Oje laikykis malinkaja18 ir sveik
malinkaja18, linkime pasveikti.
o man tai toks valgymas uzejes... kad baisu
o man tai toks valgymas uzejes... kad baisu
Aciu uz gerus zodzius bent jau pas mane apetito nera...miegu daug tiktais ir arbatas geriu nesistemines, nes su medumi pastoviai... Kazkaip visalaik pas mus tylu...ramu temoje....valgote,ane????
valgome valgome. as vadzias paleidau visai, reikia susiimti iki sverimosi.
As siom dienom irgi ziauriai valgyt noriu, bet nepasiduodu m norui, minusiukas motyvuoja labai
Tik vaa savaitgali tevu gimtadieniai, nu nors gal kaip nors atsilaikysiu, mama visai supranta kai torta pusryciams prasau palikti
Tik vaa savaitgali tevu gimtadieniai, nu nors gal kaip nors atsilaikysiu, mama visai supranta kai torta pusryciams prasau palikti
QUOTE(qqte @ 2014 11 12, 23:41)
As siom dienom irgi ziauriai valgyt noriu, bet nepasiduodu m norui, minusiukas motyvuoja labai
bet kiek ten skanumynu bus labai uzjauciu tave
malinkaja 18 kaip jums sveikatele?
QUOTE(bravada @ 2014 11 13, 19:28)
Nu kad saldumynu as nemegstu, o kitokiu skanumynu nelai bus, mama pagamins pietus ir tiek galu gale as tuos skanumynus pusryciams valgysiu, pvz visad prasau iskepti bulviniu blynu, mes juos kazkaip pusryciams ipratevalgyti
Pati keptis tingiu, nes kai atsikeliu jau alkana bunu:-)
Zodziu manau atsilaikysiu, vyno buteli tik prigriebt reikia su savim :-)
O svoris..kazkaip pradejau kasdien svertis...kasdien po 0,5 minuso rodo mb sako svarstykles gal sugedo..nes jam irgi maziau rodo
Mano mb beje irgi kelis kg megina pamesti nu taip neaktyviai, bet pasportuoja pora kartu..tai jis buvo iprates po darbo kai grizta kelias vakarienes valgyti, ir vis sakydavo nu ka daryt kad kristu ar neaugtu, sakau nevalgyt ant nakties nesamoniu visokiu ir apskritai, grizai, pavalgei vakariene ir uzsisiuvai burna iki ryto
Sako kad badas ima spaust uzmigt negali..tai sakau tu pavalgyk normaliai, socia vakariene o ne sumustinuka su bulka ir suriu,.ismegino jau kelias savaites taip stengiasi irka jus manot jau gal 3 kg nukrito
QUOTE(bravada @ 2014 11 13, 19:28)
dabar kai antibiotikus geriu tai geriau...o siaip biski pavaikstau ir vel lovoje...as net bijau svertis aciu uz rupesti. I mane kreptis tuuuuuu....
o cia jus tik kai gimtadieniai saldumynus ryte valgot? As kazkaip visalaik ryte ar saldaini ar sausaini suvalgau...
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 11 13, 22:34)
dabar kai antibiotikus geriu tai geriau...o siaip biski pavaikstau ir vel lovoje...as net bijau svertis aciu uz rupesti. I mane kreptis tuuuuuu....
o cia jus tik kai gimtadieniai saldumynus ryte valgot? As kazkaip visalaik ryte ar saldaini ar sausaini suvalgau...
o ko bijau svertis? sergi, tai tikrai bus minusas,juk nesinori valgyt? bet jei ir pliusas tai tauuu atleistina gulinciu gi nemusa
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 11 13, 22:34)
Ai as tai valgau juos kada noriu, dazniausiai nenoriu, nes ryte man kazkodel geriau lenda sumustiniai, kiausinienes su sonine ir t.t. tai as ju prisikemsu tiek kad joks ten saldainis netelpa
Bet jei keliuosi veliau, pvz savaitgalis tada pusryciams jau norisi saldziau ir kavos
malinkaja18, tik sveikatos, sveikatos ir sveikatos! del minuso/ pliuso nepergyvenk. Atgausi jegas, susitvarkysi, jei reikes!
Oas maniau, kad cia tik man edamoji. Nors menesines arteja, gal ir del to, bet tikrai, kazkokia nesamone, burna kaip kokia kloaka... Net nervas ima. Sakiau duosiu sau galvon, bet kur tau... Ech. Prisizadejau ryt atsikelti ir eiti pabegioti, es be sporto man sakes, svoris ne krust, arba pliusas. Gal begiodama surasiu pozityvumo. Bo atrodo depresija bando kabintis.
Pikta, kad aplink visi liekni, svoris tik krenta, drabuziai dideli palieka. O as visdar tokia pat , jau 2 metai. Kiekviena vakara net asaros iskrenta...
Bet ka as cia... Per daug susireiksminau, atleiskit merginos. Susiimu ir linkiu visoms gero savaitgalio! Smagiu akimirku, sveikatos ir skaniu blynu!
Oas maniau, kad cia tik man edamoji. Nors menesines arteja, gal ir del to, bet tikrai, kazkokia nesamone, burna kaip kokia kloaka... Net nervas ima. Sakiau duosiu sau galvon, bet kur tau... Ech. Prisizadejau ryt atsikelti ir eiti pabegioti, es be sporto man sakes, svoris ne krust, arba pliusas. Gal begiodama surasiu pozityvumo. Bo atrodo depresija bando kabintis.
Pikta, kad aplink visi liekni, svoris tik krenta, drabuziai dideli palieka. O as visdar tokia pat , jau 2 metai. Kiekviena vakara net asaros iskrenta...
Bet ka as cia... Per daug susireiksminau, atleiskit merginos. Susiimu ir linkiu visoms gero savaitgalio! Smagiu akimirku, sveikatos ir skaniu blynu!
Labas rytas,
Ar cia tik man vienai taip, ar laikas labai greit bega. Savaite praskrido kaip ant sparnu
Prisiduodu su -100gr (89.2)
Kaip po gimtadieninio savaitgalio, sakyciau visai gerai
Geros dienos!
Ar cia tik man vienai taip, ar laikas labai greit bega. Savaite praskrido kaip ant sparnu
Prisiduodu su -100gr (89.2)
Kaip po gimtadieninio savaitgalio, sakyciau visai gerai
Geros dienos!