Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Labas rytas!
Sveikos naujokes istojusios, sveika malinkaja18 sugryzusi... Kaip smagu, musu vis daugiau smile.gif kuo daugiau musu, tuo smagiau smile.gif

Prisiduodu ... -1kg (88.3).

Sunki buvo savaite, du gimtadieniai. Bet issilaikiau ganetinai gerai..
Linkiu visoms geros dienos ir graziu minusu ! wink.gif
Atsakyti
Labas rytas, priduodu 0 blush2.gif pagriešijau penktadienį, ir rezultatas matosi.
Naujokėms 4u.gif
Atsakyti
sveikos, pirmas mano prisidavimas -1.8 (94,6), kaip per tris dienas neblogai thumbup.gif ...

Noriu paklaust ar yra dirbanciu naktimis?.. Suku galva kaip reiks istverti visa nakti nevalgius, kai dirbsiu naktineje... g.gif
Atsakyti
sveikutes, sveikinu visas sulaukus kalendorines ziemos clap.gif ,tik sniego ir betruksta mirksiukas.gif
Sios savaites mano rezultatas -1 kg (93,6), po biski judam I prieki... yahoo.gif
Atsakyti
Labas vakaras. 4u.gif
As -1kg
Atsakyti
labas vakaras
As -1,6 kg (81,9 ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringusikas: 01 gruodžio 2014 - 17:32
labas, tikiuos kad mano svarstykles nesugedo, nes vakar rode 65,2 t.y. -1,8 kg thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara mergaites, noriu registruotis ir as! Ugis 164cm, svoris - 74.4kg ......
Kaip supratau prisiduodat kiekviena pirmadieni?
Atsakyti
Kuo daugiau tuo smagiau smile.gif tik kazi kur visos dinge ax.gif
Atsakyti
Sveikos, paveluotai prisiduodu..
-0,2kg (88.1).
Interneto neturiu, tai jau pradeda uzknist... Grrrr...
Atsakyti
Oj be interneto sunku lotuliukas.gif
Merginos turiu klausima: Prisedau tvarkyti visu prisidavimu ir dauguma jau nebeprisiduoda, neparaso nieko ka man daryti? Ar braukti lauk is lenteliu ar palikti...gal sugris ax.gif
Per tuos darbus niekaip nesugebejau prisesti, susivesti visko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 12 03, 10:19)
Oj be interneto sunku  lotuliukas.gif
Merginos turiu klausima: Prisedau tvarkyti visu prisidavimu ir dauguma jau nebeprisiduoda, neparaso nieko ka man daryti? Ar braukti lauk is lenteliu ar palikti...gal sugris  ax.gif
Per tuos darbus niekaip nesugebejau prisesti, susivesti visko... blush2.gif
f

Gal dar paliekam, gal grys. Kazkaip bijau kad vel savatgalis, vel apsirysiu smile.gif
Atsakyti