Sveikos, na ka tenka ridenti per atostogas sukauptus turtus
taigi savaites rezultatas - 1.3kg dabar sveriu 84.2kg...
Labas rytas
Sveikinu su minusiukais, kai pamąstai, kad šaltu laikotarpiu mesti svorį sudėtingiausia, tai ir tas nedidelis minusiukas viso kilogramo vertas!
Prisiduodu ir aš -600 gr. Dabar svoris 72.4 kg., o KMI 27,5.
Sveikinu su minusiukais, kai pamąstai, kad šaltu laikotarpiu mesti svorį sudėtingiausia, tai ir tas nedidelis minusiukas viso kilogramo vertas!
Prisiduodu ir aš -600 gr. Dabar svoris 72.4 kg., o KMI 27,5.
labas rytas
aš šiandien su pliusu
bet jau 4 dienas WC nebuvau + vakar vakare gal kibirą arbatos išgėriau, dar mmm matyt užsistovėjo viskas nes kelnes tai smukinėja
+0,1 svoris 54,6
aš šiandien su pliusu
bet jau 4 dienas WC nebuvau + vakar vakare gal kibirą arbatos išgėriau, dar mmm matyt užsistovėjo viskas nes kelnes tai smukinėja
+0,1 svoris 54,6
Sveikutės, visus su gražiais minusiukais
Šiandien startuoju su jumis, ugis 176, svoris 104 taigi tikrai mesti turiu ko... tikslas 80kg bent jau kol kas, tiek sverdama visai padoriai jauciausi
Šiandien startuoju su jumis, ugis 176, svoris 104 taigi tikrai mesti turiu ko... tikslas 80kg bent jau kol kas, tiek sverdama visai padoriai jauciausi
Sveikinu visas su minusais. mano -1.2 kg, 70.8...
labai mazai -300
dabartinis svoris 73,300 savaitgalis visai nesisteminis buvo ir va tau .
seip visas sveikinu su minusiukais, o pas ka pliusas , tikiu kad pasitempsit
dabartinis svoris 73,300 savaitgalis visai nesisteminis buvo ir va tau .
seip visas sveikinu su minusiukais, o pas ka pliusas , tikiu kad pasitempsit
Oi nuklydau vakar... Kokia geda ir kaip sunku. Organizmas matyt greit pripranta prie lengvos ir greit virskinamos vakarienes. Tai siandien jauciuosi kaip po isgertuviu, nors nieko negeriau, tik uzvalgiau velai vakare kinietisko maisto O priezastis kodel vakar nuklydau - uzmirsau! nu bent jau zinau kad tai nepasikartos. Iprasiu.
QUOTE(stirnike @ 2014 10 29, 07:45)
Oi nuklydau vakar... Kokia geda ir kaip sunku. Organizmas matyt greit pripranta prie lengvos ir greit virskinamos vakarienes. Tai siandien jauciuosi kaip po isgertuviu, nors nieko negeriau, tik uzvalgiau velai vakare kinietisko maisto O priezastis kodel vakar nuklydau - uzmirsau! nu bent jau zinau kad tai nepasikartos. Iprasiu.
pralinksminot su savo postu, balsu susijuokiau.
Savaitinė Sistemininkių Suvestinė - SSS
Taigi pasveikininkim mūsų karalienes:
1. malinkaja18 -1,3kg
2. stirnike -1,2kg
3. eling -0,6kg
4. Barbarėja -0,4kg
5. bravada -0,3kg
6. mannou -0,2kg
Draugiškai Spyrkime stipriai į sedimąją:
1. qqte +0,1kg
Nepateikė duomenų:
kraziete, gameja, logika82, Simona_G, tanzania, echmėja, monciakas
Matau naujoke cia yra...Labai prasau savo duomenys man atsiusti i a.z. starto data,pradinis svoris ir tikslas. Aciu
Papildyta:
qqte nesutampa tavo parasytas svoris su mano lentele
spalio 20 pridaviai -1.3 tai kodel vel pas tave 54.6? Ar as cia ka praleidau, ar kaip?
Taigi pasveikininkim mūsų karalienes:
1. malinkaja18 -1,3kg
2. stirnike -1,2kg
3. eling -0,6kg
4. Barbarėja -0,4kg
5. bravada -0,3kg
6. mannou -0,2kg
Draugiškai Spyrkime stipriai į sedimąją:
1. qqte +0,1kg
Nepateikė duomenų:
kraziete, gameja, logika82, Simona_G, tanzania, echmėja, monciakas
Matau naujoke cia yra...Labai prasau savo duomenys man atsiusti i a.z. starto data,pradinis svoris ir tikslas. Aciu
Papildyta:
qqte nesutampa tavo parasytas svoris su mano lentele
spalio 20 pridaviai -1.3 tai kodel vel pas tave 54.6? Ar as cia ka praleidau, ar kaip?
Nu paskaiciuokim-55,5, paskui buvo 55,8 -gal nepridaviausito prieaugio
Tada -1,3=54,5
Nu ir paskui +0,1=54,6
Gal kur kokią datą supainiojau berasydama
Siandien buvo 53,9 bet itariu kol reiks prisidupte vel kokie skysciai susikaups arba ne skysciai
Maitinuosi tai siandien pusiau ne sistemiskai
Pusryciai koldunai-sistemiskai
Priespieciai 2 bananai labai skanus buvo bet nesistemiska
Pietus orkaitej kepta mesyte ir du pomidorai ir du obuoliai.paskui ziauriai pilva pute...nereikejo
Paskui dar vienas bananas...reikejo suvalgyt
Nu ir vakariene juros lydekos keptos gabaliukas..is maksimos
Kazin ryt prieaugio nebus
Sporto ner visa savaite.persuktas laikas savo daro, kita savaite neisiu i darba tai adaptupsiuosi gal
Tada -1,3=54,5
Nu ir paskui +0,1=54,6
Gal kur kokią datą supainiojau berasydama
Siandien buvo 53,9 bet itariu kol reiks prisidupte vel kokie skysciai susikaups arba ne skysciai
Maitinuosi tai siandien pusiau ne sistemiskai
Pusryciai koldunai-sistemiskai
Priespieciai 2 bananai labai skanus buvo bet nesistemiska
Pietus orkaitej kepta mesyte ir du pomidorai ir du obuoliai.paskui ziauriai pilva pute...nereikejo
Paskui dar vienas bananas...reikejo suvalgyt
Nu ir vakariene juros lydekos keptos gabaliukas..is maksimos
Kazin ryt prieaugio nebus
Sporto ner visa savaite.persuktas laikas savo daro, kita savaite neisiu i darba tai adaptupsiuosi gal
malinkaja18 - ačiū!
Man kažkas užėjo - ėdu iki pykinimo, tiesiog neatsitraukiu nuo maisto ir nuo saldumynų Pati ant savęs pykstu, nesuprantu, kas darosi... Jei nesusitvardysiu per savaitgalį, tai turėsiu žiauriai riebų (nes jau dabar riebus) pliusą!!!
Man kažkas užėjo - ėdu iki pykinimo, tiesiog neatsitraukiu nuo maisto ir nuo saldumynų Pati ant savęs pykstu, nesuprantu, kas darosi... Jei nesusitvardysiu per savaitgalį, tai turėsiu žiauriai riebų (nes jau dabar riebus) pliusą!!!
Laba, ar yra gyvų?