QUOTE(Infusion @ 2014 06 29, 22:42)
kaip manot tokie rezultatai pasiekti be papildu ir vien krutineles be nieko valgymu?

ar daug kardio reikia tokiam kunui suformuoti?
nuotrauka
CIA
Ir tau grazus toks anoreksinis kunas?Mergina nusibadavus,net sonkauliai sviecia,tikrai ne sporto pagalba ji tokia,nes kojos sakaliai,jokio raumens,presas toks tik del to,kad nusibadavo,rankos irgi nieko gero,zodziu,baisu.
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 06 30, 06:08)
Gal ji is prigimties, kaip as, kuda. Tad be vargo gali tureti liekna kuna (mano lieknumas biski kitoks, kitokio tipo figura). Itarima kelia didele krutine prie tokio lieknumo .. Realiai normaliai sportuojant ji mazeja. Bet nesu bubuliu eksperte

As liekna is prigimties, tai pas mane ir ju nera...
L. didelio pilvo preso cia nematau, bet jis yra. Budama studente su nuliniu sportu turejau prie stuburo prikibusi pilva

(jei kalbeti apie kudumo, o ne sporto nauda). Rankytes matos, kad gavusios sporto. Bet vel gi cia papildu nereikia tokiom... Mano dabar tokio lygio ar net didesnio yra...
Reziumuuojant: tikrai papildu nereikia norint tokio lygio uzsportavimo. Net nereikia vien vistos krutinele valgyti, uztenka pagrindiniu mitybos derinimo pagrindu (as kemsu daugiau, nei reikia, kad biski mases butu daugiau). JEI yra lieknas kunas is prigimties. Jei ne, kiti niuansai, tai jau nezinau. Pazvelgiau is naturaliai kuduju puses.
Faktas,kad silikonai

.

nera cia to preso,isdziuvimas ir tiek,as tokiu turejau visa gyvenima ir nesportavau

.Del ranku irgi abejociau,kai nera jokiop riebalinio sluoksnio,isryskeja ne raumenys,bet kaulai,del to kartais apgaulingai atrodo.
Butent,norint tureti grazu,liekna,sportiska kuna,tikrai nereikia viena sausa vistiena valgyti,o smarkiai dziovinasi tik pries varzybas,niekas saves taip nekankina visa laika,o maitinasi normaliai.