Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

QUOTE(Pučis @ 2014 06 30, 19:28)
Labas 4u.gif
Dėl dorkavimo tai rūpinsis planuotoja  tongue.gif  bet galvoju apie geles ir pompom burbulus ir daug daug daug žvakių, bent jau bažnyčios ceremonijoje  rolleyes.gif Kėdes manau puošim salėj su kaspinais ar pompomais taip pat, be medžiagų, nes sakė labai nepatogu... norėčiau, kad būtų bijūnų vazelėse per visą stalą pridėta, lauke norėčiau palei takelį, kad būtų žibinatais arba žvakėm nudėta ir dar turiu tokių pamastymų apie girliandas... vat va tokias https://www.google.l...v...2F;1200;396 (gal rodys)  blush2.gif

Labai graziai nupasakojai visa vaizda wub.gif o del zvakiu irgi galvojau,bet baisu kad netycia kas uzkabins,o jei nukris,o jei padegs ka nors unsure.gif gal naudosi zvakides ar tiesiog stikliniuose indeliuose jos bus? mirksiukas.gif maciau akropoly nuostabiausio grozio zvakides kurias jau isivaizdavau ant vestuvinio stalo,bet neejau ziureti kainos nes jauciu butu virs 100lt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kartais kuri turit tel nr. kepykos kur yra kuršėnuose šalia Maximos kur žiedas yra? noriu iš ten tortą užsisakyt bet nerandu kontaktų sad.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,kur jus dingot? verysad.gif

Griztu su pliusiuku,pasirasem sutartele su sventes vieta ir davems avansa thumbup.gif
Atsakyti
Sveika, aš ir pastebėjau,kad visos dingusios,su pliusiuku tave 4u.gif Gaila,kad aš negaliu taip aktyviai dalyvauti,nes nei jokių pliusiukų,nei įspūdžiais dar negaliu pasidalinti verysad.gif Ir šiaip merginos,galėtų jau būti 2015 lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje gal žinot kas kaip su tais sužadėtinių kursais ir visais kitais popieriukai,gal jau buvot pas kunigą dėl datos? g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif vėl po ilgesnės pertraukos prisijungiu prie jūsų smile.gif
Prisijungiu tik dabar, nes buvo visko tiek daaaaug.. Važinėjam ir lankom visas patinkančias sodybas bei dvarus, kai išsirinksim, tada pasakysiu ir ką išsirinkom smile.gif)
Ryt susitinkame su fotografe ir tikriausiai jau pasirašysime sutartį; pirmadienį laukia susitikimas su vedėju, tad didžiausius pliusiukus galėsim jau užsidėti thumbup.gif
Be to, jau susiradau ir vestuvinių suknelių siuvėją, tad.. Nestovim vietoje smile.gif Tik nieko per daug dar nesinori pasakoti, kai turėsiu viską konkrečiai - viskuo pasidalinsiu smile.gif)

Be to, labai džiaugiuosi dėl kitų merginų, kam jau pavyko ką užsisakyti ir išsirinkti smile.gif)
Papildyta:
P. S. gal kas girdėjote kokių atsiliepimų apie Raganynę, kuri yra Tytuvėnų apylinkėje bei Ąžuolų slėnį Kelmės rajone? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristeVab: 02 liepos 2014 - 20:38
Sveikutės 4u.gif aš tai pradėjau dirbti, tai laiko beveik neberandu, kol viską perprasiu ir į vežes įsivažiuosiu blush2.gif Dėl žvakių tai manau į kokias žvakides dėsim, būna mažytės stiklinės tokios, man labai mielos ax.gif bet dar pagalvoti reikia...

