Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

QUOTE(qqte @ 2014 06 05, 15:50)
nu aš galiu už palaikymo komandą pabūt
visoms jums pavyks  4u.gif

Aciu, qqte smile.gif

va va, as jau dabar pradejau pergyventi, kad ryt gimtadienis. ir kad vaziuoju pas tevus su savaisiais vyrukais.. tai net baisu paglvoti, aks bus, kai grysiu pirmadieni. turbut teks praleisti prisidavima, bo mama tikrai neturi svarstykliu.. vaje vaje...
unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
qqte - drinks_cheers.gif , palaikymo komanda visada reikalinga! (o kiek pati esu iš viso nusikračiusi su šia sistema - ar su kitais metodais, ir per kiek laiko?) 4u.gif

mannou - aš manau, kad net ir siekiant kokių nors tikslų fanatizmą reikia apeiti. Gimtadienis yra gimtadienis. Jį reikia švęsti ir mesk šalin visus stresorius. Atsipalaiduok ir nesivaržyk. Bet tai nereiškia, kad prisiėst gali kaip kiaulė unsure.gif . O kitą savaitę daugiau skirsi sportui. mirksiukas.gif (na, bent jau aš tai taip daryčiau.)
Atsakyti
Labos

Eling nukraciau as 11 kg su sita sistempa nuo naujuju metu
Kadangi kmi buvo ant ribos su mano ugiu ir jau pradejau sau nepatikt tai nusprendziau susigriebt...tiesa as nemazai kardio dariau..ir dabar tebedarau
Nors kmi mano apie 20 siup metu, jauciuosi gerai su situo svoriu ir apimtim bet siek tiek prisilaikau ir toliau, aisku daugiau sau leidziu atsipalaiduot bet nemetu nei kardio savo - minu elipsiuka 3-4 kartus i savaite, pusryciams leidziu ir toliau visko sau daug, pietus kaip iseina jei pasitaiko bulves su mesa tai ir valgau, o vakarienems stengiuosi ir toliau sistemintis, stebiu svori, pora kart per savaite sveriuosi, nevalgau po 20 val, tai kaip ir esu su jumis, tik ne metimui o svoriopalaikymui smile.gif
Gailiuosi kad nuotrauku nepasidariau pries ir po, imesciau motyvacijai

Del gimtadieniu ir svenciu sutinku drinks_cheers.gif reikia sau leist atsipalaiduot, nes paskui ir iki anoreksijos netoli darosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 birželio 2014 - 16:48
Labas rytas 4u.gif

įnešu nedidelę pastraipėlę iš LR straipsnio, šiaip, dėl smagumo:

Sukančioms galvą dėl dietų astrologė Palmira Kelertienė antroje laidos „Tobula moteris“ dalyje praneš neįtikėtiną naujieną.

„Šie metai yra Saturno metai. O tai reiškia, kad jie labai palankūs lieknėjimui. Tos, kurios svajoja susimažinti svorį, turi susiimti. Kitas toks geras periodas pasitaikys tik po 7-erių metų“, – TV3 žiūrovams dėstys P.Kelertienė. Tačiau astrologė įspėja, kad nebus taip lengva, kaip norėtųsi.

Gražaus savaitgalio ir bent šiokio tokio minusiuko pirmadienį! assa.gif (nežinau kaip jums, bet man priešpilnis ne koks draugas mesti svoriui biggrin.gif )

qqte gal turi nuorodėlę, pagal kurią cardio užsiimi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 07 birželio 2014 - 09:39
sveikos, vis paskaitau jusu tema, nes pradejau gyventi su sistema, po keliu savaiciu vis susirasdavau priezasciu nusideti... tikiuosi su jumis nuklydimai mazes ir motyvacija, noras tureti grazu kuna stipres:) pradejau su 89kg, dbr nezinau kiek, nesisveriau, nes tiesa pasakius baisu stotis ant svarstykliu.... tikiuosi priimsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2014 06 08, 10:26)
baisu stotis ant svarstykliu.... tikiuosi priimsite 4u.gif

Sveika, čia apsigyvenusi 4u.gif

o ant svarstyklių teks atsistoti - pirmadieniais savo minusus/pliusius reiks pateikti ant padėklo prieš visą Lietuvą tongue.gif (prisidavinėjame pirmadieniais už visą savaitę).
Atsakyti
ankstyva as, labas rytas 4u.gif mazes mano 5-6val keliasi doh.gif pasirodo nera viskas taip jau blogai 84,6kg siandien. paziurejau uzrasus, pries 2 sav 85kg buvo, tai tik -0,4kg, bet svrbu ne pliusas:) beje, kaip sportuojate? kur, ka? 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
nu ka mano savaitgalis labai i lankas, turiu ta proga +1 kg tai pagyvensiu labiau su jumis sia savaite

