Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

Kad mes tik rudenį grįžim,tai tik tada galėsiu kažką apžiūrėt,susitikt ir susitart,bus žiauriai daug
reikalų doh.gif Dabar tik apžiūrinėju,ieškaus visko,kad grįžus kuo greičiau viską pavyktų sutvarkyt,na bent jau pagrindinius dalykus,vietą,fotografą ir muziką mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šiandien internete kokią suknelę užmačiau atsitiktinai ir taip užsimaniau jos,čia ta prasme jau vakarinei daliai gerokai po 12val.,bet dabar taip žiūriu,kad kitai dienai gal ir per puošni ji,kažką kukliau reikėtų g.gif Aš pradedu ne nuo vestuvinės suknelės, o nuo suknelės šokiam ir antrai dienai biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 06 23, 15:30-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 06 23, 15:30)
Aš šiandien internete kokią suknelę užmačiau atsitiktinai ir taip užsimaniau jos,čia ta prasme jau vakarinei daliai gerokai po 12val.,bet dabar taip žiūriu,kad kitai dienai gal ir per puošni ji,kažką kukliau reikėtų g.gif  Aš pradedu ne nuo vestuvinės suknelės, o nuo suknelės šokiam ir antrai dienai biggrin.gif

Wow,o gali nuoroda numesti tos suknutes? wub.gif gerai kad puosni,juk vestuves,turi buti pati paciausia tom dienom!!! 4u.gif na taip,turesit rudeni daug darbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 06 23, 15:26)
Wow,o gali nuoroda numesti tos suknutes?  wub.gif gerai kad puosni,juk vestuves,turi buti pati paciausia tom dienom!!!  4u.gif  na taip,turesit rudeni daug darbo  thumbup.gif

suknele

šokiam manau tiktu,aš šiaip nelabai tokių suknelių mėgstų,bet šitos kaip užsimaniau thumbup.gif bet kaži ar po metų man ji patiks lotuliukas.gif nors už tokią kainą negaila,kad ir nebepatiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[/B]Pupkiau, superinė suknelė thumbup.gif ir neper puošni tongue.gif sakyčiau imk lotuliukas.gif Šiandien man fotografė patarė irgi siųstis vestuvinę iš interneto, bet net nežinau g.gif
Parašykit į privatą savo e.mailus kam rekia,įmesiu, ten daug daug daug variantų kvietimų teksto unsure.gif cool.gif
O dabar apie fotografę: žinokit nu kaip žmogus ji NEREALI!!! wub.gif wub.gif vien dėl to ketinu ją rinktis, taip pat jai asistuoja kažkoks vaikinukas, tai gaunasi du fotografai bigsmile.gif ir foto, kurias parodė man patiko, ir minčių visokių visokiausių ir jai mano mintys labai patiko, svarbiausia, kad kainos nesikandžioja ir viską galima suderinti pagal norus thumbup.gif Ji antrus metus fotografuoja, bet labai sparčiai tobulėja, manau ją ir imsim tongue.gif
Be to, bus jos pačios vestuvės, rekomendavo muzikantus, sakė superiniai, gal girdėjot ką nors apie grupę "bonus"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pučis: 23 birželio 2014 - 21:19
QUOTE(Pučis @ 2014 06 23, 21:18)
[/B]Pupkiau, superinė suknelė  thumbup.gif  ir neper puošni  tongue.gif  sakyčiau imk  lotuliukas.gif  Šiandien man fotografė patarė irgi siųstis vestuvinę iš interneto, bet net nežinau  g.gif
Parašykit į privatą savo e.mailus kam rekia,įmesiu, ten daug daug daug variantų kvietimų teksto  unsure.gif  cool.gif
O dabar apie fotografę: žinokit nu kaip žmogus ji NEREALI!!!  wub.gif  wub.gif  vien dėl to ketinu ją rinktis, taip pat jai asistuoja kažkoks vaikinukas, tai gaunasi du fotografai  bigsmile.gif ir foto, kurias parodė man patiko, ir minčių visokių visokiausių ir jai mano mintys labai patiko, svarbiausia, kad kainos nesikandžioja ir viską galima suderinti pagal norus  thumbup.gif  Ji antrus metus fotografuoja, bet labai sparčiai tobulėja, manau ją ir imsim  tongue.gif
Be to, bus jos pačios vestuvės, rekomendavo muzikantus, sakė superiniai, gal girdėjot ką nors apie grupę "bonus"?  g.gif

gal ir reiks imt nepatiks tai nepatiks,gi ne pagrindine suknele thumbup.gif Aš žinok darysiu taip grįžus eisiu i salonus,žesiu kas maždaug tinka ir tada sakysiuos internete,nes nėra jau ten taip prastai,o ir kainos ne tukstančiais moki,beto ir gražint gali g.gif Kaip smagu,kad su fotografe viskas tiko ir patiko thumbup.gif reikės ir man ją i sarašiuką įtraukt,nes kaip minėjau milžiniškos sumos nuotraukoms nesinori skirti doh.gif
Atsakyti
Pupki labai grazi suknyte thumbup.gif
Puci smagu girdeti del fotografes thumbup.gif tai kada pasirasysit sutartele?

