Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Sveikos supermamytės ir ne tik! wink.gif jau kelinta diena seku šia temelę ir žinot... norėčiau prisijungti blush2.gif vargstu su svoriu jau nuo pat mokyklos laikų, nors man dar tik šiek tiek per 20... Pakeičiau darbą, kuris susijęs su maistu, tai per metus užsiauginau virš 25kg... ir pikta ant savęs ir gaila, bet žinau, kad kalta tik pati, apsileidau ir atleidau vadeles, o tada tik bac! ir turiu... ypač kaip polinkis tukti doh.gif
Būtų smagu turėti palaikymą ir tuo pačiu motyvaciją žiūrint į jūsų puikius rezultatus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnike @ 2014 10 25, 09:40)
Jau pradejau tirpti biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(wetra @ 2014 10 25, 10:19)
norėčiau prisijungti

Labas, kartu smagiau! 4u.gif Bet tam reikia ne tik mūsų palaikymo, bet svarbiausia - pačios begalinio noro smile.gif Siųsk malinkajai savo duomenis - koks svoris, koks tikslas, nuo kada startas...

Visai gražus savaitgalis, mergaitės! O aš jau po sporto ax.gif Tik pastebėjau, kaip ir anksčiau, kuo daugiau sportuoju, tuo mažiau minuso svarstyklės rodo, bet užtat apmtys gražėja. Na, gal dar pajudės kilogromai, gal tik įsibėgėti reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 25 spalio 2014 - 09:40
QUOTE(eling @ 2014 10 25, 09:35)
thumbup.gif
Labas, kartu smagiau!  4u.gif

Startuosiu su jumis nuo pirmadienio, vistiek jau šios savaitės praktiškai nebėra smile.gif nors jau sisteminuosi smile.gif ši sistema atrodo geriausia, ką esu bandžius... o esu be galo daug bandžius, labiausiai įstrigo chazanas, su juo buvau 24kg pametus... bet labai ribotas racionas ir porcijos sad.gif
Dar iškilo klausimukas, kadangi vistiek sistema ne savaitei, ne mėnesiui, o tiesiog turi tapt gyvenimo būdu, klausiu į priekį, kaži ar galima raudoną sausą vyną keist į baltą? Nes raudoną organizmas sunkiai skaido, o alkoholį vistiek kada teks vartot... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wetra: 25 spalio 2014 - 09:44
QUOTE(eling @ 2014 10 24, 14:11)
Jo, jausmą, kai prisiverti pasportuoti ir po to iš aptingusios tokia žvali jautiesi, ir aš pažįstu. bigsmile.gif 
Su tachikardija atsargiai, pulsą papildomai reikia skaičiuoti. Negerai su širdele, ar skydliaukė neramina?c g.gif

Aha, skaiciuoju drinks_cheers.gif
As dar ir del tachikardijos sportuoju, padeda, kai sportuoju smarkiai sumazeje priepoliu ir ramybes busenoj nekyla iki 90 kai anksciau
O siaip tai cia pas mus genetiskai persiduoda, tiesiog taip yra ir nieko labai nepakeisi, skydliauke tvarkoj mirksiukas.gif
QUOTE(stirnike @ 2014 10 25, 08:40)
Zinau kad dar per anksti svertis, bet smalsu labai... Uzlipau siandien ir matau kad 1kg nebera! thumbup.gif nieko sau! Net nepajauciau! Dar tik nusiteikineju dietai, pradejau mankstintis kasdien (pritupimu chalendza darau) ir sistemine vakariene valgau iki 18 val. O Jau pradejau tirpti biggrin.gif

