Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

smile.gif+2014 06 20, 20:50-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 06 20, 20:50)
Oi kiek diplomuotų mergaičių užderėjo biggrin.gif  Sveikinu mažoji drauge thumbup.gif  Va todėl ir nenoriu aš muzikantų,kai jie pradeda su savo visokiais mums tas netinka anas netinka,tai dar gerai,kad prieš vestuves, o jei vestuvių diena tai jiem salė maža,tai kompanija negeria per kėkvieną daina, o su tokia jau sunku dirbt doh.gif man jie vienas vargas,mano nuomone muzikantai turi kažkiek prisitaikyti prie jaunųjų vis dėlto visi žmonės ir jų poreikiai bei norai skirtingi,atsimenu draugė vestuvių dieną dar skambino muzikantam pasitikslint ar viskas gerai,tai pasirodo jie net užmiršę buvo,kad šiandien vestuvės biggrin.gif  aišku tikiuosi tokių mažuma lotuliukas.gif

Aciu uz sveikinimus pupki thumbup.gif drinks_cheers.gif tikrai kad galvos skausmas,na uz tokia kaina tai turetu pataikaut o ne grumot pirstu lotuliukas.gif doh.gif na kita savaite su kitais muzikantais susitiksim,tai tikiuosi bus geriau,o jei ne tai zodziu imsim vedejos dj'a ir is anksto aiskinsim senimui kodel nieks nedainuos biggrin.gif siaubas koks tavo draugei tuejo buti stresas unsure.gif o kaip galiausiai pasirode tie muzikantai?
Papildyta:
[quote=Pučis,2014 06 20, 20:53]
[quote=Mažoji_Draugė,2014 06 20, 19:41]
Ačiū ir tave sveikinu thumbup.gif
O dėl muzikantų... aš atsisakyčiau jų, labai jau susireikšminę ir pasitikintys savim schmoll.gif aš tokių nenorėčiau, manau už tokią kainą manoma rasti irgi gerą variantą.. jeigu jie nesusiderins su vedėja, tai bus chaosas: vedėja ir muzikantai turės savo programas ir net neįsivaizduoju kaip turėtų viskas vykti... doh.gif
[/quote]
As apie ta pati galvoju,bijau kad per savo ego gali nukenteti musu svente,tai paskambinau savajam ir pradejau panikuoti. Jau nusistaciau kad tu zmoniu nenoriu imti.fe schmoll.gif patikek,atrode tas zmogus ziaurei susireiksmines ir vis kartojo kad 16metu patirti turi.
Atsakyti
QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 06 20, 19:55)
Aciu uz sveikinimus pupki  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  tikrai kad galvos skausmas,na uz tokia kaina tai turetu pataikaut o ne grumot pirstu  lotuliukas.gif  doh.gif  na kita savaite su kitais muzikantais susitiksim,tai tikiuosi bus geriau,o jei ne tai zodziu imsim vedejos dj'a ir is anksto aiskinsim senimui kodel nieks nedainuos  biggrin.gif siaubas koks tavo draugei tuejo buti stresas  unsure.gif  o kaip galiausiai pasirode tie muzikantai?

