Įkraunama...
Įkraunama...

Sistema "Minus 60" (77 tema)

Šaunūs rezultatai merginos, sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Reik ir man pasitempt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2014 09 22, 13:59)
Šaunūs rezultatai merginos, sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Reik ir man pasitempt  rolleyes.gif

tai jau tikrai...reikia ir man susiimti...kol kas viskas ok, kaip nesugriesyti vakare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(logika82 @ 2014 09 22, 15:31)
tai jau tikrai...reikia ir man susiimti...kol kas viskas ok, kaip nesugriesyti vakare  ax.gif

Susiimk tongue.gif man tai darbo dienom labai lengva. Dirbu iki 8val vakaro tai pavalgau dar e vakariene gryztu namo jau 9val. Kazkaip nlb ko ir norisi tokiu metu jau. Tik kad velai einu miegit tai koki vaisiu dar sukertu smile.gif bet vat savaitgalis tai isvandymu metas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip sekasi mirksiukas.gif Ar daug pagundų? Savaitė ritasi į antrą pusę ir neišvengiamai ateis pirmadienis smile.gif
Ką vakarieniaujat šią savaitę, gal pasidalinsit idėjom...
Atsakyti
Sveikos, oj oj as pamirsau prisiduoti -0.5kg blush2.gif Siandien padarysiu suvestine 4u.gif Saunuoles merginos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2014 09 25, 07:01)
Kaip sekasi mirksiukas.gif  Ar daug pagundų? Savaitė ritasi į antrą pusę ir neišvengiamai ateis pirmadienis smile.gif
Ką vakarieniaujat šią savaitę, gal pasidalinsit idėjom...

ai man tai blogai...mmm ant nosies, tai maistelis mano draugelis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

norėčiau prisijungti prie jūsų ir truputį padailinti savo kūno linijas smile.gif

ūgis - 165 cm.
svoris - 57 kg.
tikslas - 55 kg.
Atsakyti
QUOTE(monciakas @ 2014 09 26, 18:51)
sveikos merginos,

norėčiau prisijungti prie jūsų ir truputį padailinti savo kūno linijas  smile.gif

ūgis - 165 cm.
svoris - 57 kg.
tikslas - 55 kg.

Sveika prisijungusi 4u.gif Tikslas nedidelis, bet kuo mažesnis svoris, tuo sunkiau juda žemyn... Tikiu - Tau pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(logika82 @ 2014 09 25, 15:53)
ai man tai blogai...mmm ant nosies, tai maistelis mano draugelis  biggrin.gif

Mano mmm išėjo, bet svoris liko vietoj sad.gif Prisiduodu , šią savaitę pas mane apvalus 0kg numestas. NEpasakyčiau, kad labai nuklydau, vakarienės visos buvo iki 18val ir sisteminės. Su pietum buvo truputį nuklydimų. Nu ką padarysi, pradedam iš naujo. Tikiuos kitą pirmadienį turėsiu kuo pasidžiaugt...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif sorry merginos nepadariau praejusios savaites suvestines,darbai ant tiek uzgule kad nuo 8 iki 20val darbe verysad.gif Nepykite...Bet uztat musu laukia suvestine uz visa rugsejo menesi, todel po siandien prisidavimu, rytoj bus suvestine. 4u.gif

p.s. Si sekmadieni skrendu atostogauti wub.gif , todel iki spalio 20manes nebus, bet grizusi viska viska perskaitysiu. mirksiukas.gif

Mano -1.5kg 4u.gif tikiuosi is atostogu neparvesiu tokio pat pliuso blush2.gif
Atsakyti
labas as ir vel su -1,2 kg smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano savaite prasta. uzpuple mmm, pms paveluotas sykart. nu zodziu +0.6 kg
bet nesistebiu, nugrybavimu nemazai buta. diena dar nieko, vakare vyras aplink su visokiais uzkandziais smirineja smile.gif reikia kazkaip susiimt.
Atsakyti
Sveikos, as sia savaite kazkodel su apvaliu nuliu sad.gif( kazkaip lyg ir negrybavau su maitinimusi bet gal dar neisigilinau i viska sad.gif gal kita savaite bus geresne taigi 0 kg
Atsakyti