Labas rytas, savaitė buvo sisteminė, beveik be nuklydimų + reguliarus sportas- kasdien po 5 km. greito ėjimo. Už discipliną buvo atsilyginta-svarstyklės šįryt rodė 81.3, t.y. -2.2 mažiau nei praėjusią savaitę
Labas rytas,
iš 7 dienų, 2 dienas buvau nuklydusi.... Rezultatas šiandien - 73.2 ( - 1 kg.)
iš 7 dienų, 2 dienas buvau nuklydusi.... Rezultatas šiandien - 73.2 ( - 1 kg.)
Labas rytas, priduodu šiandien +0,3 Tikiuosi per savaitę nuridenti priaugtą pliusą ir dar daugiau. Savaitgalį šventę turėjau, tai leidau sau pasilepinti
Utoji, super
Utoji, super
Labas rytas
53,9
Maciau dar keliais simtgramiais maziau bet wc reikalai biski per savaitgali uzstrigo
O sistemiskumo tai pietus ne visad sisteminiai buvo
Pora kartu po pietu saldainiu uzkasti teko ir pora kartu su vakariene velavau
Bet vakarienes sistemines grieztai ir sporto po 40 minuciu elipsiuko 4 kartus per savaite
53,9
Maciau dar keliais simtgramiais maziau bet wc reikalai biski per savaitgali uzstrigo
O sistemiskumo tai pietus ne visad sisteminiai buvo
Pora kartu po pietu saldainiu uzkasti teko ir pora kartu su vakariene velavau
Bet vakarienes sistemines grieztai ir sporto po 40 minuciu elipsiuko 4 kartus per savaite
Sveikos , uj toks savaitgalis buvo sunkus(kuopiau visus namus, dar ir spinta tvarkiau su drabuziais) , nors maziukas ale vistiek minusas -0.1kg
protinius dantys skauda(pas mane visi 4 vienu metu auga)tai labai daug siltu arbatu geriau, ispampus kaip burbulas
protinius dantys skauda(pas mane visi 4 vienu metu auga)tai labai daug siltu arbatu geriau, ispampus kaip burbulas
Sveikos!
Baltai pavydžiu toms, kurioms svoris krenta net ir nukrypstant nuo sistemos. Aš jei nors kažką, nors kažkiek į šoną, iškart kitą rytą ant svarstyklių matau...
Aš šiandien neprisiduodu, nes vėl kartojosi praeito savaitgalio scenarijus... WC reikalai vėl užstrigo kapitaliai ir tik šiandien perpiet pavyko susitvarkyti, taigi savo šios savaitės pliusą pasversiu ryt ir iškart paskelbsiu bendrus rezultatus...
Beje, išmąsčiau, kodėl čia taip su tais savaitgaliais man darosi.. ogi nuo pirmadienio iki penktadienio visada valgau labai tvarkingai, visada tuo pačiu metu ir visada plius/minus vienodo pobūdžio maistą, o savaitgaliais ir ritmas, ir kiekiai, ir maisto racionas išsibalamūtina visiškai, taigi natūralu, kad ir WC reikalams iškart atsiliepia...
Bet blogiausia vis tiek yra tada, kai valgymai gaunasi ne namie (o pas mane būtent taip ir yra jau antras savaitgalis)... tada ir prasideda visos bėdos ir nuklydimai, nes negaliu per save perlipti ir kabinėtis prie maisto, kurį ruošia draugai, šeima, artimieji... atrodo, bandai laviruoti, bet nekažkas tegaunasi... o kaip kokia nesveika nenoriu klausinėti, kiek šaukštų aliejaus kepimui sunaudojo, ar kokio riebumo grietinė salotose įdėta....
Tai vat tiek nekokių žinių iš mano daržo... laukiu visų kitų su rezultatais...
p.s. HappyAngel, kaip mama?
Baltai pavydžiu toms, kurioms svoris krenta net ir nukrypstant nuo sistemos. Aš jei nors kažką, nors kažkiek į šoną, iškart kitą rytą ant svarstyklių matau...
Aš šiandien neprisiduodu, nes vėl kartojosi praeito savaitgalio scenarijus... WC reikalai vėl užstrigo kapitaliai ir tik šiandien perpiet pavyko susitvarkyti, taigi savo šios savaitės pliusą pasversiu ryt ir iškart paskelbsiu bendrus rezultatus...
Beje, išmąsčiau, kodėl čia taip su tais savaitgaliais man darosi.. ogi nuo pirmadienio iki penktadienio visada valgau labai tvarkingai, visada tuo pačiu metu ir visada plius/minus vienodo pobūdžio maistą, o savaitgaliais ir ritmas, ir kiekiai, ir maisto racionas išsibalamūtina visiškai, taigi natūralu, kad ir WC reikalams iškart atsiliepia...
Bet blogiausia vis tiek yra tada, kai valgymai gaunasi ne namie (o pas mane būtent taip ir yra jau antras savaitgalis)... tada ir prasideda visos bėdos ir nuklydimai, nes negaliu per save perlipti ir kabinėtis prie maisto, kurį ruošia draugai, šeima, artimieji... atrodo, bandai laviruoti, bet nekažkas tegaunasi... o kaip kokia nesveika nenoriu klausinėti, kiek šaukštų aliejaus kepimui sunaudojo, ar kokio riebumo grietinė salotose įdėta....
