Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

QUOTE(Afraja @ 2014 06 25, 14:21)
Turim data Liepos 4  ir sutarti su fotografu. Šiuo metu rimtai dirbam ties sodybomis.  smile.gif  O jūs jau susiradę bažnyčią?

Sveikinu su pirmais pliusais 4u.gif mes tuoksimes cerkveje,kuri randasi prie zveryno tilto (netoli seimo) wub.gif Beje galime apie sodybas ir kitas vietas paplepeti naujai iskeptoje Vilniaus nuotaku temuteje 4u.gif

Puci tai po tokio issireiskimo apie durnius,reikejo pasakyt ''mes tai protingi,isleisim 20.000lt'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano anyta tvirtai isitikinus,jog vestuves su 80 sveciu galima iskelti uz pora tukstanciu,nes gi fotografai dabar kainuoja 300lt,video sudas,vedeja nesamone,muzikantai 500lt,o maistas visur atsieina 20lt asmeniui lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif kai pasakiau kad taip buvo gal pries 20 metu,o dabar kainos kosmines tai buvau isvadinta nevisprote ir melage,nes ji gi geriau zino doh.gif lotuliukas.gif nu ok......... lotuliukas.gif
p.s. su pliusiuku,jau turite grazia vietele 4u.gif

Pupki tikrai gera ideja svesti penktadieni (jeigu dar neturit datos),sutaupai,o ir sventi ten kur patinka thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą wub.gif Tai tegu uošviai ir kelia vestuves,jei jau viskas labai pigiai,aš tai net kainų nesakysiu reakcija bus tokia pati biggrin.gif

Mes turim norimą datą,tai ji šeštadienį, Pušyno vilai kai klausiu su miegamosiom vietom maistu ir t.t kažkur 6000lt išeina gal kiek viršaus,panašiai ir Prie Ąžuolų,bet man atrodo jie išnuomoja visam savaitgaliui dabar nebepamenu g.gif
Atsakyti

Kaip matau visos su anytom kovojam doh.gif ką padarysi... maniškė irgi galvoja, kad viskas centrus kainuoja, sakė vargšas jos sūnus dabar turės dirbt labai sunkiai visus metus, kol sutaupys vestuvėm thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif negaliu aš žinokit panos doh.gif o ir dauges turiu superines, vis per dantį traukia, mat ale jų vestuvės buvo tobulos (aišku, kai tėvai duoda visus arba puse supos, tai paprasta kalbėti) schmoll.gif
Pupkiau, dėl filmuotojų galvojų, kad neimsim, norėčiau tik ceremoniją, kad nufilmuotų unsure.gif noooooooors lyginant foto ir video darbą, tai matosi filmuke visos emocijos, visai kitaip viskas... tai net nežinau, bent brangu doh.gif
Tai galit viena dienelę atkrelt, jeigu nelabai svarbi data, tada bus pigiau :}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pučis: 25 birželio 2014 - 21:17
QUOTE(Pučis @ 2014 06 25, 21:14)
Kaip matau visos su anytom kovojam  doh.gif  ką padarysi... maniškė irgi galvoja, kad viskas centrus kainuoja, sakė vargšas jos sūnus dabar turės dirbt labai sunkiai visus metus, kol sutaupys vestuvėm  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  negaliu aš žinokit panos  doh.gif o ir dauges turiu superines, vis per dantį traukia, mat ale jų vestuvės buvo tobulos (aišku, kai tėvai duoda visus arba puse supos, tai paprasta kalbėti)  schmoll.gif
Pupkiau, dėl filmuotojų galvojų, kad neimsim, norėčiau tik ceremoniją, kad nufilmuotų  unsure.gif  noooooooors lyginant foto ir video darbą, tai matosi filmuke visos emocijos, visai kitaip viskas... tai net nežinau, bent brangu  doh.gif
Tai galit viena dienelę atkrelt, jeigu nelabai svarbi data, tada bus pigiau :}

Tai gal taviškis vienturtis,nes mano kad ir ne,bet kitų vestuvės labai geros buvo marčios mylimos žentai dar labiau,ai... doh.gif Tai ir nekviesk tų draugių,tegu neina į "netobulas" vestuves thumbup.gif

Mum turi šiokią tokią reikšmę ta diena,beto ir vyras nori šeštadienį,kad kitiem nereiktų iš darbų prašynėtis ir pan,žodžiu mes laaaabai geri žmones,labai kitais rūpinamės lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Brangu filmuotojai,todėl galvoju kokio dėdės paprašyt kad truputi pafilmuotų g.gif

