Sveikos na nzn kiek ce per savaite bet dabartinis svoris 115kg
QUOTE(qqte @ 2014 10 06, 14:19)
pasidalinkit geriau ką valgot vakarienei kai norisi kažko šilto?praeitą kartą maitinausi praktiškai salotom ir varške bet šaltais patiekalais, o va dabar labai norisi šiltos vakarienės ir vien dėl to sunku susiimt...
Grikuciu kose karsta
QUOTE(kraziete @ 2014 10 06, 17:41)
Grikuciu kose karsta
Tai va ta ir teko gamibtis nes daugiau nieko nesugalvojau
Tik aisku su sviestu skaniau butu...nu bet nieko, pomidoro pasipjausciau, pavalgiau
Dar prisiminiau , kepdavau orkaitej obuolius su cinamonu, arba idarytus varske. Niam niam
Sveikos, merginos...
griztu as vel pas jus. buvau dingus. nebuvo kaip ir kada laikytis sistemos is po vasaros atostogos, buvau ir vel pradejus, bet... ech.. pati kalta.
Tai dziaugiaus pavasari ir vasaros pradzioj numestu svoriu, kad is tos laimes visus susigrazinau. ir dabar su gedu geda griztu atgal. visgi, kai reik prisiduoti, tai kazkaip labiau susiimu. vienai paciai nepavyksta laikytis sistemos.
Tai va, jei priimsit atgal, prisiduodu ir pradedu nuo ryt
Pradinis svoris: 90kg
Ugis: 167cm
Pradzia: 2014-10-13
griztu as vel pas jus. buvau dingus. nebuvo kaip ir kada laikytis sistemos is po vasaros atostogos, buvau ir vel pradejus, bet... ech.. pati kalta.
Tai dziaugiaus pavasari ir vasaros pradzioj numestu svoriu, kad is tos laimes visus susigrazinau. ir dabar su gedu geda griztu atgal. visgi, kai reik prisiduoti, tai kazkaip labiau susiimu. vienai paciai nepavyksta laikytis sistemos.
Tai va, jei priimsit atgal, prisiduodu ir pradedu nuo ryt
Pradinis svoris: 90kg
Ugis: 167cm
Pradzia: 2014-10-13
laba diena. cia esu naujoke, noriu jungtis prie jusu. nebegaliu viskas verzia , lasiniai lipa pro palaidinuke, sukneles rengtis negaliu, pilvas atsukises:) nuo rytojaus noriu pradeti kova su savim:)
startas toks
ugis 168 cm
svoris 76,100
startas toks
ugis 168 cm
svoris 76,100
Sveikutės, ir aš po ilgo laiko grįžtu!
Bet nesu labai didelė sistemininkė, tiesiog laikiausi sveikos mitybos principų ir, kas svarbiausia, sportavau! Čia bendraujant pavyko numesti 4,5 kg ir .... išvažiavau ilgam atostogauti į Vokietiją.... Grįžau su +2 kg. Buvau besaikė, bet nustebau, kad tik +2. Va, ką reiškia lėtai ir sveikai mesti svorį.
Taigi, tęsiu savo kelionę link tikslo. O jis toks tarpinis bus - 68 kg.
Dabar 72.8 kg, ūgis - 162.
Ar kas daro registrą?
Aga, pamačiau - malinkaja visgi daro Kokių duomenų reikia?
Bet nesu labai didelė sistemininkė, tiesiog laikiausi sveikos mitybos principų ir, kas svarbiausia, sportavau! Čia bendraujant pavyko numesti 4,5 kg ir .... išvažiavau ilgam atostogauti į Vokietiją.... Grįžau su +2 kg. Buvau besaikė, bet nustebau, kad tik +2. Va, ką reiškia lėtai ir sveikai mesti svorį.
Taigi, tęsiu savo kelionę link tikslo. O jis toks tarpinis bus - 68 kg.
Dabar 72.8 kg, ūgis - 162.
Ar kas daro registrą?
Aga, pamačiau - malinkaja visgi daro Kokių duomenų reikia?
Sveikos visos naujai prisijungusios
O kur visos kitos Juk pirmadienis, aūūūū
Prisiduodu, deja tik -0,1 kg sia savaite.
Nusidejau nemazai si savaitgali, gimtadieniu sveciu, torto buvo
Bet jau siandien viskas, stoju vel i kova
O kur visos kitos Juk pirmadienis, aūūūū
Prisiduodu, deja tik -0,1 kg sia savaite.
Nusidejau nemazai si savaitgali, gimtadieniu sveciu, torto buvo
Bet jau siandien viskas, stoju vel i kova
labas
o aš šiandien pikta ir nesusipratus
nu negaliu sakyt kad labai nuoširdžiai sistemos laikiausi bet nu
+0,3
vat tikrai nesuprantu iš kur
o aš šiandien pikta ir nesusipratus
nu negaliu sakyt kad labai nuoširdžiai sistemos laikiausi bet nu
+0,3
QUOTE(qqte @ 2014 10 13, 15:34)
Pilnatis kalta
Aš vakar parašiau savo duomenis, tai prisiduosiu kitą savaitę...
na diena atlaikyta:) bet dar pries akis vakaras:) o pilnatis tikrai veikia, kiek nesusipratimu darbe:)