Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Solėja,

mano pradinis buvo 58,4 kg, ūgis 165 cm
dabartinis 56.9 kg
tikslas 55 kg

beeeet.....
nuo antradienio vėl išvykstu ir šį kartą ilgesniam laikui - 5 savaitėm. ax.gif
tad nesu tikra ar turėsiu svarskykles viešbutyje. g.gif
jeigu turėsiu- tuomet ir toliau prisidavinėsiu, o jeigu ne- tuomet laikinai manęs čia nebus verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
va dar motyvacijos:)
http://www.15min.lt/...ocio-728-427949
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utoji: 22 gegužės 2014 - 09:29
Truputį kilstelsiu mūsų temutę, nes jau labai ko tai tyku čia unsure.gif Kaip sekasi kūdintis? Ką valgom? Ar saulėje džiūstam? rolleyes.gif
Atsakyti
Ech saule saule..vaziuosim va i kaima tai gal pavyks pasidziovint
Otai vakar pavaiksciojau biskuti per karsti tai paskui visa diena kojas skaudejo blink.gif
Istino doh.gif

O svoris..jau kelias dienas matau kad tikslas pasiektas biggrin.gif
Bet taigi aisku pirmadieni bus kaip tycia daugiau lotuliukas.gif
Dabar vis svarstau ar stumtelt zemyn
Nes kaip ir uztenka bet kablys biski bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2014 05 23, 15:46)
Truputį kilstelsiu mūsų temutę, nes jau labai ko tai tyku čia  unsure.gif  Kaip sekasi kūdintis? Ką valgom? Ar saulėje džiūstam?  rolleyes.gif

Man gerai, jau persiritau iš 8 dešimties į 7 ir darbe jau pastebi, kad pakūdau. įsigijau šiaurietiško vaikščiojimo lazdas ir dabar kas rytą einu šiaurietiškai. Jei anksčiau parėjusi po 5 km vaikščiojimo skaudėjo visi kaulai ir raumenai, tai dabar po beveik mėnesio sporto tuos 5 km. nueinu lyg niekur nieko. Buvau kirpykloje, nusidažiau plaukus, nusipiešiau antakius, pirmadienį eisiu pedikiūrintis...Nuotaika gera, motyvacija liejasi per kraštus ir valgyti nesinori vakarais kažkodėl:)
Atsakyti
Labas rytas,
Minus 2.2
Atsakyti
QUOTE(Utoji @ 2014 05 26, 06:59)
Labas rytas,
Minus 2.2

thumbup.gif saunu

vat pas mane plius 1,6(110,5) atsvenciau mieliausio gimtadieni su visais pribambasais cool.gif
Atsakyti
labas rytas
prisiduodu paskutinį kartą smile.gif
lygiai 53

Papildyta:
QUOTE(Astutks @ 2014 05 26, 07:41)
thumbup.gif saunu

vat pas mane plius 1,6(110,5) atsvenciau mieliausio gimtadieni su visais pribambasais  cool.gif

o tavo liniuotė tada nesamones rodo biggrin.gif pasitaisyk gal 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

minus -0.3kg po truputi vis maziau...dar atejo mmm todel tik toks likes o jau vel maciau -1kg ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

-0.5kg (88.3kg)
Atsakyti
Sveikutės! 4u.gif

Utoji - tu mūsų didvyrė! Šaunuolė! thumbup.gif

Mano svorį irgi mm pakoregavo -300 gr. 72.9 kg., jaučiuosi tokia paburkusi, bet nenusimenu - laikina! tongue.gif

(O aš iš viso nesusigaudau, kaip tą liniuotę prižiūrėti, lyg buvau nusistačiusi, bet kai reikėjo pakoreguoti, kažką negrįžtamai pridirbau doh.gif . Gal čia kur info yra, kaip su ja tvarkytis?)
Atsakyti
*
QUOTE(qqte @ 2014 05 26, 09:04)
labas rytas
prisiduodu paskutinį kartą smile.gif
lygiai 53
Papildyta:

** liniuotė tada nesamones rodo

*bet tikiuosi nedingsi labai jau vis ikisi nosyte mus pabarti ax.gif

**blush2.gif blush2.gif soriukas , nu bet kaip tingisi terliotis schmoll.gif
Atsakyti