Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Sveikos, 4u.gif na ka tenka ridenti per atostogas sukauptus turtus blush2.gif
taigi savaites rezultatas - 1.3kg dabar sveriu 84.2kg... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinu su minusiukais, kai pamąstai, kad šaltu laikotarpiu mesti svorį sudėtingiausia, tai ir tas nedidelis minusiukas viso kilogramo vertas!

Prisiduodu ir aš -600 gr. Dabar svoris 72.4 kg., o KMI 27,5.
Atsakyti
labas rytas
aš šiandien su pliusu
bet jau 4 dienas WC nebuvau + vakar vakare gal kibirą arbatos išgėriau, dar mmm matyt užsistovėjo viskas nes kelnes tai smukinėja biggrin.gif
+0,1 svoris 54,6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 spalio 2014 - 10:52
Sveikutės, visus su gražiais minusiukais wink.gif
Šiandien startuoju su jumis, ugis 176, svoris 104 blush2.gif blush2.gif taigi tikrai mesti turiu ko... tikslas 80kg smile.gif bent jau kol kas, tiek sverdama visai padoriai jauciausi smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su minusais. 4u.gif mano -1.2 kg, 70.8... thumbup.gif
Atsakyti
labai mazai -300
dabartinis svoris 73,300 ax.gif savaitgalis visai nesisteminis buvo ir va tau .
seip visas sveikinu su minusiukais, o pas ka pliusas , tikiu kad pasitempsit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bravada: 27 spalio 2014 - 19:22
Oi nuklydau vakar... blush2.gif Kokia geda ir kaip sunku. Organizmas matyt greit pripranta prie lengvos ir greit virskinamos vakarienes. Tai siandien jauciuosi kaip po isgertuviu, nors nieko negeriau, tik uzvalgiau velai vakare kinietisko maisto O priezastis kodel vakar nuklydau - uzmirsau! doh.gif nu bent jau zinau kad tai nepasikartos. Iprasiu.
Atsakyti
QUOTE(stirnike @ 2014 10 29, 07:45)
Oi nuklydau vakar... blush2.gif Kokia geda ir kaip sunku. Organizmas matyt greit pripranta prie lengvos ir greit virskinamos vakarienes. Tai siandien jauciuosi kaip po isgertuviu, nors nieko negeriau, tik uzvalgiau velai vakare kinietisko maisto  O priezastis kodel vakar nuklydau - uzmirsau! doh.gif nu bent jau zinau kad tai nepasikartos. Iprasiu.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pralinksminot su savo postu, balsu susijuokiau.
Atsakyti
Savaitinė Sistemininkių Suvestinė - SSS
user posted image

Taigi pasveikininkim mūsų karalienes:

user posted image
1. malinkaja18 -1,3kg
2. stirnike -1,2kg
3. eling -0,6kg
4. Barbarėja -0,4kg
5. bravada -0,3kg
6. mannou -0,2kg

Draugiškai Spyrkime stipriai į sedimąją:user posted imageuser posted image
1. qqte +0,1kg

Nepateikė duomenų:user posted image
kraziete, gameja, logika82, Simona_G, tanzania, echmėja, monciakas

Matau naujoke cia yra...Labai prasau savo duomenys man atsiusti i a.z. 4u.gif starto data,pradinis svoris ir tikslas. Aciu

Papildyta:
qqte nesutampa tavo parasytas svoris su mano lentele blush2.gif
spalio 20 pridaviai -1.3 tai kodel vel pas tave 54.6? Ar as cia ka praleidau, ar kaip? ax.gif
Atsakyti
Nu paskaiciuokim-55,5, paskui buvo 55,8 -gal nepridaviausito prieaugio unsure.gif
Tada -1,3=54,5
Nu ir paskui +0,1=54,6
Gal kur kokią datą supainiojau berasydama unsure.gif

Siandien buvo 53,9 bet itariu kol reiks prisidupte vel kokie skysciai susikaups arba ne skysciai biggrin.gif
Maitinuosi tai siandien pusiau ne sistemiskai doh.gif
Pusryciai koldunai-sistemiskai
Priespieciai 2 bananai biggrin.gif labai skanus buvo bet nesistemiska
Pietus orkaitej kepta mesyte ir du pomidorai ir du obuoliai.paskui ziauriai pilva pute...nereikejo
Paskui dar vienas bananas...reikejo suvalgyt doh.gif
Nu ir vakariene juros lydekos keptos gabaliukas..is maksimos biggrin.gif
Kazin ryt prieaugio nebus lotuliukas.gif
Sporto ner visa savaite.persuktas laikas savo daro, kita savaite neisiu i darba tai adaptupsiuosi gal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 spalio 2014 - 18:08
malinkaja18 - ačiū! 4u.gif

Man kažkas užėjo - ėdu iki pykinimo, tiesiog neatsitraukiu nuo maisto ir nuo saldumynų fool.gif Pati ant savęs pykstu, nesuprantu, kas darosi... Jei nesusitvardysiu per savaitgalį, tai turėsiu žiauriai riebų (nes jau dabar riebus) pliusą!!! blink.gif
Atsakyti
Laba, ar yra gyvų? unsure.gif

Atsakyti