Įkraunama...
Įkraunama...

2015 m. Šiaulių esamos ir būsimos nuotakos:)

QUOTE(Pučis @ 2014 06 09, 22:21)
Bet labai faina idėja:))  4u.gif  gal reiktų pavokti  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei tik daviau kokia minti, tai labai dziaugiuosi smile.gif sia vasara planuojam pasidaryti visas fotosesijas, kad paskui nekiltu problemu, nes gyvenam uzsienyje, tai kita vasara jau laiko nebebus. kai sutvarkysiu pakvietimo ir stalo korteles maketa pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos!!! Skaitynėdama įvairiausius straipsnius sugalvojau prisijungti prie jūsų...Smagu, kad galima pasidalinti idėjomis su tame pačiame mieste gyvenančiomis merginomis. Labai džiaugiuosi už aktyviai planuojančias savo vestuves nuotakas, aš, šiai dienai, esu aktyvi straipsnių skaitytoja, tačiau rimtų darbų (vestuvių vietos, suknelės paieškų, datos pasirinkimo ir kt.) kol kas nesiimu. Labai tikiuosi, jog mano vestuvės įvyks ankstyvą 2015 m. pavasarį. Toliau stengsiuosi aktyviai dalyvauti grupės pokalbiuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zivile.ariele @ 2014 06 09, 18:09)
na as taip nedarysiu, bet esu maciusi kaip kitos poros daro video pakvietinmus, ir sveciams issiuncia diska arba nuoroda, mano pakvietimas bus sudarytas ir dvieju nuotraukyciu, draugystes pradzioje ir dabartyje (kadangi esam kartu jau 7 metus) nemazai esam pasikeite tai turetu graziai ziuretis smile.gif bet dar brandinsiu sia minti kaip tai turetu atrodyti, cia tokia tiesiog ideja kuri dar mano galvoje smile.gif biggrin.gif

Superinė idėja!!!Man, šiai dienai, video pakvietimai (jie gali būti video filmukai arba nuotraukų koliažai) įdomiausias svečių pakvietimas į šventę. Šiemet ištekėjo mano draugės sesuo, draugė pasakojo, kad video pakvietimas buvo labai smagi ir netikėta staigmena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona Amona @ 2014 06 12, 10:26)
Sveikos būsimos nuotakos!!! Skaitynėdama įvairiausius straipsnius sugalvojau prisijungti prie jūsų...Smagu, kad galima pasidalinti idėjomis su tame pačiame mieste gyvenančiomis merginomis. Labai džiaugiuosi už aktyviai planuojančias savo vestuves nuotakas, aš, šiai dienai, esu aktyvi straipsnių skaitytoja, tačiau rimtų darbų (vestuvių vietos, suknelės paieškų, datos pasirinkimo ir kt.) kol kas nesiimu. Labai tikiuosi, jog mano vestuvės įvyks ankstyvą 2015 m. pavasarį. Toliau stengsiuosi aktyviai dalyvauti grupės pokalbiuose 4u.gif
Papildyta:
Superinė idėja!!!Man, šiai dienai, video pakvietimai (jie gali būti video filmukai arba nuotraukų koliažai) įdomiausias svečių pakvietimas į šventę. Šiemet ištekėjo mano draugės sesuo,  draugė pasakojo, kad video pakvietimas buvo labai smagi ir netikėta staigmena smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif gal bent jau kokią vestuvių viziją turi,būtų smalsų išgirsti,pas mus daugelį taip pat dar viskas tik planų ir apmąstymų lygyje thumbup.gif
Atsakyti
Labas labas! 4u.gif laukiam tavo minčių ir linkiu gero planavimo blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif panelės, kas palnuojat Dj ir vedėja imti, kokių minčių turit? g.gif Draugė buvo vestuvėse, kur buvo vedėjas ir Dj, tai sakė super super ir tik tokį variantą imtų, tai kažkaip susimasčiau g.gif
Atsakyti
Aš kaip ir minėjau noriu Dj,bet galvoju ar tėvam bei seneliam patiks,nes jie norės palinguot,kartu padainuot, žodžiu biggrin.gif bet grįžus,manau,susisieksiu su dj jei visos sąlygos tenkins imsim jį,nes nu nenoriu aš visokiu nuvalkiotu dainų.žaidimų,malkų kapojimų,vaikų prausimo ir pan, doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien pasirasem sutarti su fotografais thumbup.gif

Del muzikantu issiaiskinom galutinai. Norejau vedejos kad sudarytu linksma programa be visu tu isgertuviu,malku ir pan. na o maniskis norejo muzikantu,tad nusileidau ir vietoj dj radom muzikantus,poryt eisim susitikti ir pasirasyt sutarteles ax.gif su jais irgi reiks tartis kad senu uzstales dainu nebutu nei kvapo lotuliukas.gif
PUPKI ir PUCI cia zinokit nuo seimu priklauso ar supras dj'aus esme,o as galiu pasakyti kad musu seimos nesupras tad manau tai irgi buvo svarbus faktas muzikantu pasirinkime,plius uzsakem karaoke nes pas mus daininga seima (ne siaip girti rekia i mikrofona,o moka isties gerai dainuoti thumbup.gif )
Atsakyti
Aš kažkaip susimasčiau, reiks paieškot ir tokio ir tokio varianto ir išsirinkti smile.gif nenoriu ir aš visų tų kapojimu schmoll.gif
Mažoji drauge, ooo, sveikinu smile.gif fotografe su kuria planavau susitikti, susirgo ;/ tai laukiu kada pasveiks ax.gif Ką išsirinkot? 4u.gif
Atsakyti
Tai vat,atrodo vestuvės savo,bet tenka prie artimųjų taikytis verysad.gif

