau man,nes vis randu prie ko prisikabint) bet nėra neįmanoma 4u.gif manau daugeli merginų ta depresija užpuola vis dėlto atsakinga proga ax.gif
Atsakyti
Merginos,kokia suknelę užmačiau,tik labai įdomu,kaip toks kirpimas gyvai atrodo,ar neatrodai kaip su plastmasiniais maišeliais apsikarsčius biggrin.gif Gyvai mačiau panašaus kirpimo pas viena mergina bet pas ja pūstesnė buvo,tai nelabai tiko g.gif

sunkele
Atsakyti
smile.gif+2014 07 23, 21:28-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 23, 21:28)
Merginos,kokia suknelę užmačiau,tik labai įdomu,kaip toks kirpimas gyvai atrodo,ar neatrodai kaip su plastmasiniais maišeliais apsikarsčius biggrin.gif Gyvai mačiau panašaus kirpimo pas viena mergina bet pas ja pūstesnė buvo,tai nelabai tiko g.gif

sunkele

Labai graži suknelė, mano draugė su labai panašia ištekėjo, tik viršutinė dalis buvo šiek tiek mažiau puošta svarovskiukais man atrodo...jei tau įdomu, tu pabandyk nueiti į Svetlanos saloną jis Šiauliuose šalia Birutės salono (http://www.svetlanossukneles.lt) manau kažką panašaus į norimą parsisiųsti sunelę tikrai rasi ir pamatysi ar tau patinka realiai:) P.S. Draugė per savo vestuves atrodė tobulai, tik tiek kad suknelė, berods, buvo sunkoka
Papildyta:
smile.gif+2014 07 22, 22:19-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 22, 22:19)
Kaip aš tave suprantu,aš ne tik kad nieko neišsirenku,bet dar ir jei noriu su kažkuo pasitarti visiem tavo mintys nesamoningos atrodo arba per brangio arba nereikalingos arba dar kokios,išvis nieko nebesinori,atrodo užteks bažnyčios kas norės pasveikins ir tiek,bet ir vėl negerai bus doh.gif  verysad.gif
Papildyta:
Nepergyvenk,dar suspėsi išsirinkt viską,dar yra to laiko,ne rytoj vestuvės, o kad viskas iki galo patiktų sunku rast(bent jau man,nes vis randu prie ko prisikabint) bet nėra neįmanoma 4u.gif  manau daugeli merginų ta depresija užpuola vis dėlto atsakinga proga ax.gif

Sveikos merginos smile.gif , mano vestuvės dar tik planuojamos jokių konkrečių veiksmų neatlikom su draugu (tik aš slapta dairausi į tai kas man patiktų, ko norėčiau:)))) Gal nuskamės kvailai, jūs susikaupkite ties pagrindiniu tikslu - savo ir antrosios pusės santuokos įregistravimu, o visa kitai tai tik detalės. Žinot, manau, tą dieną, mus visas sups mylimi žmonės ir visai nesvarbu kuo bus papuoštas vestuvių stalas, ar kokiu pyragu vaišinsime šventės svečius. Kitas svarbus momentas, kurkite šventę sau, o ne kitiems, dabar realiai pagalvokite ar labai atsimenate kuo buvo dekoruotas stalas paskutinėse vestuvės kuriose jūs dalyvavote? Juk sakoma gražiausios švenčių idejos gimsta tada - kai į pačią šventę pradedi žiūrėti paprasčiau. Man teko išgirsti iš aplinkinių, kai praeina šiek tiek laiko po vestuvių: "načiork, nekartočiau....nesąmonė kiek pinigų išleidom" vat čia baisiausias dalykas!!!! Kurkite savo šventės viziją tokią, kad ir po 10 metų ją prisiminus jūsų veidą papuoštų šypsena ir šilti prisiminimai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona Amona @ 2014 07 24, 10:31)
Labai graži suknelė, mano draugė su labai panašia ištekėjo, tik viršutinė dalis buvo šiek tiek mažiau puošta svarovskiukais man atrodo...jei tau įdomu, tu pabandyk nueiti į Svetlanos saloną jis Šiauliuose šalia Birutės salono (http://www.svetlanossukneles.lt) manau kažką panašaus į norimą parsisiųsti sunelę tikrai rasi ir pamatysi ar tau patinka realiai:) P.S. Draugė per savo vestuves atrodė tobulai, tik tiek kad suknelė, berods, buvo sunkoka
Papildyta:
Sveikos merginos smile.gif , mano vestuvės dar tik planuojamos jokių konkrečių veiksmų neatlikom su draugu (tik aš slapta dairausi į tai kas man patiktų, ko norėčiau:)))) Gal nuskamės kvailai, jūs susikaupkite ties pagrindiniu tikslu - savo ir antrosios pusės santuokos įregistravimu, o visa kitai tai tik detalės. Žinot, manau, tą dieną, mus visas sups mylimi žmonės ir visai nesvarbu kuo bus papuoštas vestuvių stalas, ar kokiu pyragu vaišinsime šventės svečius. Kitas svarbus momentas, kurkite šventę sau, o ne kitiems, dabar realiai pagalvokite ar labai atsimenate kuo buvo dekoruotas stalas paskutinėse vestuvės kuriose jūs dalyvavote? Juk sakoma gražiausios švenčių idejos gimsta tada - kai į pačią šventę pradedi žiūrėti paprasčiau. Man teko išgirsti iš aplinkinių, kai praeina šiek tiek laiko po vestuvių: "načiork, nekartočiau....nesąmonė kiek pinigų išleidom" vat čia baisiausias dalykas!!!! Kurkite savo šventės viziją tokią, kad ir po 10 metų ją prisiminus jūsų veidą papuoštų šypsena ir šilti prisiminimai.  wub.gif

Ačiū už patarimą,pabandysiu ten užsukti,nors man tiesa sakant viršus gal šiek tiek per puošnus pasirodė,bet kodėl gi ne,galbūt visai gražu ir taip smile.gif

Na taip,tu teisi,kad šventę kuriame sau ir dėl savęs,man tą dieną užtektų tik mano vyro šalia ir mylimų žmonių bažnyčioje,to tikrai noriu,o visą kitą baliai muzikantai,man yra galvos skausmas,ir dar tiesa,kad tik mes turime viską nuspręsti,bet kai pradeda visi aiškinti ką kur kaip daryti ir pastoviai jauti kažkokį spaudimą galų gale pavargsti nuo visko,nes kažkodėl dauguma aplinkinių mano kad švente kuri jiem,o ne sau doh.gif
Atsakyti
Panelytės, ką galvojat apie Marką Morkų fotografą, įvertinkite foto http://www.mfoto.lt/ .... g.gif
Atsakyti
sveikos merginos, visas noriu perspeti nesinuomoti saules musio sodybos nes baisiai nukentejome...ten savininke kai nuomojates apsimeta labai malonia ir ttt o kai po baliaus viskas jai netinka...visus savo darbuotojus vadina psichiskai nesveikais taciau pati tokia yra...
Atsakyti