Mirimanova netgi pataria kasdien svertis ir karta per savaite apimtis matuotis
Sako motyvuoja ir drausmina
Bet as tai du kartus per savaite sveriuosi-pirmadieniais ir penktadieniais cool.gif
wetra del vyno tai nepabandzius nesuzinosi
Va pvz rusaites tai ten labai grieztai ziuri i tokius keitimus, o as galvoju kad jokio labai skirtumo ar baltas ar raudonas jei sausas tas vynas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 25 spalio 2014 - 10:09
Man irgi atrodo, kad skirtumo ar baltas ar raudonas - nėra. Gal pati Mirimanova mėgsta raudoną, todėl apie baltą ir nepagalvojo. O gal kas yra apie jį užsiminta, aš tik nežinau ax.gif Na, aš pati esu tik iš dalies sistemininkė, tiesiog stengiuosi vadovautis sveikesniais mitybos principais.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif kaip jums šis rytas? Man tai labai viską sumaišė tas laiko atsukimas, vienur žiūriu vienaip rodo, kitur žiūriu - kitaip biggrin.gif nors skrandžiui tas nė motais, vakar taip valgyt vakare norėjau, (didžiausias mano valgymas būdavo vakarais) kad šį rytą jau spejau pakirst orkaitėj keptos vištos (nu taaaip norėjau).. biggrin.gif nors pagal naują laiką ankstoka dar tokiem pusryčiam ax.gif užsiplikiau Oolong arbatos, tai dabar sėdžiu ir gurkšnoju smile.gif kol kas soti ir patenkinta.
Dėl vyno ar irgi taip manau, bandysiu gert baltą, jei matysiu kad stabdis lieknėjimui, bandysiu kažką keist smile.gif
Atsakyti
Ar naudojat pietum pomidorų padažą ar kečupą? Nes sudėty radau cukraus.. gal galima pomidorų pastą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wetra @ 2014 10 26, 10:25)
Ar naudojat pietum pomidorų padažą ar kečupą? Nes sudėty radau cukraus.. gal galima pomidorų pastą? g.gif

Pomidoru pasta tikrai galima
O del kecupo nezinau ar galima, jei valgau tai labai mazai..nu kiek jo ten suvalgysi..sauksteli.o kiek tam saukstely to cukraus...

Rytas siandien geras, privalgiau sumustiniu su namine duona ir desrike, pietums kepta vista bus, vakarienei dar nezinau :-)
Sportuot gaila negaliu, mmm prasidejo, skauda pilva uj kaip..o pmso nebuv kazkaip si karta tai pasimeciau ir blogai susiskaiciavau, galvojau po savaites mano dienos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 spalio 2014 - 10:32
QUOTE(qqte @ 2014 10 26, 10:30)
Pomidoru pasta tikrai galima
O del kecupo nezinau ar galima, jei valgau tai labai mazai..nu kiek jo ten suvalgysi..sauksteli.o kiek tam saukstely to cukraus...

Tai naudosiu pomidorų pastą drąsiai, pietums svajoju apie balandėlius.. smile.gif
Man su sportais sunkiai, nors namie elipsinis bet tik dulkes renka sad.gif tiesa, vakar prisiverčiau - peržiūrėjau kelis jutubės vaizdelius ir jau 20min.praminta thumbup.gif nebuvo sunku visai. Pats sunkiausias momentas prisiversti ant jo užlipti..
Atsakyti
QUOTE(wetra @ 2014 10 26, 11:00)
Tai naudosiu pomidorų pastą drąsiai, pietums svajoju apie balandėlius.. smile.gif
Man su sportais sunkiai, nors namie elipsinis bet tik dulkes renka sad.gif tiesa, vakar prisiverčiau - peržiūrėjau kelis jutubės vaizdelius ir jau 20min.praminta thumbup.gif nebuvo sunku visai. Pats sunkiausias momentas prisiversti ant jo užlipti..

Aha ir man prisiverst sunku, ypac po darbo kai mintys apie maista tik sukasi o ne apie joki sporta
Bet man be sporto ne su jokia sistema nekrenta svoris, turiu atidirbt kaip reikalas...
Atsakyti
QUOTE(wetra @ 2014 10 25, 09:19)
Sveikos supermamytės ir ne tik! wink.gif

Sveika prisijungus wink.gif sekmes sistemoje wink.gif ir netik smile.gif

Labas rytas visoms,
Labai ankstyvas rytas man siandien, 5 h ryto zadintuvas ir darban. Tai dabar pagurksnodama kava, prisiduodu ir susikaupus einu i nedidele audra.. Tikiuosi darba pasieksiu ramiai..
Svarstykles siryt parode -0,2kg. (89.3kg) manau turetu buti didesnis minusas, nes tik islipus ir pasisveriau, kad nepamirst. Bet gerai, kad bent minusas. Buvau sugriesijus, tai laime bent tokia smile.gif
Gero visoms pirmadienio! wink.gif
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu -0.4 kg. Būtų didesnis minusas, bet gi pas mane savaitgaliais bėda su WC. Kitą penktadienį reiks kivių pavalgyti, tai gal susitvarkys.
Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti