Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

QUOTE(eling @ 2014 11 01, 11:34)
Laba, ar yra gyvų?  unsure.gif

Laba, valgo turbut visos, kazkoks menulis matyt ne toks... bigsmile.gif tik pasakiau kad lengva laikytis sistemos ir prasidejo... doh.gif Dveji pusryciai, dveji pietus blush2.gif O gal kaip tik visoms iseina tvarkingai maitintis?
Atsakyti
Sveikos,
Prisiduoti sunku, bet gal bus geras spyris man paciai. Ankstyvas lipimas ant svarstykliu ziauriai sugadino nuotaika, bet visgi.
+1kg..... blush2.gif
Va ir nesilaikyti sistemos nuo ketvirtadienio man. O ir sporto tik viena diena. Ketvirtadieni jau turejau net -1, bet bet bet... Grrr.. Visa pikta iseinu i darba.
Linkiu, kad kitoms butu diena gera wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mannou: 03 lapkričio 2014 - 06:48
Labas rytas 4u.gif
-0,5
Atsakyti
Sveikutes. Preita pirmadieni neprisidaviau blush2.gif tai prisiduodu uz dvi savaites, miniatiurinis, bet minusiukas -0,4 kg
Atsakyti
Laba dienele, esu isvykusi, turiu tik mechanines svarstykles cia, nezinau ar priduoti toki netikslu svori... g.gif Rodo 71 ax.gif Tai butu kaip ir +0.2
Nors turetu gal daugiau to pliuso buti, labai jau sujaukta ta antra savaite. Bet viskas, siandien jau geriau jauciuosi, pradejau vakar arbatas gerti apetita mazinancias ir Sali misini itraukiau, susiimu, viskas. Svoris kris.
Atsakyti
Man mechaninės svarstyklės visad mažesnį svorį rodo apie 2 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2014 11 03, 12:34)
Man mechaninės svarstyklės visad mažesnį svorį rodo apie 2 kg  biggrin.gif

Oi taip ziauriai negasdink:D ne, 2 kg pliusa jausciau...biggrin.gif manau kaip kg nukrito uzpraeita sav., taip kg ataugo per valgymus praeita...sad.gif
Atsakyti
labas, griztu po atostogu smile.gif neatsimenu koks tada buvo svoris, bet siand sveriu 67,4 smile.gif kazkiek panasiai sveriau ir pries atostogas, nors ir nepavyko taisyklingai laikytis. jokiu probelu su mityba nera kol sedim namie, bet tik kur isjudan mano mityba lieka namie.. smile.gif)
Atsakyti
Sveikos, -0.5kg
Atsakyti
nieko gero -200dabar 73,100
atrodo laikiausi be nuklydimu ir sitiek mazai.nusivyliau savimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bravada: 03 lapkričio 2014 - 19:53
+800 blush2.gif
Atsakyti
Bravada nepergyvenk, laikykis toliau, nukris
Man kazkuria savai buvo net pliuso keli simtai gramu po saziningo laikymosi, o paskui sekancia savaite virs kilo kristelejo
Svarbu nenutruk dabar is nusivylimo, svoris jau toks jis nebutinai krenta tolygiai...jei nesportuoji tai lengvas kardio treniruotes itrauk kasdien po 15 minuciu bent pradziai, pades isjudint 4u.gif
Atsakyti