Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

aciu Pumpum, 4u.gif
geras oras, tai su dviratuku vaziuoju i gym'uka....apsilimas gausis tuo paciu, tik prasitampyti reiks dar ir i trasa fitness4.gif koju diena siandien man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 30, 10:05)
Įdomu pasidarė. Kaip manot, koks liesumas yra dar sveikas? KMI žiūrėt? Ar yra kažkokia kit  formulė?
Man nuotraukoj merginos neatrodo nesveikai liesos. Kad Labai liesos  tai taip, bet man atrodo, kad tarp mūsų čia ne viena tokia.
Nieko įžeist nenoriu, pati kelias dienas kontempliuoju apie tai. Nes vis girdžiu, kad aš jau pradedu darytis ”labai kūda”. Hmm.. (180cm/72kg) bet aš jaučiuosi sveiko liesumo. Na 70kg būtų jau žemiausia riba. g.gif

Tai kad nereikia nei KMI,plika akimi matosi,kad zmogus yra per liesas.Tam nereikia ir medicininio issilavinimo biggrin.gif.
Nemaciau nei vienos musu albume per liesos,na,nors viena yra,bet ji kaip tik ir nori priaugti mases.
Tikrai nesi labai kuda smile.gif,dar galima ir sumazinti riebaliuko wink.gif.

QUOTE(Infusion @ 2014 06 30, 10:14)
Mes ne medikai ir neturim jokiu ju tyrimu rezultatatu, kad kalbetume apie sveikatos bukle siuo atveju. Aisku, ir ''is akies" galima nustatyti diagnoze smile.gif

Man ji grazi, tai gal ir as sergu ir dar milijonai kitu, kurie isrinko ja graziausia pasaulio moterimi ,,Candice Swanepoel is the most beautiful woman in the world according to Maxim!"

Gal tokiu nuogybiu negalima kelti, tad tik nuorodos biggrin.gif

1
2

As daugiau kalbejau apie mergina su maudomu,baisiai atrodo jos lieknumas,net neabejoju,kad mergina badauja,dietinasi ir pan.
O tos visos menekenes,daugumoje irgi badauja.O jei ta daro,tai toks zmogus negali buti sveikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 30 birželio 2014 - 10:23
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 30, 10:05)
Įdomu pasidarė. Kaip manot, koks liesumas yra dar sveikas? KMI žiūrėt? Ar yra kažkokia kit  formulė?
Man nuotraukoj merginos neatrodo nesveikai liesos. Kad Labai liesos  tai taip, bet man atrodo, kad tarp mūsų čia ne viena tokia.
Nieko įžeist nenoriu, pati kelias dienas kontempliuoju apie tai. Nes vis girdžiu, kad aš jau pradedu darytis ”labai kūda”. Hmm.. (180cm/72kg) bet aš jaučiuosi sveiko liesumo. Na 70kg būtų jau žemiausia riba. g.gif

KMI sportininkams netinka. Nes pvz koks kultūristas bus ženkliai viršyjęs KMI normas ir jam rodys antsvorį, nors pas jį didelis svoris tik dėl raumenų masės ir jokio antsvorio ten nėra. Man KMI rodo per mažą, bet pas mane 14 proc riebalų tik, o raumeninės masės ganėtinai normaliai kaip pas merginą. Pvz per metus laiko padidinau savo apimtis 2-3cm, o svoris priaugo vos kilogramą. Bendram kontekste norėčiau gal vos vienu kitu cm stambesnių šlaunų ir nugaros raumenukų, nes tikrai nenoriu atrodyti per daug sulysusi. Manau geriausia stebėti raumenų/riebalų/skysčių/kaulų sąskaitą ant spec svarstyklių (kokybiškų), kur ir parodo ar viskas vietose ir normose. ax.gif na ir aišku bendrą vaizdą.
Atsakyti

Nu vat ir aš manau, kad man dar kažkiek riebaliuko konvertuot į raumenukus ir bųs pats tas.. rolleyes.gif o svoris baisiai realiatyvu.
Atsakyti
Sveikos,

sakykit, kurios darėtės KMA, kokius skaičiukus jums rodo? Kadangi dauguma esat sportuojančios, foto jūsų nematau, tai bent būtų įdomu sužinot ūgį/svorį ir tuos riebalų/raumenų/vandens procentus. Šiandien kaip tik einu "išsitirt". Beje, šis kartas jau bus trečias. Pirmieji du rodikliai buvo baisiai keisti ir neatitinkantys realybės doh.gif
(žiūriu, yra KMA tema, bet ana merdinti biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 30 birželio 2014 - 11:45
Beje, apie tuos skaiciukus riebalu ir t.t. Ar galima tiket buitiniu svarstykliu rodmenimis? Pas mane rodo <17% riebalu tik. Svarstau, kad nelabai logiska. Kazin ar ne pieno ten riebuma rodo...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 30, 11:57)
Beje, apie tuos skaiciukus riebalu ir t.t. Ar galima tiket buitiniu svarstykliu rodmenimis? Pas mane rodo <17% riebalu tik. Svarstau, kad nelabai logiska. Kazin ar ne pieno ten riebuma rodo...

Pieno tai ne, bet gal kokio sūrelio smile.gif
user posted image
Atsakyti
Būtų įdomu ir man pasimatuot. Nėra mūsų klube tokio daikto. Na gal kadanors...
Atsakyti
Man tai įdomu, kokiu principu jos nustato tą santykį.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 06 30, 11:05)
Pieno tai ne, bet gal kokio sūrelio  smile.gif

Na pagal sia skale pas mane kokie 22% biggrin.gif

Ir dar pastebejau, kad vakare jos rodo daugiau, nei ryte tu %. biggrin.gif Prisimenu, kad kaulai sveria pas mane ar ne 2.2 kg ir apie 63% vandens. O va raumenu ar tai 36% ar tai 38%... Nebeatgaminu mintinai, reiks paziuret, kai namo grisiu, galiu ir nusisneket...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 30 birželio 2014 - 14:01
Smagus paveiksliukas, naminės "elektrodų pagalba" veikiančios svarstyklės rodo ~22proc. Sporto klube Tanita aparatu paskutinį kartą rodė ~ 18,5. Na, aš taip gerai neatrodau biggrin.gif bus įdomus šiandienos rezultatas.
Atsakyti
Man ta mergina su maudomu irgi perdziuvusi atrodo biggrin.gif Krutine gali buti ir tikra, tikrai buna lieknu merginu su didele krutine, cia jau genai tokie, joms pasiseke smile.gif

Manekenes velgi atskira kategorija. Buna graziu, buna per liesu.

As sau atrodau normaliai, virsuje dar galeciau vos raumenu priaugti, su sportu gal pavyks kada nors biggrin.gif O apacioje noriu, kad apimtys isliktu tokios pacios, tik nukristu riebalas, o vietoje jo atsirastu raumuo isdirbtas. Dar noriu ryskesnio dvigalvio, nes nepatinka jis man, toks visai nematomas biggrin.gif Sportklubyje man matavo riebalus, sake pas mane 17.6 %, tai taip ir atrodau, kaip cia imestam paveiksliuke, ir pagal treneri irgi taip pat, viskas atitinka. Tiesiog basa uzsilipau ant svarstykliu ir visi duomenys kompe atsirado, jokiu elektrodu nebuvo.

O namudines svarstykles, tai kaip ir namudines, turbut paklaida didesne jose biggrin.gif Nors siaip, gi koks skirtumas koks jau ten skaicius, atsistoji nuoga pries veidrodi ir viskas buna kaip ant delno, kur ka reikia "pasitvarkyti", kur pasiryskinti.
Atsakyti