Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

QUOTE(Astutks @ 2014 05 26, 13:13)
*

*bet tikiuosi nedingsi labai jau vis ikisi nosyte mus pabarti ax.gif

**blush2.gif  blush2.gif soriukas , nu bet kaip tingisi terliotis schmoll.gif

nedingsiu nedingsiu
dabar islaikyt ta svori pats sunkiausias reikalas numest tai ne taip jau sunku biggrin.gif
nu bet paskui gasdina mumis ta liniuote, rodo daugiau nei yra biggrin.gif
Atsakyti
O kur merginos visos dingusios? unsure.gif
Atsakyti
gal daug ir neteisingai valgė ir dabar gėda pasirodyti:)
Atsakyti
Nedingom, nedingom, 4u.gif , bet va Solėja prapuolė, mūsų svorių analitikė g.gif
ir Hapy Angel kažkur (tikiuosi tai niekaip nesusiję su mama unsure.gif ).

Vakar susiradau linksmą įrašiuką ir papliušėjau, tai šiandien nugarytės šonai labai jaučiasi (raumenai save įgarsina, pasirodo tokius turiu kažkur pasislėpusi po 9 sluoksniais biggrin.gif )...

Atsakyti
va Solejos ir as pasigedau... g.gif

eling, pasidalink, kas per irasiukas? smile.gif
as sia savaite tik pirmadieni radau jegu pasportuoti, nebepasivelku sad.gif o ir laiko nelabai atrandu..
Atsakyti
kaip pasakytų Mirimanova norintis atranda 1000 galimybių, o nenorintis 1000 priežasčių smile.gif)
Atsakyti
Nežinau kaip jūs sportuojat, jei kartą į savaitę ir iki nukritimo, žinoma kad kitą dieną skauda visi šonai ir noras praeina sportuot. Aš su sportu irgi nelabai draugavau. Pradėjau nuo man priimtimiausio judėjimo rūšies vaikščiojimo. iš pradžių nuo kilometro, ne itin sparčiu žingsniu, paskiau vis didinau atstumą po truputį.Į išmanujį telefoną įsiinstaliavau programėlę runkeeper - man smagu kai pasako kiek nueinu ir per kiek laiko. Mano trasa - 5 km, truputį kalnuota. iš pradžių dusdavau lipdama į tuos kalniukus, o dabar , praejus menesiui nuo treniruočių pradžios visiškai nieko. kad ėjimas būtų efektyvesnis nusipirkau šiaurietiško ėjimo lazdas. Savo distanciją nueinu per 50 minučių - einu anksčiau gulti ir anksčiau keliuosi. O sekmadienį, nors ir nusistačiau, kad neisiu, vakarop jau neberandu vietos griebiu lazdas ir einu. Sako, kad organizmui reikia 21 dienos, kad priprastų.
Atsakyti
QUOTE(mannou @ 2014 05 28, 16:47)
eling, pasidalink, kas per irasiukas? smile.gif

Mielai! smile.gif Va , šitą vakar, o šiandien dar kartu ir šitą prijungiau. Smagumėlis! Žinoma, šonai dabar jaučiasi, bet ko norėti, kai apart Bodyflekso nieko panašaus nesportuodavau. Pati žinau, mano kaltė.... blush2.gif

Ir taip po truputėlį visom kūno dalim. (labai tikuosi, kad taip ir bus).

Utoji, vaikščiojimas irgi vienas iš pigiausių savo sveikatos stiprinimo būdų. Mano trasa dažniausiai būna iki tolimiausios parduotuvės, ir iš jos, jau su bagažu. Neturiu kolkas galimybių eiti tik malonumui sparčiu žingsniu, mažoji nepavys, o be jos ne pro kur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 28 gegužės 2014 - 19:43
Aš norėjau pasakyti, kad mano nuomone, geriau kasdien po truputį sportuoti, o ne pripuolamai, kad neskaudėtų raumenai ir kaulai. O kokia sporto rūšis visai nesvarbu
Atsakyti
QUOTE(Utoji @ 2014 05 29, 14:08)
Aš norėjau pasakyti, kad mano nuomone, geriau kasdien po truputį sportuoti, o ne pripuolamai, kad neskaudėtų raumenai ir kaulai. O kokia sporto rūšis visai nesvarbu

Kaulai ir raumenai gali skaudėti net ir nedaug pasportavus, jeigu iki to laiko sportas (bet kokia jo rūšis) buvo apleistas. Be abejo, reguliariai sportuoti yra pats optimaliausias variantas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2014 05 28, 19:37)
Mielai!  smile.gif  Va , šitą vakar, o šiandien dar kartu ir šitą prijungiau. Smagumėlis! Žinoma, šonai dabar jaučiasi, bet ko norėti, kai apart Bodyflekso nieko panašaus nesportuodavau. Pati žinau, mano kaltė....  blush2.gif

Ir taip po truputėlį visom kūno dalim. (labai tikuosi, kad taip ir bus).

Utoji, vaikščiojimas irgi vienas iš pigiausių savo sveikatos stiprinimo būdų. Mano trasa dažniausiai būna iki tolimiausios parduotuvės, ir iš jos, jau su bagažu. Neturiu kolkas galimybių eiti tik malonumui sparčiu žingsniu, mažoji nepavys, o be jos ne pro kur  ax.gif

butinai pabandysiu ir as. jau reikejo kazkuom pakeisti savaja Leslie Samsone biggrin.gif jau kunas pasiilgo mankstos, bo 2,5 menesio pastovios mankstos padaro savo...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

kažkaip trūksta gyvybės šiai temai - kažkas kažkur prapuolė, diskusijų nėra, gal ir besisisteminančių nebeliko unsure.gif . Liūdnoka.

Norėčiau prisiduoti - nuo praėjusio pirmadienio - 1,2 kg.
Tikriausiai taip ir neįlipsiu į Mirimanovos traukinį, tiesiog stengiuosi maitintis tvarkingai, sveikiau, gaminuosi žaliuosius kokteilius, dedu pastangas po 18 val. nebevalgyti ir, žinoma, sportuoju kasdien ne mažiau kaip 30 min.
Kaip sekasi kitom gyventi griežtai pagal M sistemą? smile.gif
Atsakyti