Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 05 18, 01:57)
Nieks neplatėja pas mane. O jei kažkam atseit linkę platėt, garantuoju atsiranda staigus paplatėjimas kuris staigiai nustoja progresuot ir norint kad daugiau platėtų reikia daaaug darbo. smile.gif

man tai rimta paplatėja. Žiūrint į vyriškas ar plaukikų (-ių) figūras baisu dėl tolesnio rezultato g.gif Na dėl antro sakinio gali būti, pirminis rezultatas tikai greitas ir ryškus, o dėl toliau-nežinau kaip būtų, nes pristabdydavau visad, o dabar išvis minimaliai pratimų atlikinėju viršutinei daliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 05 18, 09:05)
man tai rimta paplatėja. Žiūrint į vyriškas ar plaukikų (-ių) figūras baisu dėl tolesnio rezultato g.gif Na dėl antro sakinio gali būti, pirminis rezultatas tikai greitas ir ryškus, o dėl toliau-nežinau kaip būtų, nes pristabdydavau visad, o dabar išvis minimaliai pratimų atlikinėju viršutinei daliai unsure.gif

O tu žinai kiek tos plaukikės treniruojasi? Ir treniruoklių salėje, ir baseinuose turi po 2 rimtas treniruotes per dieną, varo angliavandenius tonomis kad būtų energijos, krūviai nesveiki, ir toks jau tas jų būdas. Prisitraukimų panos padaro ir ne po vieną, tai kur jos tau nepraplatės. Mūsų krūviai salėje kelis kartus per savaitę ir juokas palygint su tuo ką jos daro ax.gif

Šiąnakt sapnas aplankė, kaip štangą spaudžiau gal 10 serijų vis didindama svorį kol štanga linkt pradėjo nuo blynų, o man lengva buvo, sakiau kietai, reik dar didint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 05 17, 19:19)
O man jau tokia stadija, kad paprastoj busenoj matosi raumenukai ranku  thumbup.gif

Isvis apsipatenkinus esu, nes galiu kokteiline aptemta trumpa suknele deveti ir atrodo  thumbup.gif  (man tikrai netikdavo, nes klubai atrode per dideli, virsutine dalis maza ir sulinkusi. Fui buvo).

Varysiu siandien i zmones parodyti save  bigsmile.gif  Aptemta sikna ir rankutes  lotuliukas.gif

Rodykis su suknele bigsmile.gif ,idomu juk irgi smile.gif,as irgi einu ikelsiu pora su rubais lotuliukas.gif .
As labai megstu aptemptas sukneles,beveik visos tokios,bet nesenai nusipirkau ilga,laisva ir kokia patenkinta,imesiu i albuma.

QUOTE(Pumpum @ 2014 05 17, 19:23)
Fainai, mano rankos apmėsėjusios dešros  lotuliukas.gif

Baik meluoti lotuliukas.gif .

QUOTE(Pumpum @ 2014 05 18, 10:21)
O tu žinai kiek tos plaukikės treniruojasi? Ir treniruoklių salėje, ir baseinuose turi po 2 rimtas treniruotes per dieną, varo angliavandenius tonomis kad būtų energijos, krūviai nesveiki, ir toks jau tas jų būdas. Prisitraukimų panos padaro ir ne po vieną, tai kur jos tau nepraplatės. Mūsų krūviai salėje kelis kartus per savaitę ir juokas palygint su tuo ką jos daro  ax.gif

Karalindos tai atrodo praplateja peciai unsure.gif ,jau sakiau kazkada,kad vyriskai atrodo 4u.gif .Bet rankos tobulos wub.gif .
Atsakyti
Gražu, Salt! mirksiukas.gif
PeržiūrėjU kelias foto.dar, eina sau, gražuolas kokios...man dar šimtas penki metai iki to angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 18, 02:57)
Nieks neplatėja pas mane. O jei kažkam atseit linkę platėt, garantuoju atsiranda staigus paplatėjimas kuris staigiai nustoja progresuot ir norint kad daugiau platėtų reikia daaaug darbo. smile.gif

Zinok as viena drauge turiu, kuri l. pergyvena ne del peciu, o del blauzdu. Toks jausmas, kad jai per 2 men. iki atletisku blauzdu tereikia, todel pratimu jom nedaro ax.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 05 18, 12:25)
Rodykis su suknele bigsmile.gif ,idomu juk irgi smile.gif,as irgi einu ikelsiu pora su rubais lotuliukas.gif .
As labai megstu aptemptas sukneles,beveik visos tokios,bet nesenai nusipirkau ilga,laisva ir kokia patenkinta,imesiu i albuma.

