Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

QUOTE(Pučis @ 2014 06 24, 13:50)
Galvoju ar tiktų man tokia  ax.gif

Reikėtų pasimatuot kažką panašaus g.gif Dar i pačią vestuvių tematiką atsižvelgt,man suknelė į užsienio vestuvių tematiką panašesne,kai žmonės dvaruose švenčia smile.gif Asmeniškai man ji netiktu dėl rankovių,nes stambintų rankas g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Griztu su puikia nuotaika bigsmile.gif Vaziavome apziureti vietos ir mums begalo patiko thumbup.gif thumbup.gif susitareme del sutarties,tad lauksime kol atsius pastu. Vieta atrode 100 kart nuostabesne nei nuotraukose wub.gif tad galiu pasakyti jog dedame nauja pliusiuka.Liko uzsisakyti muzikantus ir siems metams bus rami galva biggrin.gif

Puci man kaip ir pupkiui patiko visa suknyte drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Mažoji_Draugė,2014 06 24, 17:54]
Sveikos 4u.gif
Sveikinimai, pagaliau dar vieną pliusiuką užsidėjus drinks_cheers.gif Judam visos į priekį po truputį smile.gif kitos panelytės, kaip pradingusios g.gif
Dėl suknelės, pakalbėjau su drauge, ji kosmetologe dirba, tai sako mano dauguma klienčių suknelės siunčiasi iš Aliexpres ir gauna tokias pat tobulas, kaip ir paveikslėlyje g.gif Tai dabar esu apmąstymuose, gal geriau parsisiųst reiks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 06 24, 18:54)
Sveikos  4u.gif

Griztu su puikia nuotaika  bigsmile.gif  Vaziavome apziureti vietos ir mums begalo patiko  thumbup.gif  thumbup.gif  susitareme del sutarties,tad lauksime kol atsius pastu. Vieta atrode 100 kart nuostabesne nei nuotraukose  wub.gif  tad galiu pasakyti jog dedame nauja pliusiuka.Liko uzsisakyti muzikantus ir siems metams bus rami galva  biggrin.gif

Puci man kaip ir pupkiui patiko visa suknyte  drinks_cheers.gif  4u.gif

Labas mergaitės, aš ir būsima nuotaka ateinančių metų. Tik iš Vilniaus.
Mažoji_Draugė, kokią sodybą išsirinkot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2014 06 25, 12:00)
Labas mergaitės, aš ir būsima nuotaka ateinančių metų. Tik iš Vilniaus.
Mažoji_Draugė, kokią sodybą išsirinkot?  bigsmile.gif

Sveika 4u.gif Na ziuriu vis daugiau Vilniaus nuotaku atsiranda.Vakare sukursiu nauja temute thumbup.gif

Bet vistiek cia uzsuksiu nes pucis ir pupkis tokios saunios paneles ir smagu bendrauti wub.gif thumbup.gif

Atsakant i tavo klausima Afraja mes issirinkom La Villa Margis vieta thumbup.gif atvaziave tiesiog isimylejom ir be kalbu paprasem sutarties lotuliukas.gif Jau turit issirinke data? 4u.gif

p.s. kaip kitoms merginoms sekasi? Kas naujo?

Puci didelis dekui uz tekstukus,yra labai graziu wub.gif aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
Turim data Liepos 4 ir sutarti su fotografu. Šiuo metu rimtai dirbam ties sodybomis. smile.gif O jūs jau susiradę bažnyčią?
Atsakyti
Kaip miela mažoji drauge 4u.gif su tavim taip pat labai smagu pabendrauti,tikiuosi,kad nepamirši musu ir pasidalinsi įspūdžiais kaip sekasi 4u.gif

Mane kažkoks liūdesys apėmė,galvoju gal be reikalo ketinu taupyti šventimo vietai,taip galvoju,kad augelis gali būt nepatenkinti,kad mažai vietos,kad ne kokia aplinka,kad nėra ežerų,pirčių,kad nebus jiem ten ką veikti(man jau taip yra pareiškę) gal tikrai ieškot kažko erdvaus,bet tada ir kainos didesnės pvz pušyno vila,prie ąžuolų,na erdvu ten ir susisiekimas butų ir pirtis su gamta,bet kainelės tai.. doh.gif Aišku ir pačiai norisi to grožio ir erdvumo,bet skrega matyt esu lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 06 25, 16:43-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 06 25, 16:43)
Kaip miela mažoji drauge 4u.gif  su tavim taip pat labai smagu pabendrauti,tikiuosi,kad nepamirši musu ir pasidalinsi įspūdžiais kaip sekasi 4u.gif

