Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 05 18, 18:09)
kad nebuvo kuom , norscia velniai zino , isgeriau dbr dvi tabletes nuo pilvo .. tai tikiuosi praeis , nes vaiksioti net skauda  doh.gif

Jeigu taip stipriai skauda kad net sunku vaikscioti iskart vaziuociau i ligonine g.gif o temperaturos nera? g.gif
Atsakyti
Salt , nutu grozis esi wub.gif

Kvyvka nu puikiai atrodai ,ir suknute grazi mirksiukas.gif tik man juodos pedkelens nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 18, 16:11)
Jeigu taip stipriai skauda kad net sunku vaikscioti iskart vaziuociau i ligonine  g.gif o temperaturos nera?  g.gif

Nera . Dbr tik miego lb noriu :/

Imeciau viena foto (plikse) i fotki smile.gif vyrs nufotkino . wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 18, 11:21)
O tu žinai kiek tos plaukikės treniruojasi?...

na reikia turbūt daryti ir tiesiog stebėti save, perkrauti vien apatinės dalies raumenis irgi nesąmonė g.gif
Bet pastebiu, kaip sportas laikyseną, stotą pakoreguoja. Aš dar vis negrįžtu į salę, bandau prasisportuoti grynam ore, su dviračiu ir pan. Kažkaip labai nėra jėgų, čerez nemogu doh.gif
Atsakyti
As maza lankiau plaukima, nepasakyciau, kad man isplatejo peciai. Nors dar mazyte buvau, nebuvo dideliu kruviu labai, bet ejau kasdien.

Tursi, jei virsutine dalis problematiska, gal ir paplates ten koki pora cm, bet atsiras raumenuku ir vistiek bus graziau, nei nesportuoti. Cia kaip man su klubais, pradejus sportuoti is karto paplatejo, bet dabar jau neplateja. Tik po truputi stangreja, o kai riebalas nukris is vis bus gerai smile.gif

Karalinda, pailsek, gal issimiegosi ir praeis sad.gif bet kaip nefaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 05 18, 17:13)
Salt  , nutu grozis esi  wub.gif

Dekui blush2.gif .
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 05 18, 19:21)
Nera . Dbr tik miego lb noriu :/

Imeciau viena foto (plikse) i fotki smile.gif vyrs nufotkino . wink.gif

Neileidzia kazko i fotki puslapi g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 19 gegužės 2014 - 07:46
Karalinda, kaip pilvas?

2 dienos be sporto salės, jau apsirengus, lekiu !
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 19, 10:40)
Karalinda, kaip pilvas?

2 dienos be sporto salės, jau apsirengus, lekiu !

Geriau bet dar nera gerai smile.gif prasidejo lietus sad.gif nenusiseks atostogos siais metais sad.gif
Atsakyti
O aš rūgštelė viena didelė vaikščiojanti biggrin.gif vakar kojas su trx padariau - įtūpstai kai galinė koja įkišta į trx, nesvarumo būseną sukuria ir trigubai sunkiau thumbup.gif paskui pritūpimai su 1 koja laikantis į tą patį trx, na ir dar keletas pratimų. Sunkiai paeinu, šiandien jau nespėsiu nueit į salę, nes eisiu fotografuotis. Labai laukiu ir nekantrauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 19, 11:21)
O aš rūgštelė viena didelė vaikščiojanti  biggrin.gif  vakar kojas su trx padariau - įtūpstai kai galinė koja įkišta į trx, nesvarumo būseną sukuria ir trigubai sunkiau  thumbup.gif  paskui pritūpimai su 1 koja laikantis į tą patį trx, na ir dar keletas pratimų. Sunkiai paeinu, šiandien jau nespėsiu nueit į salę, nes eisiu fotografuotis. Labai laukiu ir nekantrauju  biggrin.gif

Lauksim nuotrauku labai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 19, 08:46)

Neileidzia kazko i fotki puslapi g.gif .

Ir man neveikia g.gif
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 19, 13:21)
O aš rūgštelė viena didelė vaikščiojanti  biggrin.gif  vakar kojas su trx padariau - įtūpstai kai galinė koja įkišta į trx, nesvarumo būseną sukuria ir trigubai sunkiau  thumbup.gif  paskui pritūpimai su 1 koja laikantis į tą patį trx, na ir dar keletas pratimų. Sunkiai paeinu, šiandien jau nespėsiu nueit į salę, nes eisiu fotografuotis. Labai laukiu ir nekantrauju  biggrin.gif

TRX man tikrai geris, nors buvau tik vienoje treniruoteje bet ziauriai patiko , gaila tik vakarais buna trx treniruotes, o mano abonimentas vakare kaip tik negalioja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 19, 14:10)
Ir man neveikia  g.gif

TRX man tikrai geris, nors buvau tik vienoje treniruoteje bet ziauriai patiko , gaila tik vakarais buna trx treniruotes, o mano abonimentas vakare kaip tik negalioja  schmoll.gif

Tai savicke gi kabo trx salėje smile.gif dažnai pasitarnauja
Atsakyti