Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Pumpum, grazus bikinis thumbup.gif Man juodas graziausias wub.gif Papuosimai graziausiai isdestyti, kelnaites parauktos graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 07 01, 14:18)
Pumpum, grazus bikinis  thumbup.gif Man juodas graziausias  wub.gif Papuosimai graziausiai isdestyti, kelnaites parauktos graziai smile.gif

ir man jis iš galvos nebeišeina, peržiūrėjau dar 500 bikinių ir tik šitas patinka ir vsio. davai, susimetam visos po petaką, ir nuperkam man lotuliukas.gif juokauju aišku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 07 01, 08:01)
Jei ziurint i tas foto,tai tikrai neatitinka tie procentai,as sprendziu pagal jas,tai as tureciau buti prie 25 tada lotuliukas.gif ,bet pagal tas nuotraukas,tikrai ne prie tu biggrin.gif .
Nepyk,bet jei dar kelis kg.pamesi,nekaip jau atrodysi unsure.gif ,tu man ir taip jau per kuda atrodai.

Kaip as galiu atrodyt per kuda su beveik 60 kg , gal tikrai mamano foto klaidingos, nu nesijauciu nwi pro kur kuda :/ man pats tas buvo kai 56-57 buvo , tik tada smarkiai ant veido kritau smile.gif gal kad staigiai svoris nukrito g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 07 01, 19:13)
Kaip as galiu atrodyt per kuda su beveik 60 kg , gal tikrai mamano foto  klaidingos, nu nesijauciu nwi pro kur kuda :/ man pats tas buvo kai 56-57 buvo , tik tada smarkiai ant veido kritau smile.gif gal kad staigiai svoris nukrito  g.gif

Zinok su tom fotkem gali buti... as net sau pati fotkese kuuuda ziauriai atrodau. Nu realiai vaidrodziuose vaizdas neeeer toks. Plius as ir nesu l. zema... biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad foto kaip tik prideda kg. wink.gif,kaip ir tv.
Atsakyti
Su tom fotkem visko pasitaiko, gi priklauso kaip atsistosi, kaip pasisuksi, itempsi koki pilva, raumeni ar ne biggrin.gif As kol duse nusiprausiu, tai pries veidrodi pasimaivau daznai, tai labai priklauso kaip pasisuku, kokia poza islauziu, kartais pagalvoju, jei kas tokiu rakursu mane pagautu, butu labai grazu, geriau nei realybeje, arba atvirksciai biggrin.gif

O dar fotografavimo niuansai, is auksciau, is toliau, apsvietimas ir pan. Tikrai yra '"erdves pasizaidimui" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 07 02, 15:13)
Tai kad foto kaip tik prideda kg. wink.gif,kaip ir tv.

mitas... smile.gif Pasiteisinimas.... gal smile.gif moksliskai neirodyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 07 02, 16:56)
mitas... smile.gif Pasiteisinimas.... gal smile.gif moksliskai neirodyta  drinks_cheers.gif

doh.gif lotuliukas.gif tam nereikia mokslu,faktai kalba patys uz save smile.gif ,tiek ant saves,tiek ant draugiu sita pastebejau labai aiskiai,tiek ir is pazistamu girdejus ta pati.
Atsakyti
Nu taip visi sako.. mano uošvis aktorius, nuolat prisižiūri formas. Na, kad pilvuko nebūtų, nes yra linkęs, o profesija to neidžia. Ypač filmuojantis serialuose susiima labiau, nes ir pats sako, kad labai prideda kameros..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 02 liepos 2014 - 17:21
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 07 02, 17:16)
Nu taip visi sako.. mano uošvis aktorius, nuolat prisižiūri formas. Na, kad pilvuko nebūtų, ne  yra linkęs, o profesija to neidžia. Ypač filmuojantis serialuose ja susiima labiau, nes ir pats sako, kad labai prideda kameros..

Butent.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 07 02, 16:16)
Nu taip visi sako.. mano uošvis aktorius, nuolat prisižiūri formas. Na, kad pilvuko nebūtų, ne  yra linkęs, o profesija to neidžia. Ypač filmuojantis serialuose susiima labiau, nes ir pats sako, kad labai prideda kameros..

Tv tikrainprideda kg , sita ir as zinau smile.gif ir maciau savon akim smile.gif tikrai ne mitas smile.gif
Atsakyti
Gerai gerai, uzmetykit dabar akmenim, nes tuo ne itin tikiu tongue.gif bigsmile.gif As vadinas anoreksike realiai esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Juokai juokais, bet as irgi matau, ka matau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 02 liepos 2014 - 18:33