Mane kažkoks liūdesys apėmė,galvoju gal be reikalo ketinu taupyti šventimo vietai,taip galvoju,kad augelis gali būt nepatenkinti,kad mažai vietos,kad ne kokia aplinka,kad nėra ežerų,pirčių,kad nebus jiem ten ką veikti(man jau taip yra pareiškę) gal tikrai ieškot kažko erdvaus,bet tada ir kainos didesnės pvz pušyno vila,prie ąžuolų,na erdvu ten ir susisiekimas butų ir pirtis su gamta,bet kainelės tai.. doh.gif Aišku ir pačiai norisi to grožio ir erdvumo,bet skrega matyt esu  lotuliukas.gif

Aciu uz grazius zodzius 4u.gif

O ko tu pati nori? 4u.gif Grazios sales ir nesvarbu mieste ar gamtoj? Nori kad butinai butu gamta? Nori kad butu ir gamta ir sale? Kai tiksliai zinosi ko nori tada bus 100 kart lengviau mirksiukas.gif Sakykim as norejau grazios baltos sales tad ieskojau ir mieste ir uz jo ribu,radome Trakuose.Ji kiek brangoka,bet pabuvus ten keles minutes supratau jog mano vestuves vyks butent cia.Grizus namo paskaiciavau kiek man atsieis vieta ir kur as galeciau sutaupyti kad nebutu daug islaidu,pvz.masinos,brangus floristai,ivairus papuosimai (taupumo sumetimais darysiuos viska pati,nuo kvietimu iki papuosimu ir pan.). Zodziu mano prioritetai butu : vieta,fotografas,muzikantai,suknele. Visa kita ieskosiu pigiau arba ka galesiu padarysiu pati 4u.gif Na tikiuosi padejau apsispresti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji_Draugė: 25 birželio 2014 - 18:25
Aš noriu,kad visiems būtų gerai,bent minimaliai(nes vyro šeimai netiks tas ko aš noriu) nes visiškai nenoriu vestuvių dieną ir po jų girdėt,kaip jiem nepatiko ir nebuvo ką veikti,o pati norėčiau erdvesnės salės,kad lauke būtų išeiti kur pasedėti,asmeniškai man nereikia jokių pirčių ar kubilų,kad ir antrai dienai būtų ką veikti,bet gi vyro giminei čia ne vestuvės bus,o nesamonė doh.gif

Ištikrųjų pati kalta,reikėtų bent per vetuves apie save ir vyrą galvoti,o ne apie kitus doh.gif Bet turbūt reikės rast kažkokį kompromisą ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 25 birželio 2014 - 18:37
smile.gif+2014 06 25, 19:35-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 06 25, 19:35)
Aš noriu,kad visiems būtų gerai,bent minimaliai(nes vyro šeimai netiks tas ko aš noriu) nes visiškai nenoriu vestuvių dieną ir po jų girdėt,kaip jiem nepatiko ir nebuvo ką veikti,o pati norėčiau erdvesnės salės,kad lauke būtų išeiti kur pasedėti,asmeniškai man nereikia jokių pirčių ar kubilų,kad ir antrai dienai būtų ką veikti,bet gi vyro giminei čia ne vestuvės bus,o nesamonė doh.gif

Ištikrųjų pati kalta,reikėtų bent per vetuves apie save ir vyrą galvoti,o ne apie kitus doh.gif Bet turbūt reikės rast kažkokį kompromisą ax.gif

