Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Na, čia tradiciškai labai rimta tyla tongue.gif Nieko nebus, bendramintės, išduokite paslaptį, ką šiandien valgote. Aš kaip tik ruošiuosi žaliąjį kokteilį darytis. smile.gif
Atsakyti
labos smile.gif
aš pusryčiams sumuštinį su jautienos dešra ir juoda namine duona
pietums plovą valgiau
o vakarienei turbut bus virtos jautienos gabalas biggrin.gif
ir gal net sportuot prisiversiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2014 10 14, 14:15)
labos smile.gif
ir gal net sportuot prisiversiu smile.gif

Aš savo kasdieninius 5 Tibeto pratimus padariau, tikiuosi, rasiu laiko ir savo mėgiamiems liemens pratimams (jau kaip senai juos bedariau!!!.... unsure.gif )
Atsakyti
labas vakaras. Ryte valgiau sumustini su suriu. kava. pietus kepta vistiena su pomidoru. o vakare grudetos varskes indelis. plius kava .
Atsakyti
Sveikos, ale tikrai tylu smile.gif
As pusryciams issikepiau kiausinuka su sonine, dieviskai skanu , o ir seniai bevalgyta. Pietums ryziai su garuose virta kiauliena, bei darzoviu kalnas. vakarienei... 32 minutes begimo ir vanduo. Kadangi nepraalkau is po pietu, tai nusprendziau, kad ir nereikia versti save valgyti. ax.gif
Atsakyti
Mannou tai gal pietums per didele porcija suvalgei ar velyvi pietus buvo kad nepraalkai? g.gif gi sako kad porcijos turi but tokios kad jaustum alki kito valgymo metu jau g.gif
As siandien per pietus nuklydau i lankas, komandiruotej buvau, ankstyvi pusryciai, velyvi labai pietus ir dar porcija mazoka, del topaskui geriau kava dar su bandele ir sausainiu biggrin.gif
Vakarienei smotas jautienos dar likes ir ragavau ar kopustai isrugo..nu kadangi isrugo tai truputi isijauciau beragaudama biggrin.gif

Pusryciam tikrai bus kepta kiausiniene su kokiu mesgaliu ir kopustu bliudukas biggrin.gif pasiilgau as ju nerealiai
O be to ir vidurius pravalyt jie padeda kol svieziai ruge o as su wc blogai sutariu visa savaite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 spalio 2014 - 20:25
laikausi , i lankas nesuku. man azartas pagavo:) idomu tik koks minusas bus ir ar isviso bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2014 10 16, 20:17)
Mannou tai gal pietums per didele porcija suvalgei ar velyvi pietus buvo kad nepraalkai? g.gif gi sako kad porcijos turi but tokios kad jaustum alki kito valgymo metu jau  g.gif
As siandien per pietus nuklydau i lankas, komandiruotej buvau, ankstyvi pusryciai, velyvi labai pietus ir dar porcija mazoka, del topaskui geriau kava dar su bandele ir sausainiu  biggrin.gif
Vakarienei smotas jautienos dar likes ir ragavau ar kopustai isrugo..nu kadangi isrugo tai truputi isijauciau beragaudama  biggrin.gif
Pusryciam tikrai bus kepta kiausiniene su kokiu mesgaliu ir kopustu bliudukas  biggrin.gif pasiilgau as ju nerealiai
O be to ir vidurius pravalyt jie padeda kol svieziai ruge o as su wc blogai sutariu visa savaite

Nemanau, kad per didele porcija buvo, tiesiog veloki pietus. o ir po begiojimo nelabai norisi kazka kisti i save...

QUOTE(bravada @ 2014 10 16, 21:23)
laikausi , i lankas nesuku. man azartas pagavo:) idomu tik koks minusas bus  ir ar isviso bus. biggrin.gif

bravada, jei laikysies sistemos, pamatysi, tikrai bus minusas wink.gif as pavasari laikiausi sistemos, tai patikek, apie 8 kg buvau pametus, bet va, atostogos ir kitos bedos juos grazino sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mannou @ 2014 10 16, 21:31)

bravada, jei laikysies sistemos, pamatysi, tikrai bus minusas wink.gif as pavasari laikiausi sistemos, tai patikek, apie 8 kg buvau pametus, bet va, atostogos ir kitos bedos juos grazino sad.gif

man kazkaip patiekalu mazoka. vakarienei vyras kerta makaronus, o as grudeta varske:) na bet ryto laukiu tada atsiimsiu:)
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2014 10 16, 21:54)
man kazkaip patiekalu mazoka. vakarienei vyras kerta makaronus, o as grudeta varske:) na bet ryto laukiu tada atsiimsiu:)

Man ir panasiai.... Vyras uzsimano ko nors skanaus, ko nors saldaus, nu tai prasideda.... biggrin.gif
O grudeta varske skanu su pomidoru wink.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
tegyvuoja kopustai smile.gif

oi nuo žiemos kiek visko su grūdėta varške atradau
skanu ir su pomidorais
su agurkais
su ridikeliais
su burokėliais
o skaniausia tai gal su obuoliu ir slyvom dziovintom + cinamonas
tokia desertine vakariene gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2014 10 17, 08:02)
labas rytas  4u.gif
tegyvuoja kopustai smile.gif
oi nuo žiemos kiek visko su grūdėta varške atradau
skanu ir su pomidorais
su agurkais
su ridikeliais
su burokėliais
o skaniausia tai gal su obuoliu ir slyvom dziovintom + cinamonas
tokia desertine vakariene gaunasi  thumbup.gif

Labas rytas! 4u.gif
Tau gerai, man kopustai tik problemu pridaro, pilva ispucia nors u ka, ir toks slystus jausmas, kad net nealiu as i juos ziuret. schmoll.gif

as vietoj varskes dazniausiai vakarienei valgau jogurta, su obuoliu ir dziovintom slyvom. ne tik privalgau pati, et ir sunus prisideda. o ir jausmas geras - nesijaucia pilve sunkumo.. ir rytas malonus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mannou: 17 spalio 2014 - 10:27