Dėl kursų... šiandien kaip tik man skambino, užsiregistravau jau prieš
3-4 sav. o kursai tik rugpjūčio 19d ( bet bandysiu tartis, kad į išankstinius kokius gal būtų galima, nes maniškis turbūt išlėks, o viena aš nenoriu)... bet į bažnyčią dar nebuvom, nors jau reiktų g.gif tik susiplanuoti reikia kada blush2.gif

KristeVab, pasakok plačiau, kokia fotografė, kokia suknelė? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pučis @ 2014 07 02, 21:02)
Sveikutės  4u.gif  aš tai pradėjau dirbti, tai laiko beveik neberandu, kol viską perprasiu ir į vežes įsivažiuosiu  blush2.gif  Šiandien planuotoja skambina, sako kur tu dingai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dėl žvakių tai manau į kokias žvakides dėsim, būna mažytės stiklinės tokios, man labai mielos  ax.gif  bet dar pagalvoti reikia... Kad kaip ir minėjai Mažoji drauge, kad neišverstų niekas ir nebūtų nesusipratimų schmoll.gif

3-4 sav. o kursai tik rugpjūčio 19d ( bet bandysiu tartis, kad į išankstinius kokius gal būtų galima, nes maniškis turbūt išlėks, o viena aš nenoriu)... bet į bažnyčią dar nebuvom, nors jau reiktų  g.gif tik susiplanuoti reikia kada  blush2.gif

KristeVab, pasakok plačiau, kokia fotografė, kokia suknelė?  blush2.gif

P.S. pažiūrėjau planuotoja įkėlė foto kur Saldus sapnas tortus darė vestuvėms, tobula tobula, pažiūrėkit thumbup.gif manau iš ten aš ir sakysiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 02, 20:56-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 02, 20:56)
Sveika, aš ir pastebėjau,kad visos dingusios,su pliusiuku tave 4u.gif  Gaila,kad aš negaliu taip aktyviai dalyvauti,nes nei jokių pliusiukų,nei įspūdžiais dar negaliu pasidalinti verysad.gif  Ir šiaip merginos,galėtų jau būti 2015 lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Beje gal žinot kas kaip su tais sužadėtinių kursais ir visais kitais popieriukai,gal jau buvot pas kunigą dėl datos? g.gif

Nuuu tikrai! galetu buti 2015m. lotuliukas.gif kita vertus jauciu panikuociau dabar doh.gif apskritai vestuves dar taip toli,lyg ir uzsisakynejam viska bet dar vis nerealu atrodo biggrin.gif o vien pagalvojus apie suknele,tai verkti norisi,gal man nevisi namie? g.gif lotuliukas.gif
Pupki gal jau apsisprendet del vestuviu spalvos? Pamergiu sukneliu spalvytes? 4u.gif as del pamergiu sukneliu apsisprest negaliu,o del pabroliu irgi,nezinau ar jie kaklaraiscius des tokios pat spalvos kaip pamergiu sukneles ar geriau paprastas juodas varlytes doh.gif
Manau reiktu nueiti i baznycia pasiteirauti del datos 4u.gif kadangi mazai poru tuokiasi cerkvese tai mes uzeisim pasiteirauti ziema.Ir tai manau pasakys kad per anksti tokiems dalykams g.gif Idomu ar mums reiks vaikscioti kokius nors kursus ar ne,bet kiek skaitynejau,tai visai tie kursai turetu buti idomus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 07 02, 20:09)
Sveikutės  4u.gif  aš tai pradėjau dirbti, tai laiko beveik neberandu, kol viską perprasiu ir į vežes įsivažiuosiu  blush2.gif  Dėl žvakių tai manau į kokias žvakides dėsim, būna mažytės stiklinės tokios, man labai mielos  ax.gif  bet dar pagalvoti reikia...

