Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

[quote=malinkaja18,2014 11 24, 09:41]
Sveikos merginos. Pagaliau pasveikau 4u.gif 14 dienu antibiotikus teko gerti verysad.gif taigi mano pliusas sudaro +0.8kg blush2.gif kaip tik dar mmm atejo...

Einu visu Jusu prisidavimu susirasyti, oj bus cia darbo biggrin.gif
Naujoku turime 4u.gif drinks_cheers.gif
[/quote
Sveikos
lyg ir efektyvus dalykas, bet nuo tokio valgymo man kieteja viduriai(
Atsakyti
Labas rytas, -0,3 Minusiukų ir geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ir vel -1kg thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas , pas mane irgi -1 kg 80,6 kg thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Nuodemiu savaitgalis nepraejo be pasekmiu smile.gif +0,2 kg (88.3)smile.gif
Atsakyti
Sveiki, sveiki! Pirma karta prisiduodu - -0.4kg (74kg). Tiesa sakant po savaitgalio gimtadienio sventimu galvojau kad bus pliusas ax.gif

Ei, o kaip raudonai parasyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jigrel: 08 gruodžio 2014 - 15:02
[quote=Jigrel,2014 12 08, 16:01]
Sveiki, sveiki! Pirma karta prisiduodu - -0.4kg (74kg). Tiesa sakant po savaitgalio gimtadienio sventimu galvojau kad bus pliusas ax.gif
Ei, o kaip raudonai parasyti?
[/quote

Kai rasai norima zodi pazymi ir virsuj yra pasirinkt tiek spalvos tiek sriftas ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Na, tikrai tylu cia pas mus. Rodos, prisijunge keletas nauju i buri, bet vistiek tylu.
As va sakau paklausiu... Niekaip neatsikratau iprocio vakare valgyti saulegrazas. Man kaip kokia lopsine pries miega. O ir sedint prie tv, nesinori ieskoti kazko saldytuve. Kazkaip nepadtebejau, kad turetu labai dideles itakos mano svoriui sitas iprotis, tai sakau, gal nieko tokio? Ka manot? smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

jau galvojau kad nera Lietuvoj pasekeju, o pasirodo yra ir visos sekmingai meta svori smile.gif Sekmes grazuoles mirksiukas.gif

o del siemkiu mannou jei jau negali bet ju ir tikrai neitakoja tai grauzk i sveikata, bet gal be ju greiciau procesas vyktu rolleyes.gif kai laikiausi tai po 18 viskas burna ir saldytuvas uzsidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2014 12 13, 18:52)
Labas vakaras,

jau galvojau kad nera Lietuvoj pasekeju, o pasirodo yra ir visos sekmingai meta svori smile.gif Sekmes grazuoles  mirksiukas.gif

o del siemkiu mannou jei jau negali bet ju ir tikrai neitakoja tai grauzk i sveikata, bet gal be ju greiciau procesas vyktu rolleyes.gif kai laikiausi tai po 18 viskas burna ir saldytuvas uzsidaro biggrin.gif

Kažkaip ant dienų pagalvojau, kad trūksta Tavo griežtos rankos forume:) kaip sekasi? Kaip begyva?smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

che che.. numanau, kad viskas greiciau vyktu be tu siemkiu.. bet kad jos mane biski apramina, ir i saldytuva nesinori ziuret. bandysiu mazint, gal pavyks numest si reikala biggrin.gif

Ir prisiduodu pirmadienio teismui biggrin.gif
-0,6kg (87,7kg) thumbup.gif
Visoms gero pirmadienio ir graziu minusu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mannou: 15 gruodžio 2014 - 08:53
QUOTE(zurzita @ 2014 12 14, 21:05)
Kažkaip ant dienų pagalvojau, kad trūksta Tavo griežtos rankos forume:) kaip sekasi? Kaip begyva?smile.gif

oj mano ranka jau senai ne be ta kur buvo biggrin.gif nuolaidziauti (ypac sau) lb zmogiska smile.gif . Aj siaip normaliai viskas - pagimdziau, vel nuo 85 metu svori, jau 76, pagrinde su sistema bet buna ir iskrova kokia pasidarau. sm nebunu beveik. va tik kazkaip uzejo noras paziureti ar dar kas nors laikosi sistemos.

matau yra merginu kurios laikosi dar ir is seniau 4u.gif
Atsakyti