Kaip jau ir sakei,cia tavo vestuves ir daryk taip kaip tau ir tavo MB geriau. Cia vestuves,o ne vyro gimines susitikimas pagert schmoll.gif nemanau kad tau i akis paskui sakys kad buvo blogai,paburbes tarpusavy ir viskas irnesakyk.gif o jei manai jog i akis sakys tai galesi paklaust kodel isvis vaziavo jei taip blogai lotuliukas.gif vat ir viskas. As tave puikiai suprantu ir man paciai baisu pagalvot apie kai kurias personas kurios bandys sugadint man nuotaika,bet as apie jas perspejau ir mama ir vedeja (kad ju nekalbintu ir siaip nelystu).Taip sakant juk nieks nelaiko per prievarta,o ir siaip vyras tokiu atveju pamatytu kokia jo gimine ''gera'' kad net pasidziaugt uz ji negali fool.gif Ieskok kompromiso su savo busimu vyru,ziurekit kas jums patinka,o ne sveciams. Laikykis 4u.gif

Jeigu noresi pasipasakot ar placiau padiskutuoti,visada gali rasyt man i AZ,pas man pacia pilna istoriju,kovojimu ir t.t. console.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 06 25, 18:51)
Kaip jau ir sakei,cia tavo vestuves ir daryk taip kaip tau ir tavo MB geriau. Cia vestuves,o ne vyro gimines susitikimas pagert  schmoll.gif  nemanau kad tau i akis paskui sakys kad buvo blogai,paburbes tarpusavy ir viskas  irnesakyk.gif  o jei manai jog i akis sakys tai galesi paklaust kodel isvis vaziavo jei taip blogai  lotuliukas.gif  vat ir viskas. As tave puikiai suprantu ir man paciai baisu pagalvot apie kai kurias personas kurios bandys sugadint man nuotaika,bet as apie jas perspejau ir mama ir vedeja (kad ju nekalbintu ir siaip nelystu).Taip sakant juk nieks nelaiko per prievarta,o ir siaip vyras tokiu atveju pamatytu kokia jo gimine ''gera'' kad net pasidziaugt uz ji negali  fool.gif  Ieskok kompromiso su savo busimu vyru,ziurekit kas jums patinka,o ne sveciams. Laikykis  4u.gif

Jeigu noresi pasipasakot ar placiau padiskutuoti,visada gali rasyt man i AZ,pas man pacia pilna istoriju,kovojimu ir t.t.  console.gif

Su tuo vyro giminės susitikimu prajuokinai lotuliukas.gif Va vedėjui apie kai kurias asmenybes labai gerą mintį davei pasakyt drinks_cheers.gif aš sakiau fotografui pasakysiu iš anksto kad kai kurių geriau nefotografuotų lotuliukas.gif Ačiū už palaikymas,tikrai žinosiu į ką kreiptis,kai bus sunku wub.gif

Grįžtam prie smagesnių dalykų thumbup.gif Merginos, ar žadate imti filmuotoją? aš galvojau,kad man jo nereikia,bet kažkaip smagu būtų turėt tokį prisiminimą,gal reikės iš svečių paprašyt,kad šiek tiek pafilmuotų g.gif
Atsakyti
Sveikutės, smagu, kad turim ir naują narį , nors ir ne vietinį lotuliukas.gif 4u.gif
Kiek daug visko apkalbėjot, ir kaip aš suprantu tave Pupkiau ir Mažoji drauge, pas mane tos pačios bėdos, nelabai būsimo vyro tėvai ir artimieji už mūsų vestuves, juo labiau už bažnytinę santuoką ir visą puotą. Cituoju: "tik durniai išleidžia 10 tūkstančių vestuvėms"... tai mes taip tyliai darom viskas, kas mums patinka ir ko mes norim tongue.gif Pupkiau, gali kreiptis ir į mane jeigu reikia kokios pagalbos thumbup.gif
O dėl salės, va mes pušyno vilą jau užsisakėm, kad ten nėra tikrai kosminės kainos, labai labai žmogiškos, o jeigu nori sutaupyti, darykit 5dienį (pigiau 1000lt), vat ir mes darysim 5dienį tongue.gif ir žadam salėj palikti apie 5000lt thumbup.gif Aišku, pas mus be miegamų vietų ax.gif Rašei dėl pušyno vilos, domėjais kainom? blush2.gif
O dėl pakvietimų, prašom! Tikiuos rasit sau tinkamus tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pučis: 25 birželio 2014 - 19:58