QUOTE(eling @ 2014 06 07, 09:36)

qqte gal turi nuorodėlę, pagal kurią cardio užsiimi?  4u.gif

tai kad aš elipsiuką minu tai be jokių nuorodėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif mano 0 sesers gimtadienis buvo tai vynas uzsilaike ir neisgaravo dar blush2.gif o jau penktadieni maciau 81kg verysad.gif bet nieko kita savaite uz visas dvi priduosiu riebu minusiuka biggrin.gif nes jau rytoj jauciu vel svoris i minusa nueis...nemyli mano svarstykles pirmadieniu schmoll.gif

kas del sporto, as sportuoju pagal slim in 6 programa, man ziauriai patinka beto jauciu ir naudinga istikruju yra biggrin.gif

slim in 6 start it up - va cia linkas is pirmos treniruotes, kaip iseina tai stengiuosi kiekviena diena daryti, dar atlieku 3-4kartus savaiteje slim & pack(cia pilvo presui - tikrai jau matomi pokyciai del sumazejusio pilvuko kabancio tongue.gif toks sustangrejes apie 16min) bei atsipalaidavimui slim & limber(tempimo pratimai - tokie atpalaiduojantis visai fun irgi apie 15min), dar toliau yra sudetingesne arba gal labiau istvermingesne treniruote ramp it up ir burn it up jos kazkur apie valanda trunka bet as dar negaliu tokio kruvio islaikyti tai pratesiau savaitej dar start it up...noreciau i sporto kluba bet ziauriai laiko ner doh.gif

realiai youtube maciau bei ir sioje temoje labai seniai nepamenu kad rase kad sportuoja pagal 8min abs kazkas tokio 4u.gif galima pasigooglinti.
Atsakyti
Labukas visoms! 4u.gif

Aš išdidžiai pristatau savo -100 gr. Bet, kaip matau, ne tik man vienai priešpilnis nedraugas rolleyes.gif .
Tikrai prisižiūrėjau su maistu, na tik penktadienį ant lietuviškų patiekalų jau kaip patraukė doh.gif - pradėjau nuo kugelio su spirgučiais, o baigiau keptais bulviniais blynais su dešra bei pievagrybių padažu. tongue.gif Vienu žo - atitrūūūūūkau. Šiek tiek.

O va sportavau kiekvieną dieną. Kaip ir malinkaja18 jau galiu pasigrožėti nepadribusiu pilvu, ryškėja jo forma! sokiai.gif Kitaip tariant - labiau norisi reguliariai save matuoti cm juostele, nei svertis cool.gif

Sandrute1986 - na ir ankstyvos tavo dvynukės! bigsmile.gif Klausei dėl sporto.... aš praeituose puslapiuose esu nurodžiusi, pagal ką sportuoju. Visai linksma ten su ta Tyfani thumbup.gif !
Vakar dar vieną 35 min kompleksą nužiūrėjau, bet jau ten normaliai - ir pratimai, ir krūvis, tiesa 2 versijos, pažengusiems ir pradedantiesiems (atlieka dvi mergičkos). Grįžusi namo įmesiu nuorodą, gal dar ir jums patiks. O aš su ta naujiena jau šiandien pradėsiu. Na, planuoju.... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(eling @ 2014 06 09, 09:29)

Sandrute1986 - na ir ankstyvos tavo dvynukės!  bigsmile.gif Klausei dėl sporto.... aš praeituose puslapiuose esu nurodžiusi, pagal ką sportuoju. Visai linksma ten su ta Tyfani  thumbup.gif !

uoj ne tas zodis ankstyvos doh.gif rytais atrodo viska atiduotum, kad galetum pasnaust ir iki soilei keliasi n kartu... aga, radau pgl ka sportuoji, idomiai atrodo, bet man reikia kazko trumpo biggrin.gif radau T25, gal bandet kas? siaip begioju as, bet ne kasdiena, tai vat tarp begiojimu noriu kazkaip dar atrast laiko sau, bent 25 min:)
Atsakyti
Sveikos, gyvos, na kaip gaila, kad nespeju su jumis pabendraut, o po to kai prisedu, tai dvieju savaiciu zinutes isssikapstau. Kaip matau net ir prisidavimo diena cia stilius.
Po paskutinio prisidavimo -900, na sia savaite didesnis, bet pasirodo dar ir pliusa buvau uzsidirbus.
Atsakyti