Labas mielosios, noriu pasidalinti savo patirtimi...šį savaitgalį teko sudalyvauti mini draugės vestuvėse, kadangi turėjau laisvo laiko į Bažnyčia atvykau gerokai per anksti su tikslu pažiūrėti kuo puošiasi nuotakos, svečiai ir t,t Galiu Jums "pasipergyventi" kažkoks košmaras!!!!
Gal nuskambės labai baisiai - bet tikra BESKONYBĖS mugė...Nepagalvokit, kad aš kokia poniutė, tikrai ne. Vaizdelis buvo toks: nuotakos avi batus su kuriais vos pajuda, suknelės...na gražiai tariant siaubingos (kelios nuotakos vilkėjo pageltusias, netinkamo ilgo ir dydžio sukneles) aš tikrai pradėjau panikuoti - gal Šiauliuose nėra gražių suknelių????? Kitas aspektas, žmogus tokiai dienai rinkdamasis apdarus vis tik kreipiasi pagalbos į artimuosius kurie jam pataria (kas žmogui tinka, kas visiškai ne ir t,t). Kitas matytas vaizdelis - pamergės, merginos būtinai pasitarkine su draugėmis, derindamos pamergių aprangą (spalvą, ilgį). Šeštadienį daugelis mano matytų merginų, matyt, pakluso nuotakos spalvos pageidavimui, tačiau pamiršo savo dydį, buvo "siaubo karalystė", kai merginos nešiojančios L dydį įsispraudusios į S dydžio sukneles vaidino laimingas pamerges nuolat tempdamos suknelę į apačia ir kojas klijuodamos pleistrais - juk dabar mada batai žudikai, o kaip be jų
Mano išvada labai paprasta, kiekviena apie savo vestuves svajojam, turim susikūrusios gražius planus, todėl organizuodamos savo šventę, į pasiruošimo darbus įtraukime ir kitus žmones, kurie gali patarti, diskutuokime su draugėmis - kurios stovės šalia mūsųs gražiąją dieną, galų gale, rinkimes daiktus, drabužius, avalynę ne tik tokius kurie gražiai atrodo, bet ir yra patogūs, mieli širdžiai. Aišku esminis dalykas vestuvinės suknelės paieškos, neleiskime nuovargiui (matuojantis sukneles) ar pardavėjai, nulemti kuo mes vilkėsime per vestuves. Būkime protingos, geriau 3 kartus pagalvoti, apžiūrėti save nuotraukose (matuojantis vestuvines sukneles galima nusifotografuoti) ir tik tada priimti sprendimą. P.S. Aplink tikrai gausu nuostabių žmonių, tiesiog aš turėjau galimybę pamatyti kitokią vestuvių pusę, kuri mane šiek tiek nuliūdino, bet kartu ir privertė susimąstyti.