Tiesa,jei pamenat mono šokių suknelę biggrin.gif kalbėjau šiandien su teta sakė labai faina tai reiks čiupt turbūt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 25 birželio 2014 - 21:34
smile.gif+2014 06 25, 21:31-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 06 25, 21:31)
Tai gal taviškis vienturtis,nes mano kad ir ne,bet kitų vestuvės labai geros buvo marčios mylimos žentai dar labiau,ai... doh.gif Tai ir nekviesk tų draugių,tegu neina į "netobulas" vestuves thumbup.gif

Mum turi šiokią tokią reikšmę ta diena,beto ir vyras nori šeštadienį,kad kitiem nereiktų iš darbų prašynėtis ir pan,žodžiu mes laaaabai geri žmones,labai kitais rūpinamės lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Brangu filmuotojai,todėl galvoju kokio dėdės  paprašyt kad truputi pafilmuotų g.gif
Tiesa,jei pamenat mono šokių suknelę biggrin.gif kalbėjau šiandien su teta sakė labai faina tai reiks čiupt turbūt thumbup.gif

Ne ne, ne vienturtis:)) nu bet mažiausias vaikas, tai žinai lotuliukas.gif Jo jo, filmuotojai brangus malonumas doh.gif
Atsakyti
Puci gerai kad tavoji tik paburba jog reiks sunui daug dirbt ir neprasosi but pagalbininke doh.gif manoji tai siule savo ''pagalba'' neva pades apmoketi kokia tai dali,BET BET BET visos vestuves mat taip kaip JI nori,tai reiskia ji viskam priestaraus kas man patinka ir siulys kaka kad mane sunervuoti,tad atsisakem tokios ''pagalbos'',tai ji dabar pyksta kad negales pries visus puikuotis kad ji VISKA apmokejo (kas butu melas). Tai mes su ja taip susiriejom kad su busimuoju vyru susitariau jog ji gaus pakvietima ir viskas,jokiu lia lia pagalbu ir pan. schmoll.gif
Oj merginos,kadangi uzsiminem apie pamerges tai visos bus jusu drauges ar bus keletas merginu kuriu nelabai pazistat? ax.gif yra toks musu bendras draugas,kuris neseniai susirado mergina ir atrodo pas juos viskas gerai klostosi,bet ji labai nemaloniai elgiasi su visais draugais ir yra gan vulgari.Zinoma ja kviesim,bet nezinau ar ja i mergvakari reiktu itraukti,nes mes visi salia jos jauciames nejaukiai blush2.gif
Puci reik draugem graziai be pykciu priminti jog jusu vestuves apmokesit patys jus,o ne priklausysit nuo kitu mirksiukas.gif tiesa turiu drauge,ji ziauriai saunus zmogus tik kad labai pavydi. Kai gavau zieduka - ji isprase savojo jai pasipirst. Kai suplanavom data,ji tuoj isreikalavo savojo kelti vestuves butinai pries mus,t.y. siais metais,na ir ji dabar labai puikuojasi mazdaug ''as isteku o tu dar ne,haha''. Bet esme kad del tokio skubotumo jos biudzetas nedidelis,o mes taupysim visus metus ir man is vienos puses ziauriai geda pries ja ir nemalonu,jog musu vestuves bus viloje,su vedejais,fotografais ir pan. Bijau kad ji ziauriai pavydes,o nesinori jos kaip drauges prarast verysad.gif bet kita vertus pagalvoju jog cia jos sprendimas taip greit isteketi ir as netureciau jausti kaltes ir atsiprasyneti uz tai kad mano vestuves bus taip kaip as noriu unsure.gif
Atsakyti
Mes čia visos per daug apie kitus galojam. Mažoji drauge,tavo situacija kažkiek mano primena,pergyveni,kad prarasi draugę,bet pagalvok ar ji tikrai tavo draugė,jei nesidžiaugs tavo vestuvėmis g.gif O pavydo neišvengsi vistiek atsiras žmonių,kurie pavydės,ar bus kažkuo nepatenkinti,tik vieni su tuo susitaikys kiti ne,ir pati pamatysi tikrus žmonių veidus,kurie tikrai už tave džiaugiasi, o kurie tik vaidina
Atsakyti
O Dėl pamergių,tai del to ir galvoju,kad pas mane jų nebus,nes jei imsi vienas reikės imti kitas,kurių nenori,bet reikia,o ir laisvų nenoriu nieko su niekuom poruot,arba kaip mažosios draugės situacija,nežinau,na ir šiaip kokia tų pamergių reikšme,tik tiek kad kartu važinėsis ir fotkinsis? važiuoti su mumis ir taip gali,o jei žmonės norės padėt besiruošiant vestuvėm,tai padės ir be jokių mandresnių titulų,nei tiesiog laukiamo švečio,aišku dar gali keistis mano nuomonė ir keisis bet šiaip minutei man užtenka kad tik mes busim pora mūsų vestuvėse blush2.gif
Atsakyti
Dėl pamergių pas mane irgi keičiasi nuomonė, žadėjau daryti, bet va tokia situacija, kad viena laukias, tai jau mažėja skaičius ir gaunasi, kad tik 2 poros blink.gif Tai tada arba imti visus jaunus arba be porų g.gif Dar teks apsvarstyti šitą klausimą smile.gif Smagu su tom porom, linksmiau, pasikalbėti gali ir panašiai, tik kažin kiek ten per tas fotosesijas spėji su jais pabendrauti lotuliukas.gif Turi tada liudininkai ar kas nors sugalvoti kokių žaidimukų, užsiėmimo... net nežinau g.gif
Atsakyti
Tai dėl fotosesijos jaunimas ir taip gali kartu važinėti ir fotografuotis,aisku kai visi vienodi gal ir gražiau atrodo 4u.gif bet aš taip pagalvoju ar aš nenorėsiu fotosesijos gamtoje tik su vyru,kažkaip atrodo,kad tokią dieną norėsis ir dviese pabūt wub.gif tik gal ne visi tai supras doh.gif šiaip pas mane dar ir galutinės nuomonės nėra,kaip ir minėjau nelabai aš noriu kažką poruoti ar kviesti tik dėl to,kad reikia schmoll.gif nu bet dar daug laiko,yra svarbesnių reikalų thumbup.gif

