Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

O, žinau ir aš tą bažnytėlę, ten labai gražu. Kažkaip ir lietingu oru yra tekę būti, tai nieko blogo nepastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeVab @ 2014 06 18, 16:39)
O, žinau ir aš tą bažnytėlę, ten labai gražu. Kažkaip ir lietingu oru yra tekę būti, tai nieko blogo nepastebėjau g.gif

Hmm reikės man pasidomėti kaip ten kas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ir aš pradingus buvau, pagaliau atsiėmiau diplomą blush2.gif bigsmile.gif dabar galėsiu skirti dėmesį vestuvėms 4u.gif Minčių krūva, o konkrečiai kažkaip nesugalvoju kokios temos noriu, kokių spalvų schmoll.gif g.gif Jūs gal turit kokią tematiką pamasčiusios?
Kas klausėt dėl fotografės, tai žadu susitikt su Andželika Vaičiulyte, ji dar tokia ką tik iškepta fotografė, bet gal nesugadins nuotraukų, gal žinot kas nors atsiliepimų?? smile.gif Dar ir Tomo Sapario nuotraukos patinka...
Be to, sakė, kad superinė ta bažnytėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu su diplomu thumbup.gif 4u.gif Aš dabar kaip tik ant fotografų užstrigau,noriu gerai ir nebrangiai lotuliukas.gif bet taip nebūna lotuliukas.gif Ir man kažkaip atrodo,kad man neužteks tų 200 nuotraukų(dažniausiai maždaug tiek siūlo) biggrin.gif
Puči,kažkaip fb neužmačiau Andželikos vestuvinių fotografijų,galbūt kažkur kitur galima jas rast? g.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū už sveikinimus thumbup.gif
aš irgi noriu gražių, bet nebrangių foto biggrin.gif ir smagaus fotografo su daug daug idėjų blush2.gif va, jos internetinis psl: http://savafoto.lt/ smile.gif susitariau pirmadienį susitikt su ja tongue.gif kiek girdėjau tai rekomenduoja ją blush2.gif
Pupkiau, apie kokius tu galvoji variantus?
Atsakyti
Aš va tokį sarašiuką buvau žiemą pasidarius tai reiks kada prisėst atydžiau pažėt foto ir nusiųst užklausas Dovilė Smidriūnaitė( nėra labai ypatingos foto,dalyvavom vestuvėse,kur jie fotografavo,bet galima kainą paderint,žinau,kad tikrai labai ne daug mokėjo,o ir žmonės tokie paprasti) Arūnas Jonaitis,gražios foto,bet idėjos gant vienodos, Rūta Dorksienė, Kristina Stasiūnienė, Tomas saparis, Andrius Mačiūnas, Daiva Kiele,bet reiks dar pasižiūrinėt daugiau biggrin.gif
Kiek žinau tai daugelis išvardintų ima kažkur 2000lt,man kažkaip pigiau noretūsi,nors gal neberta tokiam reikalui taupyt,bet kai viskas susideda ne tokia ir maža suma gaunasi g.gif O kažkaip dar ir kokios kelionės norėtūsi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 20 birželio 2014 - 18:57
smile.gif+2014 06 20, 18:51-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 06 20, 18:51)
Aš va tokį sarašiuką buvau žiemą pasidarius tai reiks kada prisėst atydžiau pažėt foto ir nusiųst užklausas Dovilė Smidriūnaitė( nėra labai ypatingos foto,dalyvavom vestuvėse,kur jie fotografavo,bet galima kainą paderint,žinau,kad tikrai labai ne daug mokėjo,o ir žmonės tokie paprasti) Arūnas Jonaitis,gražios foto,bet idėjos gant vienodos, Rūta Dorksienė, Kristina Stasiūnienė, Tomas saparis, Andrius Mačiūnas, Daiva Kiele,bet reiks dar pasižiūrinėt daugiau biggrin.gif

Dovilę aš pažįstu:) faina panelė, bet foto man jos nelabai blush2.gif Jonaičio ir Sapario gražios, bet kaina 1500-1800lt, Daivos Kielės irgi, bet kaina jau 2000lt ir tik 6 sav man atrodo fotkina.. Žodžiu galvos skausmas blink.gif man planuotoja sakė, kad Kielė sutiktų pigiau fotografuot mūsų vestuvės, nes bendradarbiauja su ta planuotoja.. bet net nežinau ar užtenka 6 savalandų..
Atsakyti
Manau užtektų,žiūrint kiek ko jus norit, jei tik nuo ceremonijos pradžios iki šventės vietos,tai manau pakanka,o jei su pasiruošimu gal ir daugiau reikia, pvz mūsų šventimo vieta nuo ceremonijos manau bus tolokai, o dar fotografavimosi vieta vėl kitur, tai jei dar ir važiavimą skaičiuotume tai 6 val mum tikrai reikia doh.gif

