QUOTE(circus @ 2015 01 17, 00:44)
Sveikos, norėčiau įstoti į bureli jūsų, bet vis tiek manęs neramina ta mintis, kad galima valgyti rytais ka nori. Na nemanau, kad galiu is ryto prikirsti blynu su uogiene ir tikėtis, kad kris kg.? Realiai pati noriu surasti mitybos sistema, kad tikrai būtų galima pasimėgauti maistu, o dabar kankinuosi su baime įdėt kažką skanaus į burna.
Kitas klausimas, kaip suprantu reikia išlaikyti sistemiškuma, bet man tenka dirbti tokį nedėkingą darbą, dirbu paromis.. tai sunkiausia ta diena iš po naktinės, kaip su tuo susitvarkyti?
Šiuo metu prisitaikiau 5:2 dieta ir taip pat skaičiuoju kalorijas, bet kaip minėjau, baimė paimti kasni į burna tapo paranjisškas. Todėl prie tų pasninko dienų norėtūsi derint kitokia mitybos sistema.
Kitas klausimas, kaip suprantu reikia išlaikyti sistemiškuma, bet man tenka dirbti tokį nedėkingą darbą, dirbu paromis.. tai sunkiausia ta diena iš po naktinės, kaip su tuo susitvarkyti?
Šiuo metu prisitaikiau 5:2 dieta ir taip pat skaičiuoju kalorijas, bet kaip minėjau, baimė paimti kasni į burna tapo paranjisškas. Todėl prie tų pasninko dienų norėtūsi derint kitokia mitybos sistema.
Sveika, na pagaliau kazkas atsirado
o tai cia vis uzeinu ir tyla... Del ryto tikrai nesijaudink. As kai laikiaus sistemos, tai mano pusryciai budavo: karsti sumustiniai su desra ir suriu ir butinai kas nors saldaus - pyrago/torto gabaliukas, sokoladukas arba megstami sladainiai. Svoris krito gerai, tikrai nesiskundziu.
Del pamaininio darbo, tai drauge dare taip - dienom, kada budejimu nera viskas pagal sistema, o per budejimus - grikiai, kefyras, vaisiai leidziami... tada is ryto pamiega ir pietus jau iprasti pagal sistema