3-4 sav. o kursai tik rugpjūčio 19d ( bet bandysiu tartis, kad į išankstinius kokius gal būtų galima, nes maniškis turbūt išlėks, o viena aš nenoriu)... bet į bažnyčią dar nebuvom, nors jau reiktų  g.gif tik susiplanuoti reikia kada  blush2.gif

KristeVab, pasakok plačiau, kokia fotografė, kokia suknelė?  blush2.gif
Papildyta:
P.S. pažiūrėjau planuotoja įkėlė foto kur Saldus sapnas tortus darė vestuvėms, tobula tobula, pažiūrėkit  thumbup.gif  manau iš ten aš ir sakysiuos  lotuliukas.gif

Fotografai, kurie labiausiai patraukė akį (tai su visais ir bandom susitikti): Irma Siliūnaitė, Daiva Kiele, Aistė Beloglovytė. Žinoma, nerealios foto yra Rūtos Rylaitės, Lina Aiduke, Diana Zak, bet jų ir paslaugų kainos nerealios sad.gif

O dėl suknelės, tai norisi kažko paprastai nepaprasto.. konkrečios vizijos neturiu, tad, manau, kad pati dizainerė pasiūlys kažką smile.gif
Atsakyti
KristeVab dėl Ažuolų snelio,na nežinau ar viskas verta tokios sumos,girdėjau,kad ir maistas ten ne pats šviežiausias,tiesa pasakius gerų atsiliepimu gant mažai girdėjau g.gif

Mažoji drauge, visi tau namie,nesijaudink biggrin.gif Dėl pamergių neapsisprendžiau dar,bet vestuvių spalvas pradėjau link į persikinė,gal dar truputi turkio spalvos,todėl ir su suknelėm,jei bus pamergės,kažką panašaus galvosiu,o pabroliai,man gražiau,kai vaikinų kaklaraiščiai būna tokios spalvos,kaip ir merginų suknelės,na man varlytės tiesiog nepatinka lotuliukas.gif

Jei jau kalba apie žvakes,tai man labai gražu,tokiose stikliniuose pailgose vazose,kaip ant vandens esančios žvakės,dar gėlytės būna viduje,gražu wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 07 02, 22:55-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 07 02, 22:55)
KristeVab dėl Ažuolų snelio,na nežinau ar viskas verta tokios sumos,girdėjau,kad ir maistas ten ne pats šviežiausias,tiesa pasakius gerų atsiliepimu gant mažai girdėjau g.gif 

Mažoji drauge, visi tau namie,nesijaudink biggrin.gif Dėl pamergių neapsisprendžiau dar,bet vestuvių spalvas pradėjau link į persikinė,gal dar truputi turkio spalvos,todėl ir su suknelėm,jei bus pamergės,kažką panašaus galvosiu,o pabroliai,man gražiau,kai vaikinų kaklaraiščiai būna tokios spalvos,kaip ir merginų suknelės,na man varlytės tiesiog nepatinka  lotuliukas.gif

Jei jau kalba apie žvakes,tai man labai gražu,tokiose stikliniuose pailgose vazose,kaip ant vandens esančios žvakės,dar gėlytės būna viduje,gražu wub.gif

Persikine labai maloni spalva wub.gif as irgi linkstu link tos spalvos. Gal ir tikrai reiktu galvoti apie kaklaraiscius,nes kazkaip varlytes lyg ir nuotraukuose ant modeliu atrodo neblogai,bet and musu pabroliu gal nelabai bus doh.gif Manau apsistosiu ties kaklaraisciais thumbup.gif

Oho,sakai maistas nelabai sviezias? g.gif baisu kai taip bunanes Azuolu slenis gan gerai atrodo smile.gif
Atsakyti
O ką, mūsų pabroliai ne ką prastesni modeliai lotuliukas.gif Man ir švelni tokia spalva ir nerėkianti,na tokios šiltos vestuvės atrodo 4u.gif

Nenoriu aš nieko prikalbėt,kadangi pati nesu ten šventus, o nuogirdos yra nuogirdos,tik kad kainos ten didelės tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Puči, o jus šventės vietą puošti samdysit kažką ar jum planuotoja papuoš,nes pušyno viloj tik tą pačią dieną galima puoštis? g.gif

Kaip kitos merginos ar pačios puošit ar samdysit kažką? smile.gif
Atsakyti