Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Lieknas (labai) kūnas, sportuojantis, su implantais ir tiek. smile.gif bet nesupratau-valgo vien krūtinėlę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 30, 00:08)
Lieknas (labai) kūnas, sportuojantis, su implantais ir tiek. smile.gif bet nesupratau-valgo vien krūtinėlę? g.gif

Nezinau, sakau tik, ar tiek pastangu reikalauja toks rezultatas (kad reiketu valgyti vien baltymus ir tai dar be druskos ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(Infusion @ 2014 06 30, 00:42)
kaip manot tokie rezultatai pasiekti be papildu ir vien krutineles be nieko valgymu?smile.gif ar daug kardio reikia tokiam kunui suformuoti?

nuotrauka CIA

Gal ji is prigimties, kaip as, kuda. Tad be vargo gali tureti liekna kuna (mano lieknumas biski kitoks, kitokio tipo figura). Itarima kelia didele krutine prie tokio lieknumo .. Realiai normaliai sportuojant ji mazeja. Bet nesu bubuliu eksperte biggrin.gif As liekna is prigimties, tai pas mane ir ju nera...

L. didelio pilvo preso cia nematau, bet jis yra. Budama studente su nuliniu sportu turejau prie stuburo prikibusi pilva ax.gif (jei kalbeti apie kudumo, o ne sporto nauda). Rankytes matos, kad gavusios sporto. Bet vel gi cia papildu nereikia tokiom... Mano dabar tokio lygio ar net didesnio yra... ax.gif

Reziumuuojant: tikrai papildu nereikia norint tokio lygio uzsportavimo. Net nereikia vien vistos krutinele valgyti, uztenka pagrindiniu mitybos derinimo pagrindu (as kemsu daugiau, nei reikia, kad biski mases butu daugiau). JEI yra lieknas kunas is prigimties. Jei ne, kiti niuansai, tai jau nezinau. Pazvelgiau is naturaliai kuduju puses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 30 birželio 2014 - 06:12
QUOTE(Infusion @ 2014 06 29, 21:42)
kaip manot tokie rezultatai pasiekti be papildu ir vien krutineles be nieko valgymu?smile.gif ar daug kardio reikia tokiam kunui suformuoti?

nuotrauka CIA

Dziusna ir tiek, cia gal pana is saves tokia . smile.gif gal kazkiek sporto ir yra, bet rankos nekaip atrodo :/
Atsakyti
Buna ir kudu panu su nemaza krutine. Mano drauge 167 cm, sveria 47 kg, krutine D dydzio ax.gif O implantai siais laikais jau jokia naujiena - daug kas juos turi, daug sportininkiu ysideda irgi. Na gaila, kai issidziovini kuna, o neber ka y liemenuka ydet, o su bikiniu noris graziai atrodyt. As uz saikinga dydy ir profesionalu chirurgo darba biggrin.gif
Infusion, priklauso nuo sudejimo, kaulo tankumo ir t.t. Vien vistos krutinele be nieko valgydama susigadinsi sveikata schmoll.gif Kepenys gali pareit visai greitai. Reikia ir geruju riebalu musu kunui, nuo ju svoris neauga, nebent jau maisai su greitaisiais angliavandeniais ir tos energijos niekur neisnaudoji. Ir druskos reikia musu organizmui smile.gif Geriausiai yvertinti realias savo kuno galimybes ir isdirbti dailiausiai ymanomas proporcijas ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Infusion @ 2014 06 29, 22:42)

nuotrauka CIA

Ir tau grazus toks anoreksinis kunas?Mergina nusibadavus,net sonkauliai sviecia,tikrai ne sporto pagalba ji tokia,nes kojos sakaliai,jokio raumens,presas toks tik del to,kad nusibadavo,rankos irgi nieko gero,zodziu,baisu.
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 06 30, 06:08)
Gal ji is prigimties, kaip as, kuda. Tad be vargo gali tureti liekna kuna (mano lieknumas biski kitoks, kitokio tipo figura). Itarima kelia didele krutine prie tokio lieknumo .. Realiai normaliai sportuojant ji mazeja. Bet nesu bubuliu eksperte biggrin.gif As liekna is prigimties, tai pas mane ir ju nera...

L. didelio pilvo preso cia nematau, bet jis yra. Budama studente su nuliniu sportu turejau prie stuburo prikibusi pilva  ax.gif (jei kalbeti apie kudumo, o ne sporto nauda). Rankytes matos, kad gavusios sporto. Bet vel gi cia papildu nereikia tokiom... Mano dabar tokio lygio ar net didesnio yra...  ax.gif

Reziumuuojant: tikrai papildu nereikia norint tokio lygio uzsportavimo. Net nereikia vien vistos krutinele valgyti, uztenka pagrindiniu mitybos derinimo pagrindu (as kemsu daugiau, nei reikia, kad biski mases butu daugiau). JEI yra lieknas kunas is prigimties. Jei ne, kiti niuansai, tai jau nezinau. Pazvelgiau is naturaliai kuduju puses.