Puči,tai taip gamtoje šiektiek visi pasifotkina,o paskui jaunieji, o visi kiti šampano atsigeria,užkanda,gal kokį žaidimuką pažaidžia,bet čia dažniausiai liudininkai rūpinasi arba vyriausioji pora
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 27 birželio 2014 - 17:26
Sveikos 4u.gif

Turiu toki klausimeli blush2.gif kaip puosite sventes vieta? Galvojote apie floristes paslaugas? g.gif

Aslabai noreciau puosti gelemis,siek tiek gal balionu prideciau na ir ko gero viskas. Tik galvoju jog tas puosimas gelemis man atsieitu nemaza sumele verysad.gif nes noreciau ant stalo keliu geliu kompoziciju aukstose vazose.Mazu puoksteliu ant staliuko su palinkejimo knyga,gal prie duru dar geliu puoksciu,nezinau ar graziai atrodytu mazos puoksteles ant saldaus stalo.Man tiesiog patinka geles bet tiksliai nezinau kur jas deti,o gal ir kaina atbaidytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 06 28, 21:28)
Sveikos  4u.gif

Turiu toki klausimeli  blush2.gif  kaip puosite sventes vieta? Galvojote apie floristes paslaugas?  g.gif

Aslabai noreciau puosti gelemis,siek tiek gal balionu prideciau na ir ko gero viskas. Tik galvoju jog tas puosimas gelemis man atsieitu nemaza sumele  verysad.gif  nes noreciau ant stalo keliu geliu kompoziciju aukstose vazose.Mazu puoksteliu ant staliuko su palinkejimo knyga,gal prie duru dar geliu puoksciu,nezinau ar graziai atrodytu mazos puoksteles ant saldaus stalo.Man tiesiog patinka geles bet tiksliai nezinau kur jas deti,o gal ir kaina atbaidytu  doh.gif

Labas 4u.gif
Dėl dorkavimo tai rūpinsis planuotoja tongue.gif bet galvoju apie geles ir pompom burbulus ir daug daug daug žvakių, bent jau bažnyčios ceremonijoje rolleyes.gif Kėdes manau puošim salėj su kaspinais ar pompomais taip pat, be medžiagų, nes sakė labai nepatogu... norėčiau, kad būtų bijūnų vazelėse per visą stalą pridėta, lauke norėčiau palei takelį, kad būtų žibinatais arba žvakėm nudėta ir dar turiu tokių pamastymų apie girliandas... vat va tokias https://www.google.l...v...2F;1200;396 (gal rodys) blush2.gif
Atsakyti