QUOTE(pupkius @ 2014 06 20, 20:50)
Oi kiek diplomuotų mergaičių užderėjo Sveikinu mažoji drauge Va todėl ir nenoriu aš muzikantų,kai jie pradeda su savo visokiais mums tas netinka anas netinka,tai dar gerai,kad prieš vestuves, o jei vestuvių diena tai jiem salė maža,tai kompanija negeria per kėkvieną daina, o su tokia jau sunku dirbt man jie vienas vargas,mano nuomone muzikantai turi kažkiek prisitaikyti prie jaunųjų vis dėlto visi žmonės ir jų poreikiai bei norai skirtingi,atsimenu draugė vestuvių dieną dar skambino muzikantam pasitikslint ar viskas gerai,tai pasirodo jie net užmiršę buvo,kad šiandien vestuvės aišku tikiuosi tokių mažuma
Aciu uz sveikinimus pupki tikrai kad galvos skausmas,na uz tokia kaina tai turetu pataikaut o ne grumot pirstu na kita savaite su kitais muzikantais susitiksim,tai tikiuosi bus geriau,o jei ne tai zodziu imsim vedejos dj'a ir is anksto aiskinsim senimui kodel nieks nedainuos siaubas koks tavo draugei tuejo buti stresas o kaip galiausiai pasirode tie muzikantai?
Papildyta:
[quote=Pučis,2014 06 20, 20:53]
[quote=Mažoji_Draugė,2014 06 20, 19:41]
Ačiū ir tave sveikinu
O dėl muzikantų... aš atsisakyčiau jų, labai jau susireikšminę ir pasitikintys savim aš tokių nenorėčiau, manau už tokią kainą manoma rasti irgi gerą variantą.. jeigu jie nesusiderins su vedėja, tai bus chaosas: vedėja ir muzikantai turės savo programas ir net neįsivaizduoju kaip turėtų viskas vykti...
[/quote]
As apie ta pati galvoju,bijau kad per savo ego gali nukenteti musu svente,tai paskambinau savajam ir pradejau panikuoti. Jau nusistaciau kad tu zmoniu nenoriu imti.fe patikek,atrode tas zmogus ziaurei susireiksmines ir vis kartojo kad 16metu patirti turi.