Solėja,
mano pradinis buvo 58,4 kg, ūgis 165 cm
dabartinis 56.9 kg
tikslas 55 kg
beeeet.....
nuo antradienio vėl išvykstu ir šį kartą ilgesniam laikui - 5 savaitėm.
tad nesu tikra ar turėsiu svarskykles viešbutyje.
jeigu turėsiu- tuomet ir toliau prisidavinėsiu, o jeigu ne- tuomet laikinai manęs čia nebus
va dar motyvacijos:)
http://www.15min.lt/...ocio-728-427949
http://www.15min.lt/...ocio-728-427949
Truputį kilstelsiu mūsų temutę, nes jau labai ko tai tyku čia Kaip sekasi kūdintis? Ką valgom? Ar saulėje džiūstam?
Ech saule saule..vaziuosim va i kaima tai gal pavyks pasidziovint
Otai vakar pavaiksciojau biskuti per karsti tai paskui visa diena kojas skaudejo
Istino
O svoris..jau kelias dienas matau kad tikslas pasiektas
Bet taigi aisku pirmadieni bus kaip tycia daugiau
Dabar vis svarstau ar stumtelt zemyn
Nes kaip ir uztenka bet kablys biski
Otai vakar pavaiksciojau biskuti per karsti tai paskui visa diena kojas skaudejo
Istino
O svoris..jau kelias dienas matau kad tikslas pasiektas
Bet taigi aisku pirmadieni bus kaip tycia daugiau
Dabar vis svarstau ar stumtelt zemyn
Nes kaip ir uztenka bet kablys biski
QUOTE(eling @ 2014 05 23, 15:46)
Truputį kilstelsiu mūsų temutę, nes jau labai ko tai tyku čia Kaip sekasi kūdintis? Ką valgom? Ar saulėje džiūstam?
Man gerai, jau persiritau iš 8 dešimties į 7 ir darbe jau pastebi, kad pakūdau. įsigijau šiaurietiško vaikščiojimo lazdas ir dabar kas rytą einu šiaurietiškai. Jei anksčiau parėjusi po 5 km vaikščiojimo skaudėjo visi kaulai ir raumenai, tai dabar po beveik mėnesio sporto tuos 5 km. nueinu lyg niekur nieko. Buvau kirpykloje, nusidažiau plaukus, nusipiešiau antakius, pirmadienį eisiu pedikiūrintis...Nuotaika gera, motyvacija liejasi per kraštus ir valgyti nesinori vakarais kažkodėl:)
Labas rytas,
Minus 2.2
Minus 2.2
QUOTE(Utoji @ 2014 05 26, 06:59)
saunu
vat pas mane plius 1,6(110,5) atsvenciau mieliausio gimtadieni su visais pribambasais
labas rytas
prisiduodu paskutinį kartą
lygiai 53
Papildyta:
o tavo liniuotė tada nesamones rodo pasitaisyk gal
lygiai 53
Papildyta:
QUOTE(Astutks @ 2014 05 26, 07:41)
saunu
vat pas mane plius 1,6(110,5) atsvenciau mieliausio gimtadieni su visais pribambasais
o tavo liniuotė tada nesamones rodo pasitaisyk gal
Sveikutes
minus -0.3kg po truputi vis maziau...dar atejo mmm todel tik toks likes o jau vel maciau -1kg
minus -0.3kg po truputi vis maziau...dar atejo mmm todel tik toks likes o jau vel maciau -1kg
Labas rytas
-0.5kg (88.3kg)
-0.5kg (88.3kg)
Sveikutės!
Utoji - tu mūsų didvyrė! Šaunuolė!
Mano svorį irgi mm pakoregavo -300 gr. 72.9 kg., jaučiuosi tokia paburkusi, bet nenusimenu - laikina!
(O aš iš viso nesusigaudau, kaip tą liniuotę prižiūrėti, lyg buvau nusistačiusi, bet kai reikėjo pakoreguoti, kažką negrįžtamai pridirbau . Gal čia kur info yra, kaip su ja tvarkytis?)
Utoji - tu mūsų didvyrė! Šaunuolė!
Mano svorį irgi mm pakoregavo -300 gr. 72.9 kg., jaučiuosi tokia paburkusi, bet nenusimenu - laikina!
(O aš iš viso nesusigaudau, kaip tą liniuotę prižiūrėti, lyg buvau nusistačiusi, bet kai reikėjo pakoreguoti, kažką negrįžtamai pridirbau . Gal čia kur info yra, kaip su ja tvarkytis?)
*
*bet tikiuosi nedingsi labai jau vis ikisi nosyte mus pabarti
** soriukas , nu bet kaip tingisi terliotis
QUOTE(qqte @ 2014 05 26, 09:04)
labas rytas
lygiai 53
Papildyta:
** liniuotė tada nesamones rodo
lygiai 53
Papildyta: