Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

smile.gif+2014 07 04, 18:19-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 04, 18:19)
Puči, o jus šventės vietą puošti samdysit kažką ar jum planuotoja papuoš,nes pušyno viloj tik tą pačią dieną galima puoštis? g.gif

Kaip kitos merginos ar pačios puošit ar samdysit kažką? smile.gif

Labs pupki bye1.gif mes puosim sale patys. Manau penktadieni vakare teks vaziuoti suvezti visa alkoholi,stalo korteles sudelioti,meniu,ant kambariu duru pakabinti bambariu numerius ir sarasa kur kas nakvos.Na o balionus ir geles arba floriste nuves arba mama geles atsiims ir vaziuos puosti,kol fotografuosimes g.gif

Gal kas nors pradejo sportuoti ? lotuliukas.gif mes pradejome begioti ir daryti visokius pratimus fitness3.gif fitness4.gif tai viska skauda dabar doh.gif Kazkokioj laidoj viena dizainere sake,jog ne suknele prie nuotakos taikosi,o nuotaka prie sukneles biggrin.gif tai pagalvojau kad nenoriu buti su M dydzio suknele,noriu tilpt i S arba dar geriau i XS lotuliukas.gif tai kankinuosi be skanaus maisto cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji_Draugė: 04 liepos 2014 - 17:35
QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 07 04, 17:34)
Labs pupki  bye1.gif  mes puosim sale patys. Manau penktadieni vakare teks vaziuoti suvezti visa alkoholi,stalo korteles sudelioti,meniu,ant kambariu duru pakabinti bambariu numerius ir sarasa kur kas nakvos.Na o balionus ir geles arba floriste nuves arba mama geles atsiims ir vaziuos puosti,kol fotografuosimes  g.gif

Gal kas nors pradejo sportuoti ?  lotuliukas.gif  mes pradejome begioti ir daryti visokius pratimus    fitness3.gif  fitness4.gif  tai viska skauda dabar  doh.gif  Kazkokioj laidoj viena dizainere sake,jog ne suknele prie nuotakos taikosi,o nuotaka prie sukneles  biggrin.gif  tai pagalvojau kad nenoriu buti su M dydzio suknele,noriu tilpt i S arba dar geriau i XS  lotuliukas.gif  tai kankinuosi be skanaus maisto  cray.gif

Šaunuolė thumbup.gif bet gal nereikia taip drastiškai iki xs,vyrui nebebus ką per tiltą nešt lotuliukas.gif nors aš ir pati iki tiek norėčiau biggrin.gif ir vis prižadu kasdien nu jau viskas nuo rytojaus sportas,mažai maisto ir t.t,bet kai grįžtu iš po darbo praeina visi sportai ir visos dietos biggrin.gif doh.gif manau,kad prieš vestuves ir taip tas svoris pakris,vis dėlto kiek rūpesčių ir streso doh.gif

Beje žiūriu per kelis forumus sukies lotuliukas.gif nu neblogai tu čia nuotakų skyrelį užkariavus thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 04 liepos 2014 - 18:17
smile.gif+2014 07 04, 19:13-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 04, 19:13)
Šaunuolė thumbup.gif  bet gal nereikia taip drastiškai iki xs,vyrui nebebus ką per tiltą nešt  lotuliukas.gif  nors aš ir pati iki tiek norėčiau biggrin.gif ir vis prižadu kasdien nu jau viskas nuo rytojaus sportas,mažai maisto ir t.t,bet kai grįžtu iš po darbo praeina visi sportai ir visos dietos biggrin.gif  doh.gif  manau,kad prieš vestuves ir taip tas svoris pakris,vis dėlto kiek rūpesčių ir streso doh.gif

Beje žiūriu per kelis forumus sukies lotuliukas.gif  nu neblogai tu čia nuotakų skyrelį užkariavus  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jo jo ,pas mane ta pati problema,savaite pasportuoji,jautiesi puikiai o paskui koks gimtadienis ar pan ir apsivalgau,nes ant stalo tiek visko skanaus lotuliukas.gif sutinku,manau kad bent kiek nukris del streso ypac paskutiniais menesiais,o tai juk i nauda ane? biggrin.gif

Muahaha uzkariausiu visa skyreli assa.gif didis.gif lotuliukas.gif manau kai uzsisakysim muzikantus,tada visi didieji darbai iki ziemos baigsis ir apsiraminsiu lotuliukas.gif o siaip kai gera kompanija tai ir bendrauti smagu,ateisiu visas palaikyt,pasveikint su pliusais ir pan thumbup.gif
Atsakyti
Kompanija tikrai gera tik dar mažoka mūsų,manau po naujų visos sukrus thumbup.gif Faina tie pliusiukai aš savųjų ir nekantrauju,tik pergyvenu,kad niekaip nerasiu sau patinkančios vietos,na bet reikia tikėtis geriausio 4u.gif Rudenį pabersiu ir aš savo pliusų gausą lotuliukas.gif O šukuosenas,makiažus,gėlės,tortus kada žadat sakytis? nes įtariu,kad prieš metus laiko dar niekas nieko nesakys, o likus savaitei iki vestuvių tuo labiau nieko negausi doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 04, 20:05-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 04, 20:05)
Kompanija tikrai gera tik dar mažoka mūsų,manau po naujų visos sukrus thumbup.gif  Faina tie pliusiukai aš savųjų ir nekantrauju,tik pergyvenu,kad niekaip nerasiu sau patinkančios vietos,na bet reikia tikėtis geriausio 4u.gif  Rudenį pabersiu ir aš savo pliusų gausą lotuliukas.gif  O šukuosenas,makiažus,gėlės,tortus kada žadat sakytis? nes įtariu,kad prieš metus laiko dar niekas nieko nesakys, o likus savaitei iki vestuvių tuo labiau nieko negausi doh.gif

