Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Lauksim nuotraukų, pumpum! wink.gif
Į fotki normaliai įeinu, bet ten visą laiką prisijungus. Tik suvedu totki.com ir jau esu pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 19, 12:21)
įtūpstai kai galinė koja įkišta į trx, nesvarumo būseną sukuria ir trigubai sunkiau  thumbup.gif

Man šitas pats fainiausias pratimas su trx drinks_cheers.gif O po kiek darai (ir šitų įtupstų ir pritūpimų ant vienos kojos)?
Atsakyti
Karalinda,tai kur tavo priaugti kg.,nemaciau tongue.gif .Gerai atrodai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 05 19, 16:56)
Man šitas pats fainiausias pratimas su trx drinks_cheers.gif O po kiek darai (ir šitų įtupstų ir pritūpimų ant vienos kojos)?

4 serijas po 10, plius kiti pratimai.

Na ką, bus gražu, kiek mačiau fotoaparate lotuliukas.gif
Atsakyti
Pumpum, pasidalink ir cia, jeigu bus nesunku, ydomu labai 4u.gif wub.gif

Na ka, as baigiau savo naminius sportus ir nuo siandien einu y sale smile.gif Pasidariau asmenine programa budama LT, tik sunku su lietuviskais pratimu pavadinimais doh.gif biggrin.gif Kai kuriuos jau uzmirsau, ypac su pratimais nugarai ir peciams blush2.gif Net geda blush2.gif Sporto salej nesu dar sportavus, bus ydomi patirtis bigsmile.gif Uzvedet jus su savo postais visos, nusprendziau, kad ir as noriu is namu islyst pasportuot, pasizmonet, nes kartais labai jau nuobodu namie sportuot. Darbas-namai-laukas tada gaunas, o ir orai ne visada lepina, turint omeny lietingu dienu skaiciu per metus smile.gif
Atsakyti
... o man labai idomu, jus tuos baltyminius kokteilius geriat? Nusipirkau as poka... Nes sunkoka man baltymu prisigaudyti. O ir raumenuku auginimui reikia daugiau blush2.gif

Tai blyyyn, pasidariau ta porcija su liesu pienu. . . Jezau kiek daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 18, 23:51)
As maza lankiau plaukima, nepasakyciau, kad man isplatejo peciai. Nors dar mazyte buvau, nebuvo dideliu kruviu labai, bet ejau kasdien.

Tursi, jei virsutine dalis problematiska, gal ir paplates ten koki pora cm, bet atsiras raumenuku ir vistiek bus graziau, nei nesportuoti. Cia kaip man su klubais, pradejus sportuoti is karto paplatejo, bet dabar jau neplateja. Tik po truputi stangreja, o kai riebalas nukris is vis bus gerai smile.gif
..

Na matai, linkusi platėti, tokia atletiška labiau, o kai maža krūtinė, tai išvis biggrin.gif bet teisybė, gražiau kai apgludintos formos. Nebebijosiu blush2.gif 4u.gif

Pumpum fotosesija labai įdomi bigsmile.gif turbūt jau pica trasoje? biggrin.gif
O baltymų kokteiliai koks skanumėlis, vagiu iš saviškio braškinį blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Egliukasz,liuks! Pasakokis kaip sekasi. ax.gif
Atsakyti
Pica buvo, bet ***** nelabai sužavėjo ji manęs, atpratau nuo tokio maisto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif šiandien vėl normaliai pavalgiau, tik vaisių visokių daugiau prisivalgiau, arbūzas į trasą ėjo gerai biggrin.gif o proteiną šiuo metu naudoju, nes sportuoju vėlai vakare ir grįžus jau nieko kito nebesinori. Realiai pamačiau iš kart ant kojų didesnę naudą, nes mano organizmas nėra kad labai jau gerai baltymą gaunamą su maistu pasisavintų, tai čia šitas reikalas pagelbėjo smile.gif bet iš esmės įmanoma to baltymo gaut su maistu kad nebūtinas tas proteinas. Tik dabar siaubingai neskanų nusipirkau, su draugu juokaujam, kad skonis kaip karvės papo, atsiprašant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 20, 23:17)
Pica buvo, bet ***** nelabai sužavėjo ji manęs, atpratau nuo tokio maisto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  šiandien vėl normaliai pavalgiau, tik vaisių visokių daugiau prisivalgiau, arbūzas į trasą ėjo gerai  biggrin.gif  o proteiną šiuo metu naudoju, nes sportuoju vėlai vakare ir grįžus jau nieko kito nebesinori. Realiai pamačiau iš kart ant kojų didesnę naudą, nes mano organizmas nėra kad labai jau gerai baltymą gaunamą su maistu pasisavintų, tai čia šitas reikalas pagelbėjo  smile.gif  bet iš esmės įmanoma to baltymo gaut su maistu kad nebūtinas tas proteinas. Tik dabar siaubingai neskanų nusipirkau, su draugu juokaujam, kad skonis kaip karvės papo, atsiprašant  doh.gif

