Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

smile.gif+2014 07 10, 16:38-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 10, 16:38)
Mačiau,kaži kokios kainos,dar už kurą matyt papildomai paimtų :)Neblogos,bet man lyg ir spalvų trūksta g.gif

Man patinka vien tuo,kad nešabloniškos,su savu stilium smile.gif
Atsakyti
Labas paneles smile.gif buvau trumpam dingusi, nes atostogavau Lietuvoje ir tuo paciu uzsidejom keleta pliusu savo vestuvem smile.gif uzsisakem vedeja (Alvydas Vengalis) ir vieta Lakstingalu sala cia prie Kursenu smile.gif kadangi vos kelios dienos pries tai ten atsventem draugu vestuves buvo gera proga pamatyti kaip viskas yra, ir likau labai patenkinta smile.gif bei pasidarem fotosesija (vardo korteles) ciau imesti parodyti kaip tai atrode, tik nerandu kaip tai padaryti smile.gif Data issirinkome 2015-07-04 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.ariele @ 2014 07 12, 21:07)
Labas paneles smile.gif buvau trumpam dingusi, nes atostogavau Lietuvoje ir tuo paciu uzsidejom keleta pliusu savo vestuvem smile.gif uzsisakem vedeja (Alvydas Vengalis) ir vieta Lakstingalu sala cia prie Kursenu smile.gif kadangi vos kelios dienos pries tai ten atsventem draugu vestuves buvo gera proga pamatyti kaip viskas yra, ir likau labai patenkinta smile.gif bei pasidarem fotosesija (vardo korteles) ciau imesti parodyti kaip tai atrode, tik nerandu kaip tai padaryti smile.gif Data issirinkome 2015-07-04 smile.gif

Sveika zivile.ariele, sveikinu su pliusiukais 4u.gif Smagu,kad bent jau pagrindinius dalykus susitvarkėt thumbup.gif O jus tuoksitės bažnyčioje? kaip su sužadėtinių kursais? g.gif nes mes grįžę niekaip nespėsim jų išklausyti doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 13, 11:08-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 13, 11:08)
Sveika zivile.ariele, sveikinu su pliusiukais 4u.gif  Smagu,kad bent jau pagrindinius dalykus susitvarkėt thumbup.gif  O jus tuoksitės bažnyčioje? kaip su sužadėtinių kursais?  g.gif  nes mes grįžę niekaip nespėsim jų išklausyti doh.gif

Na mes planuojam grizti Sv Velykom, tai kursus isklausysim, o draugai tuokesi Jurgio baznycioj tai uz kursus sumokejo ir viskas, man rodos 300 Lt kainavo, bet dabar girdejau kad nuo rugsejo keisis kunigas tai nezinau ar su juo bus galima susitarti. Mes labai norejom Ignaco baznycioj-vienuolyne, ten bulvare, bet jie neduoda santuokos sakramento sad.gif tai dar galvosim ar kairiu ar petinio baznycioj smile.gif o kur jus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.ariele @ 2014 07 13, 11:37)
Na mes planuojam grizti Sv Velykom, tai kursus isklausysim, o draugai tuokesi Jurgio baznycioj tai uz kursus sumokejo ir viskas, man rodos 300 Lt kainavo, bet dabar girdejau kad nuo rugsejo keisis kunigas tai nezinau ar su juo bus galima susitarti. Mes labai norejom Ignaco baznycioj-vienuolyne, ten bulvare, bet jie neduoda santuokos sakramento sad.gif tai dar galvosim ar kairiu ar petinio baznycioj smile.gif o kur jus? smile.gif

Mes dar neišsirinkom bažnyčios,bet aš ne iš pačių šiaulių tai bažnyčia ne šiauliuose bus smile.gif Žiūrėsim kaip čia su tais kursais bus,maniškis dar sutvirtinimo,bet tikiuosi nebus čia didelė problema g.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 14, 15:12-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 14, 15:12)
Mes dar neišsirinkom bažnyčios,bet aš ne iš pačių šiaulių tai bažnyčia ne šiauliuose bus smile.gif Žiūrėsim kaip čia su tais kursais bus,maniškis dar sutvirtinimo,bet tikiuosi nebus čia didelė problema g.gif

Tada gal bandykit i kokia mazesne baznytele, manau iseitu ten susitarti smile.gif
Atsakyti
Mes vat užsisakėm Kairių bažnyčiąsmile.gif tai maniškiui dar pirmą komuniją teks priimti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas save mieste bandysiu,jei ne tada i koki netolima miesteli pavaziuosim blush2.gif

Na va Puči,būsit etatiniai bažnyčios lankytojai lotuliukas.gif Pasirodo vestuvės gera proga visus bažnytinius reikalus susitvarkyt thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 14, 18:54-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 14, 18:54)
Pas save mieste bandysiu,jei ne tada i koki netolima miesteli pavaziuosim blush2.gif

Na va Puči,būsit etatiniai bažnyčios lankytojai lotuliukas.gif Pasirodo vestuvės gera proga visus bažnytinius reikalus susitvarkyt thumbup.gif  lotuliukas.gif

Nu jau teks biggrin.gif sakė po Naujų metų susitiksim, kai išsiblaivysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 07 15, 15:43)
Nu jau teks biggrin.gif sakė po Naujų metų susitiksim, kai išsiblaivysim biggrin.gif

Pokštininkai thumbup.gif

Merginos,kada galvojat maždaug svečius prie stalo sodinti? Mano apskaičiavimais gaunasi kažkur 8 val. galvoju,kad gal vėlokai g.gif bet iš kitos pusės nuo kokios 4- 5val sodybos sėdėt ir kažkaip ankstokai,visi anksti ir išsiskirstys į lovas biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 15, 19:01-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 15, 19:01)
Pokštininkai  thumbup.gif

Merginos,kada galvojat maždaug svečius prie stalo sodinti? Mano apskaičiavimais gaunasi kažkur 8 val. galvoju,kad gal vėlokai g.gif  bet iš kitos pusės nuo kokios 4- 5val sodybos sėdėt ir kažkaip ankstokai,visi anksti ir išsiskirstys į lovas  biggrin.gif

Mes planuojam apie 19val būti sodyboje ir 19:30-20:00 sesti prie stalo, nes sveikinimai dar užims laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.ariele @ 2014 07 15, 19:20)
Mes planuojam apie 19val būti sodyboje ir 19:30-20:00 sesti prie stalo, nes sveikinimai dar užims laiko smile.gif

Tai vat aš ir panašiai planuoju,tik pergyvenu,kas ne per vėlai būtų,neužsitęstų viskas į naktį g.gif Beja, o primink kur švęsite,kažkaip užsimiršau biggrin.gif

Atsakyti