Imeciau... ir kadangi foto nesepcialiai siam albumiukui daryta, tai jau ir savo feisiuka parodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 18, 10:39)
Gražu, Salt! mirksiukas.gif
PeržiūrėjU kelias foto.dar, eina sau, gražuolas kokios...man dar šimtas penki metai iki to angel_sadangel.gif

Aciu 4u.gif .
Nu baik tik,paziurejus i tavo pasiekimus,kaip pasikeite figura,tik didziuotis savimi turi mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 05 18, 10:41)
nedaro  ax.gif
Imeciau... ir kadangi foto nesepcialiai siam albumiukui daryta, tai jau ir savo feisiuka parodysiu  lotuliukas.gif

thumbup.gif gerai atrodo suknyte wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 18, 10:21)
Šiąnakt sapnas aplankė, kaip štangą spaudžiau gal 10 serijų vis didindama svorį kol štanga linkt pradėjo nuo blynų

Kas kam biggrin.gif As sapnavau, kad torta valgau cool.gif

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 18, 10:39)

Tu ne viena console.gif smile.gif

Savaitgalis be sporto - vyras dirba, o sportklubis anksti uzsidaro. Eisim vaikscioti smile.gif
Atsakyti
Man peciai galetu praprateti, tada visa proporcingiau atrodyciau. Nes dabar jie per siauri apaciai, tai sikna dar didesne atrodo. Nors plateja, neplateja, dar turbut ir nuo genu priklauso, figuros tipazo. Man klubai, kaip kriausei, prasiplete, bet nedaug 2 cm. Bet vistiek vaizdas geresnis nei buvo, nes po truputi stangreja viskas, slaunys jau daug graziau atrodo, tik dar ant siknos daug riebalo, nors ir ji jau keliasi smile.gif

Po poros menesiu galesiu parasyti ar paplatejau virsuje, nes dabar normaliai dirbu su virsumi smile.gif
Papildyta:
Salt, kaip graziai su ilga suknele atrodai, taip romantiskai wub.gif Ir kokia auksta tapai, ar ten su kablais esi, ar kad is apacios fotkinta? smile.gif

Kvyka, grazute sukne thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 18, 12:30)
Man peciai galetu praprateti, tada visa proporcingiau atrodyciau. Nes dabar jie per siauri apaciai, tai sikna dar didesne atrodo. Nors plateja, neplateja, dar turbut ir nuo genu priklauso, figuros tipazo. Man klubai, kaip kriausei, prasiplete, bet nedaug 2 cm. Bet vistiek vaizdas geresnis nei buvo, nes po truputi stangreja viskas, slaunys jau daug graziau atrodo, tik dar ant siknos daug riebalo, nors ir ji jau keliasi smile.gif

Po poros menesiu galesiu parasyti ar paplatejau virsuje, nes dabar normaliai dirbu su virsumi smile.gif
Papildyta:
Salt, kaip graziai su ilga suknele atrodai, taip romantiskai  wub.gif Ir kokia auksta tapai, ar ten su kablais esi, ar kad is apacios fotkinta? smile.gif

Kvyka, grazute sukne  thumbup.gif

As dabar pradejau cm.matuotis apimtis,tai slaunys padidejo biggrin.gif ,nors kaip ir tu sakai,vaizdas geresnis vis tiek biggrin.gif .
Aciu smile.gif .As ten su kablais 15cm. lotuliukas.gif ,bet ilga suknele vizualiai tikrai padidino mane,nepasakytum,kad ten as 162cm. biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 18 gegužės 2014 - 12:36
Mano peciai nepraplatejo jie seniau po lasiniais buvo pasislepe biggrin.gif as jau portugalijoj, antra diena pilvas kaip nesciosios ispustas ir lb skauda :/ nezinau nuo ko jai ryt nepraeis reiks i ligonine vaziuot :/ kazkas nenormalaus sad.gif
Atsakyti

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 05 18, 15:15)
Mano peciai nepraplatejo jie seniau po lasiniais buvo pasislepe biggrin.gif as jau portugalijoj, antra diena pilvas kaip nesciosios ispustas ir lb skauda :/ nezinau nuo ko jai ryt nepraeis reiks i ligonine vaziuot :/ kazkas nenormalaus sad.gif

Gal apsinuodijai? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 18, 15:14)
Gal apsinuodijai?  g.gif  g.gif

kad nebuvo kuom , norscia velniai zino , isgeriau dbr dvi tabletes nuo pilvo .. tai tikiuosi praeis , nes vaiksioti net skauda doh.gif

Atsakyti