Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

QUOTE(Cheeky_B @ 2014 12 15, 10:59)
oj mano ranka jau senai ne be ta kur buvo biggrin.gif nuolaidziauti (ypac sau) lb zmogiska smile.gif . Aj siaip normaliai viskas - pagimdziau, vel nuo 85 metu svori, jau 76, pagrinde su sistema bet buna ir iskrova kokia pasidarau. sm nebunu beveik. va tik kazkaip uzejo noras paziureti ar dar kas nors laikosi sistemos.

matau yra merginu kurios laikosi dar ir is seniau 4u.gif

Oi kaip smagu - sveikinu:) nu, šaunuolytė smile.gif aš vėl grįžau:) ne visai pagal šią sistemą, bet pagrindas ji;) mažai ir aš būnu:) bet sakau gal reikia jungtis smile.gif nes vis paskaitau kaip merginom sekasi smile.gif ir iš senųjų vis grįžtančių matau:)
Taigi, jungiuosi.. Esu Jurgita:) startuoju su [COLOR=red]94 kg[COLOR=red]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zurzita: 15 gruodžio 2014 - 10:21
QUOTE(Cheeky_B @ 2014 12 15, 09:59)
oj mano ranka jau senai ne be ta kur buvo biggrin.gif nuolaidziauti (ypac sau) lb zmogiska smile.gif . Aj siaip normaliai viskas - pagimdziau, vel nuo 85 metu svori, jau 76, pagrinde su sistema bet buna ir iskrova kokia pasidarau. sm nebunu beveik. va tik kazkaip uzejo noras paziureti ar dar kas nors laikosi sistemos.

matau yra merginu kurios laikosi dar ir is seniau 4u.gif

Labas, sveikinu su pagausejimu wub.gif

Mano prisidavimas 0 jau vel buvo -1kg sestadieni ryte ale siandien jis kazkur paspruko... g.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiduodu ir aa. Geda, bet per savaite tik -0.4 kg blush2.gif
Atsakyti
Labas, pavėluotai, bet priduodu 0 kg.
Atsakyti
sveiki, atsiprasau, kad ir as veluoju. Vakar visa diena praleidau darbe, visai is galvos isgaravo, kad reikia prisiduot. Taigi sia savaite -1.1kg. Valio! thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
tai musu visai nebeliko nei vienos? blink.gif
Prisidavimu pirmadienis, o cia tylu. matyt sventes pasiglemze visas smile.gif
Prisiduodu su -0.2kg (87,5). Po truputi, bet zemyn blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mannou: 22 gruodžio 2014 - 15:04
QUOTE(mannou @ 2014 12 22, 15:03)
Sveiki,
tai musu visai nebeliko nei vienos?  blink.gif
Prisidavimu pirmadienis, o cia tylu. matyt sventes pasiglemze visas smile.gif
Prisiduodu su -0.2kg (87,5). Po truputi, bet zemyn blush2.gif  thumbup.gif

Yra yra, tik uzsiverte darbais turbut. Ir as prisiduodu -1kg thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif as 0
Uzsiverte darbais pries sventes doh.gif ir siaip labai mazai musu ir beliko... blush2.gif
Atsakyti
Ech, kad ir kiek musu mazai butu, kad ir kiek daug..
Visas sveikinu su Sv. Kaledomis. Linkiu daug laimes ir meiles, sveikatos ir dvasios ramybes, bei svajoniu issipildymo... 4u.gif
Atsakyti
Ir vel tylusis prisidavimu pirmadienis smile.gif

Prisiduodu, bet turbut vienintele... -0,2kg (87,3).
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as jungiuos, gal pavyks tema isjudint?

Kazkada numeciau ir labai graziai, skaniai ir greitai... o dabar sventes, kavos su pyrageliais... pasiteisinimai... siandien net per pietu pertrauka pastebejau, kad nepaemus pietu is namu net kavinukei salia galima sistemiskai valgyt - salotos, ryziai/grikiai ir mesyte, o padaza is draugiskumo galima paprasyt nepilt...

tai va, siandien is ryto buvo 70.2kg, ugis 170. Ne tragedija, bet jau pati sau nesijauciu grazi... reikia keist padeti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau įstoti į bureli jūsų, bet vis tiek manęs neramina ta mintis, kad galima valgyti rytais ka nori. Na nemanau, kad galiu is ryto prikirsti blynu su uogiene ir tikėtis, kad kris kg.? Realiai pati noriu surasti mitybos sistema, kad tikrai būtų galima pasimėgauti maistu, o dabar kankinuosi su baime įdėt kažką skanaus į burna.

Kitas klausimas, kaip suprantu reikia išlaikyti sistemiškuma, bet man tenka dirbti tokį nedėkingą darbą, dirbu paromis.. tai sunkiausia ta diena iš po naktinės, kaip su tuo susitvarkyti? smile.gif

Šiuo metu prisitaikiau 5:2 dieta ir taip pat skaičiuoju kalorijas, bet kaip minėjau, baimė paimti kasni į burna tapo paranjisškas. Todėl prie tų pasninko dienų norėtūsi derint kitokia mitybos sistema.
Atsakyti