[quote=malinkaja18,2014 11 24, 09:41]
Sveikos merginos. Pagaliau pasveikau 14 dienu antibiotikus teko gerti taigi mano pliusas sudaro +0.8kg kaip tik dar mmm atejo...
Einu visu Jusu prisidavimu susirasyti, oj bus cia darbo
Naujoku turime
[/quote
Sveikos
lyg ir efektyvus dalykas, bet nuo tokio valgymo man kieteja viduriai(
Labas rytas, -0,3 Minusiukų ir geros dienos visoms
Labas rytas ir vel -1kg
Sveikos. Nuodemiu savaitgalis nepraejo be pasekmiu +0,2 kg (88.3)
[quote=Jigrel,2014 12 08, 16:01]
Sveiki, sveiki! Pirma karta prisiduodu - -0.4kg (74kg). Tiesa sakant po savaitgalio gimtadienio sventimu galvojau kad bus pliusas
Ei, o kaip raudonai parasyti?
[/quote
Kai rasai norima zodi pazymi ir virsuj yra pasirinkt tiek spalvos tiek sriftas
Sveiki, sveiki! Pirma karta prisiduodu - -0.4kg (74kg). Tiesa sakant po savaitgalio gimtadienio sventimu galvojau kad bus pliusas
Ei, o kaip raudonai parasyti?
[/quote
Kai rasai norima zodi pazymi ir virsuj yra pasirinkt tiek spalvos tiek sriftas
Labas rytas
Na, tikrai tylu cia pas mus. Rodos, prisijunge keletas nauju i buri, bet vistiek tylu.
As va sakau paklausiu... Niekaip neatsikratau iprocio vakare valgyti saulegrazas. Man kaip kokia lopsine pries miega. O ir sedint prie tv, nesinori ieskoti kazko saldytuve. Kazkaip nepadtebejau, kad turetu labai dideles itakos mano svoriui sitas iprotis, tai sakau, gal nieko tokio? Ka manot?
Na, tikrai tylu cia pas mus. Rodos, prisijunge keletas nauju i buri, bet vistiek tylu.
As va sakau paklausiu... Niekaip neatsikratau iprocio vakare valgyti saulegrazas. Man kaip kokia lopsine pries miega. O ir sedint prie tv, nesinori ieskoti kazko saldytuve. Kazkaip nepadtebejau, kad turetu labai dideles itakos mano svoriui sitas iprotis, tai sakau, gal nieko tokio? Ka manot?
Labas vakaras,
jau galvojau kad nera Lietuvoj pasekeju, o pasirodo yra ir visos sekmingai meta svori Sekmes grazuoles
o del siemkiu mannou jei jau negali bet ju ir tikrai neitakoja tai grauzk i sveikata, bet gal be ju greiciau procesas vyktu kai laikiausi tai po 18 viskas burna ir saldytuvas uzsidaro
jau galvojau kad nera Lietuvoj pasekeju, o pasirodo yra ir visos sekmingai meta svori Sekmes grazuoles
o del siemkiu mannou jei jau negali bet ju ir tikrai neitakoja tai grauzk i sveikata, bet gal be ju greiciau procesas vyktu kai laikiausi tai po 18 viskas burna ir saldytuvas uzsidaro
QUOTE(Cheeky_B @ 2014 12 13, 18:52)
Labas vakaras,
Kažkaip ant dienų pagalvojau, kad trūksta Tavo griežtos rankos forume:) kaip sekasi? Kaip begyva?
Labas rytas
che che.. numanau, kad viskas greiciau vyktu be tu siemkiu.. bet kad jos mane biski apramina, ir i saldytuva nesinori ziuret. bandysiu mazint, gal pavyks numest si reikala
Ir prisiduodu pirmadienio teismui
-0,6kg (87,7kg)
Visoms gero pirmadienio ir graziu minusu
che che.. numanau, kad viskas greiciau vyktu be tu siemkiu.. bet kad jos mane biski apramina, ir i saldytuva nesinori ziuret. bandysiu mazint, gal pavyks numest si reikala
Ir prisiduodu pirmadienio teismui
-0,6kg (87,7kg)
Visoms gero pirmadienio ir graziu minusu
QUOTE(zurzita @ 2014 12 14, 21:05)
Kažkaip ant dienų pagalvojau, kad trūksta Tavo griežtos rankos forume:) kaip sekasi? Kaip begyva?
oj mano ranka jau senai ne be ta kur buvo nuolaidziauti (ypac sau) lb zmogiska . Aj siaip normaliai viskas - pagimdziau, vel nuo 85 metu svori, jau 76, pagrinde su sistema bet buna ir iskrova kokia pasidarau. sm nebunu beveik. va tik kazkaip uzejo noras paziureti ar dar kas nors laikosi sistemos.
matau yra merginu kurios laikosi dar ir is seniau