Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

QUOTE(circus @ 2015 01 17, 00:44)
Sveikos, norėčiau įstoti į bureli jūsų, bet vis tiek manęs neramina ta mintis, kad galima valgyti rytais ka nori. Na nemanau, kad galiu is ryto prikirsti blynu su uogiene ir tikėtis, kad kris kg.? Realiai pati noriu surasti mitybos sistema, kad tikrai būtų galima pasimėgauti maistu, o dabar kankinuosi su baime įdėt kažką skanaus į burna.

Kitas klausimas, kaip suprantu reikia išlaikyti sistemiškuma, bet man tenka dirbti tokį nedėkingą darbą, dirbu paromis.. tai sunkiausia ta diena iš po naktinės, kaip su tuo susitvarkyti?  smile.gif

Šiuo metu prisitaikiau 5:2 dieta ir taip pat skaičiuoju kalorijas, bet kaip minėjau, baimė paimti kasni į burna tapo paranjisškas. Todėl prie tų pasninko dienų norėtūsi derint kitokia mitybos sistema.

Sveika, na pagaliau kazkas atsirado smile.gif

o tai cia vis uzeinu ir tyla... Del ryto tikrai nesijaudink. As kai laikiaus sistemos, tai mano pusryciai budavo: karsti sumustiniai su desra ir suriu ir butinai kas nors saldaus - pyrago/torto gabaliukas, sokoladukas arba megstami sladainiai. Svoris krito gerai, tikrai nesiskundziu.
Del pamaininio darbo, tai drauge dare taip - dienom, kada budejimu nera viskas pagal sistema, o per budejimus - grikiai, kefyras, vaisiai leidziami... tada is ryto pamiega ir pietus jau iprasti pagal sistema
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2015 01 18, 08:59)
Sveika, na pagaliau kazkas atsirado smile.gif

o tai cia vis uzeinu ir tyla... Del ryto tikrai nesijaudink. As kai laikiaus sistemos, tai mano pusryciai budavo: karsti sumustiniai su desra ir suriu ir butinai kas nors saldaus - pyrago/torto gabaliukas, sokoladukas arba megstami sladainiai. Svoris krito gerai, tikrai nesiskundziu.
Del pamaininio darbo, tai drauge dare taip - dienom, kada budejimu nera viskas pagal sistema, o per budejimus - grikiai, kefyras, vaisiai leidziami... tada is ryto pamiega ir pietus jau iprasti pagal sistema

Na nežinau cia ar gerai ar blogai. Aš šiaip nepatenkinta savimi. Įjugus šia sistemą + paskaičiuoju kalorijas + sportuoju 3k per savaite kardio 2 pilateso, nu ir ką? Nekrenta. Net vekt norisi. Užverčiau klausimais trenerį, žiūrėsiu ką sakys. Gal mityba lieps reguliuoti. g.gif
Atsakyti
Sveikos moteros. wink.gif A kaip suprast? Šian pirmadienis, kur prisidavimai? Ar ne pirmadieniais prisiduodat? Noriu jungtis, ale man reik rimtos chebros biggrin.gif pati bais nerimta biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
as taip pat stengiuosi liekneti pagal sia sistema
sveriau 78 kg. doh.gif ugis 169 cm.
per 6 d. nukrito -3 kg.
einu toliau tongue.gif
Atsakyti
tikiuosi pasieksiu savo tikslo smile.gif
Atsakyti
Na va mergytes. Jau 3 savaites kaip maitinuosi pagal sia sistema. Nukrito 6 KG 4u.gif Labai dziaugiuosi ir vaziuoju toliau.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Išduokit paslaptį,kaip susivaldot po 18 val.Man čia labai sunku.Tą dieną,kai nedirbu visai nieko viskas gaunasi.Bet tą dieną kai dirbu ir namuose būnu po 19 val doh.gif ,atrodo suėsčiau arklį su visai pakinktais.Darbe valgau,nebadauju.Va šita vieta ir pakiša koją.Svoris tirptų dar greičiau.Šiaip pagal sistemą gyvenu jau geras mėnuo.Ar bus tiek valios,kad sistema taptų gyvenimo būdu?
Atsakyti
QUOTE(agnux @ 2015 01 30, 20:35)
sveikos merginos.
as taip pat stengiuosi liekneti pagal sia sistema
sveriau 78 kg. doh.gif ugis 169 cm.
per 6 d. nukrito -3 kg.
einu toliau tongue.gif

Sveika,
norejau paklausti kaip jautiesi tiek numetus per savaite?Ar nesilpna?Man pagal sia sistema per tris dienas nukrito trys kg, bet as truputi issigandau, kad tai gali buti nesveika taip greit.
Atsakyti
QUOTE(vinipuxs @ 2015 02 18, 23:09)
Sveika,
norejau paklausti kaip jautiesi tiek numetus per savaite?Ar nesilpna?Man pagal sia sistema per tris dienas nukrito trys kg, bet as truputi issigandau, kad tai gali buti nesveika taip greit.

Labukas. Aš jaučiuosi puikiai. Nesilpna, nes geriu daug daug vandenuko. Pastebėjau, jei tik ženkliai sumažinu jo kiekį iš karto svaigsta galva ir jaučiu organizmo dehidraciją. Mane labai troškina ir aš vis jo noriu ir noriu, per diena trilitri išgeriu, todėl jaučiuosi puikiai.
Sveikinu su pasiekimais. Pirmas dienas sparčiai krenta, vėliau kris lėčiau.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 02 13, 21:46)
Sveikos merginos 4u.gif Išduokit paslaptį,kaip susivaldot po 18 val.Man čia labai sunku.Tą dieną,kai nedirbu visai nieko viskas gaunasi.Bet tą dieną kai dirbu ir namuose būnu po 19 val  doh.gif ,atrodo suėsčiau arklį su  visai pakinktais.Darbe valgau,nebadauju.Va šita vieta ir pakiša koją.Svoris tirptų dar greičiau.Šiaip pagal sistemą gyvenu jau geras mėnuo.Ar bus tiek valios,kad sistema taptų gyvenimo būdu?

Cia manau psicholiginis arba emicinis alkis tave kankina, man ir taip buvo. Kaip tik vakaras taip ir kemsu viska kas tik papuola.Bet dabar viskas susitvarkė, tiesiog kokia savaitėlę pakankinau save, valgiau sotesnius pusrycius, normalius pietus,lengvą vakarienę ir organizmas persimrogramavo pats, dingo emicinis alkis,dingo noras kimšt bet ka ir bet kada.Užtenka pusryčiu, pietų ir vakarienės.
Atsakyti
QUOTE(agnux @ 2015 02 19, 23:45)
Labukas. Aš jaučiuosi puikiai. Nesilpna, nes geriu daug daug vandenuko. Pastebėjau, jei tik ženkliai sumažinu jo kiekį iš karto svaigsta galva ir jaučiu organizmo dehidraciją.   Mane labai troškina ir aš vis jo noriu ir noriu, per diena trilitri išgeriu, todėl jaučiuosi puikiai.
Sveikinu su pasiekimais. Pirmas dienas sparčiai krenta, vėliau kris lėčiau.
Papildyta:

Cia manau psicholiginis arba emicinis alkis tave kankina, man ir taip buvo. Kaip tik vakaras taip ir kemsu viska kas tik papuola.Bet dabar viskas susitvarkė, tiesiog kokia savaitėlę pakankinau save, valgiau sotesnius pusrycius, normalius pietus,lengvą vakarienę ir organizmas persimrogramavo pats, dingo emicinis alkis,dingo noras kimšt bet ka ir bet kada.Užtenka pusryčiu, pietų ir vakarienės.

Ech siandien nesusilaikiau ir sugriesijau.Nuo rytoj vel stosiu i vezes.Reiks ir man vandens daugiau gerti, nes vakare tiek mazai valgius neuzmiegu.(((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinipuxs: 20 vasario 2015 - 22:39
QUOTE(vinipuxs @ 2015 02 20, 23:35)
Ech siandien nesusilaikiau ir sugriesijau.Nuo rytoj vel stosiu i vezes.Reiks ir man vandens daugiau gerti, nes vakare tiek mazai valgius neuzmiegu.(((

as sia savaite taip pat daug valgiau. Nes sirgau gripu, labai norėjosi silto sotaus maisto, bet dzuaugiuosi kad svoris nepakilo, isliko tas pats. Jau sveika, tad vel imuosi i rankas.
o ka tu valgai vakarienei? Koks tavo dienos meniu?
Atsakyti
Sakykit, o galima valgyti vakarienei virtu kiausiniu su darzovem? (pomidoras, agurkas, svogunu laiskai, kiausiniai)
Atsakyti