Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Savaitinė Sistemininkių Suvestinė - SSS
user posted image

Taigi pasveikininkim mūsų karalienes:
user posted image
1. bravada -2,5kg
2. qqte -1,3kg
3. gameja -1,1kg
4. mannou -0,5kg

Draugiškai Spyrkime stipriai į sedimąją:user posted imageuser posted image
1. malinkaja18 +4kg
2. kraziete +0,3kg

Nepateikė duomenų:user posted image
logika82, Simona_G, tanzania, echmėja, monciakas

Sveikam naujokus:user posted imageuser posted image
stirnike, Barbarėja ir eling

Atsakyti
kokie grazus skaiciai, tongue.gif na ka, laukiam kitos savaites, ot kad nereiktu seimynai gaminti.... tikrai butu lengviau laikytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bravada: 22 spalio 2014 - 18:42
Sveikos, mergaites 4u.gif
studijuoju medziaga...
klausimu kolkas netruksta... g.gif

Ar tie septyni variantai yra butent VAKARIENEI?
ACIU uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzės pieva: 23 spalio 2014 - 18:03
QUOTE(Elzės pieva @ 2014 10 23, 18:02)
Sveikos, mergaites  4u.gif
studijuoju medziaga...
klausimu kolkas netruksta...  g.gif

ACIU uz atsakyma  4u.gif

Taip butent vakarienei
Atsakyti
QUOTE(Elzės pieva @ 2014 10 23, 19:02)
Sveikos, mergaites  4u.gif
ACIU uz atsakyma  4u.gif

Laba, reikia vakarienei rinktis vieną variantą iš tų septynių smile.gif

Kuo šildomės šiandien? Aš mielai dabar pasišildyčiau taurą raudono vyno, ale neturiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 23 spalio 2014 - 18:53
As pirmiausia sildziausi sportu, o dabar raudonos arbatos visa arbatini uzsiplikiau thumbup.gif
Atsakyti
O as isgeriau alaus, nors zinau, kad negalima, bet taip norejos.. Ir kadangi mmm pas mane, tai sakau, ech, tiek jau tos... blush2.gif
Atsakyti
Visai nesudetinga vakare susilaikyti, kai Zinai kad ryte tai galesi suvalgyti, pastebejau ... LAbai fainas mitybos planas, turiu pasakyti wink.gif valgau blynus pusryciams ir ploneju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2014 10 23, 20:03)
As pirmiausia sildziausi sportu, o dabar raudonos arbatos visa arbatini uzsiplikiau  thumbup.gif

O taip, Gera manksta ir Gera arbata ziema Mano draugai geriausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2014 10 23, 20:03)
As pirmiausia sildziausi sportu, o dabar raudonos arbatos visa arbatini uzsiplikiau  thumbup.gif

Ačiū, kaip reikiant trenkei per sąžinę unsure.gif Nepamenu, kada normaliai sportavau.

O kokiu sportu šildaisi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 24 spalio 2014 - 10:16
labas
su svarstyklėm toliau nesipykstu, tikiuosi islaikyt iki pirmadienio
savaitgalis namie tai numatytas sisteminis maistas

QUOTE(eling @ 2014 10 24, 10:14)
Ačiū, kaip reikiant trenkei per sąžinę  unsure.gif  Nepamenu, kada normaliai sportavau.

O kokiu sportu šildaisi?  smile.gif

mazai pas mane to sporto, tiesiog kraujui pavarinet smile.gif
tris kartus per savaitę minu elipsini treniruokli po pusvalanduka
gana zemu intensyvumu minu nes turiu tachikardiją, nuo biski didesnio intensyvumo taip pakyla pulsas kad atrodo sirdis per gerkle islips
pora kartų po 20 minuciu pilateso biski raumenukams idarbint (su marie winsor is yotubes parsisiuciau)
bet reikia gal daugiau to pilateso, nes nesijaucia visai man raumenuku, nors ta diena kai darau tai dreba ir rankytes ir kojytes

bet siaip pastebejau po darbo toooks tingulys suima, atrodo ir galva skauda ir miegop norisi ir kaulus lauzo net nuo nuovargio, tai jei prisiverciu pasportuot tai nuima ta nuovargi toki bjauru, palieka toks malonus fizinis nuovargiukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 spalio 2014 - 12:30
QUOTE(qqte @ 2014 10 24, 13:28)
labas
, tai jei prisiverciu pasportuot tai nuima ta nuovargi toki bjauru, palieka toks malonus fizinis nuovargiukas  thumbup.gif

Jo, jausmą, kai prisiverti pasportuoti ir po to iš aptingusios tokia žvali jautiesi, ir aš pažįstu. bigsmile.gif
Su tachikardija atsargiai, pulsą papildomai reikia skaičiuoti. Negerai su širdele, ar skydliaukė neramina?c g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 24 spalio 2014 - 14:12
Zinau kad dar per anksti svertis, bet smalsu labai... Uzlipau siandien ir matau kad 1kg nebera! thumbup.gif nieko sau! Net nepajauciau! Dar tik nusiteikineju dietai, pradejau mankstintis kasdien (pritupimu chalendza darau) ir sistemine vakariene valgau iki 18 val. O Jau pradejau tirpti biggrin.gif
Atsakyti