Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 30, 16:07)
Man ta mergina su maudomu irgi perdziuvusi atrodo biggrin.gif Krutine gali buti ir tikra, tikrai buna lieknu merginu su didele krutine, cia jau genai tokie, joms pasiseke smile.gif 

Buna,retai,bet buna,tik ne tokie burbulai,aiskiai matosi,kad silikonas,apvalus labai,standus,pagal toki kuna,kad ir didesne krutine,ne taip atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 30, 15:07)
atsistoji nuoga pries veidrodi ir viskas buna kaip ant delno, kur ka reikia "pasitvarkyti", kur pasiryskinti.

eee neee. Pas mane veidrodis meluojantis namie. Na dar is bedos parduotuviu veidrodziai arba fotoaparatai - tie kazkokie ne tokie subjektyvus ... O galutinai mane itikina tik skaiciai blush2.gif profesija tokia, taip sakant.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 30, 12:24)
KMI sportininkams netinka. Nes pvz koks kultūristas bus ženkliai viršyjęs KMI normas ir jam rodys antsvorį, nors pas jį didelis svoris tik dėl raumenų masės ir jokio antsvorio ten nėra. Man KMI rodo per mažą, bet pas mane 14 proc riebalų tik, o raumeninės masės ganėtinai normaliai kaip pas merginą. Pvz per metus laiko padidinau savo apimtis 2-3cm, o svoris priaugo vos kilogramą. Bendram kontekste norėčiau gal vos vienu kitu cm stambesnių šlaunų ir nugaros raumenukų, nes tikrai nenoriu atrodyti per daug sulysusi. Manau geriausia stebėti raumenų/riebalų/skysčių/kaulų sąskaitą ant spec svarstyklių (kokybiškų), kur ir parodo ar viskas vietose ir normose.  ax.gif  na ir aišku bendrą vaizdą.

su tuo KMI idomiai...
Nu tikrai daug ka lemia kiti niuansai.
Va mano 18,7 ... Telpa i normalaus svorio ribas (visas budavo 18-18,2). Ale visi perdziuvusa vadina nors tu ka doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 30, 18:07)
<...> biggrin.gif Nors siaip, gi koks skirtumas koks jau ten skaicius, atsistoji nuoga pries veidrodi ir viskas buna kaip ant delno, kur ka reikia "pasitvarkyti", kur pasiryskinti.

Va vaaa... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 30, 16:38)
eee neee. Pas mane veidrodis meluojantis namie. Na dar is bedos parduotuviu veidrodziai arba fotoaparatai - tie kazkokie ne tokie subjektyvus ... O galutinai mane itikina tik skaiciai  blush2.gif profesija tokia, taip sakant.

Tai kad kaip tik parduotuvese meluojantys biggrin.gif,o tiksliau,apsietimai durni kazkokie doh.gif .

Man tai neidomu nei tie KMI,nei dar kazkas,ka matau veidrodyje,tas arba tenkina,arba ne smile.gif,skaiciai nieko nereiskia.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 06 30, 11:05)
Pieno tai ne, bet gal kokio sūrelio  smile.gif
user posted image

Palei sita paveiksluuka ir mano naglas svarstykles, as paskutine biggrin.gif nes rodo 29% body fat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 30, 17:14)
Palei sita paveiksluuka ir mano naglas svarstykles, as paskutine biggrin.gif nes rodo 29% body fat  biggrin.gif

Nu jau,pas tave is vis to riebalo nera-14-15% .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 30, 16:25)

Ne ne , as manau 22-25 smile.gif varysiu i parduotuve , ten yra aparatai tokie , pasimatuosiu ziesiu ka ten sakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 30, 17:48)
Ne ne , as manau 22-25 smile.gif varysiu i parduotuve , ten yra aparatai tokie , pasimatuosiu ziesiu ka ten sakys biggrin.gif

Nu nejuokink tik blink.gif ,maciau juk tavo foto,vien skura ir raumenys tongue.gif .
Atsakyti
Man atrodo Karalindos svarstykles pieno riebuma rodo biggrin.gif Negali buti pas tave toks skirtumas, pas tave daug raumenu gi smile.gif

O su veidrodziais idomiai, geriausiai atrodau sportklubyje, bet treneris sake, ten apgaulingi veidrodziai biggrin.gif Istempia truputi, atrodai aukstesne, lieknesne smile.gif Nors nzn ar juo tiketi, nes jis daznai prikolina biggrin.gif Parduotuviu veidrodziai man baisiai rodo, netikes apsvietimas visai, kazkokia sustumta atrodau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 30, 19:28)
Man atrodo Karalindos svarstykles pieno riebuma rodo biggrin.gif Negali buti pas tave toks skirtumas, pas tave daug raumenu gi smile.gif

O su veidrodziais idomiai, geriausiai atrodau sportklubyje, bet treneris sake, ten apgaulingi veidrodziai biggrin.gif Istempia truputi, atrodai aukstesne, lieknesne smile.gif Nors nzn ar juo tiketi, nes jis daznai prikolina biggrin.gif Parduotuviu veidrodziai man baisiai rodo, netikes apsvietimas visai, kazkokia sustumta atrodau biggrin.gif

Parduotuvei visi veidrodziai storina biggrin.gif namie turiu viena liekninsmaji ir viens normalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 30, 17:25)

tikrai pas karalindą daugiau nei 14-15 mirksiukas.gif sakyčiau koks 19-20
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 30, 21:35)
tikrai pas karalindą daugiau nei 14-15  mirksiukas.gif  sakyčiau koks 19-20

Zinau kad daugiau , turiu as to riebsalo tikrai tik nesimato jis visada :/ bet tikrai ne 30% smile.gif na nesvarbu wink.gif

Noriu pamesti kelis kg , tai begiosiu inciatyviai wink.gif
Atsakyti