Faktas,kad silikonai biggrin.gif.

drinks_cheers.gif nera cia to preso,isdziuvimas ir tiek,as tokiu turejau visa gyvenima ir nesportavau biggrin.gif.Del ranku irgi abejociau,kai nera jokiop riebalinio sluoksnio,isryskeja ne raumenys,bet kaulai,del to kartais apgaulingai atrodo.

Butent,norint tureti grazu,liekna,sportiska kuna,tikrai nereikia viena sausa vistiena valgyti,o smarkiai dziovinasi tik pries varzybas,niekas saves taip nekankina visa laika,o maitinasi normaliai.
Atsakyti
O as isvis supratau, kad maudoma norejo pareklamuoti ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 06 30, 09:04)
O as isvis supratau, kad maudoma norejo pareklamuoti ir tiek  lotuliukas.gif

Nejuokaukit wink.gif atsitiktinai pamaciau ir akis uzkliuvo uz figuros.
Is esmes tai man grazu liesesnes merginos kaip nuotraukoje apacioje (nereklamuoju Candice Swanepoel biggrin.gif ) bet gi tema ne gincams, skoniai skirtingi daznai buna:

user posted image

Beje, ar tinka itupsti, jei nenoriu, kad rysketu si koju dalis?
Pastebejau, kad po itupstu jauciu ''nuovargi" ne galinej slaunu pusej, bet butent priekinej ir butent mazdaug toj dalyje, kur pavaizdavau apskritimais:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 06 29, 20:30)
Pas mane salej nera tokio treniruoklio, o jis man patikdavo Kai sportuodavau lt wink.gif idomu Kuom ji galima pakeisti, gal Pumpum patartu  blush2.gif

Bet kuo kas apkrauna dvigalvį. Pritūpimai ir įtūpstai tiek dvigalvį tiek keturgalvį apkrauna. Išbandžiau įtūpstus pasvirus į priekį, kaip kažkuri forumietė čia rašė, tai irgi iš tiesų labiau dvigavį apkrauna. Kamuolio ridenimas po savimi, sėdmenų kėlimas gulint, ištiestos kojos/sulenktos kojos kėlimas klupint keturiomis ir pan. Aišku apsikrauna čia smarkiau nei sėdmenys dar nei kojų lenkimą darant, bet irgi gerai dirba tai kas turi dirbt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Infusion @ 2014 06 29, 22:42)

nuotrauka CIA

katastrofiškai liekna, net negražu. nėr čia jokių papildų, jokio raumenyno čia nėra, tik presas matos padirbėtas. nusidžiovino su baltyminėm dietom ir psio
Atsakyti
QUOTE(Infusion @ 2014 06 30, 09:14)
Nejuokaukit wink.gif atsitiktinai pamaciau ir akis uzkliuvo uz figuros.
Is esmes tai man grazu liesesnes merginos kaip nuotraukoje apacioje (nereklamuoju Candice Swanepoel biggrin.gif ) bet gi tema ne gincams, skoniai skirtingi daznai buna:

Kai toks liesumas,tai jau cia ne skonyje esme,cia jau psichologines bedos.O ir taip nusikudines zmogus nera sveikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 30 birželio 2014 - 09:43
Įdomu pasidarė. Kaip manot, koks liesumas yra dar sveikas? KMI žiūrėt? Ar yra kažkokia kit formulė?
Man nuotraukoj merginos neatrodo nesveikai liesos. Kad Labai liesos tai taip, bet man atrodo, kad tarp mūsų čia ne viena tokia.
Nieko įžeist nenoriu, pati kelias dienas kontempliuoju apie tai. Nes vis girdžiu, kad aš jau pradedu darytis ”labai kūda”. Hmm.. (180cm/72kg) bet aš jaučiuosi sveiko liesumo. Na 70kg būtų jau žemiausia riba. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 30 birželio 2014 - 10:07
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 30, 09:43)
Kai toks liesumas,tai jau cia ne skonyje esme,cia jau psichologines bedos.O ir taip nusikudines zmogus nera sveikas.

Mes ne medikai ir neturim jokiu ju tyrimu rezultatatu, kad kalbetume apie sveikatos bukle siuo atveju. Aisku, ir ''is akies" galima nustatyti diagnoze smile.gif

Man ji grazi, tai gal ir as sergu ir dar milijonai kitu, kurie isrinko ja graziausia pasaulio moterimi ,,Candice Swanepoel is the most beautiful woman in the world according to Maxim!"

Gal tokiu nuogybiu negalima kelti, tad tik nuorodos biggrin.gif

1

2
Atsakyti