Svarbiausia issirinkti keletas patinkanciu vietu,o jau paskui vazynesit ziuresit ir neabejoju kad rasit nuostabia vieta thumbup.gif Lauksim lauksim tavo pliusiuku 4u.gif

Na as jau teiravausi del makiazo,norejau rezervuoti jau biggrin.gif bet deja,sake per anksti,prase parasyti jiems artejant ziemai ir tada rezervuos. Su sukuosena manau bus tas pats.O del tortu tai jauciu isvis reiks pora menesiu pries vestuves uzsisakyti 4u.gif Floristo dar ieskau,o jei ka rasiu tada iskart rasysiu ir klausiu kainu,bet irgi manau kad tam ankstoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 06 24, 12:47)
Va tokia suknelė, bent jau viršus toooobulas  blush2.gif  blush2.gif 

http://www.aliexpres...1605714965.html

Labai graži suknelė smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
aš tai su liūdnom naujienom... unsure.gif mūsų fotografė laukias ir nebegalės fotografuoti vestuvių doh.gif verysad.gif tai dabar galvos skausmas, net NEĮSIVAIZDUOJU ką daryti ir ką imti, maniškis nenori mokėt 2000 lt, o beveik visų tokios kainos doh.gif Tikiuos,ką nors greitu laiku rasiu... siūlo Tomą Saparį, bet jis irgi 2000lt, tačiau sakė, nepasigailėsi jį pasiėmus, lb geras fotografas ir + nuotraukos per 3 savaitės, o čia jau pliusas labai labai didelis, nes kitur po 3 mėn reikia laukti g.gif

Kas klausėt dėl salės dekoravimo, tai dekoruos viską planuotoja mirksiukas.gif

O dabar geresnės naujienos, užsisakėm jau bažnyčią (Kairių bažnytėlę), tokia mažutė,visai faina thumbup.gif 14 h nutarėm daryti ceremoniją, kad nereiktų ryte skubėti ir po to tampytis iki pobūvio vakaro... ir daar rugpjūčio 19d jau pradedam eiti į kursus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 07 07, 20:39)
Sveikutės  4u.gif
aš tai su liūdnom naujienom...  unsure.gif  mūsų fotografė laukias ir nebegalės fotografuoti vestuvių  doh.gif  verysad.gif tai dabar galvos skausmas, net NEĮSIVAIZDUOJU ką daryti ir ką imti, maniškis nenori  mokėt 2000 lt, o beveik visų tokios kainos  doh.gif  Tikiuos,ką nors greitu laiku rasiu... siūlo Tomą Saparį, bet jis irgi 2000lt, tačiau sakė, nepasigailėsi jį pasiėmus, lb geras fotografas ir + nuotraukos per 3 savaitės,  o čia jau pliusas labai labai didelis, nes kitur po 3 mėn reikia laukti g.gif

Kas klausėt dėl salės dekoravimo, tai dekoruos viską planuotoja  mirksiukas.gif

O dabar geresnės naujienos, užsisakėm jau bažnyčią (Kairių bažnytėlę), tokia mažutė,visai faina  thumbup.gif 14 h nutarėm daryti ceremoniją, kad nereiktų ryte skubėti ir po to tampytis iki pobūvio vakaro... ir daar rugpjūčio 19d jau pradedam eiti į kursus  thumbup.gif

Oj,kaip nefaina dėl fotografės verysad.gif Bet juk vestuvės dar tik po metų,negi jau taip nebeišeitų fotografei nieko g.gif nors tiesa pasakius nežinau datos doh.gif Todėl klausiu,kokia data? biggrin.gif Kaip smagu,kad jau bažnyčią išsirinkot ir viską susitarėt wub.gif

Kaži Saparis čia už kiek valandų fotografavimo ima 2000lt,gal už trumpesnį laiką mažiau ir paimtų g.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 07, 20:52-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 07, 20:52)
Oj,kaip nefaina dėl fotografės verysad.gif  Bet juk vestuvės dar tik po metų,negi jau taip nebeišeitų fotografei nieko g.gif  nors tiesa pasakius nežinau datos doh.gif  Todėl klausiu,kokia data? biggrin.gif Kaip smagu,kad jau bažnyčią išsirinkot ir viską susitarėt wub.gif

Kaži Saparis čia už kiek valandų fotografavimo ima 2000lt,gal už trumpesnį laiką mažiau ir paimtų g.gif

2015-06-05 :}} nu dar daug daug laiko, bet kad visi jau skelbias, kad jau užsakinėja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 07 07, 21:33)
2015-06-05 :}} nu dar daug daug laiko, bet kad visi jau skelbias, kad jau užsakinėja... doh.gif

Reikia fotografam pasiuntinėt užklausas būna,kad jie prisitaiko prie užsakovų g.gif rasi,manau tikrai kažką,yra tų fotografų,tik tiek kad arba kainos didelės arba nuotraukos nepatinka doh.gif bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 08, 11:41-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 08, 11:41)
Reikia fotografam pasiuntinėt užklausas būna,kad jie prisitaiko prie užsakovų g.gif rasi,manau tikrai kažką,yra tų fotografų,tik tiek kad arba kainos didelės arba nuotraukos nepatinka doh.gif bent jau man biggrin.gif

Matėt gal, kur įmetė panelė, kur vyras fotkina, gražios visai nuotraukos:)
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 07 10, 15:49)
Matėt gal, kur įmetė panelė, kur vyras fotkina, gražios visai nuotraukos:)

Mačiau,kaži kokios kainos,dar už kurą matyt papildomai paimtų :)Neblogos,bet man lyg ir spalvų trūksta g.gif
Atsakyti