Supras tas senimas,kokia senelesnę dainą užleis,galės kartu traukt thumbup.gif lotuliukas.gif
Jo pasirode,na kai pasiruošimas visom vestuvėm ta pati programa,tai kaip ir jokio skirtumo ar apie vestuves atsimeni prieš savaitę ar prieš porą valandų lotuliukas.gif Nesakau,kad tie muzikantai buvo blogi,nu bet jau tokie tradiciski,kad sakiau savo vestuvėm niekada tokiu,bet tėvam patiko tokie,taip kad viskas gavos gerai biggrin.gif
Atsakyti
Labai sunku atrast gerą variantą blink.gif aš net nenumanau irgi g.gif bet kažkodėl linkstu prie vedėjo ir Dj. Nors būsima uošvienė sakė jokiu būdu doh.gif Bet kaip minėjau,viena draugė buvo vestuvėse, kur vedė muzikantai ir kur Dj ir vedėju, tai sakė savo vestuvėm tik antrą variantą rinktusi, sakė net netrūko muzikantų, nes ir Dj paleido lietuviškų dainų, kur vyresni gali palinguoti ir padainuoti lotuliukas.gif Be to būtų neblogai rasti tokį vedėją, kuris mokėtų ir pats dainuoti, tada jau ir gyvai padainuotų blush2.gif Tai dabar galvoju kokį čia variantą pasižiūrėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 06 22, 10:54)
Labai sunku atrast gerą variantą  blink.gif  aš net nenumanau irgi  g.gif bet kažkodėl linkstu prie vedėjo ir Dj. Nors būsima uošvienė sakė jokiu būdu  doh.gif Bet kaip minėjau,viena draugė buvo vestuvėse, kur vedė muzikantai ir kur Dj ir  vedėju, tai sakė savo vestuvėm tik antrą variantą rinktusi, sakė net netrūko muzikantų, nes ir Dj paleido lietuviškų dainų, kur vyresni gali palinguoti ir padainuoti  lotuliukas.gif Be to būtų neblogai rasti tokį vedėją, kuris mokėtų ir pats dainuoti, tada jau ir gyvai padainuotų  blush2.gif Tai dabar  galvoju kokį čia variantą pasižiūrėjus  g.gif

mano uošvienei išvis niekas netiks,nu ir tegul jei nori visokiu pramogų ir pan,tegu pati ir moka lotuliukas.gif Aš bandysiu su saulės radiju susisiekt,nežinau ar jie ir veda ir tuo pačiu ir muziką leidžią ar tik muzika leidžia,žodžiu kolkas ties jais apsistojus thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 06 22, 11:40-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 06 22, 11:40)
mano uošvienei išvis niekas netiks,nu ir tegul jei nori visokiu pramogų ir pan,tegu pati ir moka lotuliukas.gif  Aš bandysiu su saulės radiju susisiekt,nežinau ar jie ir veda ir tuo pačiu ir muziką leidžią ar tik muzika leidžia,žodžiu kolkas ties jais apsistojus  thumbup.gif

Tavo uošvienė panaši į mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dėl saulės radijo, tai draugė iš ten vedėja samdės savo vestuvėm:)
Atsakyti
QUOTE(Pučis @ 2014 06 22, 13:15)
Tavo uošvienė panaši į mano  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o dėl saulės radijo, tai draugė iš ten vedėja samdės savo vestuvėm:)

Būtų gerai,kad būtų galima prie vyrų ir uošvienes pasirinkt,nu bet ką jau padarysi,kad taip nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galbūt žinai ar tavo draugei jis tik praves vestuves ar kartu ir muziką leis,nu žinai du viename biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 06 22, 19:48-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 06 22, 19:48)
Būtų gerai,kad būtų galima prie vyrų ir uošvienes pasirinkt,nu bet ką jau padarysi,kad taip nera lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Galbūt žinai ar tavo draugei jis tik praves vestuves ar kartu ir muziką leis,nu žinai du viename biggrin.gif lotuliukas.gif

Sveikos,ziuriu linksminates cia biggrin.gif jungiuosi ir as prie anytu klubo doh.gif mano anyta apie vestuves suzinos tada kai gaus pakvietima ir vsio thumbup.gif nebus jokiu "kur ka uzsakyneti" ir kitu "patarimu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 06 22, 19:09)
Sveikos,ziuriu linksminates cia  biggrin.gif  jungiuosi ir as prie anytu klubo  doh.gif  mano anyta apie vestuves suzinos tada kai gaus pakvietima ir vsio  thumbup.gif  nebus jokiu "kur ka uzsakyneti" ir kitu "patarimu"  lotuliukas.gif

griežtai tu čia biggrin.gif Nors maniškė ir mažai ką žinos,bus daugiau dėl ko jai kitą vestuvių dieną bėdavotis,kaip jai visko trūko ir niekas netiko biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 06 22, 21:11-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 06 22, 21:11)
griežtai tu čia biggrin.gif Nors maniškė ir mažai ką žinos,bus daugiau dėl ko jai kitą vestuvių dieną bėdavotis,kaip jai visko trūko ir niekas netiko biggrin.gif

