Šaunūs rezultatai merginos, sveikinu
Reik ir man pasitempt
QUOTE(kraziete @ 2014 09 22, 13:59)
tai jau tikrai...reikia ir man susiimti...kol kas viskas ok, kaip nesugriesyti vakare
QUOTE(logika82 @ 2014 09 22, 15:31)
tai jau tikrai...reikia ir man susiimti...kol kas viskas ok, kaip nesugriesyti vakare
Susiimk man tai darbo dienom labai lengva. Dirbu iki 8val vakaro tai pavalgau dar e vakariene gryztu namo jau 9val. Kazkaip nlb ko ir norisi tokiu metu jau. Tik kad velai einu miegit tai koki vaisiu dar sukertu bet vat savaitgalis tai isvandymu metas
Kaip sekasi Ar daug pagundų? Savaitė ritasi į antrą pusę ir neišvengiamai ateis pirmadienis
Ką vakarieniaujat šią savaitę, gal pasidalinsit idėjom...
Sveikos, oj oj as pamirsau prisiduoti -0.5kg Siandien padarysiu suvestine Saunuoles merginos
QUOTE(kraziete @ 2014 09 25, 07:01)
Kaip sekasi Ar daug pagundų? Savaitė ritasi į antrą pusę ir neišvengiamai ateis pirmadienis
ai man tai blogai...mmm ant nosies, tai maistelis mano draugelis
sveikos merginos,
norėčiau prisijungti prie jūsų ir truputį padailinti savo kūno linijas
ūgis - 165 cm.
svoris - 57 kg.
tikslas - 55 kg.
ūgis - 165 cm.
svoris - 57 kg.
tikslas - 55 kg.
QUOTE(monciakas @ 2014 09 26, 18:51)
sveikos merginos,
ūgis - 165 cm.
svoris - 57 kg.
tikslas - 55 kg.
ūgis - 165 cm.
svoris - 57 kg.
tikslas - 55 kg.
Sveika prisijungusi Tikslas nedidelis, bet kuo mažesnis svoris, tuo sunkiau juda žemyn... Tikiu - Tau pavyks
Papildyta:
QUOTE(logika82 @ 2014 09 25, 15:53)
ai man tai blogai...mmm ant nosies, tai maistelis mano draugelis
Mano mmm išėjo, bet svoris liko vietoj Prisiduodu , šią savaitę pas mane apvalus 0kg numestas. NEpasakyčiau, kad labai nuklydau, vakarienės visos buvo iki 18val ir sisteminės. Su pietum buvo truputį nuklydimų. Nu ką padarysi, pradedam iš naujo. Tikiuos kitą pirmadienį turėsiu kuo pasidžiaugt...
Sveikutes sorry merginos nepadariau praejusios savaites suvestines,darbai ant tiek uzgule kad nuo 8 iki 20val darbe Nepykite...Bet uztat musu laukia suvestine uz visa rugsejo menesi, todel po siandien prisidavimu, rytoj bus suvestine.
p.s. Si sekmadieni skrendu atostogauti , todel iki spalio 20manes nebus, bet grizusi viska viska perskaitysiu.
Mano -1.5kg tikiuosi is atostogu neparvesiu tokio pat pliuso
p.s. Si sekmadieni skrendu atostogauti , todel iki spalio 20manes nebus, bet grizusi viska viska perskaitysiu.
Mano -1.5kg tikiuosi is atostogu neparvesiu tokio pat pliuso
labas as ir vel su -1,2 kg
Sveikos, mano savaite prasta. uzpuple mmm, pms paveluotas sykart. nu zodziu +0.6 kg
bet nesistebiu, nugrybavimu nemazai buta. diena dar nieko, vakare vyras aplink su visokiais uzkandziais smirineja reikia kazkaip susiimt.
bet nesistebiu, nugrybavimu nemazai buta. diena dar nieko, vakare vyras aplink su visokiais uzkandziais smirineja reikia kazkaip susiimt.
Sveikos, as sia savaite kazkodel su apvaliu nuliu ( kazkaip lyg ir negrybavau su maitinimusi bet gal dar neisigilinau i viska gal kita savaite bus geresne taigi 0 kg