Mažoji drauge,su pliusu tave 4u.gif Puči,tikiuosi fotografe greitai pasveiks,o beje su kokia fotografe žadėjai susitikti? smile.gif

Tiesa,gal girdėjote ką apie Balsių malūną,čia visai neseniai užmačiau internete nuotraukas tai gant neblogai atrodo,tik neaišku ar jie vestuves ruošia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 17 birželio 2014 - 21:57

Pučis mes issirinkom linos foto. Neblogai atrode nuotrauku kokybe tad pasirinkom ja,o ir is supermamu daug geru atsiliepimu apie ja skaiciau 4u.gif deja negalejom skirti daug lesu fotografui,tad teko uzsibrezti limita ir pagal tai ieskotis blush2.gif o kokia tu nusiziurejai fotografe?

pupkius deja istikro tenka taikytis,del manes tai as noreciau ir saloj dviese susituokti biggrin.gif bet tada butu didelis visuotinis skandalas,o sito nenoriu schmoll.gif balsiu malunas tikrai neblogai atrodo,gal parasyk jiems laiska,manau tikrai daro vestuves mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir vėl buvau dingusi, nors prisižadėjau aktyviau dalyvauti: interneto nebuvo pas mus gan ilgokai, nes vyko kažkokie techniniai darbai, tai visi laidai nupjauti buvo, bet pagaliau aš jau čia biggrin.gif
Smagu net skaityti, kad visoms jau vis pavyksta kažką užsisakyi ir sutartis pasirašyti drinks_cheers.gif
Mes irgi jau turime numatę vieną susitikimą, po poros savaičių susitinkame su vedėju smile.gif pliusas mums, nes manome, jog su juo ir pasirašysime sutartį g.gif dėl fotografo, tai vis niekaip neišsirenkam, nes yra keli kandidatai, kainos nelabai jų skiriasi, o ir foto tikrai visų patinka, tad tikriausiai teks traukti burtus biggrin.gif
Tikimės, kad per kitas dvi savaites jau ir šventės vietą pavyks atrasti ir sutartį pasirašyti smile.gif
Atsakyti
Labas, ŠAUNIOSIOS nuotakos, labai džiaugiuosi už sutartis pasirašiusias, bei į susitikimus su fotografais einančias nuotakas. Aš kasdien vis skiriu laiko savo vestuvių vizualizacijai - reikia bent kažkokį "vestuvių rėmą" susigalvoti, kad po truputį link jo eiti.
Norėčiau pasidalinti naujausiomis savo patirtimis - Kelių savaičių bėgyje ištekėjo kelios pažįsdamos merginos, jos pasidalino savo vestuvių detalėmis.
1. Merginoms, kurios jau dabar galvoja apie vestuvių vietos dekoracijas (balionus, servetėles, svečių korteles, svečių dovanėlių įpakavimus) rekomenduoju internetinį puslapį: http://www.aliexpress.com/ iš šio puslapio ištekėjusios nuotakos užsisakė galybę smulkmenėlių, ir kokybė bei kainos santykis nei vienos nenuvylė.
2. Kitas mano atradimas vestuviniai tortai, gal Jums bus nenaujiena, bet facebooke radau puslapį "Saldus sapnas" ir visai netikėtai draugė pavaišino vienu iš Saldaus sapno torto likučiu, žinokit skonis ir torto išvaizda mane pavergėsmile.gif))) Nusprendžiau, kad jau žinau iš kur sakysiuosi tortuką.
3. Paskutinis atradimas Šiaulių mieste http://xvesta.lt/,tai vieta kurioje dirba tikrąja to žodžio prasme auksarankės menininkės merginos. Jos už kiekvienai nuotakai prieinamą kainą, atsižvelgus į poreikius sukuria nuostabias puokštes, butonjeres, įmantriai supakuoja dovanėles, puošia vestuvių vietą ir t.t Tiesiog tos, kurios planuojate ne pačios darytis puokštes, dekoruoti vestuvių vietą - nuosširdžiai rekomenduoju X vestos merginas.
Paskutiniais sakiniais nusprendžiau pasiguosti, labai senai svajojau susituokti Agailių bažnyčioje (tai maža, visą parą atidaryta, miško proskynoje pasislėpusi bažnyčia), tačiau šį savaitgalį (buvo paliję) teko ją aplankyti, mane labai nuvylė aplinką, ta prasme, palijus ten visiškas purvynas....o kadangi oro užsakyti šventei neįmanoma nusprendžiau, kad šią svajonę teks iškeisti į kitą. Tikriausiai tai bus pietiniame esanti Švenčiausios Mergelės Marijos Nekalto Prasidėjimo bažnyčia... ax.gif
Šiam kartui tiek mirksiukas.gif

Atsakyti