Va va va BUTENT taip ir bus doh.gif lotuliukas.gif aj mano mama sake,jei isgirs bent viena cypt kad viskas cia blogai ir netinka tai bus graziai sudrausminta,o jei to neuzteks tai bus isprasyta schmoll.gif Cia gal grieztai,bet sis zmogus visiskai nepritaria nei musu santykiams nei vestuvems nei isvis viskam kas susije su manim doh.gif

Na o jei linksmiau,tai ryt vaziuosim apziureti sventes vietos thumbup.gif sugalvojau kad pakvietimus darysiuos tad visa vakara sedejau ziurejau youtube ir pabandziau ant paprastu lapu palankstyt bigsmile.gif teks daug treniruotis,nes pirmas blynas gavosi visai nekoks doh.gif kazkaip viskas atrode daug paprasciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 06 22, 23:15)
Va va va BUTENT taip ir bus  doh.gif  lotuliukas.gif  aj mano mama sake,jei isgirs bent viena cypt kad viskas cia blogai ir netinka tai bus graziai sudrausminta,o jei to neuzteks tai bus isprasyta  schmoll.gif  Cia gal grieztai,bet sis zmogus visiskai nepritaria nei musu santykiams nei vestuvems nei isvis viskam kas susije su manim  doh.gif

Na o jei linksmiau,tai ryt vaziuosim apziureti sventes vietos  thumbup.gif  sugalvojau kad pakvietimus darysiuos tad visa vakara sedejau ziurejau youtube ir pabandziau ant paprastu lapu palankstyt  bigsmile.gif  teks daug treniruotis,nes pirmas blynas gavosi visai nekoks  doh.gif  kazkaip viskas atrode daug paprasciau  lotuliukas.gif

sunku kai vyro giminei neitinki verysad.gif Kaip jums visoms smagu aš taip pavydžiu,kad jau viską užsisakote,derinatės wub.gif o man dar taip viskas toli verysad.gif
Atsakyti
Mažoji drauge, Pupkiau , žiūriu ne aš viena susidūriau su tokia gimine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano irgi nieko nežino ir nežinos, nes jai viskas dar per anksti ir išvis kam tos vestuvės? lotuliukas.gif Tipo mados reikalas, o jeigu ženytis,tai tik iš reikalo ir jokioj bažnyčioje doh.gif žoooodžiu....
Mažoji drauge, kokie pakvietimai, pasidalink ir su manim? smile.gif tiesa, gal reikia teksto kvietimams, man planuotoja atsiuntė, gal pasinaudosit:)) 4u.gif
O aš šiandien lėksiu su fotografe pagaliau susitikti blush2.gif žiūrėsiu kaip patiks foto, galėsiu rekomenduot tongue.gif
Tiesa, tie iš saulės radijo, žinau, kad praves ir Dj bus kartu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pučis: 23 birželio 2014 - 11:29
Aciu mielosios uz palaikyma 4u.gif

Pupki o kada pradesi uzsakynet paslaugas? Issirinkot ka nors jau ar dar paieskose? 4u.gif

Puci Galbut dar per metus pasikeis mano norai lotuliukas.gif bet kol kas galvoju apie pocketfold stiliaus aukso spalvos pakvietimus wub.gif mums reiktu ideti i juos pati pakvietima,nuorodas kaip nuvaziuoti iki sventes vietos,kontaktinius numerius ir email,informacija apie nakvyne. Na kol kas taip rolleyes.gif Tekstus vakar internete ziurejau bet nieko labai patinkancio neradau doh.gif pasidalink koki tekstuka planuotoja atsiunte wub.gif Butinai papasakok ispudzius apie susitikima thumbup.gif
Atsakyti