Smagu,jei gautumėt nuolaidą pas Kielę,bet jei neklystu ji ilgai foto daro man rodos arti 2men g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 20 birželio 2014 - 19:12
Sveikos 4u.gif

Puci sveikinu su diplomu thumbup.gif pries valanda pati gavau diploma tai apsipatenkinus grizau namo lotuliukas.gif tiek daug minciu del vestuviu kad tik siandien ryte atsiminiau,jog diplomu teikimas doh.gif
Na ka,papasakosiu apie ispudzius.Vakar susitikom su muzikantais,na zodziu vienas is ju atvaziavo,buvo draugiskas,viska aptarem,o paskui as jam pasakiau kad turesim savo vedeja doh.gif (nors as jau rasiau email kad savo turesim),na ir zodziu pradejo jis aiskint kad neva karta turejo patirties ir viskas blogai gavosi,kad jie ir patys gali pravesti vakara (zinoma uz tokia pacia kaina kaip ir musu vedeja prase).As pasakiau kad tikrai savo nuomones del vedejos nekeisiu,o jis vis atkalbinejo,bet neva galiausiai sutiko kad bendradarbiautu,bet su vedeja nesusitikines nes neturi laiko ir pan. g.gif nu kazkaip as taip laukiau to susitikimo,bet mane apima keisti jausmai ir baime...Jie tikrai geri muzikantai,nu bet tas islindes charakteris...Ka patartumet? Bijau kad tik nepridarytu gedos per savo konkurencinga nusistatyma schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji_Draugė: 20 birželio 2014 - 19:19
QUOTE(Mažoji_Draugė @ 2014 06 20, 20:16)
Sveikos  4u.gif

Puci sveikinu su diplomu  thumbup.gif  pries valanda pati gavau diploma tai apsipatenkinus grizau namo  lotuliukas.gif tiek daug minciu del vestuviu kad tik siandien ryte atsiminiau,jog diplomu teikimas  doh.gif
Na ka,papasakosiu apie ispudzius.Vakar susitikom su muzikantais,na zodziu vienas is ju atvaziavo,buvo draugiskas,viska aptarem,o paskui as jam pasakiau kad turesim savo vedeja  doh.gif  (nors as jau rasiau email kad savo turesim),na ir zodziu pradejo jis aiskint kad neva karta turejo patirties ir viskas blogai gavosi,kad jie ir patys gali pravesti vakara (zinoma uz tokia pacia kaina kaip ir musu vedeja prase).As pasakiau kad tikrai savo nuomones del vedejos nekeisiu,o jis vis atkalbinejo,bet neva galiausiai sutiko kad bendradarbiautu,bet su vedeja nesusitikines nes neturi laiko ir pan.  g.gif  nu kazkaip as taip laukiau to susitikimo,bet mane apima keisti jausmai ir baime...Jie tikrai geri muzikantai,nu bet tas islindes charakteris...Ka patartumet? Bijau kad tik nepridarytu gedos per savo konkurencinga nusistatyma  schmoll.gif

Dar pamirsau pridurti,kai paklausem del sutarties,tai ziaurei pasipiktino,kad jais nepasitikim unsure.gif neva jeigu tau taip reikia pati daryk sutarti,as pasirasysiu,o kai del euro uzsiminiau tai pradejo keisti kainas,sakau raset 3000lt,o dabar 1000euru.Sakau tai 500lt paklaida kame esme,tai pasake kad kaip mums tai jau neva nuleis tuos 500lt,nu zodziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji_Draugė: 20 birželio 2014 - 19:42
Oi kiek diplomuotų mergaičių užderėjo biggrin.gif Sveikinu mažoji drauge thumbup.gif Va todėl ir nenoriu aš muzikantų,kai jie pradeda su savo visokiais mums tas netinka anas netinka,tai dar gerai,kad prieš vestuves, o jei vestuvių diena tai jiem salė maža,tai kompanija negeria per kėkvieną daina, o su tokia jau sunku dirbt doh.gif man jie vienas vargas,mano nuomone muzikantai turi kažkiek prisitaikyti prie jaunųjų vis dėlto visi žmonės ir jų poreikiai bei norai skirtingi,atsimenu draugė vestuvių dieną dar skambino muzikantam pasitikslint ar viskas gerai,tai pasirodo jie net užmiršę buvo,kad šiandien vestuvės biggrin.gif aišku tikiuosi tokių mažuma lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Mažoji_Draugė,2014 06 20, 19:41]
Ačiū ir tave sveikinu thumbup.gif
O dėl muzikantų... aš atsisakyčiau jų, labai jau susireikšminę ir pasitikintys savim schmoll.gif aš tokių nenorėčiau, manau už tokią kainą manoma rasti irgi gerą variantą.. jeigu jie nesusiderins su vedėja, tai bus chaosas: vedėja ir muzikantai turės savo programas ir net neįsivaizduoju kaip turėtų viskas vykti... doh.gif
Atsakyti