Siandien man visai nekokia diena. Turejom vaziuoti apziuret vietos,bet atsirado problemos su masina ir teko atidet iki rytojaus,o paskambinus muzikantams su kuriais turejome ryt susitikti,tai jie pasake kad jie jau uzimti.Pradejau aiskintis kodel nepaskambino ir mums nepranese (nes nuo geguzes su jais bendravau) tai jie mazdaug ups pamirsom pranest ir pan. na zodziu visa vakara verkiau cry.gif tikiuosi rytdiena bus geresne,o kitu muzikantu nueisim paklausyt penktadieni. Ech,visiskas vargas doh.gif kazkaip galvojau jog dar per anksti viska rezervuot,o pasirodo kai kurios nuotakos vos ne pries du metus organizuoja vestuves.Kitiems muzikantams skambinom tai jau irgi buvo uzimti kitiems metams doh.gif
Atsakyti
O jėzau jėzau kaip viskas užimta, jau aš pradedu bijot blink.gif Bet tu nepanikuok, viskas bus gerai, rasit ir dar geresnius, turbūt ne jum skirti ši tie tongue.gif lotuliukas.gif Tikiu, kad rasit superinius drinks_cheers.gif
O aš irgi tikiuos rasiu sau patinkančius, nors bus 5dienis, tai turėtų būt laisvesni nei šeštadieniais, na ir dar gal ne toks sezonas kaip liepa-rugpjūtis g.gif
O dėl fotografės dar nežinau, liepos jaučiu pradžioj susitiksim, avansą sumokėsim ir pasirašysim sutartėlę, tikiuos kuo greičiau thumbup.gif
Pupkiau, aš irgi galvoju gal internete pasižiūrinėti sukneles, radau vieną tokią superinę, bet baisu pirkti, gal ne tiks... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 06 23, 22:34)
O jėzau jėzau kaip viskas užimta, jau aš pradedu bijot  blink.gif Bet tu nepanikuok, viskas bus gerai, rasit ir dar geresnius, turbūt ne jum skirti ši tie  tongue.gif  lotuliukas.gif  Tikiu, kad rasit superinius  drinks_cheers.gif
O aš irgi tikiuos rasiu sau patinkančius, nors bus 5dienis, tai turėtų būt laisvesni nei šeštadieniais, na ir dar gal ne toks sezonas kaip liepa-rugpjūtis  g.gif
O dėl fotografės dar nežinau, liepos jaučiu pradžioj susitiksim, avansą sumokėsim ir pasirašysim sutartėlę, tikiuos kuo greičiau  thumbup.gif
Pupkiau, aš irgi galvoju gal internete pasižiūrinėti sukneles, radau vieną tokią superinę, bet baisu pirkti, gal ne tiks...  doh.gif

Įkelk nuorodėlę,butinai apžėsim thumbup.gif pamėgink panašų stilių salone pasimatuot matysi ar tinka toks siūvimas g.gif Dėl mano suknelės maniškis pažėjo pasakė tai bus nepatogu tai dar kas,sakau čia porai valandų po 12 pašokt,žodžiu nepatiko doh.gif dabar nepirksiu,galės ponas parinkt kokiam jam patogi atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mažoji drauge,kaip liūdna,kad taip nepasiseke verysad.gif bet jau geriau dabar nei kad vestuvių dieną būtų atsiminę,kad užimti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 23 birželio 2014 - 22:48
Va tokia suknelė, bent jau viršus toooobulas blush2.gif blush2.gif

http://www.aliexpres...1605714965.html
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 06 24, 11:47)
Va tokia suknelė, bent jau viršus toooobulas  blush2.gif  blush2.gif 

http://www.aliexpres...1605714965.html

Kokia graži suknelė,man tai ne tik viršus,bet ir pati visa labai graži wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 06 24, 13:32-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 06 24, 13:32)
Kokia graži suknelė,man tai ne tik viršus,bet ir pati visa labai graži wub.gif

Galvoju ar tiktų man tokia ax.gif
Atsakyti