Buvo ir man taip,as jau kuri laika valgau "tvarkingai",saldumynu net atsisakiau ir kazka paskui suvalgiau,paslydau,taip sakant lotuliukas.gif ,nu ne tas skonis buvo g.gif .
lotuliukas.gif
Lauksim foto tavo wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 20, 23:44)
Egliukasz,liuks! Pasakokis kaip sekasi. ax.gif

Neblogai, aciu 4u.gif Smagu cia tave irgi susitikt 4u.gif

Va ka vakar dariau:
Apsilimas
1. Itupstai su hanteliais 3x 20
2. Pritupimai su hanteliais 3x15
3. Klubu kelimas gulint su svoriu 3x15
4. Koju mostai atgal su trosu 2x 15-20
5. Pasistiebimai viena koja 3x15
6. Pasitiebimai prie sienos, kulnai pasukti i salis 3x15

Kardio 20 min.

Tai siandien jo, jauciu kaip sakant smile.gif Koju diena aisku lengviausia is visu bus. Turiu problemu su keliais, bet kazkaip letai, taisyklingai stengiaus daryt, tai nieko nepajauciau blogo. Labai noriu laikysena pakoreguot, tai bus sunkiausia nugaros ir peciu pratimai doh.gif Pas mane jie atsilose y prieky, susikuprinus nes auksta lotuliukas.gif Tai kai treneris bande mane patiesint, oi kaip nepatogu buvo doh.gif Jei pecius gerai atlosiu, tai alkunes belekur jau skraido, jeigu alkunes laikau, tai nugara paleidziu - bus ka veikt doh.gif

3. Treniruoklio trauka siaurai prie pilvo 3x15
4. Treniruoklio stumimas 3x15
5. Treniruoklio trauka placiai prie krutines 3x15

2. Ranku tiesimas su virvemis 3x15
3. Ranku lenkimas su virvemis 3x15

Gal kas padetu su siu pratimu vaizdine medziaga? g.gif Lietuviskai suvedant nelabai kazka randu, angliskai atitikmenu nezinau, maisosi sitie kolkas. Reikejo daugiau laiko nueit kartu su treneriu padirbt, bet nesigavo, visgi atostogos buvo, pilna reikalu blush2.gif Aciu 4u.gif Tikiuos priimsit dar viena naujoke po savo sparneliu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 05 20, 21:01)
... o man labai idomu, jus tuos baltyminius kokteilius geriat? Nusipirkau as poka... Nes sunkoka man baltymu prisigaudyti. O ir raumenuku auginimui reikia daugiau  blush2.gif

Tai blyyyn, pasidariau ta porcija su liesu pienu. . . Jezau kiek daug  lotuliukas.gif

As nuo saviskio nuvogdavau seniau, dabar jau pasibaige smile.gif Darydavau su pienu, bet man irgi labai daug gaudavosi, neisgerdavau is karto lotuliukas.gif O dar pradzioj as gerai isplakdavau, kad isputodavo baisiai, tai is vis turis padvigubedavo biggrin.gif Po to jau tiek daug neplakdavau, tai isgerdavau. Reiktu man vel nusipirkti turbut, tada baigtusi nesamoningos vakarienes, vakare kokteili isgerciau ir butu gerai labai g.gif

Vakar as suvalgiau medaus pyrago gabala, nu uzkniso jis ten saldytuve besivoliojantis.... Ir kazkaip ne tas buvo, o dar ir skrandi skaudejo po to. Jau visai atpratau turbut nuo saldumynu kreminiu biggrin.gif Dabar ilgai nenoresiu biggrin.gif

Egliukasz, sveika prisijungus, kuo daugiau tuo linksmiau thumbup.gif
Atsakyti