Tai vat tiek nekokių žinių iš mano daržo... laukiu visų kitų su rezultatais...
p.s. HappyAngel, kaip mama?
Sveikos,
Prisiduodu su -0.1kg (88.8kg).
Prisiduodu su -0.1kg (88.8kg).
Soleja nu taip nesazininga, mano irgi tas pats su wc nu bet tai as sios dienos svori pridaviau net 3 dienas nelankius nykstuku
Siaip savaitgaliais ir pas mane panasiai, net bunant namieir paciai gaminant isimusu is ritmo
Siaip savaitgaliais ir pas mane panasiai, net bunant namieir paciai gaminant isimusu is ritmo
Daugiau prisiduodančių, matyt, nebebus, tad skelbiu šios savaitės rezultatus!
PER PRAĖJUSIĄ SAVAITĘ MŪSŲ JUNGTINĖS PAJĖGOS PASIDARBAVO TAIP:
Utoji (-2200 g)
eling (-1000 g)
qqte (-700 g)
4 vieta dalijasi: mannou ir malinkaja (-100 g)
Barbarėja (+300 g)
DAUGIAUSIAI PASIEKUSIOS:
qqte (- 10,1 kg)
Utoji (- 4,8 kg)
mannou (- 2,2 kg)
4 vieta: eling (- 1,3 kg)
5 vieta: malinkaja (- 1,2 kg)
6 vieta: Barbarėja (- 1,1 kg)
IKI TIKSLO MAŽIAUSIAI LIKO ŠIOMS DAMOMS:
qqtei, liko 0,9 kg
Barbarėjai, liko 5,2 kg
mannou, liko 8,8 kg
4 vieta: eling, liko 9,2 kg
5 vieta: malinkaja, liko 17,8 kg
6 vieta: Utoji, liko 18,3 kg
Praėjusią savaitę iš peties padirbėjo Utoji, elingir qqte, taip ir toliau, Merginos!!!
Utoji (-2200 g)
eling (-1000 g)
qqte (-700 g)
Barbarėja (+300 g)
DAUGIAUSIAI PASIEKUSIOS:
qqte (- 10,1 kg)
Utoji (- 4,8 kg)
mannou (- 2,2 kg)
qqtei, liko 0,9 kg
Barbarėjai, liko 5,2 kg
mannou, liko 8,8 kg
Praėjusią savaitę iš peties padirbėjo Utoji, elingir qqte, taip ir toliau, Merginos!!!
QUOTE(Solėja @ 2014 05 19, 22:28)
Daugiau prisiduodančių, matyt, nebebus, tad skelbiu šios savaitės rezultatus!
Utoji (-2200 g)
eling (-1000 g)
qqte (-700 g)
Barbarėja (+300 g)
DAUGIAUSIAI PASIEKUSIOS:
qqte (- 10,1 kg)
Utoji (- 4,8 kg)
mannou (- 2,2 kg)
qqtei, liko 0,9 kg
Barbarėjai, liko 5,2 kg
mannou, liko 8,8 kg
Utoji (-2200 g)
eling (-1000 g)
qqte (-700 g)
Barbarėja (+300 g)
DAUGIAUSIAI PASIEKUSIOS:
qqte (- 10,1 kg)
Utoji (- 4,8 kg)
mannou (- 2,2 kg)
qqtei, liko 0,9 kg
Barbarėjai, liko 5,2 kg
mannou, liko 8,8 kg
Na va ir nespejau i traukini... neber kada pprie kompo sedet.
Jus mergaites saunuoles ypac utoji
mano savaite tokia ir visai gera viena vakara ir po pietu viena kart pasmaguriavau . Nukrito 800 svoris 108,5 labai savim dziaugiuos.
QUOTE(Solėja @ 2014 05 19, 14:28)
Sveikos!
Bet blogiausia vis tiek yra tada, kai valgymai gaunasi ne namie (o pas mane būtent taip ir yra jau antras savaitgalis)... tada ir prasideda visos bėdos ir nuklydimai,...
Bet blogiausia vis tiek yra tada, kai valgymai gaunasi ne namie (o pas mane būtent taip ir yra jau antras savaitgalis)... tada ir prasideda visos bėdos ir nuklydimai,...
Dėl tų savaitgalių ir aš susibalamutinu, vis pamąstau, kaip gerai būtų prisidavinėti rezultatus bent antradienį, vis para laiko pasitaisymui lieka.
QUOTE(Solėja @ 2014 05 19, 22:28)
[size=5][font=Optima]Daugiau prisiduodančių, matyt, nebebus, tad skelbiu šios savaitės rezultatus!
AČIŪ už vargelį! Gaudyk balioną
Jetau, kaip gerai matyti minusą, ir taip kiekvieną rytą (išskyrus savaitgalius ) tebūnie po kelis šimtus gramus, bet, va , per savaitę jau galima ir visą kg pasiekti! Suprantama, viskas priklauso nuo KMI, kuo jis didesnis, tuo daugiau krenta! Kaip ten bebūtų, mano KMI antsvorio ribose, ir jau visai netoli buvo ties nutukimu. Va kaip užsileidau
bet tai bliamba gaila gi "darbo" laikais laikais per savaitę, rideni akmenį į klaną kaip Sizifas, o savaitgalį tas akmuo ir vėl į papėdę