Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Pas mane vakarienei irgi dazniausiai buna jogurtas arba grudeta varske thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mannou @ 2014 10 17, 10:26)
Labas rytas!  4u.gif
Tau gerai, man kopustai tik problemu pridaro, pilva ispucia nors u ka, ir toks slystus jausmas, kad net nealiu as i juos ziuret.  schmoll.gif

aš tai labai mėgstu, negalėčiau gyvent be jų
o reikalus su WC tai man tik valgomi po ilgos pertraukos sutvarko, jei valgau kasdien paskui taip jau nebeveikia
šiandien iš tos įstaigos neišeinu biggrin.gif už visą savaitę

bet Mirimanova tai kaip ir nerekomenduoja jų valgyti, kažkiek sulaiko vandenį organizme
aš valgiau pusryčiams smile.gif

pas rusaites forume beje suradau kaip gyvent po to kai jau viską numeti ir nori išlaikyt svorį

tai va galiu pasidalint
valgyti ką nori galima iki 15 val. vadinasi pusryčiams ir pietums jei jie iki 15 val, tik pietų produktus naujus įvedinėti po truputį
vakarienės toliau turi ir likt sisteminėmis, galima tik pavėlint iki 19 val

Atsakyti
neatsilaikiau javainiams dviems vakare.... blush2.gif o sakiau i lankas nenuklystu ax.gif as susiimsiu ,pazadu:) sakiau jei bus minusas, ka nors sau pasidovanosiu. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
-1,3
Atsakyti
laba ryta taigi 113.9 (-1.1kg thumbup.gif )
Atsakyti
Labas rytas, +0.3 verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas, gryžtu pas jus, merginos. Truputį priaugusi ax.gif dabar jau rimtai nusiteikusi pamesti tuos kg ir šventėms atrodyti puikiai nail.gif
Duomenys liniuotėje.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Nu ka atostogos baigesi vacation4.gif , deja verysad.gif gryztu i doros kelia su bagazu +4kg blush2.gif blush2.gif blush2.gif db sveriu 84.5kg doh.gif
Tikiuosi taip pat greit nukris kaip ir priaugo ax.gif ech naivuole doh.gif
Einu skaityti ka cia prirasete per 2 savaites ax.gif
Surasysiu visus prisidavimus i exceli 4u.gif
Naujokes prasom atsiusti man i a.z. savo duomenys(starto data, pradinis svoris bei tikslas) itrauksiu i exceliuka
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi į jūsų būrį, šiandien pradedu. 4u.gif Pirmą savaitę pabandysiu lengvesnį variantą (po dietinį biggrin.gif ) kol įprasiu... Sveriu 72 kg, metų turiu daug, proto irgi, ax.gif dėl to nebesirenku visokių kardinalių nesąmoningų priemonių... Bandysiu ramiai, sveikai, būti plona amžinai biggrin.gif Kartu su jumi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 10 20, 09:46)
Naujokes prasom atsiusti man i a.z. savo duomenys(starto data, pradinis svoris bei tikslas) itrauksiu i exceliuka
Aciu  4u.gif

Labas rytas~! smile.gif

malinkaja18, ar ir man reik prisiduoti tau is naujo? smile.gif tikriausiai, kad reiks, begu rasyti zinute smile.gif

ir tuo paciu prisiduodu:

-0,5kg (89.5) ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 10 20, 10:46)
Sveikos merginos 4u.gif
Nu ka atostogos baigesi vacation4.gif , deja  verysad.gif gryztu i doros kelia su bagazu +4kg  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif db sveriu 84.5kg  doh.gif
Tikiuosi taip pat greit nukris kaip ir priaugo  ax.gif ech naivuole  doh.gif
Einu skaityti ka cia prirasete per 2 savaites ax.gif 
Surasysiu visus prisidavimus i exceli  4u.gif
Aciu  4u.gif

Na turbut labai saunios atostogos buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 10 20, 13:14)
Na turbut labai saunios atostogos buvo thumbup.gif

Labai saunios wub.gif 4u.gif Issirinkau viesbuti su geriausiu mano manymu virtuves sefu Alanijos regione biggrin.gif todel ir pliusas nemazas...Juk pirma karta skrendi tai visko norisi blush2.gif
Atsakyti