Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Labas, tikrai tema apmirusi. Kur visos prapuolusios g.gif Priduodu -0.4 Svoris krenta po truputį, bet užtikrintai.
Eling - thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbarėja: 02 birželio 2014 - 09:31
Labas, visoms! smile.gif

Ale tikrai ramuma. matyt darbais darbeliais uzkrautos merginos... dabar dar vasarele prasideda, tai gal nera kada prie kompiuterio sedet smile.gif

Prisiduodu -1.3kg (87kg) smile.gif nerealiai dziaugiuosi ir didziuojuos savim, kad pavyko atsispirti ne vienai pagundai, ir stai rezultatas. tikiuosi, kad taip ir toliau smile.gif

o atsakant i Eling klausima. as kazkaip nesilaikau labai grieztai, stengiuos nepersistengti valgydama. bulviu atsisakiau visai, ir pajutau, kad visai gerai ir be ju jauciuosi smile.gif labai pamegau Icebergo salotas, nu nerealu, nei dienos be ju biggrin.gif ir siaip kzkaip susipazinus su M sistema, pradejau daugiau noreti sviezumo, gaivumo. jei jau valgau mesyte, tai kazkaip ir padaziuko nebereikia, svarbiausia, kad butu salotu. Va, viena diena uzsimaniau sokolado, labai nustebau, nes siaip, saldumynai man neidomus schmoll.gif bet vat ta diena reikejo, tai ir nesinervindama krimstelejau skiltele. ir nuotaika pasitaise ir nieko daugiau nebenorejau biggrin.gif

o del sporto, tai stengiuos, kai tik turiu laiko pasimankstinti 30-40min. Praeita savaite tik keleta dienu mankstinaus, nes visai uzpuole darbeliai, tai nepavyko istaikyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mannou: 02 birželio 2014 - 11:21
Sveikos, darbu visa kruva doh.gif as pilnas 0 visiskai nesportavau blush2.gif sia savaite taisysiuos ir bus didelis minusas biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
Prisiduodu -0,6
Mažokai
Atsakyti
QUOTE(Utoji @ 2014 06 02, 14:39)
Laba diena,
Prisiduodu -0,6
Mažokai

Svarbiausia kad ne pliusas riebus ir nei 0, o minusas kad ir koks mazas vistiek suteikia motyvacijos 100% mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 06 02, 16:39)
Svarbiausia kad ne pliusas riebus ir nei 0, o minusas kad ir koks mazas vistiek suteikia motyvacijos 100%  mirksiukas.gif

Pritariu, malinkaja18 wink.gif be to, ir pati neliudek, kad pas tave 0. ane 0 visada nuteikdavo labiau pasistengti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Sveikinu visas su gražiais rezultatais. O kam pritrūko šiek tiek valios, linkiu šią savaitę ją prisijaukinti galutinai smile.gif .

Aš šiandien save palikau be vakarienės, per daug nuodėmiavau visą dienelę blush2.gif Bet užtai valandžiukę pasportavau kaip reikiant. Apsidovanojau saujele špinatų, pažiaumojau kaip ožka. Taip man ir reikia! KMI vis dar antsvorio ribose 27. doh.gif Na, bet turiu vilties.
Prisipažinkite, koks jūsų KMI cool.gif
Atsakyti
Mano 26.3 irgi padidėjusi, iki normalios turiu dar 5 kg atsikratyti
Atsakyti
4u.gif Labas vakaras,
Aš irgi dingusioji... Apsikrovus visokiais reikalais, kartais net pavalgyti nespėju.
Svoris šokuoja, kaip jam patinka. Po savaitgalinių atsipalaidavimų kartais net pora kg užsidedu.
Bet vėliau nukrenta. Šiandien rodo 59,6kg. savaitgalį galiu pasiekti vėl kokius 62 kg. Nepatinka ma taip... doh.gif Bet taip sunku tokiu metų laiku laikytis dietų, kad šakės....
Atsakyti
o varge, kai pamaciau savo KMI, tai vos neapszliumbiau..,nemaniau, kad toks didelis gun_rifle.gif 31!! blink.gif blink.gif blink.gif
dar reikia nusipurtyti 17kg.. tai laukia ilgas darbas.. ufff...
Atsakyti
O man, kad įtilpt į sveiko žmogaus KMI, dar reikia apie 7 kg. ištirpdyti....
Tiesą sakant negalvojau, kad tai tooooooks sunkus darbas. Galvojau, susiveršiu diržus, pažabosiu apetitą, ir būsiu liekna kaip gulbės kaklas, vienu žo - lydekai paliepus, man panorėjus... bet, taip nesigauna doh.gif Dieve, kiek daug pastangų reikia dėl tų kelių šimtų gramų, ir tik va patinginiauju dienelę, jie op - atgal sulenda, jei ne dvigubai! unsure.gif
Bet užtat ramu dėl savęs, kad aš nesilaikau kažkokios dietos, ir šitie rezultatai (per mėnesį nukratyti 3 kg.) sąžiningai ištirpinti sportuojant (ir kūnas stangrėja, apimtys keičiasi, iš XL jau, galima sakyti, perėjau į L.) bei pakankamai normaliai maitinantis - ir pasmaližiauju, kai norisi, ir leidžiu sau to ar ano, BET tik pirmoje dienos pusėje (maždaug iki 15 val). Be sporto gal svarstyklės rodytų mažesnį svorį, tik kūnas irgi būtų apglebęs. Taip, kaip dabar yra, man gerai ♥ ax.gif
Iki atostogų man dar visas mėnuo, kol kas tinginiauti nesiruošiu, tikiuosi jūs irgi su manimi rolleyes.gif
Atsakyti
nu aš galiu už palaikymo komandą pabūt
visoms jums pavyks 4u.gif
Atsakyti