QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 07 06, 14:48)
Celiulitas gali buti del vandens trukumo- organizmas tada ji kaupia. O cia jau as pries save - cempione- maziausiai 2 litrai per diena jau puse metu tai tikrai.
hemmm.... ale jauciu cia ir busiu pati sau pasisikusi
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 06, 14:57)
kvyka, pasidomek skleroterapija berods, kai suleidzia specialiu vaistu ir tiesiog venos "susilipina", o kraujo kresuliukai pasisalina. Nemoku tiksliai proceso aprasyt, bet galima nueit pasikonsultuot pas daktara. Man tai jau lazerio reiktu, ymesiu vakare arba rytoj po darbo savo foto, pas mane zyyymiai baisiau

Sako nestumai labai pablogina tokius dalykus, tai as planuoju iki pirmo " susitvarkyti", tik pinigeliu pasitaupyt reiks
Dekui.... Siaip kiek domejausi, turbut beda bus vandens trukume del negrazios odos. O del venu jau reikia dometis ir neapsileisti
Zuzi_šoka , nu bet tai pavydziu tau, kad nuo koju krenta

man jei krenta maziukas svorio prieaugis, tai pirmiausia nuoo virsaus nukrenta, o apacia ir lieka didesne

Realiai ji ner ziauriai didele, dar 100 cm nera. Bet tiesiog nervina tas issiderinimas... virsus mazas, apacia per didele.
Ir apskkritai tas mases auginimas... Ka papildomai suvalgaju, toks jausmas, kad suvaziuoja i apacia ir net i raumenuka nepavirsta.
Uchhh

sunkus darbas tas tobulumo siekimas